Connect with us

ECONOMIE

Fiii fostului rector al USAMV construiesc un hotel și apart-hotel lângă Aeroportul Cluj

Publicat


Primăria Cluj-Napoca a eliberat autorizația de construcție pentru un hotel și un apart-hotel lângă Aeroportul Internațional.

Hotelul va avea 2 niveluri de subsol, 4 etaje plus etaj retras, iar apart-hotelul va avea un nivel de subsol și 4 etaje.

Proiectul aparține firmei Romdesign deținută de Septimiu Liviu și Victor Octavian Mărghitaş, urmașii fostului rector al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj,

Investiția se întinde pe o parcelă de 4.400 metri pătrați.

Pe teren există o casă din caramidă pe fundații din beton și un atelier auto de 24 mp.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

CFR Cluj şi U Cluj, despărţite de 4 locuri în clasament. Clasamentul la zi

Publicat

De

U Cluj s-a apropiat la doar 4 locuri în clasamentul Superligii de marea sa rivală din oraş, CFR Cluj, care pare că se îndepărtează tot mai mult de un nou titlu.

 

Rezultate:

Vineri 1 martie
FC Politehnica Iaşi – Dinamo Bucureşti 0-0, Stadion ”Emil Alexandrescu” – Iaşi
Arbitru: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Adrian Popescu (Craiova); al patrulea oficial: Marius Omuţ (Satu Mare)
Arbitru video: Claudiu Marcu (Constanţa); arbitru asistent video: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Cătălin Popa (Vaslui) – LPF

Sâmbătă 2 martie
AFC UTA Arad – FCU 1948 Craiova 3-2 (2-2), Arena ”Francisc Neuman” – Arad
Au marcat: Joao Pedro (13), Claudiu Micovschi (28), Andrej Fabry (63 – penalty), respectiv Juan Bauza (22), Andrei Dragu (42).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); al patrulea oficial: Sorin Vădana (Cluj-Napoca)
Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitru asistent video: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti)
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timişoara) – CCA, Florina Bătrânu (Timişoara) – LPF

AFC Hermannstadt – SC Oţelul Galaţi 4-1 (2-1), Stadion Municipal – Sibiu
Au marcat: Ianis Stoica (26, 50), Daniel Paraschiv (44 – penalty), Cristian Neguţ (87), respectiv Samuel Teles (12).
Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)
Arbitru video: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitru asistent video: Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca)
Observatori: Marcel Savaniu (Satu Mare) – CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) – LPF

FC Farul Constanţa – FC CFR 1907 Cluj 1-1 (0-0), Academia Hagi – Stadion Central, Ovidiu
Au marcat: Ronaldo Deaconu (65), respectiv Arlind Ajeti (82).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Ciprian Florin Danşa (Satu Mare); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti)
Arbitru video: Ionuţ Coza (Cernica); arbitru asistent video: Valentin Avram (Bucureşti)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) – CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) – LPF

Duminică 3 martie
FC Universitatea Cluj – AFC Botoşani 1-0 (1-0), Cluj Arena – Cluj-Napoca
A marcat: Daniel Popa (21).
Arbitru: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); arbitri asistenţi: Alexandru Vodă (Alba Iulia), Mihăiţă Necula (Bucureşti); al patrulea oficial: Valentin Porumbel (Olteniţa)
Arbitru video: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitru asistent video: Claudiu Marcu (Constanţa)
Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) – CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru) – LPF

FC FCSB – FC Petrolul Ploieşti 1-0 (0-0), Arena Naţională – Bucureşti
A marcat: Valentin Ţicu (46, autogol).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); al patrulea oficial: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe)
Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) – CCA, Romulus Chihaia (Bucureşti) – LPF

Luni 4 martie
ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Voluntari 4-0 (1-0), Arena Sepsi OSK – Sfântu Gheorghe
Au marcat: Marius Ştefănescu (10 – penalty, 61), Kevin Varga (52), Cosmin Matei (58).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Vladimir Urzică (Piatra Neamţ); al patrulea oficial: Ionela Alina Peşu (Craiova)
Arbitru video: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Ionuţ Coza (Cernica)
Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) – CCA, Ion Marin (Bucureşti) – LPF

Universitatea Craiova – FC Rapid Bucureşti 1-1 (1-0), Stadion ”Ion Oblemenco” – Craiova
Au marcat: Alexandru Mitriţă (30), respectiv Jakub Hromada (49).
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Stelian Slabu (Braşov), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea); al patrulea oficial: Andrei Antonie (Bucureşti)
Arbitru video: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitru asistent video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti)
Observatori: Irina Mîrţ (Bucureşti) – CCA, Mircea Călin (Bucureşti) – LPF

Clasamentul la zi

loc echipa M V E Î GM-GP P
1 FCSB 29 19 7 3 53-24 64
2 Rapid 29 14 10 5 51-32 52
3 CFR Cluj 29 14 8 7 53-29 50
4 Universitatea Craiova 29 12 10 7 45-37 46
5 Farul Constanţa 29 11 9 9 37-38 42
6 Sepsi OSK 29 11 7 11 41-33 40
7 Universitatea Cluj 29 10 11 8 35-38 41
8 FC Hermannstadt 29 9 13 7 36-30 40
9 UTA 29 10 10 9 36-42 40
10 Petrolul Ploieşti 29 7 14 8 28-30 35
11 Oţelul Galaţi 29 6 15 8 30-35 33
12 Politehnica Iaşi 29 7 11 11 32-43 32
13 FC U Craiova 1948 29 9 4 16 42-48 31
14 FC Voluntari 29 6 9 14 31-49 27
15 Dinamo 29 7 5 17 21-41 26
16 FC Botoşani 29 3 11 15 30-52 20

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Edvinas Gertmonas a SEMNAT, în cele din urmă, cu „U” Cluj. Portarul lituanian are trei titluri de CAMPION în țara sa

Publicat

Edvinas Gertmonas a semnat, în cele din urmă, cu „U” Cluj. Clubul a ajuns la o înțelegere cu goalkeeper-ul lituanian de 27 de ani. Portarul cu o înălțime de 1.92 m este titularul naționalei Lituaniei. Are în palmares trei titluri de campion în țara sa alături de Zalgiris Vilnius, unde a mai cucerit o Cupă și două Super Cupe.

„Edvinas Gertmonas a început cariera de jucător profesionist la Taurus, iar în 2015 a fost transferat de către formația franceză Stade Rennais de la Atlantas.

Edvinas Gertmonas a SEMNAT, în cele din urmă, cu „U” Cluj. Portarul lituanian are trei titluri de CAMPION în țara sa

Nu a strâns prezențe pentru prima echipă a celor de la Stade Rennais, însă a evoluat pentru formația secundă a echipei din Franța în 48 de partide.

În 2019, goalkeeper-ul lituanian a revenit în țara natală la FK Zalgiris Vilnius, unde a avut cea mai bună perioadă a carierei. A cucerit trei titluri de campion în 2020, 2021 și 2022. Pe lângă cele trei campionate, goalkeeper-ul a triumfat în 2022 în Cupa Lituaniei, iar în 2020 și 2023 a câștigat Super Cupa Lituaniei.

„A debutat pentru naționala Lituaniei pe 8 iunie 2015, la vârsta de 19 ani”

În sezonul 2022/2023, noul nostru portar a bifat primele apariții în grupele unei competiții europene. Echipa sa a evoluat în grupele UEFA Europa Conference League, Edvinas Gertmonas fiind titular în toate cele șase partide.

În total, Edvinas a bifat 116 meciuri în tricoul celor de la FK alghris Vilnius, dintre care 53 au fost fără gol primit.

Edvinas Gertmonas a debutat pentru naționala Lituaniei pe 8 iunie 2015 la vârsta de 19 ani într-o partidă amicală cu Malta.

În ultima campanie de calificări pentru Campionatul European din Germania, acesta a bifat cinci prezențe.

Citește mai departe

EDUCATIE

Simularea Evaluării Naționale la Cluj. Medii sub 5 pe școală, în 64 de unități de învățământ. Școli cu medii de puțin peste 2,40

Publicat

De

În 64 din cele 162 de școli din județul Cluj unde s-a organizat simularea Evaluării Naționale pentru elevii de clasa a VIII-a, media pe unitatea de învățământ a fost sub 5.

Cele mai multe școli cu media sub 5 sunt din mediul rural, respectiv 57. Totuși, școala cu cea mai mică medie la simulare din județ este din mediul urban, potrivit datelor oferite de IȘJ Cluj.

Simularea Evaluării Naționale la Cluj. Medii sub 5 pe școală, în 64 de unități de învățământ. Școli cu medii de puțin peste 2,40

Elevii claselor a VIII-a din județul Cluj au obținut în proporție de 72,75% note peste 5 la simularea Evaluării Naționale. Dar niciun elev nu a obținut media 10.

În ceea ce privește mediile pe școală, în 57 de unități de învățământ din mediul rural și în 7 din mediul urban, acestea au fost sub 5.

Unitatea școlară cu ce mai mică medie este Școala Profesională Poiana din Turda, respectiv 2,41. În mediul rural, este vorba de Școala Gimnazială Cara, din comuna Cojocna, unde media a fost de 2,46.

În același timp, cea mai mare medie pe o unitate de învățămât în județul Cluj a fost 8,45.

Școlile cu medii sub 5 din mediul rural:

 • Școala Gimnazială Cara, comuna Cojocna – 2,46
 • Școala Gimnazială Cojocna – 3,83
 • Școala Gimnazială „Ioan Alexandru”, comuna Sânpaul – 3,57
 • Școala Gimnazială Ploscoș – 3,58
 • Școala Gimnazială Suatu – 3,58
 • Școala Gimnazială Suceagu – 3,63
 • Școala Gimnazială Ceanu Mare – 3,66
 • Școala Gimnazială Aghireșu – 3,68
 • Școala Gimnazială Așchileu Mare, comuna Așchileu – 3,75
 • Școala Gimnazială „Ioan Bujor”, Petreștii de Jos – 3,80
 • Școala Gimnazială Aghireșu Fabrici, comuna Aghireșu – 3,83
 • Școala Gimnazială Batin, comuna Unguraș – 3,88
 • Școala Gimnazială „Alexandru Vaida Voevod”, comuna Bobâlna – 3,88
 • Școala Gimnazială „Ștefan Micle”, comuna Feleacu – 3,96
 • Școala Gimnazială Cășeiu – 3,97
 • Școala Gimnazială „Pavel Dan”, comuna Tritenii de Jos – 4,01
 • Școala Gimnazială Rugășești, comuna Cășeiu – 4,11
 • Școala Gimnazială Frata – 4,14
 • Școala Gimnazială „Mircea Luca”, comuna Băișoara – 4,16
 • Școala Gimnazială Bonțida – 4,17
 • Școala Gimnazială Măguri Bogdănești, comuna Măguri Răcătău – 4,17
 • Școala Gimnazială Moldovenești – 4,20
 • Școala Gimnazială Călărași – 4,21
 • Școala Gimnazială Someșu Rece, comuna Gilău – 4,25
 • Școala Gimnazială „Iuliu Hațieganu”, comuna Panticeu – 4,26
 • Școala Gimnazială Livada, comuna Iclod – 4,28
 • Școala Profesională Răscruci, comuna Bonțida – 4,31
 • Școala Gimnazială Tureni – 4,33
 • Școala Gimnazială „Alexandru Bohățiel”, comuna Vultureni – 4,33
 • Școala Gimnazială Luna – 4,33
 • Școala Gimnazială Săcuieu – 4,36
 • Școala Gimnazială Cămărașu – 4,38
 • Școala Gimnazială Cătina – 4,38
 • Școala Gimnazială Pădureni, comuna Tritenii de Jos – 4,38
 • Școala Gimnazială Geaca – 4,42
 • Școala Gimnazială Poieni – 4,46
 • Școala Gimnazială Buza – 4,47
 • Școala Gimnazială Pălatca – 4,50
 • Școala Gimnazială Iclod – 4,52
 • Școala Gimnazială Valea Ieii – 4,55
 • Școala Gimnazială Mintiu Gherlii – 4,56
 • Școala Gimnazială Soporu de Câmpie, comuna Frata – 4,54
 • Școala Gimnazială „George Barițiu” Jucu de Sus, comuna Jucu – 4,69
 • Școala Gimnazială Nireș, comuna Mica – 4,71
 • Școala Gimnazială Sânnicoara, comuna Apahida – 4,73
 • Școala Gimnazială „Gelu Românul”, comuna Dăbâca – 4,76
 • Școala Gimnazială „Tamas Gyula” Mera, comuna Baciu – 4,77
 • Școala Gimnazială Căpușu Mare – 4,78
 • Școala Gimnazială Ciurila – 4,85
 • Școala Gimnazială Cuzdrioara – 4,89
 • Școala Gimnazială Căianu – 4,90
 • Școala Gimnazială „Simion Balint” Copăceni, comuna Săndulești – 4,94
 • Școala Gimnazială Măguri Răcătău – 4,95
 • Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai”, comuna Florești – 4,96
 • Școala Gimnazială Vaida Cămăraș, comuna Căianu – 4,98
 • Școala Gimnazială Borșa – 4,99

Școli cu medii sub 5 din mediul urban:

 • Școala Profesională Poiana, Turda – 2,41
 • Școala Gimnazială „Traian Dârjan”, Cluj-Napoca – 2,90
 • Liceul Tehnologic Special pentru Deficiențe de Auz, Cluj-Napoca – 3.39
 • Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, Cluj-Napoca – 4,09
 • Școala Gimnazială „Andrei Șaguna”, Turda – 4,43
 • Școala Gimnazială Nr. 1, Dej – 4,86
 • Liceul cu Program Sportiv Cluj-Napoca – 4,92

Care sunt cele mai mari medii pe unități școlare la Cluj

Cele mai mari medii pe unități școlare sunt în mediul urban, iar primele trei din top sunt unități de învățământ din Cluj-Napoca.

Cea mai mare medie a întregistrat-o Colelgiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca, respectiv 8,45. Urmează Liceul Teoretic „Elf”, cu o medie pe școală de 8,33 și Școala Gimnazială „Ioan Bob”, cu o medie generală de 8,09, ambele din Cluj-Napoca.

În mediul rural, cele mai marii medii au fost întregistratla Școala Gimnazială „Kos Karoly” din Izvoru Crișului – 6,59, Școala Profesională „Ady Endre” din Sâncraiu – 6,48 și Școala Gimnazială „Borbely Jozsef” din Săvădisla – 6,40.

Șefa IȘJ Cluj: „Ne vom focusa pe școlile cu rezultate modeste”

Șefa Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Cluj, Marinela Marc, a declarat pentru Cluj24.ro că după fiecare simulare, profesorii au obligativitatea de a discuta rezultatele cu elevii. De asmenea, acestea se vor discuta și la întâlnirile cu părinții și, de comun acord, se stabilesc planurile de măsuri remediale.

„Noi monitorizăm respectarea planurilor de măsuri pe care școlile le iau și cu siguranță că ne vom focusa pe școlile cu rezultate modeste, astfel încât până la examenul real rezultetele sa fie mai bune.

În județul Cluj situația este una mulțumitoare. Un procent de 72% (de elevi care au obținut medii peste 5, n. red.) este comparabil cu cel de anul trecu la acest moment și până în vară sperăm să ajungem cel puțin la rezultatele din 2023. Sunt și scoli care au o medie sub 5, iar aici, evident, trebui să facem cu toții mai mult”, a declarat Marinela Marc.

Foto: Arhivă

 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

BĂTAIE între 3 pasageri pe o cursă Wizz Air. Avionul a ATERIZAT de urgență pe Aeroportul Cluj

Publicat

wizz air, avion

Un conflict între trei pasageri străini a izbucnit, azi noapte, pe cursa Wizz Air Memmingen (Germania) -Kutaisi (Georgia).

Cluj24 a aflat, pe surse, că ar fi fost vorba de doi pasageri georgieni și unul din Belarus. Avionul a aterizat de urgență pe Aeroportul „Avram Iancu” Cluj.

Se pare că, pe fondul consumului de alcool, între aceștia ar fi izbucnit un conflict spontan, după care unul dintre georgieni i-ar fi dat în cap compatriotului cu telefonul mobil. Echipajul aeronavei a solicitat aterizare de urgență pe aeroportul din Cluj-Napoca, unde pasagerul lovit a necesitat îngrijiri medicale.

BĂTAIE între 3 pasageri pe o cursă Wizz Air. Avionul a ATERIZAT de urgență pe aeroportul din Cluj-Napoca

Cei trei scandalagii au fost debarcați, cazul fiind preluat de către un procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj. Avionul și-a continuat, ulterior, zborul spre destinație.

Georgienii debarcați își vor continua drumul spre Kutaisi cu altă aeronavă, în timp ce belarusul se va întoarce la Memmingen.

Scandalagii nu au fost reținuți pentru că nu au periclitat siguranța pasagerilor și a echipajului.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax