Connect with us
Advertisement
Advertisement

ADMINISTRAȚIE

Video. NU a fost CEAŢĂ deasă la Cluj. Boc a ANULAT degeaba ARTIFICIILE. L-au PĂCĂLIT meteorologii sau au fost alte INTERESE

Publicat


Primarul Emil Boc a decis vineri, în ultimul moment, să anuleze focurile de artificii pe care le programase. El a invocat ceaţa şi a dat chiar un procent, 95, aşa cum i-ar fi spus meteorologii.

ceata 1

VEZI ŞI:

Boc a ANULAT focurile de ARTIFICII de Anul Nou. Motivul invocat de primarul Clujului

„Am anulat focurile de artificii din cauza prognozei meteo. Va fi ceață. Am luat decizia administrativă în dimineața aceasta, la ora 9. Prognoza spune că sunt peste 95% șanse să fie ceață la miezul nopții.

ceata 2

Nu putem să schimbăm direcția ceții. Nu cheltuiam bani publici, ci din sponsorizări, dar îi vom cheltui cu alte ocazii, poate în 24 ianuarie sau cu alt prilej. Nu vom avea nimic la Cluj de Revelion”, a declarat Emil Boc.

Însă, imaginile făcute în oraş exact la miezul noţii, arată că ceaţa nu a fost deasă şi că vizibilitatea era foarte bună pe sute de metri. În acest fel, focurile de artificii promise iniţial puteau să fie văzute foarte bine de clujeni.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO. Povestea cuibului de berze de la Vlaha. Sunt, deja, 4 pui. Cuplul Leske și Miska așteaptă și al cincilea să iasă din ou

Publicat

Cuplul de berze Leske și Miska hrănesc, deja, patru pui în cuibul din satul clujean Vlaha, fiind așteptat și al cincilea pui să spargă coaja de ou.

Gazda Arpad, care monitorizează din partea Clujbird.ro cuibul de berze de la Vlaha din anul 2007, a povestit pentru Cluj24 cum a început totul și cum urmărirea berzelor s-a transformat, pentru el, într-o adevărată pasiune.

A notat din 2007 ce se întâmplă în cuib

Arpi s-a mutat în Vlaha în anul 2006, iar berzele și-au făcut cuib pe un stâlp de electricitate de lângă casa lui, prilej numai bun pentru  a le monitoriza.

”Din 2007 am început să notez în fiecare an când au venit berzele, câte ouă au depus, câți pui au ieșit, când au părăsit cuibul.

Timp de 10 ani am monitorizat cuibul de jos, iar în 2017 am construit un stativ și am montat o cameră web care urmărește non-stop cuibul.

Am lansat atunci și site-ul clujbird.ro, astfel că oricine poate urmări online ce se întâmplă în cuib. Între timp, am schimbat și camera, care are acum și sunet.

Toată această activitate a fost făcută pe bază de voluntariat”, a precizat Gazda Arpad.

Potrivit acestuia, în anul 2007 prima barză a ajuns în cuibul din Vlaha în 28 martie, iar anul următor a sosit în aceeași zi, spre mirarea sătenilor.

Botezul lui Leske și Miska

berze

”Datele diferă de la an la an, dar, de regulă, cam în a doua parte a lunii martie își fac apariție berzele din Africa.

În acest an, prima barză a ajuns în 18 martie. Pentru că berzele seamănă foarte mult între ele, doar în perioada împerecherii îți pot da seama care este masculul și care femela.

În anul 2017, după ce am instalat camera web, am demarat acțiunea de botezare a celor două berze din cuib și am întrebat locuitorii satului Vlaha ce nume să le punem.

În final, oamenii au votat, iar femela a primit numele Leske, după numele unei văi din Vlaha, iar masculul numele Miska”, a afirmat Arpi.

Aventură de o noapte

Acesta a povestit și câteva întâmplări din cuibul de la Vlaha, cu amănunte picante despre Leske și Miska.

”Leske este aceeași femelă din 2017, chiar dacă a mai îmbătrânit puțin, dar Miska a fost înlocuit, ulterior, cu un exemplar mai tânăr.

În 2019, prima dată a ajuns în Vlaha Leske și a amenajat cuibul și am observat un mascul că ajunge în cuib.

A fost doar o aventură de noapte a femelei, pentru că masculul și-a luat zborul a doua zi, dar apoi a venit și <<soțul>>, Miska, care era un exemplar mai tânăr decât Miska sosit cu un an în urmă.

Iar când Leske a depus primele două ouă, Miska le-a aruncat din cuib, știind că nu sunt ale lui”, a subliniat clujeanul pasionat de berze.

Proiect pentru profesori și elevi

Arpi a profitat de perioada pandemiei și a avut timp să monitorizeze mai mult timp cuibul din Vlaha, deoarece a fost forțat să lucreze mai mult de acasă, astfel că a realizat un proiect de observare a cuibului de berze dedicat profesorilor de biologie, care pot, de atunci, să dea teme de proiecte pentru elevi.

”Deci berzele ajung la Vlaha în a doua parte a lunii martie, depun ouăle, iar primul pui iese din ou la 34-36 de zile de clocire.

De obicei se depun 5 ouă, dar au fost și ani cu mai multe ouă – 6 în 2018 și 7 în 2019.

De regulă ies doar 4 pui, din care 3 cresc mari și învață să zboare. Au fost și ani, 2012 și 2016, în care nu a ieșit niciun pui, dar și ani – 2011 și 2015 – când au ieșit toți cei 5 pui.

În luna iulie organizăm în Vlaha acțiunea de inelare a puilor, la care vin și copii din sat.

Aș dori să dezvoltăm proiectul și să reușim să montăm un transmițător pe una din cele două berze adulte, sau pe ambele, pentru a le urmări traseul lor până în Africa, să vedem dacă și acolo Lenke și Miska sunt împreună.

Problema este că un astfel de transmițător costă în jur de 11000 de euro”, a explicat Arpi.

Cum se cresc puii de barză

Acesta a arătat că în perioada după ce au ieșit puii, este interesat de urmărit cum cele două berze adulte fac cu schimbul.

”O barză aduce aduce mâncare pentru pui, dar și fân și crengi pentru cuib și cealaltă are grijă de pui, apoi cea de-a doua pleacă după mâncare.

E fascinant să vezi cum cresc puii de la o săptămână la alta, cum încep <<cursurile de zbor>> și învață să zboare.

În luna august, primii pleacă puii din cuib, se alătură unor stoluri, apoi femela și la final masculul.

Din monitorizările unor berze reiese că una din Polonia, care a trecut prin România, a ajuns chiar până în sudul Africii de Sud.

De asemenea, doi pui de barză inelați din Vlaha au fost fotografiați în județul Mureș și în Bacău”, a mai spus Gazda Arpad.

Live din cuib din anul 2017

Cuibul de barză albă dotat cu cameră web se află în satul Vlaha, comuna Săvădisla, pe o stradă lăturalnică. Amplasat pe un stâlp electric, cuibul este înălțat pe un suport pentru a împiedica coliziunea puilor cu sârmele aflate sub tensiune.

În localitate au mai fost cuiburi de berze și în trecut, iar în acest loc primul cuib a fost construit în anul 1998. Camera web transmite în direct începând din 23 martie 2017.

 

 

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

FOTO. Park & Ride-ul de 14,5 milioane de euro de la Aeroportul Cluj, realizat 50%. Emil Boc: Vor fi plantați 300 de copaci

Publicat

De

Construc'ie park&ride Aeroportul Cluj

Park & Ride cu 863 locuri de parcare care se construiește la Aeroportul Cluj este realizat în proporție de 50%, anunță primarul Emil Boc.

Valoarea investiției este de peste 14,5 milioane de euro.

FOTO. Park & Ride-ul de 14,5 milioane de euro de la Aeroportul Cluj, realizat 50%. Emil Boc: Vor fi plantați 300 de copaci

Vor fi plantați și 300 de copaci în cadrul acestui proiect, a mai artătat Emil Boc, care a verificat marți lucrările.

„Acest parking va oferi clujenilor și vizitatorilor posibilitatea de a-și lăsa aici mașinile și să pornească mai departe către oraș cu transportul în comun sau alte mijloace de micromobilitate.

De asemenea, investiția face parte din nodul intermodal de transport din zona aeroportului, ce se va dezvolta odată cu finalizarea trenului metropolitan și a celorlaltor proiecte de infrastructură”, a transmis primarul pe pagina de Facebook.

Nou sens giratoriu pe pe strada Traian Vuia

Investiția realizată de Primăria Cluj-Napoca în zona str. Traian Vuia nr. 149-151 include:

  • amenajarea unei platforme de parcare și a accesului din drumul național;
  • amenajare stații de transport în comun

  • construcția unui terminal tip autogară, incluzând un corp de clădire pentru terminalul de transport, cu copertină pentru călători și autocare
  • amenajarea unei piațete publice
  • 300 noi arbori plantați.

În total sunt prevăzute 863 locuri de parcare, după cum urmează:

  • 788 locuri de parcare pentru autovehicule;
  • 37 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități;
  • 30 de locuri de parcare pentru autovehicule electrice și hibride;
  • 8 peroane pentru autobuze.

Strada Traian Vuia va fi sistematizată astfel: zonă de acces în Park&Ride, nou sens giratoriu, trotuare, relocarea stației pentru transportul în comun.

Citește mai departe

EVENIMENT

Flaviu Udrea: Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani așteptând să se schimbe ceva

Publicat

Flaviu Udrea, candidat Primăria Florești

Flaviu Udrea, candidat din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI la funcția de primar al comunei, ne vorbește despre nemulțumirile sale legate de prestația actualei administrații locale și propunerea pe care o face floreștenilor care vor merge la vot pe 9 iunie.

Știri din Florești: Cine este omul Flaviu Udrea? Cum v-ați caracteriza și ce experiență aveți?

Flaviu Udrea: Sunt un om obișnuit, ca majoritatea celor care locuiesc în această comunitate. Am ales Floreștiul să-mi fie acasă în anul 2016, cand am achiziționat aici o proprietate, prin credit, la fel ca mulți alți români.

Aici mi-am întemeiat o familie și aici s-a născut fiica mea. Am o experiență de peste 15 ani ca manager de vânzări în domeniul IT & Telecomunicații, în managementul resurselor umane și în managementul obiectivelor și al performanței.

Știu că doar munca în echipă te face să ajungi la un rezultat foarte bun, iar ca primar nu poți realiza nimic dacă nu faci echipă cu cetățenii care așteaptă condiții de viață mai bune de la autoritatea locală.

Flaviu Udrea: Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani așteptând să se schimbe ceva

Știri din Florești: Care sunt concluziile dumneavoastră după ce ați fost în rol de consilier local?

Flaviu Udrea: Sunt consilier local din luna noiembrie 2023, atunci am intrat în Consiliul Local în locul colegului meu, Sergiu Leuce, care s-a retras din motive personale și căruia îi mulțumesc pentru activitatea avută. Am fost însă alături de colegii mei consilieri încă din prima zi de mandat și am participat alături de ei la întâlnirile de pregătire a ședințelor de Consiliu Local.

Din păcate, orice propunere a USR pentru a schimba ceva în bine în Florești a fost respinsă de cei care au majoritatea în Consiliul Local. Ne-am lovit practic de un zid politic din partea actualei majorități locale pentru care interesul cetățeanului nu este deloc important.

Ca să vă dau doar câteva exemple, USR a propus înființarea Centrului de permanență medicală, programul „Vinerea Verde”, proiectul transportului de noapte între Florești și Cluj-Napoca ori amendamente la buget care vizau creșterea siguranței cetățenilor, lărgirea trotuarelor și multe altele. Bineînțeles, unele proiecte, deși respinse inițial, au fost preluate de cei de la PNL și asumate de aceștia.

„Prosperitatea nu se vede în serviciile publice”

Știri din Florești: Ce vă determină să candidați pentru funcția de primar al comunei Florești?

Flaviu Udrea: Floreștiul trebuie să fie o comună modernă, cu o calitate a vieții ridicată pentru toți cetățenii săi. O comună unde infrastructura urbană susține dezvoltarea durabilă și unde serviciile publice sunt eficiente și accesibile.

Am decis să candidez pentru funcția de primar al Floreștiului din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI pentru că, deși a devenit una dintre cele mai bogate comunități din România, prosperitatea nu se vede în serviciile publice.

„Am văzut în ultimii 3 ani și jumătate proiecte realizate pe jumătate”

Știri din Florești: Cum evaluați activitatea actualei administrații locale?

Flaviu Udrea: Actuala administrație îmi lasă impresia că fie nu știe să rezolve problemele floreștenilor, fie e lipsită de interes pentru a se ocupa de acestea. Oricum, ce așteptări putem avea de la un primar care atunci când era consilier local și viceprimar ridica mâna disciplinat în ședințele de Consiliu, în dreapta lui Șulea, la tot ce a însemnat dezastrul urbanistic din Florești?

E unul din principalii responsabili, nu putem avea așteptări prea mari. Am văzut în ultimii 3 ani și jumătate proiecte realizate pe jumătate, cum e celebra „Strâmtoarea Terra”. Actualul primar este un primar al jumătăților de măsură, iar floreștenii merită mai mult!

Cele mai mari probleme: traficul și haosul urbanistic

Știri din Florești: Care considerați că sunt principalele probleme ale comunei și ce planuri aveți pentru rezolvarea lor?

Flaviu Udrea: Comuna Florești se află astăzi într-un punct de cotitură. Cele mai mari probleme cu care ne confruntăm sunt traficul și haosul urbanistic. Ori le rezolvăm acum, ori riscăm ca Floreștiul să devină de nelocuit.

Cei mai mulți floreșteni lucrează în Cluj-Napoca și asta devine o problemă majoră atunci când vorbim despre trafic. Sunt zile când pe șoseaua care leagă Florești de Cluj-Napoca se stă în trafic de la zeci de minute la ore întregi. Nu e normal să îți petreci 2 sau 3 ore pe zi în trafic, în loc ca acest timp să îl dedici familiei sau altor activități.

O problemă pe care au ridicat-o floreștenii cu care am stat de vorbă în ultimele săptămâni este și cea a lipsei trotuarelor în anumite zone ale comunei și pe unde ca pieton nu poți merge fără să îți pui viața în pericol. La fel, lipsa pistelor pentru bicicliști. Extinderea rețelei de transport public, inclusiv cu servicii de noapte, constituie, de asemenea, o problemă pentru cei care folosesc autobuzele CTP.

Foarte mulți floreșteni își doresc să își poată duce copiii la creșe, grădinițe și școli în Florești. În acest moment, infrastructura educațională existentă nu face față cerințelor comunei, iar mulți dintre aceștia își duc copiii la școli și licee din Cluj-Napoca.

Totodată, în micro-cartierele Floreștiului nu sunt destule spații verzi, parcuri sau locuri de joacă. Nu există un echilibru între nevoile rezidenților și dezvoltarea imobiliară, de aceea avem nevoie de o reconfigurare urbană strategică.

În Florești s-a construit foarte mult, dar fără să se țină cont de nevoile locuitorilor. Avem blocuri noi, dar avem probleme cu rețeaua electrică sau canalizarea, iar serviciile de salubritate sunt ineficiente.

Mulți floreșteni își doresc să participe la deciziile pe care le ia administrația locală și care le afectează viața în mod direct și acuză lipsa de transparență și de informare. Implicarea cetățenilor în luarea deciziilor de către Primărie nu poate fi decât în beneficiul comunității.

„Nu mă tem că voi fi taxat politic”

Știri din Florești: Ce viziune de viitor aveți pentru Florești? Spre ce ar trebui să se îndrepte comunitatea? Există un model de urmat?

Flaviu Udrea: Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani așteptând să se schimbe ceva. Spre deosebire de actuala conducere locală, nu mă tem că voi fi taxat politic, pentru că nu vreau să ies la pensie din politică. Vreau să fac ceva pentru comuna în care am ales să trăiesc și să îmi întemeiez o familie.

Floreștiul trebuie să devină o comună în care cetățeanul contează și este respectat. Vreau ca floreștenii să aibă acces la educație de calitate și la servicii medicale în comuna lor. Vreau o comună în care nimeni să nu se mai plângă de serviciile publice nefuncționale, de canalizarea care refulează sau de străzile inundate când plouă sau de haosul din trafic.

Floreștiul trebuie să se schimbe și asta înseamnă, în primul rând, o schimbare a conducerii locale. Avem modele de urmat, cum ar fi de exemplu administrația din Oradea, o administrație care a știut să prioritizeze și să implementeze proiecte în interesul cetățenilor. Până la urmă, faptul că avem aproape de noi exemple de bune practici e un semnal clar că se poate, e nevoie doar de oameni competenți în funcții publice.

„Floreștiul merită mai mult”

Știri din Florești: Doriți să le transmiteți un mesaj cetățenilor?

Flaviu Udrea: În primul rând – Hristos a înviat! – și un mesaj de bucurie și speranță tuturor floreștenilor care au sărbătorit Învierea Domnului în aceste zile. Apoi, Floreștiul merită mai mult și vă provoc să îndrăzniți să credeți că acest lucru e posibil!

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, gata „să bată palma” cu Dani Coman: „Va fi preşedinte cu puteri depline”

Publicat

Neluțu Varga, patronul clubului de fotbal CFR Cluj

Patronul echipei de fotbal CFR Cluj, Neluțu Varga, a declarat că , în proporție de 90%, Dani Coman va fi președintele clubului.

Asta după ce Cristi Bălaj a plecat de la echipa clujeană de fotbal.

Neluțu Varga, patronul CFR Cluj, gata „să bată palma” cu Dani Coman: „Va fi preşedinte cu puteri depline”

Patronul CFR Cluj a declarat pentru Fanatik că s-a întâlnit cu fostul portar, care și-a dat demisie de puțin timp din funcția de președinte al clubului de fotbal FC Hermannstadt.

„În proporţie de 90%, Coman este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Când vorbesc despre preşedinte, vorbesc chiar despre această funcţie.

Dani Coman va fi preşedinte cu puteri depline la clubul nostru. A mai rămas ca vineri, Dani Coman să aibă o discuţie cu Dan Petrescu, să îi explice şi antrenorul nostru cum vede lucrurile, să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului”, a declarat Neluțu Varga pentru sursa citată.

Dani Coman se mai gândește

Dani Coman a declarat, la rândul său, că s-a întâlnit cu Neluțu Varga, care i-a făcut o ofertă clară.

Acesta a declarat, însă, pentru Prosport, că nu a luat o decizie finală și că va da un răspuns în perioada următoare. Coman a mai spus că are și alte oferte.

 

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax