Connect with us

EVENIMENT

FC Universitatea Cluj continuă parteneriatul cu Terapia și în sezonul 2020-2021

Publicat


Parteneriatul dintre FC Universitatea Cluj și Terapia, o companie SUN PHARMA, continuă și în sezonul 2020-2021. Prin această colaborare, începută anul trecut, Terapia va sprijini clubul în atingerea obiectivelor sportive și sociale pe care și le-a propus la începutul sezonului.

Acest parteneriat, ca și celelalte semnate până acum de FC Universitatea Cluj cu companii românești puternice, arată că mediul local de business investește în continuare în proiecte sportive serioase și sustenabile.

,,FC Universitatea Cluj și Terapia SA sunt două dintre cele mai longevive brand-uri ale orașului Cluj-Napoca – FC Universitatea Cluj este cu doi ani mai în vârstă decât Terapia SA – astfel încât este normal să ne sprijinim atât la bine, cât și la greu, pentru a rămâne în elita domeniilor din care facem parte.

În anul centenarului companiei noastre, 2021, Terapia SA este onorată să continue să sprijine emblema fotbalului clujean pentru a-și atinge obiectivele sportive pe care și le-a propus și pentru a rămâne un model pentru generațiile tinere”, a spus Dr. Dragoș Damian, CEO Terapia.

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

LIVE VIDEO/ Protest al jucătorilor de la ”U” Cluj. Au ieșit pe teren deși meciul cu Farul Constanța nu se mai joacă

Publicat

Jucătorii echipei  ”U” Cluj protestează miercuri față de decizia FRF care a decis că meciul cu Farul Constanța să nu se mai dispute după ce mai mulți  fotbaliști constănțeni au fost confirmați cu COVID.

”Având în vedere modul în care FRF a decis ca duelul dintre FC Universitatea Cluj și Farul Constanța să nu se dispute, după ce echipa oaspete nu ar fi primit aviz favorabil din partea Direcției de Sănătate Publică pentru a se prezenta la meci, jucătorii noștri se vor prezenta, de la 16:30, pe teren, onorând spiritul fair-play-ului. Vă așteptăm de la ora 16:30 la stadion!”, au transmis reprezentanții ”U” Cluj.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

PNL și USR-PLUS pierd câteva procente din intențiile de vot pentru parlamentare. PSD se află în avantaj. Vezi unde se situează celelalte partide

Publicat

PNL pierde 4 procente în ceea ce privește intențiile românilor de a vota duminică la alegerile parlamentare. PSD se află în creștere față de luna anterioară cu două procente, fiind deci în avantaj, iar USR-PLUS a pierdut aproape alte două procente, conform ultimului sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM.

Sondajul arată că PNL înregistrează acum 28,5% din preferințele românilor, în scădere față de scorul de 32,6% cu care era cotat în octombrie și față de cel de 34,7% din septembrie.

PSD crește în preferințele românilor

PSD obține un scor de 23,6%, fiind în creștere față de luna anterioară, când era cotat cu 21,7% din opțiunile de vot.

USR Plus este cotat acum la 18%, fiind în scădere față de luna octombrie, când înregistra un scor de 20,4%.

PMP și UDMR, în scădere

Pro România ar putea să fie votat urma să fie votat de 9,5% dintre alegători, fiind de asemenea în creștere față de ultimele sondaje din octombrie, când Pro România ar fi fost votat de 8,9% dintre alegători.
În ceea ce privește partidul UDMR, acesta a obținut în urma sondajului un scor de 4,7%, față de 5,1%, înregistrat în octombrie.
PMP se află și el în scădere în sondaj, având 4,6% dintre voturile alegătorilor, față de 4,8%,scor înregistrat luna trecută. Astfel, partidul s-ar afla la limită pentru a intra în Parlament, ținând cont de marja de eroare.
ALDE este, de asemenea, în acest sondaj în avantaj, cu 3,3%, față de 2,5% cât avea la ultimul barometru. Partidul a fuzionat cu Pro România.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 6-27 noiembrie 2020, pe un eșantion de 1.010 persoane cu vârste începând de la 18 ani și având o marjă de eroare de +/- 3,1%. 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Mașină răsturnată în localitatea Mociu, Cluj

Publicat

Un accident rutier a avut loc astăzi la ieșirea din localitatea Mociu, județul Cluj, o mașină fiind răsturnată, transmite ISU Cluj.

Echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj se află la fața locului, precum și polițiștii care cercetează cauzele accidentului.

Vom reveni cu detalii despre incident.

Citește mai departe

EVENIMENT

Recomandare OMS: Purtați masca de protecție în casă!

Publicat

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a recomandat, miercuri, purtarea măștilor sanitare în locuințe pentru a preveni infectările cu noul coronavirus atunci când sunt primiţi vizitatori și când nu poate fi respectată distanțarea fizică, relatează dpa.

În plus, măştile ar trebui purtate în locuinţe în timpul vizitelor atunci când nu este clar dacă încăperile au fost aerisite corespunzător, potrivit unui nou ghid de recomandări publicat de OMS miercuri la Geneva.

OMS recomandase anterior purtarea măştilor în spaţiile cu dimensiuni reduse, însă nu precizase liniile directoare pentru spaţiile private.

De asemenea, agenţia pentru sănătate din cadrul ONU recomandă în prezent o utilizare mai largă a măştilor în centrele medicale.

Astfel, personalul administrativ şi alţi angajaţi care nu sunt implicaţi în acordarea de îngrijiri medicale au fost adăugaţi pe lista persoanelor care ar trebui să poarte în permanenţă măşti sanitare.

Pacienţii ar trebui, de asemenea, să poarte măşti în situaţiile în care intră în contact strâns cu alte persoane.

La începutul pandemiei de COVID-19, OMS îşi exprimase scepticismul cu privire la purtarea măştilor şi nu a susţinut pe deplin utilitatea acestora, chiar dacă mai multe ţări din Europa au început să copieze exemplul unor state din Asia unde măştile sunt utilizate la scară largă pentru a preveni răspândirea virozelor respiratorii.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a reiterat miercuri avertismentul său potrivit căruia măştile le-ar putea oferi oamenilor un fals sentiment de siguranţă, făcându-i să uite de alte măsuri esenţiale de prevenţie.

Sursa: Agerpres

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate