Connect with us

CULTURA

Începe Jazz in the Park – Tiny Version

Publicat


Versiunea Tiny a festivalului Jazz in the Park va debuta vineri, 18 septembrie 2020, în peisajul arhaic și pitoresc al Parcului Etnografic ’’Romulus Vuia’’ din Cluj-Napoca.

Timp de trei zile, curțile gospodăriilor din muzeu vor găzdui concertele sold-out ale unora din cei mai valoroși artiști români de jazz, capetele de afiș ale acestei ediții inedite fiind Teodora Brody Enache, Damian Drăghici Etnic Jazz Band și JazzyBIT. Lor li se alătură RVQ, Julian M, Muntet, Diana Săveanu, Rubié Trio, As we exhale, Edina & Friends, artiștii VRTW – Karak și Iorga, și Two Sides Records cu Moss Farai & Alin
Bittel.

ACCES

Fiecare zi de eveniment va începe la ora 17:00 și se va încheia la ora 21:00. Intrarea în Parcul Etnografic se va face începând cu ora 16:00, dar pentru fluidizarea accesului publicul este rugat să vină din timp, cu cel puțin 40 de minute înainte de ora 17:00.

Persoanele care vin cu mașina proprie vor putea să-și parcheze autovehiculul în parcarea
Tetarom, marcată special pentru acest eveniment.

La intrarea în Parcul Etnografic, fiecare persoană, indiferent dacă are bilet individual sau
bilet dublu, va primi o rogojină pe care va sta în timpul concertelor. Rogojina va fi responsabilitatea fiecăruia din momentul primirii și până la sfârșitul evenimentului și nu va trebui returnată la finalul zilei.

ACTIVITĂȚI

Pe parcursul celor trei zile, publicul este invitat nu doar să ia parte la concerte, ci și să
descopere diversitatea Parcului Etnografic și să se bucure de celelalte activități pe care organizatorii le-au pregătit cu această ocazie. Totul însă cu respectarea regulilor de siguranță afișate la intrarea în spațiile de desfășurare.

Drum Camp (în gospodăria Bedeciu, județul Cluj)
– Capacitate: 9 persoane/modul
– Programul Drum Camp este destinat oricui vrea să învețe câteva lucruri esențiale
despre tobe, indiferent de vârstă.

Înscrierile se fac la fața locului, în limita locurilor disponibile. Modulul durează 20 de minute. Între module, seturile de tobe vor fi dezinfectate, iar fiecare participant va primi propriul set de bețe.

Livada cu viniluri (în gospodăria Galda de Sus, județul Alba)
– Capacitate: 72 persoane
– Este locul în care se poate asculta muzică pe vinil, la umbra copacilor, sau se pot
cumpăra cele mai faine viniluri de jazz din colecțiile Two Sides Records și Lazy Hour
Store

Târguțu’ Vintage (în gospodăria Geaca, județul Cluj)
– Capacitate: 60 persoane
– Expozanții aflați aici vor avea ’’bunătăți’’ pentru toate gusturile: pălării și mănuși,
rochii și pantofi, eșarfe, bijuterii vintage, designer și handmade, fuste șic, creații
originale făcute de mâini iscusite, poșete și ochelari retro.

Tiny Shop (în dugheana pentru joc din Ilva Mică, județul Bistrița-Năsăud)
– Capacitate: 15 persoane
– Aici publicul Tiny Version va putea achiziționa obiecte personalizate cu Jazz in the
Park, precum tricouri, termosuri, măști de protecție.

Tiny Bar (în gospodăria din Almaș, județul Arad)
– Capacitate: 24 persoane
– Este locul din care se vor putea cumpăra sucuri, bere și vin.

ARTIȘTI

Vocalista de jazz Teodora Brody Enache va aduce în fața publicului prezent în Parcul
Etnografic cel mai nou proiect al ei: ’’Sound of the Root’’, primul album în care ea reunește lumea muzicii clasice cu lumea jazzului, devenind astfel un artist crossover. Albumul este o fuziune a rădăcinilor sale românești cu ritmuri braziliene, indiene, africane și jazz, toate găsindu-și ecou în opusurile clasice pe care le interpretează, fie că sunt rapsodiile românești ale lui Enescu sau Dansurile populare românești ale lui Béla Bartók.

Teodora Brody va fi însoțită pe scenă de Călin Grigoriu, un chitarist strălucit cu pregătire clasică al cărui stil este influențat de pop, jazz și blues și de Berti Barbera, unul dintre cei mai titrați percuționiști români. De asemenea, invitat special va fi violoncelistul Răzvan Suma.

„Damian Drăghici Etnic Jazz Band s-a născut din dorința de a scoate în evidență diversitatea și complexitatea muzicii folclorice românești”

Artistul Damian Drăghici vine la Jazz in the Park cu un proiect îndrăzneț – Damian Drăghici Etnic Jazz Band, care abordează folclorul nostru muzical dintr-o perspectivă nouă, proaspătă, rezultată din îmbinarea improvizației specifice jazzului cu frumusețea autentică a muzicii tradiționale românești. Prin intermediul acestui proiect, Damian Drăghici își dorește să readucă în atenția publicului valorile și emoțiile care izvorăsc din muzica tradițională, din baladele, doinele și horele adânc înrădăcinate în genetica noastră culturală.

Damian Drăghici Etnic Jazz Band s-a născut din dorința de a scoate în evidență diversitatea și complexitatea muzicii folclorice românești, dar și din încercarea de a găsi un limbaj universal, menit să apropie culturile lumii – iar acest limbaj este muzica însăși, cu toate influențele sale.

JazzyBIT, un trio de loud jazz din Timișoara, va propune publicului o combinație energică de jazz și rock, presărată pe alocuri cu blues, latin și funk. ’’Ca și cum Hiromi ar cânta cu Snarky Puppy, doar că în trio’’, după cum își descriu membrii trupei propriul sound. Deși au backgrounduri diferite, Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) sunt uniți de dragostea pentru muzică și dorința de a descoperi noi ritmuri, dinamici și peisaje muzicale.

„Pasiunea pentru muzică se îmbină cu seriozitatea, farmecul cu virtuozitatea şi ambiţia cu bunul simţ şi onestitatea”

JazzyBIT își face drum încet, dar constant pe scena internațională de jazz contemporan, participând deja la unele dintre cele mai mari festivaluri de jazz din lume, precum Jarasum International Jazz Festival din Coreea de Sud, Vilnius Mama Jazz Festival din Lituania sau Belgrade Jazz Festival din Serbia.

În RVQ, cvintetul creat de Radu Vâlcu, pasiunea pentru muzică se îmbină cu seriozitatea,
farmecul cu virtuozitatea şi ambiţia cu bunul simţ şi onestitatea. Este unul dintre puţinele grupuri din România cu activitate atât de constantă şi o direcţie clară. Perseverenţa în dorinţa de a face muzică urmându-şi propriul gust dă deja rezultate, iar RVQ devine un grup de referinţă pe scena autohtonă.

Abia după ce descoperi muzica lor îţi dai seama că o aşteptai demult. Radu Vâlcu (chitară), Mihai Balabaş (vioară, live electronics), Andrei Petrache (pian) şi Răzvan Florescu (vibrafon, percuţii tradiţionale), cărora li se adaugă în prezent Alexandru Badea (tobe), vor veni în concert cu ’’Daydream’’, albumul lor de debut ce propune, de fapt, o manieră proprie de a înţelege muzica.

Rubié Trio și-a conturat de curând formula entuziastă, împletind un culcuș moale din ritmuri hipnotice, bași distinși, clape visătoare, din sfera Neo-soul, Nu jazz, Jazz contemporan. Premiantă Best Act in Cluj a Concursului Jazz in the Park ediția 2018, trupa vine pe scena Tiny Version cu rearmonizări joviale și muzică proprie.

„O incursiune eclectică și melodică prin downtempo, ambient, electronica, future beats, new-jazz și soulful jazzy house”

Muntet este un cvartet de muzicieni consacrați în sfera muzicii creative: jazz contemporan într-o abordare viscerală, cu șifturi subtile în care se regăsesc elemente din muzica electronică și hip- hop. O muzică proprie cu un groove super dansant, suprapus cu explorări care pornesc de la balade și se întind până la free-jazz imersiv. Toate sub semnul eliberării emoției colective. Cei patru – Alex Munte (sax tenor), Alex Cos (chitară), Sandor László (bas/synth), Sergiu Fanica (tobe/fx) vă așteaptă mereu la o reprezentare artistică a relației vitale dintre om și sunet.

Julian M, DJ și sound designer originar din Constanța, este un promotor al jazzului în diverse forme, care a ales încă de la începutul anilor 2000 să mixeze jazz cu beaturi groovy de house. Preferând analogul și fiind un nostalgic al tehnologiilor vintage, Julian M a combinat muzica nouă înregistrată analog pe casete si viniluri, și a adus acest concept de la radio, în localurile din Transilvania, prezentând o incursiune eclectică și melodică prin downtempo, ambient, electronica, future beats, new-jazz și soulful jazzy house.

La Tiny Version, Julian M va încanta cu un set analog de jazz-funk direct de pe casete audio și echipamente vintage.

„Muzica îți vine la fel de natural ca și respirația”

As we exhale este o trupă tânără, care pornește la drum cu piese construite pe linii de
chitară melodioase, ritmuri pulsante și o voce care ține în plutire totul de la zgomot până la liniște. Membrele trupei – Andreea Secrieriu (voce), Angi Seserman (chitară), Eliza Nicolae (bas), Patrica Stroia (tobe) – au background diferit, dar vin cu o motivație comună: dacă muzica îți vine la fel de natural ca și respirația, vei continua să o faci indiferent de obstacolele pe care le întâlnești.

Ocazia ascultării live a artiștilor interpreți, pasiunea pentru melodiile cunoscute ale
repertoriului standard în combinație cu vocea soft a Edinei și acompaniamentul lui Tibi Menyhárt la contrabas și Dima Belinski la pian fac din Edina & Friends un trio de neratat în cadrul Jazz in The Park – Tiny Version.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

POLITICA

Gheorghe Piperea (AUR): Programe de construcție de locuințe IEFTINE, cu sprijin de la stat, există peste tot în Europa

Publicat

gheorghe piperea

Europarlamentarul AUR, avocatul Gheorghe Piperea, a declarat că acele forțe politice, PNL și USR, care astăzi diabolizează Planul Simion sunt tocmai cele care au susținut de-a lungul timpului programe de construcție de locuințe ieftine, cu sprijin de la stat și cu implicarea statului. Acesta a dat exemplul băncilor pentru locuințe practic și în România de mai multe instituții bancare.

„Programe de construcție de locuințe ieftine, cu sprijin de la stat și cu implicarea statului, există peste tot în Europa și au existat și în România. Nu le-a constestat, nu le blamează nimeni pe motiv că ar fi comuniste, iluzorii, frauduloase etc. Nu le-a torpilat nimeni în presă – dimpotrivă, au fost atât de eficient promovate încât, în hora celor două bănci au intrat 360 de mii de clienți.

Gheorghe Piperea (AUR): Programe de construcție de locuințe IEFTINE, cu sprijin de la stat, există peste tot în Europa

Când s-a descoperit că băncile fură, înșeală consumatorii și fraudează statul, nu numai că nu a fost niciun scandal, dar avocații (ex)politicieni s-au implicat în „optimizări judiciare”, la fel cum au făcut-o și lobby-știi, ambasadele, influencerii și presa plătită să furnizeze știri pozitive. Acest sistem (pervertit prin fraudă de cele 2 bănci austriece) a fost aplaudat de acele forțe politice – PNL și USR – care azi diabolizează Planul Simion. Nimeni nu a făcut meme-uri cu cele 2 bănci de locuințe, nimeni nu a sesizat parchetul”, a afirmat Gheorghe Piperea.

Acesta arată că în Germania și Austria funcționează un sistem de economisire – creditare în vederea construcției sau achiziției de locuințe, denumit bauspar, prin care persoanele fizice majore pot depune progresiv sume de bani într-un cont de economii și, după 8 ani, pot contracta un credit pentru construcția sau achiziția de locuințe. Pe toată perioada celor 8 ani de economisire, statul bonifică o dobândă anuală care se adaugă dobânzii la depozit plătită de bancă.

„Bonificația nu se plătește deponentului, ci băncii”

„Acest sistem a fost implementat și în România, dar a fost pervertit de cele două bănci austriece care l-au pus în practică: Raiffeisen – banca pentru locuințe și BCR – banca pentru locuințe. Când a fost lansat, sistemul a avut un imediat și uriaș succes. Nu mai puțin de 360 de mii de persoane fizice au devenit clienți ai acestor bănci, fără a ști cu exactitate ce anume au contractat.

Deponenții au fost lăsați să creadă că bonificația de la stat, în cuantum de 25% pe an, era o dobândă la depozit. În realitate, așa cum am spus mai sus, bonificația nu se plătește deponentului, ci băncii, ca parte din avansul necesar creditului, care trebuia contractat după minim 8 ani de acumulare, exclusiv pentru construcția sau achiziția unei locuințe. În practică, clienți au fost chiar și bebeluși sau pensionari în vârstă de peste 70 de ani.

Aproape toți clienții (minus câteva sute, din 360 de mii) au pus bani în acele bănci pentru a câștiga 25% pe ani, bani de la stat. Dobânzile și bonificația nu au fost niciodată achitate. Ba, mai mult, nici banii proprii depuși în sistem nu s-au mai încasat înapoi. Încă sunt pe rol litigii cu cele două bănci (aflate acum în lichidare). Cu toate acestea, cele două bănci pentru locuințe au încasat toată bonificația de la stat, deși au fost semnate doar câteva zeci de contracte”, arată europarlamentarul AUR.

„În Parlament s-a încercat schimbarea legii”

Gheorghe Piperea a precizat că, printr-un raport foarte dur, Curtea de Conturi a dispus restituirea acestor sume preluate ilegal de bănci, cu titlu de bonificație de dobândă, fiind vorba de peste 300 de milioane de euro.

„Băncile au contestat raportul și, într-o primă fază, Curtea de Apel București l-a anulat. Apărătorul băncilor, în acest litigiu, a fost profesorul profesorului de optimizare fiscală. Numai că, la ÎCCJ, în recurs, a avut câștig de cauză Curtea de Conturi. Băncile au fost obligate să restituie statului cei 300 de milioane de euro. Executarea obligației de restituire a fost anevoioasă.

Au fost implicate în blocarea executării cele mai „strălucite” minți ale optimizării fiscale, ambasadele, precum și companiile de consultanță și lobby. În Parlament s-a încercat schimbarea legii, în așa fel încât băncile să iasă basma curată. Până la urmă, totuși, cele două banci au achitat suma, după care au intrat în lichidare”, a subliniat eurodeputatul AUR.

Gheorghe Piperea a adăugat că, până la urmă, „Dreptatea a triumfat”. „Aceeași Dreptate care trebuie să triumfe și în plan economic și social printr-un Plan Simion”, a conchis avocatul.

Citește mai departe

EVENIMENT

Gigi Becali s-a dezlănțuit împotiva UNTOLD: Stadioanele sunt pentru fotbal, nu pentru droguri și sataniști. Vrea lege

Publicat

Festivalul UNTOLD

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție virulentă la adresa Untold, festival care are loc la Cluj-Napoca, și pe care l-a catalogat ca fiind pentru “drogați și sataniști”.

Becali, care spune că stadioanele sunt pentru fotbal și vrea lege care să le interzică.

Gigi Becali s-a dezlănțuit împotiva UNTOLD: Stadioanele sunt pentru fotbal, nu pentru droguri și sataniști. Vrea lege

Festivalul UNTOLD care e pe cale să înceapă la Cluj-Napoca pe stadionul Cluj Arena îl deranjează pe Gigi Becali.

„Să mai facă ei Untold pe stadioane? Stadioanele sunt pentru fotbal! Nu pentru droguri, staniști! Cocaină, marijuana. Ce să facă statul român? Acolo sunt mii și mii! Cocaină și hașiș.

La ăia n-ai ce să le faci. Dacă ei bagă cocaină pe scenă, direct în nas, ce să le mai faci?”, a declarat Gigi Becali, într-o emisiune de la DigiSport, scrie Pro Sport.

Gigi Becali promite o lege care să interzică concerte de acest gen pe stadioane

Becali a continuat și a spus că am adoptat ce era mai rău din Europa, deși susține că e bine că suntem parte a uniunii.

Citește și: Unde se dispută DERBY-ul Clujului? Festivalul UNTOLD blochează Cluj Arena

„Normal ar trebui să nu mai facem concerte de drogangeală, de cocaină. O să fac eu legea asta!”, a mai spus Gigi Becali.

UNTOLD a ajuns la a noua ediție

Festivalul UNTOLD, care are un buget de câteva zeci de milioane de euro, aduce în România „crema” DJ-ilor internaționali și alți artiști în vogă, dar și mii de turiști la Cluj.

Festivalul naște în ficecare an polemici în rândul clujenilor, în special din cauza zgomotului produs și care se aude tare toată noaptea în proximitatea stadionului, dar și în alte zone din oraș.

În acest an, UNTOLD are loc între 8 și 11 august.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Cum arată PLAJA din Grigorescu? Copii și adulți se bucură de festivalul Vamos a la Playa

Publicat

plaja

Vineri a început cea de-a șasea ediție a festivalului Vamos a la Playa. Timp de 10 zile, între 26 iulie și 4 august, litoralul se mută pe malul Someșului Mic, pe plaja din Grigorescu.

Copii și adulți s-au bucurat încă din prima zi de momentele de relaxare oferite de vremea frumoasă și răcoarea apei.

plaja

plaja

VIDEO FOTO. Cum arată PLAJA din Grigorescu? Copii și adulți se bucură de festivalul Vamos a la Playa

Sâmbătă, la ora 17 are loc deschiderea campionatului de table, iar de la 18 va urca pe scenă trupa Dean Klooge. De la 20, pe malul Someșului vor cânta cei de la Luna Amară.

plaja

plaja

plaja

Duminică, tot de la ora 17, va avea loc finala campionatului de table, iar atmosfera va fi întreținută de Bogdan Roșca.

De la 20, va avea loc concertul celor de la Om la lună.

plaja

plaja

plaja

Festivalul continuă cu activități interesante și diverse pe parcursul întregii săptămâni. Sunt programate întâlniri, ateliere și dezbateri, iar weekend-ul viitor aduce noi trupe și spectacole pe scena din Grigorescu. Programul integral poate fi vizualizat aici.

plaja

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Cine e traficantul de DROGURI prins la Cluj. E un temut MAFIOT italian

Publicat

mafiot

Procurorii DIICOT anunțau, vineri, că un bărbat, cetățean străin, a fost prins în flagrant în timp ce vindea cocaină în Cluj-Napoca. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

mafiot

Este vorba de un sicilian, Vito Cocimano, membru al temutei mafii siciliene, care încerca să-și facă o piață de desfacere în România, vânzând cocaină la jumătate de preț.

VIDEO FOTO. Cine e traficantul de DROGURI prins la Cluj. E un temut MAFIOT italian

mafiot

Sicilianul a fost depistat de către un polițist sub acoperire pe când încerca să-și piardă urma la Hunedoara. Din cercetările efectuate a reieșit faptul că italianul a procurat drogul din Italia și l-a introdus în țară prin intermediul unei firme de curierat.

mafiot

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax