EVENIMENT
Restaurant din Cluj, la evenimentul „Gout de France”, ediţie dedicată produselor de pe Valea Loarei
Patru restaurante româneşti, două din Bucureşti, unul din Sibiu şi unul din Cluj-Napoca, participă la cea de-a şasea ediţie a „Gout de France/Good France”, eveniment care aduce un omagiu tradiţiei gastronomice din regiunea Valea Loarei.
Este vorba de Atelier de Cuisine din Cluj-Napoca, Gargantua KSLF şi Relais&Chateaux Le Bistrot Francais din Bucureşti şi Jules – Bistro Restaurant din Sibiu.
Ambasadoarea Franţei la Bucureşti, Laurence Auer, a precizat că scopul evenimentului este şi împărtăşirea la nivelul şcolilor din industria ospitalităţii a valorilor gastronomiei şi formării profesionale.
Ea speră că această mişcare va încuraja o „gastronomie responsabilă”, care respectă sănătatea şi mediul.
România participă la acest eveniment pentru al şaselea an consecutiv, restaurantele oferind clienţilor meniuri care au vocaţia de a onora gastronomia franceză de cea mai înaltă clasă şi de a pune în valoare stilul de viaţă francez.
A şasea ediţie a „Gout de France/Good France” se desfăşoară între 14 şi 22 octombrie.
Sursa: Agerpres
Urmăriți Cluj24.ro și pe Google News
CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger






