Connect with us

EVENIMENT

VIDEO/ OM fără INIMĂ. A abandonat mai mulți cățeluși la gunoi. S-a depus plângere la POLIȚIA Dej

Publicat


Un bărbat a aruncat sâmbătă o cutie în fața unei ghene de gunoi din cartierul 1 Mai din Dej în care erau mai mulți cățeluși pe care i-a abandonat.

Locatarii au povestit că au văzut șoferul unei mașini care parcat aproape de ghena respectivă iar din portbagaj a scos mai multe gunoaie printre care și o cutie în care se aflau mai mulți cățeluși dar și cățeaua.

A fost alertată Asociația Anima Pro Terra care a intervenit și a preluat cei patru cățeluși și pe mama lor și i-au dus la un adăpost, iar în acest caz se va face plângere la Poliție.

Din fericire, ghena este supravegheată video de Poliția Locală Dej, iar bărbatul a fost surprins în imagini.

Sursa: Poliția Locală Dej


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

Cum a evoluat piaţa CHIRIILOR în ultimul an. Clujul a dat înapoi

Publicat

Cum a evoluat piaţa chiriilor în ultimul an: Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara au marcat scăderi, dar în laşi, Braşov şi Constanţa chiriile au crescut cu până la 7%.

Iaşiul, Braşovul şi Constanţa se numără printre oraşele cele mai dezvoltate economic din România în care preţurile la chirii au crescut în ultimul an.

În Bu­cureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara chiriile au făcut câţiva paşi înapoi în trimestrul al doi­lea din 2021 comparativ cu aceeaşi pe­rioadă a anului trecut, potrivit unui studiu rea­lizat de Analize imobiliare şi Imobiliare.ro, citat de ZF.

Astfel, preţul mediu de închiriere pe me­tru pătrat a ajuns în Bucureşti la 7,5 euro în T2/2021, în scădere cu circa 5% faţă de tri­mes­trul doi din 2020. În Cluj-Napoca scă­derea a fost de 6,6%, până la 7,1 euro pe me­­tru pătrat, în vreme ce la Timişoara me­trul pătrat se închiriază cu 6,2 euro, minus 3,2%.

„Bucureştiul se află, în mod firesc, în fruntea marilor oraşe”

Pe de altă parte, în Iaşi costul de în­chiriere a unei locuinţe a crescut cu 1,5%, în Braşov cu 1,6%, iar în Constanţa cu 6,7%.

„În ceea ce priveşte chiriile solicitate pe categorii de apartamente, Bucureştiul se află, în mod firesc, în fruntea marilor oraşe, cu valori medii de 250 de euro pe lună pentru garsoniere, 400 de euro pe lună pentru două camere, respectiv 600 de euro pe lună pentru trei camere. Capitala ţării este urmată îndeaproape de Cluj-Napoca, unde proprie­tarii solicită 250 de euro pe lună pentru o locuinţă monocamerală, 370 de euro pe lună pentru una bicamerală, respectiv 450 de euro pe lună pentru una tricamerală“, notează autorii raportului.

Timişoara continuă să ocupe ultimul loc în clasamentul chiriilor din marile oraşe, cu 200 de euro pe lună pentru o garsonieră, 300 de euro pe lună pentru două camere, respectiv 350 de euro pe lună pentru trei camere.

Piaţa chiriilor a fost influenţată în ultimul an de mai mulţi factori, printre care cursurile online, lucratul din altă parte decât de la birou sau încetarea activităţii, care i-au făcut pe mulţi dintre chiriaşii care se mutaseră în oraşele mari să se retragă în localităţile lor de domiciliu. Opţiunile au fost multiple: fie au convenit cu proprietarii să amâne plata unor luni de chirie, mai ales dacă au intrat în şomaj tehnic sau au fost disponibilizaţi, fie au încheiat contractele, fie continuă să plăteas­că, deşi nu mai locuiesc efectiv în aparta­mentele pe care le luaseră cu chirie.

Piaţa chiriilor a fost afectată şi de faptul că cei detaşaţi în Bucureşti sau în marile oraşe, în cazul în care au intrat în şomaj tehnic, au renunţat la imobil şi au plecat acasă.

Sursa: Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO/ Militarii Diviziei 4 Infanterie „Gemina” au DONAT sânge și au ECOLOGIZAT pădurea Hoia din Cluj-Napoca

Publicat

Divizia 4 Infanterie „Gemina” aniversează în acest an, la data de 15 august, împlinirea a 105 ani de la înființarea Armatei a 4-a (de Nord), ale cărei tradiții de luptă le duce mai departe. Cu această ocazie, militarii diviziei au participat la o acțiune de donare de sânge sub deviza „Salvează o viață”.

Prin acest gest, militarii clujeni au dorit să fie alături de semenii aflați în suferință, să dăruiască speranță și șansă la viață. Totodată, speră ca gestul lor să fie urmat de cât mai mulți oameni având în vedere criza de sânge cu care se confruntă sistemul sanitar.

Seria activităților a continuat marți, 3 august, cu o acțiune de ecologizare desfășurată în Pădurea Hoia din Cluj Napoca.

Citește mai departe

EVENIMENT

Cioloș, critici la adresa GUVERNULUI: Nu putem spune că vaccinarea merge bine când suntem la 30 și ceva la sută

Publicat

De

Co-președintele USRPLUS, Dacian Cioloș, a declarat că nu s-ar putea spune că vaccinarea merge bine, cât timp România a imunizat puțin peste 30 la sută din populație. Fostul premier a transmis că el s-a vaccinat cu Johnson&Johnson.

Cioloș a spus că încă de la început campania de vaccinare a fost asumată de premierul Florin Cîțu, cu echipa sa directă. El a amintit că a discutat cu Cîțu la preluarea mandatului să o preia, din nou, Ministerul Sănătății, dar „s-a insistat să rămână”.

„Vaccinarea nu putem spune că merge bine când suntem la 30 și ceva la sută. Au tot fost discuții, colegii din Guvern și-au exprimat punctele de vedere, important acum e să progresăm și cu vaccinarea și să avem elemente cât mai certe legat de toate formele de imunizare, să știm cum întâmpinăm acest nou val, valul patru provocat de această mutație Delta”, a spus Dacian Cioloș.

Cioloș a mai spus că el s-a vaccinat cu ser Johnson&Johnson și a trecut și prin boală.

Sursa: Mediafax

Citește mai departe

EVENIMENT

Întreruperi de curent în Cluj

Publicat

DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMÂNIA, Sucursala Cluj-Napoca, anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică, astfel:

Data întreruperii: 11.08.2021
Adresa/Localitatea: Localitatea Cluj-Napoca, str. Uliului, nr. 53-152, str. Alexandru Donici, integral, str. Ion Neculce, integral.
Intervalul orar: 09:00-17:00

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

    Publicitate
    Publicitate