Connect with us

EVENIMENT

Restaurant din Cluj, la evenimentul „Gout de France”, ediţie dedicată produselor de pe Valea Loarei

Publicat


atelier

Patru restaurante româneşti, două din Bucureşti, unul din Sibiu şi unul din Cluj-Napoca, participă la cea de-a şasea ediţie a „Gout de France/Good France”, eveniment care aduce un omagiu tradiţiei gastronomice din regiunea Valea Loarei.

Este vorba de Atelier de Cuisine din Cluj-Napoca, Gargantua KSLF şi Relais&Chateaux Le Bistrot Francais din Bucureşti şi Jules – Bistro Restaurant din Sibiu.

Ambasadoarea Franţei la Bucureşti, Laurence Auer, a precizat că scopul evenimentului este şi împărtăşirea la nivelul şcolilor din industria ospitalităţii a valorilor gastronomiei şi formării profesionale.

Ea speră că această mişcare va încuraja o „gastronomie responsabilă”, care respectă sănătatea şi mediul.

România participă la acest eveniment pentru al şaselea an consecutiv, restaurantele oferind clienţilor meniuri care au vocaţia de a onora gastronomia franceză de cea mai înaltă clasă şi de a pune în valoare stilul de viaţă francez.

A şasea ediţie a „Gout de France/Good France” se desfăşoară între 14 şi 22 octombrie.

Sursa: Agerpres




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate