Connect with us
"

EVENIMENT

Ioan Bene nu este partenerul Alinei Bica, spune avocatul ei

Publicat


Omul de afaceri  clujean Ioan Bene nu ar fi partenerul Alinei Bica, susține avocatul fostei șefe DIICOT, într-un interviu acordat observatornews.ro, cu toate că cei doi fugari au fost prinși de autoritățile italiene în aceeași zonă, pe 10 iulie.

Informațiile apărute în media, că ea ar fi putut să știe sau mai mult decât atât să favorizeze ascunderea acestei persoane, cum ar fi scris un cotidian românesc, nu sunt adevărate. Nu are nici o legătură cu persoana care a fost prinsă de aceeași echipă de poliție, în aceeași zi. Partenerul actual nu are antencedente penale, nu a avut vreo o abatere nici în ceea ce privește legea italiană, nici cea românească.”, a dezvăluit Cristian Di Giusto, avocatul Alinei Bica.

Citește și Ioan Bene a fost reţinut în Italia! Clujeanul va fi adus în România

 

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

Cine va conduce Biroul Electoral Județean (BEJ) Cluj pentru alegerile locale

Publicat

La Tribunalul Cluj a avut loc tragerea la sorți a celor 2 judecători care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județean nr. 13 Cluj.

Astfel, președinte va fi Ioan Gaga iar locțiitor Ioana-Liliana Ramirez-Molina.

De asemenea, din BEJ Cluj mai face parte și Ioan Achim, repezentant al AEP.

Biroul urmează să fie completat de reprezentanții unor partide.

La Biroul Electoral Municipal Cluj-Napoca, președinte al biroului este judecătoarea Monica Trofin iar locțiilor judecătoarea Anca Groza.

Alegerile locale sunt programate în 27 septembrie.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Posibilă revenire asupra deciziei de carantinare a persoanelor venite din Spania. Nemulțumiri majore la Madrid

Publicat

Guvernul discută în aceste momente o potențială revenire asupra deciziei carantinării persoanelor sosite din Spania, conform publicației g4media.ro. Măsura vine după ce INSP a decis includerea Spaniei pe lista galbenă a României începând de marți, 11 august, fiind astfel suspendate zborurile comerciale între Spania și România, totodată cei care sosesc din Spania pe teritoriul României fiind obligați să se autoizoleze.

Procedura carantinării se aplică tuturor persoanelor venite din țările cuprinse pe lista galbenă a României, Spania fiind inclusă începând de mâine pe această listă datorită riscului epidemiologic ridicat.

Amintim că în Spania trăiește o comunitate considerabilă de români, oficial fiind înregistrați 800.000 de români care locuiesc pe teritoriul statului, însă la acest moment există o mobilitate extinsă între cele două state, datorită perioadei de vacanță.

Noile măsuri anunțate de Institutul Național de Sănătate Publică ar fi stârnit nemulțumiri majore la Madrid, conform g4media.ro, nemulțumiri amplificate de faptul că autoritățile spaniole nu au impus măsuri restrictive românilor, în ciuda creșterii masive a numărului de cazuri COVID-19, apărute în ultima perioadă la noi în țară.

Lista actuală a țărilor aflate pe lista galbenă a României:

Africa de Sud, Argentina, Armenia, Aruba, Bahamas, Bahrain, Bolivia, Bosnia si Herțegovina, Brazilia, Capul Verde, Chile, Columbia, Costa Rica, El Salvador, Guineea Ecuatorială, Honduras, Insulele Feroe, Insulele Turks și Caicos, Insulele Virgine ale Statelor Unite, Irak, Israel, Kazahstan, Kârgâzstan, Kosovo, Kuweit, Luxemburg, Macedonia de Nord, Maldive, Moldova, Muntenegru, Oman, Palestina, Panama, Peru, Puerto Rico, Qatar, Republica Dominicana, Sint Maarten, Spania, Statele Unite ale Americii, Surinam.

Citește mai departe

EVENIMENT

Cinci atlete ale Universității Cluj au cucerit medalii la Cupa României de Seniori

Publicat

Atletele Universității Cluj au cucerit 5 medalii, patru de aur și una de bronz, în cadrul Cupei României de Seniori, desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute de Complexul Sportiv “Iolanda Balaș Soter” din București, în organizarea Federației Române de Atletism.

Atleta Sanda Belgyan a cucerit două trofee ale Cupei României la probele de 400m plat și 400m garduri. Universitara Camelia Gal a obținut, la rândul ei, două trofee la probele de 100m și 200m. La proba de suliță, Toma Pop a cucerit medalia de bronz, cu 68.55m. Ioana Nesteriuc s-a clasat pe locul 4 la 100 m garduri, iar Mihai Lazăr a terminat proba de 200m pe locul 5, se arată pe site-ul clubului Universitatea.

Foto: u-cluj.ro

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

Metroul Cluj-Napoca: o glumă pentru a strânge câteva voturi la locale, acuză Nasra

Publicat

Deputatul și președintele PSD Cluj, Horia Nasra, acuză liberalii de minciuni „nerușinate” din cauza faptului că metroul din Cluj-Napoca nu a fost introdus în lista de proiecte prioritare ale liberalilor. Mai mult de atât, parlamentarul a transmis o scrisoare Guvernului în care îi adresează două întrebări punctuale ministrului transporturilor.

„Zero lei este finanțarea obțină de Orban, Boc și Bode pentru proiectul introducerii metroului în Cluj. Se laudă lunar cu banii care vor fi alocați și identificați spre finanțare, însă singurii lei dați până acum, sunt cei ai contribuabililor clujeni care plătesc studiul de prefezabilitate. Ministrul Bode s-a ferit să răspundă unei simple interpelări parlamentare cu privire la finanțarea metroului din Cluj, însă comunică cifre amețitoare fără acoperire reală. Atenție, finanțarea metroului nu a fost cuprinsă nici în recenta listă a proiectelor de investiţii publice semnificative prioritizate, asumată de Guvernul Orban.

Încă mai trag speranța ca liderii PNL să nu-și bată joc de acest proiect vital, pentru dezvoltarea Clujului, pentru descongestionarea traficului și le solicit să nu mai facă afirmații fără acoperire”, a declarat deputatul social-democrat Horia Nasra.

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate