Connect with us

ACTUALITATE

Sportul românesc. Anul cu cei mai mulţi morţi în fotbal, dintre toate sporturile

Publicat


Fotbalul a înregistrat cele mai multe dispariţii din sportul românesc în 2020, unele dintre ele premature, precum fostul portar Martin Tudor, fostul arbitrul Dan Lăzărescu sau selecţionerul naţionalei feminine Under-19, Florin Bugar.

Au plecat dintre noi şi Ilie Bărbulescu, component al echipei Steaua care câştigat CCE în 1986, fostul arbitru Dan Petrescu sau Mircea Pascu, fost preşedinte al FRF. S-au stins din cauza unor boli Adrian Lucaci, fostul antrenor Ionuţ Popa. Au încetat din viaţă şi foştii atacanţi Constantin Jamaischi, Emil Lupulescu şi Viorel Turcu.

Atletismul din ţara noastră a pierdut doi antrenori de legendă, Dan Serafim şi Ion Zanfirache.

Şi prof. Adrian Gagea, fost atlet de anvergură şi membru al Federaţiei Internaţionale a Sportului Universitar, s-a stins în 2020.

 

IANUARIE

 

7 – Fostul fotbalist Marcel Catinca se stinge din viaţă la vârsta de 56 de ani, anunţă fostul său club, Petrolul Ploieşti.

FEBRUARIE

1 – Fostul fundaş Ilie Bărbulescu, câştigător al Cupei Campionilor Europeni la fotbal cu Steaua, moare la vârsta de 62 de ani, din cauza unui infarct.

23 – Fostul culturist băimărean Laszlo Kovacs, şeful comisiei de arbitraj din cadrul Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, a decedat, în urma unei maladii, la vârsta de 48 de ani.

MARTIE

26 – Fostul rugbyst Antonio Melinte, component al naţionalei Under-20 a României, a murit, la doar 22 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

29 – Avram Goia, fostul fotbalist al echipei Olimpia Satu Mare, se stinge în Spania, la vârsta de 61 de ani, din cauza infectării cu noul coronavirus, anunţ făcut de gruparea de Liga a IV-a.

30 – Fostul portar Martin Tudor, campion naţional de două ori cu Steaua Bucureşti, moare la doar 43 de ani, din cauza unui infarct miocardic.

APRILIE

12 – Fostul jucător şi antrenor de rugby Emil Crişan a decedat la vârsta de 79 de ani.

13 – Adrian Lucaci, fostul fotbalist şi preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad, moare la vârsta de 53 de ani, după o luptă îndelungată cu o boală incurabilă

MAI

6 – Se stinge profesorul universitar Adrian Gagea, fost campion naţional la aruncarea greutăţii şi membru emerit de onoare al Federaţiei Internaţionale a Sportului Universitar (FISU), la vârsta de 78 de ani.

11 – Fostul arbitru Dan Lăzărescu moare la vârsta de 49 de ani, fostul arbitru asistent cu ecuson FIFA şi fostul vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor fiind găsit fără suflare în locuinţa sa

19 – Fostul fotbalist Constantin Jamaischi, campion european de juniori cu naţionala României în 1962, moare la vârsta de 75 de ani. Jamaischi, originar din Topoloveni (jud. Argeş), a jucat între 1963 şi 1970 la Rapid, cucerind de două ori Cupa Balcanică, un titlu de campion european feroviar şi un titlu de campion naţional, primul din palmaresul giuleştenilor, în 1967.

IUNIE

2 – Fostul mare baschetbalist clujean Emeric Vizi a decedat la vârsta de 84 de ani. În 1955, Vizi a fost cooptat la echipa Constructorul Cluj-Napoca, iar după numai un sezon a ajuns la nou-înfiinţata Ştiinţa-UMF Cluj-Napoca, din 1957 scriind istoria ‘U’ alături de antrenorul Elemer Sarosi şi de foştii mari baschetbalişti Mihai Albu, Horia Demian, Matei Ruhrig sau Nicolae Viciu. A jucat pentru ”U” până în 1975, an în care s-a decis să se retragă din baschet împreună cu regretatul căpitan Horia Demian.

25 – Fostul antrenor Ionuţ Popa moare la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, unde fusese internat din 10 iunie, în urma unor probleme cardiace. Popa a pregătit, în cariera sa, mai multe echipe în afară de UTA, între care FC Bihor, Poli Iaşi sau Poli Timişoara.

IULIE

7 – Fostul fotbalist Adrian Cocan, fundaş al echipei Universitatea Cluj în sezonul 1992-1993, a încetat din viaţă la vârsta de 51 de ani, în urma unui infarct miocardic.

20 – Dan Petrescu, fost arbitru, preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor şi vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, a decedat la vârsta de 75 de ani.

AUGUST

14 – Fostul mare antrenor Dan Serafim a decedat la vârsta de 79 de ani, din cauza unei insuficienţe renale. Dan Serafim i-a antrenat, printre alţii, pe atleţii Lia Manoliu, Florenţa Ionescu-Crăciunescu, Valentina Cioltan-Groapă, Simona Săpunaru-Andruşcă, Felicia Ţilea-Moldovan, Iosif Nagy, Marin Iordan, Gheorghe Crăciunescu, Marcel Ţârle, Stelică Turbă, Albert Meheş, Gheorghe-Călin Guşet etc.

SEPTEMBRIE

16 – Mircea Pascu, fost preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, antrenor de tenis şi consilier al Federaţiei Române de Tenis, a încetat din viaţă la vârsta de 85 de ani.

18 – Fostul vicepreşedinte al CSM Ştiinţa Baia Mare, Alexandru Pârjol, s-a stins din viaţă la 72 de ani.

 

OCTOMBRIE

22 – Selecţionerul echipei naţionale feminine de fotbal Under-19 a României, Florin Bugar, moare, din cauza COVID-19, la doar 48 de ani. Bugar, care era şi antrenorul echipei Piroş Security Arad, din Liga I feminină, a fost depistat pozitiv la testarea COVID-19 din 8 octombrie. Starea sa s-a agravat pe parcursul zilelor, fiind diagnosticat şi cu encefalită de etiologie COVID.

26 – Moare Gheorghe Broşteanu, o figură emblematică a luptelor libere, la 62 de ani. Medaliat la Campionatele Europene, dar şi descoperitor de talente ca antrenor la CS Unirea Iaşi, Membru de Onoare al FRL, Gheorghe Broşteanu s-a stins din viaţă după o lungă şi discretă suferinţă.

NOIEMBRIE

16 – Ion Şerban, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box în perioada 1993-2000, a încetat din viaţă la vârsta de 71 de ani.

26 – Emil Lupulescu, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria echipei Politehnica Iaşi, moare la vârsta de 74 de ani. Supranumit ‘Căţeaua’ de suporteri, prolificul atacant, născut la 15 mai 1946, a făcut parte din echipa Politehnicii în perioada 1964-1972. El a fost printre cei mai buni marcatori ai campionatului în sezonul 1968-1969.

26 – Profesorul ieşean de educaţie fizică Marius Cosoi a decedat la vârsta de 70 de ani, răpus de COVID-19. De numele său se leagă prezenţa oraşului Iaşi, după anul 2000, pe prima scenă a baschetului feminin din România, prin clubul CS Naţional.

 

29 – Fostul atacant Viorel Turcu,

 

care în cariera sa a jucat la FC Argeş, Steaua şi Dinamo, a decedat la vârsta de 60 de ani.

29 – Fostul baschetbalist şi antrenor Silviu Rotaru moare la vârsta de 71 de ani, din cauza COVID-19. Silviu Rotaru a fost legitimat la mai multe echipe divizionare de calibru, printre care să numără Ştiinţa Bucureşti, Politehnica Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi ICED Bucureşti. După ce şi-a agăţat ghetele în cui la începutul anilor ’80, a fost prezent mai mulţi ani la rând în staff-ul tehnic al echipei ICED, alături de antrenorii Dan Berceanu, Mircea Câmpeanu şi Liviu Călin.

30 – Fostul antrenor de baschet Valerian Netolitzchi a decedat, la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş, din cauza infecţiei cu noul coronavirus, în ciuda eforturilor depuse de medici timp de o săptămână. Fratele legendarului stelist Anton Netolitzchi, Valerian s-a dedicat după studenţie tainelor antrenoratului, fiind mai bine de trei decenii tehnician la echipele juvenile ale Clubului Sportiv Şcolar Steaua Bucureşti.

A fost cooptat şi în staff-urile tehnice ale naţionalelor masculine U16 şi U20 ale României, iar cu echipa de club a participat la numeroase turnee finale ale Campionatului Naţional, promovând la naţională mai mulţi jucători talentaţi. În 2012 a pus şi bazele clubului privat Neto Basketball Team Bucureşti.

 

DECEMBRIE

 

3 – Jucătorul de tenis de masă Marius Rădoi, legitimat la clubul CSM 2007 Focşani, a decedat la vârsta de 19 ani într-un accident de maşină.

4 – Profesorul antrenor Constantin ”Piki” Dârjan se stinge la Spitalul Monza, din cauza noului coronavirus, la 85 de ani. Născut în Brăila, Constantin Dârjan a evoluat sub culorile cluburilor Progresul, Locomotiva, PTT, Ştiinţa Craiova şi IEFS. A fost profesor antrenor la CSŞ nr. 2 Bucureşti şi a făcut parte din staff-urile echipelor divizionare Ştiinţa Craiova, Progresul, Olimpia şi Rompetrol. A fost antrenor federal în cadrul FRB şi a activat mai bine de un deceniu ca antrenor al loturilor naţionale de cadeţi şi juniori.

16 – Fostul atacant Florinel Ursu

a decedat la vârsta de 38 de ani, fiind infectat cu virusul SARS-CoV-2, a anunţat clubul FC Botoşani. Ursu, care locuia în Spania, ar fi suferit de afecţiuni pulmonare.

19 – Antrenorul Ion Zanfirache a decedat la vârsta de 67 de ani. El a fost timp de şase ani antrenorul lui Andrei Gag, multiplu campion naţional şi multiplu medaliat internaţional în proba de aruncarea greutăţii.

24 – Jucătoarea de fotbal Alice Cociuba a decedat la vârsta de doar 21 de ani, într-un accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată, a anunţat clubul la care era legitimată, Piroş Security Arad. AGERPRES



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

POLITICA

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

marius lulea

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și în ce condiții.

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Aeroportul “Henri Coandă” este principala poartă aeriană de acces a țării și aparține Companiei Naționale Aeroporturi București, o companie de interes național strategic, care înregistrează profit. În cursul recentei vizite în Emirate, Marcel Ciolacu a indicat Aeroportul Otopeni printre obiectivele de interes pentru șeici.

De asemenea, îi cerem premierului Ciolacu să numească proiectele din domeniile digitalizării, energiei și agriculturii în care va implica investitori din Emirate.

Ne manifestăm îngrijorarea față de lipsa de transparență a afacerilor încheiate de Guvernul PSD-PNL cu șeicii din Emirate pe seama bogățiilor statului român.

Amintim că precedenta guvernare PSD a încheiat afaceri păguboase cu șeicii. În anul 2018 guvernarea PSD a dat unui șeic din Emirate Insula Mare a Brăilei, cea mai mare și mai fertilă exploatație agricolă din Europa, cu o suprafață de 56.000 hectare!

În anul 2019 aceeași guvernare PSD a reînnoit până în anul 2049 unei firme din Emirate contractul de concesiune al terminalului de containere din Portul Constanța. Operarea terminalului de containere reprezintă principala activitate a Portului Constanța și a fost obținută de șeici de la Guvernarea PSD a lui Adrian Năstase pentru o perioadă de 15 ani, care expirase în 2019.

AUR vrea ca principalele obiective economice și de infrastructură să rămână sub control românesc. Marcel Ciolacu mai întâi ar trebui să prezinte oportunitățile investitorilor români, nu să meargă în afara țării”, a spus prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea.

Citește mai departe

EDUCATIE

FOTO. Weekend dedicat experiențelor SENZORIALE, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic și Festivalul ARGO

Publicat

picnic

Ești pregătit pentru un weekend plin de experiențe senzoriale în Iulius Parc? În acest final de săptămână, food-truck-urile de la Street FOOD Picnic – ediția de primăvară, te așteaptă cu o varietate de sortimente internaționale savuroase, iar lineup-ul vibrant de DJ te invită la dans și multă distracție. Tot în Iulius Parc vei descoperi și o lume a experimentelor captivante în cadrul Argo Fest, eveniment științific dedicat pentru întreaga familie.

argo

Iulius Parc se transformă în acest weekend într-un „laborator în aer liber”, unde va avea loc Festivalul Științific ARGO. Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12.00 – 17.00, întreaga familie este așteptată să vadă cum funcționează levitația supraconductoare, ce sunt cristalele de sare, dar și experimente cum ar fi: „Flacără Magică”, „Trenulețul magnetic”, „Tensiune superficială”, „Pasta de dinți a elefantului”, „Cameleonul chimic” și multe altele. Intrarea la Festivalul Științific ARGO este gratuită. Dacă ai acasă un mic pasionat de știință vrei să afli principiile din spatele experimentelor, te așteptăm în Iulius Parc, sâmbătă și duminică!

iulius parc

FOTO. Weekend dedicat experiențelor SENZORIALE, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic și Festivalul ARGO

Și Street FOOD Festival revine la Cluj-Napoca cu prima ediție de Street FOOD Picnic, care va avea loc în perioada 26 – 28 aprilie 2024, în Iulius Parc. Pe lângă deliciile culinare, te vei bucura și de trei zile de dans, la DJ Stage. Află programul celor care vor urca pe scenă, pe pagina de Facebook dedicată evenimentului! În cadrul festivalului va fi amenajată și o zonă specială dedicată copiilor, unde vor avea parte de activități interactive și jocuri pline de distracție.

iulius parc

Ca să fii mereu la curent cu noutățile și evenimentele care au loc în Iulius Mall Cluj-Napoca, ne poți urmări pe pagina de Facebook!

iulius parc

Vino în acest weekend la Iulius Mall Cluj și lasă-te purtat de experiențe senzoriale!

Citește mai departe

EVENIMENT

FCU Craiova 1948 – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru a obține primul loc în play-out

Publicat

u cluj

FCU Craiova 1948 și FC Universitatea Cluj se vor întâlni sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17:30 pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova unde vor disputa partida din etapa cu numărul șapte a play-out-ului Superligii, deplasare în urma căreia „U” Cluj trebuie să obțină victoria pentru a deveni lider în play-out.

FC Universitatea Cluj vine după o victorie obținută pe teren propriu împotriva echipei Poli Iași, victorie care a îndepărtat-o la opt puncte de locurile din subsolul clasamentului. Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a pierdut teren în fața celorlalte echipe și părea în cădere liberă până la meciul de miercuri, venind după înfrângeri împotriva echipelor Oțelul Galați și Petrolul Ploiești, dar în urma victoriei obținute miercuri, „șepcile roșii” păstrează șanse să încheie play-out-ul pe prima poziție.

FCU Craiova 1948 – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru a obține primul loc în play-out

FCU Craiova 1948 traversează o perioadă de criză și se află pe ultima poziție din play-out cu patru partide rămase din actualul campionat. Echipa lui Eugen Trică are doar trei puncte obținute în cele șase partide disputate în play-out și este în pericol de retrogradare, dar cu o victorie pe teren propriu împotriva Universității Cluj, echipa craioveană poate scăpa de ultimele poziții din clasament și să reintre în calcule pentru salvarea de la retrogradare.

„U” Cluj a obținut două victorii în cele două întâlniri cu FCU Craiova 1948

Partida din turul campionatului regular s-a desfășurat la 28 iulie pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova unde ambele echipe au oferit spectacol, în respectiva partidă marcându-se șapte goluri și „U” Cluj s-a impus cu scorul de 4-3 cu o revenire de senzație în ultimele 10 minute când gazdele conduceau cu un gol, dar căpitanul clujenilor, Alexandru Chipciu a reușit o dublă în minutele 80, respectiv 86 și a adus victoria echipei sale, astfel oaspeții au reușit să obțină cele trei puncte.

În returul disputat la 3 decembrie pe Stadionul Cluj Arena, gazdele s-au impus cu 2-1, golurile fiind marcate de Ianis Stoica și Daniel Popa pentru gazde, iar pentru oaspeți a marcat Bahassa, astfel FC Universitatea Craiova a obținut toate punctele în înfruntările directe împotriva echipei U Craiova 1948.

Dacă va câștiga partida din deplasare împotriva echipei FCU Craiova 1948, „U” Cluj se va salva matematic de la retrogradare. Echipa lui Neluțu Sabău se află pe a patra poziție în play-out cu 29 de puncte, în timp ce adversare ei de mâine de seară se află pe ultimul loc din campionat care duce în Liga a II-a a României.

Cosmin Olaru

Citește mai departe

CLUJ24 TV

VIDEO. Podcast Cluj24. Alexandru Cordoș (PSD): Electoratul de stânga vrea o schimbare. Vor fi schimbări în județul Cluj

Publicat

cordos

Secretarul executiv al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a fost desemnat candidat al social-democraților la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. Fost consilier local la Cluj-Napoca, fost senator două legislaturi, în prezent consilier județean, acesta explică în podcastul ”Test de sinceritate”, realizat de Vasile Măgrădean, la Cluj24 de ce a decis să treacă la nivelul următor și să vizeze câștigarea funcției de președinte al CJ Cluj.

Alexandru Cordoș spune că PSD este în opoziție la nivelul județului Cluj și că electoratul de stânga vrea o schimbare.

”Cred că o să vedeți lucruri interesante, o să vedeți multe schimbări în județul Cluj, în comunitățile în care Partidul Social Democrat are șanse foarte mari de a câștiga alegerile și eu cred că o să vadă o schimbare foarte bună și la nivelul județului Cluj”, a spus Cordoș.

Proiectele lui Cordoș

Candidatul PSD a prezentat și o serie de proiecte pe care dorește să le implementeze dacă va fi ales, printre care înființarea unei companii de transport public de călători în județul Cluj, în partneriat public-privat, dar și a unui parc industrial pentru produse fructe de pădure și produse montane în zona Huedinului.

De asemenea, Alexandru Cordoș propune și înființarea unei reprezentanțe a județelor din Transilvania la Bruxelles.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax