Connect with us

ACTUALITATE

LIVE VIDEO/ Boc, la o dezbatere despre locuire: Cluj-Napoca se îndreaptă spre era post-mașină

Publicat


Edilul Emil Boc a participat la o dezbatere despre locuire în municipiul Cluj-Napoca. În intervenția sa, primarul municipiului Cluj-Napoca a explicat că este nevoie să existe toate facilitățile elementare unde se construiesc ansambluri imobiliare noi.

Mai mult, Emil Boc a spus că obiectivul administrației locale este ca în anul 2030 să nu mai existe Pata-Rât.

Emil Boc, principalele declarații:

  • Primăria Cluj-Napoca va asigura utilitățile în noile zone unde se extinde Clujul, iar beneficiarii vor plătit o taxă de urbanism, astfel încât Primăria să își recupereze banii.
  • Unde se construiesc ansambluri imobiliare noi trebuie să existe, la maxim 20 de minute de mers pe jos, toate facilitățile elementare: școală, grădiniță, creșă, centru de cartier, parc. Mai mult, trebuie să existe parcări pentru biciclete, stații de încărcare electrice și corelarea cu transportul în comun.
  • Administrația locală trebuie să-i ajute pe cei care nu pot își pot construi o casă.
  • Obiectivul este ca în anul 2030 să nu mai existe Pata-Rât.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EDUCATIE

FOTO. Impactul prin VOLUNTARIAT: Experiența Magdei în Izmir cu AIESEC Cluj

Publicat

izmir

Magda a fost într-un voluntariat cu AIESEC din august până în octombrie, în Izmir. Aici, ea a predat timp de 6 săptămâni copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani.

De ce a vrut să meargă într-o astfel de oportunitate? Pentru că acasă făcea parte dintr-o echipă de organizare a unor tabere pentru copii și voia să afle cum poate aduce mai mult impact și ce activități inovative poate aduce în interacțiunea cu copiii din aceste tabere.

magda

Cum au primit-o copiii?

Ea a fost pe proiectul de voluntariat Fingerprint, care se ocupă de educație non-formală cu copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani, majoritatea având probleme. Ea a avut libertatea să își desfășoare activitățile într-un birou de terapie privat pentru copii, unde a putut să desfășoare activități gândite de ea, având alături persoane care au ajutat-o.

FOTO. Impactul prin VOLUNTARIAT: Experiența Magdei în Izmir cu AIESEC Cluj

Primele 3 săptămâni ea a predat și engleză, iar în celelalte 3 săptămâni a asistat la sesiuni de terapie.

Magda ține minte că la un moment dat aveau foarte multe cărți de colorat, dar colorau în așa fel încât desenul se insera pe o altă foaie, puneau toate foile colorate într-o mapă. Astfel cărțile fiind refolosibile și desenele copiilor rămânând intacte.

„Eu nu am știut limba turcă absolut deloc, și mă gândeam cum mă duc eu acolo să fac activități cu copiii, și mi-a explicat terapeutul că nu e vorba să te înțelegi cu ei, e vorba de jocuri și de energia pe care o ai”.

magda

S-au obișnuit cu ea pe parcurs și la final îi strigau numele și o luau de mână să meargă cu ei peste tot, pentru că ea putea să meargă și să asiste sau să facă activități când voia într-o zi, fără un program prestabilit.

Fiind niște copii mai agitați, punându-le muzică și făcându-i să danseze, se calmau și deveneau mai liniștiți.

„Copiii au nevoie de dragoste și de compasiune, indiferent de vârstă. E vorba de interacțiune și de cum vorbești cu ei”.

Ce a vizitat în Izmir sau împrejurimi?

Ieșea în fiecare seară cu colegii și cu familiile lor, pentru că aceștia își făceau liste unde să meargă împreună, astfel ea a putut să viziteze în fiecare seară. Magda mergea și vizita cu ei sau mânca un anumit fel de mâncare specific local. În astfel de plimbări, a putut să guste și celebrul mic dejun turcesc.

Deoarece biroul era foarte aproape de faleză, într-o seară au ieșit cu toții acolo, au vorbit și și-au creat amintiri.

magda

În anumite zile libere, a mai ieșit și în afara Izmirului. A fost într-un orășel mic, cunoscut pentru producția de vin, unde a putut să deguste vinuri locale.

Cu un alt grup de prieteni s-a dus cu rulota pe coastă, s-au plimbat și apoi au și dormit în rulotă, având un peisaj minunat în jurul lor.

A cunoscut elemente de cultură și din Pakistan, pentru că ea a stat în aceeași cameră cu două fete din această țară, cu care ieșea, mergea la mall și cunoștea mai bine zona.

Cu ce preconcepții a plecat de acasă?

Când a plecat s-a gândit că în Turcia sunt foarte stricți cu religia și a plecat pregătită cu haine specifice religiei, dar când a ajuns acolo, totul s-a schimbat, „fiind foarte mulți turiști, nu mai sunt așa de rigizi și stricți cu partea asta”.

Legat de proiect, ea a plecat de acasă cu dorința de a vedea cum fac oamenii voluntariat în Turcia diferit de România și ce concepții există acolo.

„Am plecat cu gândul că e mai bine acolo, dar ajungând în Turcia și interacționând cu copiii, am putut observa că peste tot sunt probleme, nu doar în România. În fiecare colț al lumii trebuie să ajuți copiii cu probleme să se integreze și trebuie să fii lângă ei să-i ajuți”.

A avut încredere în AIESEC, știind că noi suntem siguri și „m-am dus puțin fără așteptări în acest proiect, dar nu regret”.

Bariera de limbă a fost o problemă până la un moment dat, dar pe parcurs asta s-a schimbat. Au început să vorbească deschis engleză și vorbeau și între ei doar de dragul Magdei.

Cultura turcească

Turcii sunt foarte ospitalieri și deschiși să îți ofere orice.

Mâncărurile lor sunt mai condimentate decât la noi, dar foarte bune. Un desert anume i-a plăcut cel mai mult, Helva.

Magdei îi plac foarte mult smochinele, și mergând și cumpărând din același loc, domnul de acolo deja o cunoștea și când o vedea o striga să-i dea smochinele, deja erau pregătite pentru ea. Așa de ospitalieri sunt turcii. Îi dădeau mereu ce e cel mai bun, o puneau să și deguste înainte să cumpere.

Cum a dezvoltat-o această oportunitate?

„Există foarte multe experiențe și foarte multe oportunități în care noi putem intra, doar că trebuie să ai curaj, și merită să faci anumite lucruri din impuls, și să nu te gândești negativ înainte să pleci într-o oportunitate”

A ajutat-o foarte mult pe partea de comunicare, mai ales pe limba engleză, și a ajutat-o să aibă mai multă încredere în sine. Pe partea profesională, a învățat de la oameni specializați în domeniu și a văzut diferite abordări și a aplicat și ea tot ce a învățat, prin foarte multe jocuri cu copii.

„Dacă e să descriu într-un singur cuvânt, e superb”.

magda

De ce ar trebui să meargă tinerii în astfel de oportunități?

„Ceea ce am vrut eu să fac, a fost să nu mă duc neapărat pe ceva legat de facultate și de domeniul pe care îl studiez, ca să văd dacă sunt lucruri pe care le pot face cu mai mult drag, care să îmi placă mai mult”.

”Când mergi în oportunitate, ai o altă viață decât cea de acasă, ai un alt rol în societate în care tu ca om, contezi foarte mult ca valoare și ca implicare. Dacă vrei să simți că te implici în ceva și ești un element al schimbării, mergi în oportunitate și ajuți.

Și acasă poți să aduci o schimbare sau poți să faci un bine în orice moment al vieții tale, dar când mergi într-o oportunitate AIESEC, ai un motiv clar. Iar pe lângă faptul că te distrezi foarte mult, aduci și un impact. În orice loc e nevoie de oameni care să aducă un impact, să fie parte dintr-o schimbare”.

„Sunt sigură că eu, ca voluntar în AIESEC, ca voluntar în oportunitate, am fost o schimbare pentru mulți oameni”.

Ca să descoperi asta și să te aflii în diferite situații care să-ți schimbe viața, te poți înscrie aici.

Citește mai departe

EVENIMENT

Fată dispărută în Cluj-Napoca. Are 14 ani. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

De

Fată dispărută de acasă

O minoră de 14 ani din Cluj-Napoca a dispărut de acasă. Fata este căutată de familie și poliție.

Balazs Renata Maria a plecat de acasă în cursul nopții de 15 spre 16 aprilie și nu a revenit până în prezent.

Fată dispărută în Cluj-Napoca. Are 14 ani. Sunați la 112 dacă o vedeți

Fata are o înălțime aproximativă de 1,55 -1,60 metri, circa 70 de kilograme, păr brunet, lung și ochi căprui.

Poartă ochelari de vedere.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu trening de culoare neagră, bluză sport neagră cu model alb, iar în picioare purta pantafi sport negri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Premieră națională la Cluj: Jazz in the Park aduce în fața cinefililor “The Story of Cymande: Getting it Back” (2024)

Publicat

Jazz in the Park

Jazz in the Park anunță premiera națională a documentarului „The Story of Cymande: Getting it Back” la Cluj-Napoca. Filmul explorează traiectoria uneia dintre cele mai samplate trupe din istorie, Cymande, aducând în fața publicului român povestea emoționantă a grupului britanic legendar care va cânta la ediția din acest an a Jazz in the Park Festival.

Înființată în anii ’70, trupa a fost pionieră în combinarea ritmurilor de funk, jazz și grooves, răspândind mesaje de pace și unitate. Evenimentul va avea loc la Cinema Victoria din Cluj-Napoca pe data de 17 mai 2024, începând cu ora 19:30.

Înainte de a-i vedea live în Parcul Etnografic pe 31 august, publicul este invitat să descopere în cinema povestea impresionantă a trupei.

Traseul lor nu a fost unul ușor, dar rezultatele lor muzicale și impactul cultural sunt incontestabile. Organizatorii pregătesc o serie de surprize pentru spectatori, iar după proiecție aceștia sunt așteptați la o petrecere specială în foaierul cinematografului.

Traseul muzical al trupei

Jazz in the Park

Denisa Dan, manager Jazz in the Park Festival: ”Un festival de muzică lansează un film documentar în România despre propriul headliner. Poate e atipic, dar e o provocare pe care suntem chiar entuziasmați să ne-o asumăm și ne bucurăm foarte tare să mergem pe acest drum multidisciplinar.

Nu știm niciun alt festival de muzică în țară care să se poată mândri cu asta. The Story of Cymande: Getting it Back este pe deopotrivă o lecție de istorie, cât și o poveste de suflet.

Vom explora traseul muzical al trupei, de la influența lor asupra primelor zile ale hip-hop-ului, când au fost samplați în multe piese celebre, până la momentul în care vom avea ocazia să-i ascultăm live în Parcul Etnografic la Jazz in the Park.”

Cymande (UK) sunt cap de afiș la ediția din acest an a Jazz in the Park Festival. Alături de ei, alți mari artiști au confirmat prezența: Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox (SUA), Avishai Cohen Trio (IL), Manu Katche (FR), Tigran Hamasyan Trio (AM), Jazzanova Live (DE), Kinga Glyk (POL), KRiSPER (RO), Amphitrio (RO), Oreglo (UK) și Wasted Generation (IT)!

Biletele pentru vizionarea documentarului „The Story of Cymande: Getting it Back” pot fi achiziționate de pe cinemavictoria.ro. Abonamente pentru Jazz in the Park sunt disponibile la: https://jazzinthepark.iabilet.ro.

Despre ”The Story of Cymande: Getting it Back”

„The Story of Cymande: Getting it Back” spune povestea trupei Cymande, ale cărei piese cântece au fost interpretate și resimțite la nivel global. Formată în anii ’70, trupa a fost prima din Marea Britanie care a cântat pe scena legendarului Apollo Theater din NYC și a intrat în top 20 în SUA.

Cu toate acestea, membrii trupei s-au confruntat cu provocări semnificative, inclusiv rasismul, determinându-i să se retragă temporar din muzică. După o pauză de 40 de ani și în urma cererii publicului, trupa s-a reunit în 2014, marcând începutul unui nou capitol în cariera lor muzicală.

”Am început filmările în octombrie 2017, inițial doar pentru un scurt clip de prezentare. Dar materialul pe care l-am obținut în primele noastre filmări a fost atât de impresionant încât ne-am dat seama că trebuie să continuăm.

(…) Membrii trupei erau atât de captivanți, amuzanți și pasionați, încât nu am vrut să ne oprim.

Muzica Cymande

Pas cu pas, etapă cu etapă, am adunat tot mai mult material incredibil cu membrii trupei și mulți contributori care au fost încântați să facă parte din această poveste.

Ceea ce transpare este o dragoste autentică pentru muzica acestei trupe. A cunoaște muzica Cymande înseamnă să o iubești.

Și pentru noi proiectul a evoluat de la dorința de a spune o poveste muzicală grozavă la disperarea de a face dreptate oamenilor incredibili care au creat acea muzică. Putem învăța cu toții din experiențele lor. Ei și-au urmat propriul drum, au crezut în ei înșiși și nu au făcut compromisuri.

Mark Ronson spune în film: arcul istoriei se îndoaie spre dreptate. A durat aproape 50 de ani, dar mai bine târziu decât niciodată”, a spus Tim MacKenzie-Smith, regizor și producător al documentarului.

Premieră în Texas

Documentarul și-a început călătoria globală cu o premieră de succes la renumitul festival din Texas, South by Southwest, urmată de un turneu premiat care a captivat audiențe din întreaga lume.

A primit premiul pentru Documentarul Anului la Festivalul Doc ‘n’ Roll în 2022 și a fost proiectat la Doclisboa. Continuând să câștige teren, filmul a debutat în Marea Britanie la cea de-a 66-a ediție a Festivalului de Film BFI Londra, pregătind scena pentru lansarea sa anticipată în cinematografele din SUA.

Evenimentul este susținut de BRD Groupe Société Générale și organizat cu sprijinul Cinema Victoria.

Despre Jazz in the Park

Jazz in the Park este un festival manifest care combină muzica bună cu promovarea de valori pozitive în comunitate. Festivalul a găzduit până acum peste 450 de concerte de jazz cu artiști internaționali și este astăzi unul dintre cele mai importante festivaluri europene de gen.

În 2019, Jazz in the Park a câștigat trofeul categoriei „Best Small European Festival”, la cea de-a XI-a ediție a prestigioasei competiții European Festival Awards. A devenit, astfel, primul festival de jazz din Europa (și implicit din România) care a obținut o distincție la acest eveniment. De asemenea, festivalul a fost finalist de 5 ori la aceeași categorie, ultima nominalizare fiind chiar pentru ediția de anul trecut.

Calendar 2024

Evenimentele marca Jazz in the Park sunt organizate de Fapte, asociație care dezvoltă oameni și comunități prin evenimente culturale. Calendarul din 2024 include:

●       Jazz in the Park Competition | Parcul Central „Simion Bărnuțiu” | 5 – 7 iulie

●       Jazz in the Park Festival | Parcul Etnografic „Romulus Vuia” | 30 august- 1 septembrie

●       Music Gallery | Muzeul de Artă din Cluj-Napoca |4 – 25 octombrie

Citește mai departe

EDUCATIE

FOTO. Directorul Școlii Gimnaziale Vad, acuzat că a bătut doi elevi și pe mama unuia dintre ei. Anchete ale IPJ și ISJ

Publicat

Vad

Anchete la Școala Gimnazială Vad au fost declanșate de Poliție și de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Cluj după ce directorul unității, Mircea Boian, a fost reclamat că a bătut doi elevi și pe mama unuia dintre ei.

”Poliția municipiului Dej a fost sesizată prin intermediul unui apel la 112, de către părintele unui elev din cadrul unei unități de învățământ din localitatea Vad, despre faptul că un cadru didactic i-ar fi luat telefonul copilului și refuză să îl înapoieze.

În baza sesizării un echipaj de poliție s-a deplasat la unitatea școlară.

De la un telefon mobil

Vad

Din primele verificări a rezultat că în data de 10 aprilie a.c., în timpul orelor de curs, respectivul elev, în vârstă de 11 ani, ar fi utilizat telefonul mobil, motiv pentru care cadrul didactic i-ar fi indisponibilizat dispozitivul, cu scopul de a-l înapoia părintelui acestuia la finalul orelor.

De asemenea, în urma activităților derulate cu ocazia deplasării echipajului la unitatea școlară a rezultat faptul că, la aceeași dată, în contextul unei stări conflictuale spontane care s-ar fi desfășurat între cadrul didactic, bărbat de 54 de ani, elevul de 11 ani, un alt elev de 12 ani și mama acestuia din urmă, ar fi rezultat vătămarea corporală a celor trei”, arată IPJ Cluj.

În cadrul anchetei vor fi stabilite împrejurările în care s-ar fi desfășurat aspectele sesizate, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Comportament incompatibil cu funcția de director

De asemenea, ISJ Cluj a atransmis că directorul Școlii Gimnaziale Vad a informat inspectoratul cu privire la incidentul petrecut în spațiul școlii, în data de 10 aprilie.

”Având în vedere circumstanțele evenimentului deosebit, conducerea IȘJ Cluj s-a autosesizat și a dispus verificarea contextuală a incidentului, prin inspectorii școlari desemnați să analizeze întrega stare de fapt și să întocmească un raport edificator asupra situației constatate.

Raportul urmează să fie prezentat în următorul consiliu de administrație al IȘJ Cluj, în vederea stabilirii eventualelor sancțiuni disciplinare, corelate cu gravitatea faptelor constatate”, au spus reprezentanții ISJ Cluj.

Aceștia și-au exprimat regretul pentru cele întâmplate și consideră că ”astfel de comportamente sunt incompatibile cu funcția de director și cu statutul de cadru didactic”.

Cum a izbucnit bătaia

Potrivit informațiilor Cluj24, bătaia ar fi pornit după ce un elev de clasa a V-a a vrut să intre în biroul directorului Mircea Boian și l-ar fi deranjat.

Directorul i-ar fi tras elevului o plamă peste față și l-a înjurat, iar un coleg al elevului lovit a sunat-o de pe telefonul mobil pe mama acestuia pentru a-i relata incidentul, moment în care Boian i-a smuls telefonul, l-a lovit și l-a strâns de gât.

Scandalul a continuat și a doua zi când părinții celor doi elevi s-au prezentat la școală, iar Mircea Boian ar fi bruscat-o și pe una dintre mămici.

Cei doi elevi bătuți s-au prezentat și la IML Cluj pentru a-și scoate certificate medico-legale care să ateste agresiunea directorului.

Cluj24 a încercat să ia legătura cu Mircea Boian, dar acesta nu a răspuns la telefon.

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax