Connect with us

EVENIMENT

Replica zilei

Publicat


„Există două cuvinte care îți deschid multe uși: trage și împinge.”

Autor necunoscut

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

LA STRADA – Imaginea zilei la Cluj24.ro

Publicat

…și musai la ghișeu…

***

La Strada este o rubrică zilnică unde vor fi publicate imagini din județul Cluj. Cititorii care surprind instantanee inedite sunt rugați să le trimită pe adresa redacției: redactie@cluj24.ro.

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj se întărește cu un atacant de 20 de ani în lupta pentru al patrulea titlu consecutiv

Publicat

CFR Cluj l-a achiziționat pe atacantul Sebastian Serediuc, fotbalist care a crescut în Spania. El a jucat la toate grupele de juniori din Lleida, iar în septembrie 2020 a ajuns la Baia Mare.

Serediuc are 1,85 metri și este născut pe 23 februarie 2000, la Călan, județul Hunedoara. La vârsta de 6 ani a plecat în Spania, iar cel poreclit “Sebi” este acum gata să-și încerce norocul în prima ligă a României.

Campioana României este marea câștigătoare a etapei a 17-a, întrucât s-a distanțat la trei puncte de rivala Universitatea Craiova și s-a apropiat la un punct de FCSB. Pentru „feroviari” urmează partida împotriva lui Hermannstadt, de pe data de 25 ianuarie, din deplasare.

Citește mai departe

EDUCATIE

A început la Cluj construirea celui mai modern sediu al unei școli din România. Va avea o grădină senzorială pe acoperiș

Publicat

Lucrările la obiectivul „Construirea Sediului Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă”, instituție de învățământ special aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, au debutat și se află în plină derulare.

Cu o valoare de 14.160.963 de lei fără TVA, proiectul european, câștigat de forul administrativ județean, vizează construirea celei mai moderne școli speciale din țară, care va dispune de dotări unice la nivel național.

Lucrările ce urmează să fie efectuate la nivelul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca, situat pe strada Aviator Bădescu, nr. 3-5, constau, în esență, în demolarea corpurilor de clădire existente și realizarea pe acest amplasament a unui corp nou, cu un regim de înălțime P+3E, modernizarea unuia dintre corpurile actuale și organizarea spațiului exterior, prin amenajarea unui loc de joacă și pentru activități în aer liber, spațiul verde fiind, de asemenea, reamenajat, inclusiv prin replantarea de noi arbori.

Pentru a răspunde cerințelor educaționale actuale, noul sediu al școlii speciale clujene va beneficia, în premieră națională, de o grădină senzorială amplasată pe acoperiș, precum și de un spațiu special destinat hidroterapiei. Totodată, în vederea asigurării unui act educațional de calitate și la standarde europene, va fi amenajată și o zonă dedicată relaxării și recreerii personalului instituției. Lucrările au un termen de execuție de maxim 24 de luni.

Citește mai departe

EVENIMENT

O femeie a leșinat după ce a primit vaccinul anti-COVID la Gherla. Este internată în spital

Publicat

De

O  femeie, angajată într-un domeniu esențial, a făcut miercuri o reacție adversă după ce a fost vaccinată anti-COVID la centrul de vaccinare din Gherla.

Subprefectul Irina Muntean a declarat pentru Cluj24.ro că a aceasta a prezentat o stare de lipotimie cu valori crescute ale glicemiei.

”A fost chemată ambulanța și e internată la Spitalul Gherla. Este stabilă, conștientă și ținută sub observație acum”, a spus subprefectul.

Potrivit acesteia, femeia nu avea contraindicații la vaccin sau alergii.

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate