Connect with us

ANUNȚURI PUBLICE

VIDEO. USAMV Cluj-Napoca – Oportunități de carieră după absolvirea Facultății de Zootehnie și Biotehnologii

Publicat


<

Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii din cadrul USAMV Cluj-Napoca a fost înființată în 1968 și pregătește specialiști în meserii foarte căutate în prezent, cum ar fi cea de inginer zootehnist.

Abilitățile dobândite de absolvenții acestei facultăți oferă o serie de oportunități de carieră în instituții/societăți cu capital de stat sau privat, între care se numără: administrația locală, regională sau centrală; centre locale, județene sau regionale APIA, AFIR; unități de ameliorare în zootehnie; societăți comerciale cu specific în prelucrarea și valorificarea producțiilor zootehnice; exploatații piscicole; bănci comerciale, în calitate de  ofițeri de credite pentru agricultură; departamente ale Ministerului de Interne cu specificul apărării drepturilor animalelor; asociații de vânătoare.

Despre oportunitățile de carieră ale unui absolvent al Facultății de Zootehnie și Biotehnologii puteți afla din videoclipul de mai sus.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ANUNȚURI PUBLICE

Moş Crăciun a upgradat SANIA şi vine la Iulius Mall Cluj cu METROUL

Publicat

web

Cluj-Napoca este „smart city”, ştire care a ajuns şi la radioul din Laponia. Tocmai de aceea, Moş Crăciun a uitat de sanie şi vrea să fie primul pasager al metroului clujean.

În semn de susţinere a demersului administraţiei locale, Iulius Mall dedică tema decoraţiunilor de Crăciun celui mai important proiect de dezvoltare din regiune, care va face din Cluj-Napoca singurul oraș din afara Capitalei ce va avea tren metropolitan. Astfel, bradul, elementul simbol al sărbătorilor de iarnă, va fi inspirat din această temă, având la bază o locomotivă stilizată de metrou. Vineri, 26 noiembrie 2021, de la ora 17:00, în Curtea de Onoare, de la intrarea principală, va avea loc aprinderea luminițelor de Crăciun care împodobesc mall-ul.

Urmează stația „Crăciunul”, cu premii pe partea dreaptă!

În luna decembrie, Moşu’ se îmbarcă în metrou şi are ca destinaţie staţia „Crăciunul”, de pe magistrala Iulius Mall Cluj. Călători vor fi ursuleţi animatronici şi toţi cei care vor dori să admire şi să fotografieze bradul înalt de 15 metri din Curtea de Onoare.

Locomotiva de metrou stilizată are trei metri în înălţime şi lăţime, iar alţi patru metri în lungime. Peronul va fi situat împrejurul bradului şi va fi decorat cu felinare, genţi de voiaj şi multe cadouri. Metroul sărbătorilor va „prinde viteză” printre staţiile: „Spiridușul împiedicat”, „Omul de Zăpadă”, „Colindătorilor”, „Cozonacul Bunicii”, „Călător spre Sărbători”, „Voiaj în inima clujenilor” şi „Magistrala Crăciunului”.

Alături de brad, Iulius Mall Cluj a pregătit și alte surprize. Tot vineri, 26 noiembrie, Iulius Parc se va transforma în tărâmul licuricilor, cu ocazia unei expoziţii în premieră pentru România, realizată de Studio Toer, o echipă de artiști olandezi. Instalaţia Firefly Field va putea fi admirată până pe 5 decembrie, este formată din 100 de licurici interconectați şi va ilumina aproximativ 240 mp din Iulius Parc. Expoziţia este o iniţiativă a Lights On România.

Vino vineri, la Iulius Mall Cluj, să ne bucurăm împreună de strălucirea sărbătorilor de iarnă!

Citește mai departe

ACTUALITATE

Al doilea weekend cu reduceri de până la 50%, „Bucurii pe loc” și #Fărăcomenziratate, la Iulius Mall Cluj

Publicat

online

Ai stat treaz toată noaptea să prinzi oferta cea mai bună, însă stocul s-a terminat în doar câteva minute și nu ai mai cumpărat nimic? Vino la Iulius Mall Cluj și sigur o sa fie #FaraComenziRatate! Continuăm maratonul de Black Friday, cu „Bucurii pe loc!” și oferte de până la 50%, la brandurile tale favorite! Consultă catalogul online și descoperă toate promoțiile!

Dacă nu ai apucat să îți achiziționezi piesele statement pentru sezonul rece, te așteptăm la Iulius Mall Cluj #FaraComenziRatate! Weekend-ul acesta aduce a doua sesiune cu reduceri de până la 50% de Black Friday. Catalogul online este actualizat în fiecare zi de joi, pentru ca tu să fii mereu la curent cu cele mai noi promoții din Iulius Mall Cluj.

online

Casele internaționale de modă au dat tonul, iar brandurile s-au conformat celor mai noi tendințe! Paltoane cu diferite croieli, geci din piele sau piele întoarsă, puloverele tricotate sau din cașmir, pantalonii din denim și trenciurile sunt piesele de bază care nu trebuie să îți lipsească din garderobă pentru o iarnă stylish. Lee Cooper, U.S. Polo Assn., Kenvelo, Timeout, Orsay și Bigotti te așteaptă în Iulius Mall Cluj cu reduceri de până la 50% la colecțiile de sezon și nu numai!

„Sezonul acesta strălucirea este un alt must have”

Pe lângă un outfit perfect, ai nevoie și de o pereche de încălțăminte trendy. Il Passo, Buzz, Ecco și Benvenuti s-au pregătit cu oferte de până la 70% la cizme înalte, bocanci, botine, dar și modele metalizate și western. Nu este ușor sa te menții fit în sezonul rece, însă Sport Vision și Under Armour vin în ajutorul tău cu promoții de până la 40%. Intră pe site-ul Iulius Mall Cluj și vezi ofertele magazinelor!

Sezonul acesta strălucirea este un alt must have, iar Sabrini, Teilor și Sokolov au redus prețurile cu până la 40% la bijuterii, ceasuri și inele de logodnă. Obține un look glamorous, cu produsele de skincare reduse cu până la 50% de la Gerovital și Mac, Marionnaud sau Nala.

Dacă vrei să îți decorezi casa pentru sărbători sau să adopți un stil nou de design interior, locațiile de profil din Iulius Mall au reduceri de până la 50%. Cei mici sunt așteptați la Coccodrillo și Prinky & You, unde articolele sunt la promoții de până la 50%. Consultă catalogul online și vezi ce branduri participă în campania de Black Friday!

#Faracomenziratate în al doilea weekend de Black Friday și cu „Bucurii pe loc!”, la Iulius Mall Cluj!

Citește mai departe

ACTUALITATE

Delgaz Grid a obținut finanțare europeană pentru dezvoltarea competențelor digitale ale angajaților

Publicat

Delgaz Grid, companie membră a Grupului E.ON România, implementează un proiect finanțat din fonduri europene prin care până la sfârșitul anului viitor, 600 de angajați vor parcurge 34 stagii de formare digitală în vederea dezvoltării competențelor în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC).

• Proiectul DIGITAL.ON Delgaz, în valoare de aproximativ 2,2 milioane lei, beneficiază de cofinanțare UE în valoare de 880.000 lei;

• 600 de angajați ai Delgaz Grid vor participa la programe de formare a competențelor digitale.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți.

Valoarea totală a proiectului este de 2,2 milioane lei din care valoarea eligibilă este de 880 mii lei, iar 1,33 milioane lei fiind contribuția Delgaz Grid. DIGITAL.ON va fi implementat în perioada iulie 2021 – decembrie 2022.

Formarea unor profesioniști înalt calificați în domeniul TIC este esențială pentru competitivitatea Delgaz Grid S.A., promovând un nivel superior de calitate și sustenabilitate a serviciilor oferite de companie. În același timp, prin tipul de competențe digitale propus în cadrul programelor de formare profesională, proiectul încurajează competitivitatea și adaptabilitatea forței de muncă la tendințele actuale privind digitalizarea.

Implementarea proiectului Digital.ON Delgaz reprezintă o reală oportunitate pentru consolidarea competențelor angajaților din ariile esențiale serviciilor companiei și va contribui în mod semnificativ la obiectivele de profesionalizare continuă, digitalizare și adaptare la tendințele pieței energetice actuale.

Accesarea surselor de finanțare europeană reprezintă o prioritate pentru Delgaz Grid S.A., atât pentru consolidarea capacității personalului propriu, cât și pentru realizarea obiectivelor de modernizare, digitalizare, decarbonizare și eficientizare a infrastructurii energetice din gestiune.

La acest moment, compania Delgaz Grid S.A. este beneficiară a șapte proiecte aflate în implementare, în valoare de circa 184,3 milioane lei, cu cofinanțări de aproximativ 140,4 milioane lei, care vizează obiective de modernizare, automatizare și digitalizare a rețelei de distribuție, securitate cibernetică și creșterea competențelor profesionale ale personalului propriu. Totodată, compania a depus alte trei proiecte în valoare de circa 121.5 milioane lei, care se află în diferite etape ale procesului de evaluare la nivelul autorităților responsabile.

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de circa 22.650 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 81.500 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2 miliarde de euro.

Citește mai departe

ACTUALITATE

Aeroportul Internațional Cluj – CEL MAI BUN aeroport din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri

Publicat

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a fost desemnat în premieră, cel mai bun aeroport din Europa la categoria sub 5 milioane de pasageri anual, în cadrul celei de-a 17 a ediţii a Galei anuale ACI Europe Awards, desfăşurată la Geneva. Evenimentul a avut loc cu ocazia celui de-al 31-lea Congres şi Adunare Generală a Consiliului Internaţional al Aeroporturilor – regiunea Europa (ACI EUROPE), care a reunit lideri din industria transporturilor aeriene din 55 de ţări.

under 5 mln pax winner cluj avram iancu international airport

„Premiul a fost acordat Aeroportului Internaţional Cluj pentru măsurile implementate în gestionarea activităţii pe tot parcursul crizei SARS-CoV-2 şi reconvertirea forţei de muncă pentru a se adapta la condiţiile pandemice, pentru redresarea rapidă a traficului de pasageri dar şi pentru eforturile aeroportului de a aduce noi rute şi companii aeriene, ceea ce a făcut ca Aeroportul Internaţional Cluj să aibă acum, mai multe rute decât înainte de pandemie.

În cadrul Adunării Generale a Consiliului Director al ACI Europe, ce a avut loc ieri, domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, a fost reales pentru o perioadă de 3 ani în calitatea de membru al structurii de conducere al acestei organizaţii paneuropene cu atribuţii de reprezentare a intereselor colective de la nivelul a peste 500 de aeroporturi europene.

best airport awards winners 2021 group photo

„Aeroportul Internațional Cluj a devenit în timp un lider regional”

Realegerea domnului David Ciceo în board-ul ACI Europe, vine ca o recunoaştere a activităţii sale şi a realizărilor remarcabile de-a lungul anilor, atât de plan naţional cât şi internaţional.

Aeroportul Internațional Cluj a devenit în timp, un lider regional recunoscut pentru excelența serviciilor sale, profesionalismul și capacitatea de adaptare la cerințele unei industrii în continuă transformare.

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu”, a menționat: „Faptul că Aeroportul Internaţional Cluj se află pe lista câştigătorilor, alături de alte aeroporturi din marile capitale şi oraşe europene precum Roma, Atena, Stockholm sau Istanbul, demonstrează încă o dată că suntem un reper şi model de bune practici demn de urmat.”

Acest prestigios premiu confirmă gestionarea cu succes a activității în perioada unei crize fără precedent pe plan mondial şi totodată întregeşte palmaresul aeroportului clujean, apreciat la nivel internațional.

Mai multe detalii despre premiul obţinut se regăsesc şi în comunicatul ACI Europe de astăzi 27 octombrie 2021, disponibil aici”, se arată în comunicatul aeroportului.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate
Publicitate