Connect with us

EVENIMENT

Incidența Covid se apropie de 3 la Cluj-Napoca. În Florești a coborât sub acest prag

Publicat


DSP Cluj raportează pentru duminică o incidență de 3,37 la mia de locuitori în Cluj-Napoca. Floreștiul a reușit să coboare sub acest prag, cu o incidență de 2,99.

Și Dejul, Turda și Câmpia Turzii se mențin cu incidențe sub 3, în timp ce Huedinul se situează la 3,49.

La Sic și Valea Ierii se înregistrează cele mai mari valori, 12,85, respectiv 11,89.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *EVENIMENT

VIDEO Intervenții pe drumurile MĂTURATE de VISCOL. DRDP Cluj a împrăștiat peste 2.000 tone de material ANTIDERAPANT

Publicat

De

drumuri iarna

Drumarii clujeni au intervenit toată noaptea cu 317 utilaje pe mai bine de 2.600 de kilometri de drumuri. A nins viscolit, iar carosabilul a fost umed.

Circulația în județul Cluj s-a desfășurat cu greutate din cauza viscolului, luni seara. DN 1 a fost la un pas să fie închis pe anumite porțiuni din cauza viscolului. Un copac luat de vânt s-a răsturnat peste o mașină, însă nimeni nu a fost rănit, iar drumarii au degajat șoseaua în timp util.

Citește și: Drumarii clujeni, gata să ÎNCHIDĂ DN1. Viscol PUTERNIC. Copaci căzuți pe carosabil

În cursul nopții, DRDP Cluj a intervenit cu 317 utilaje, împrăștiind 2.488 de tone de material antiderapant. Intervențiile au avut loc pe toți de peste 2.600 de kilometri din raza de acțiune a DRDP Cluj, respectiv și în județele Bistrița-Năsăud, Bihor, Maramureș, Alba, Satu Mare, Sălaj, pe lângă județul Cluj.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj bate la SCOR în ultimul meci din Spania. Dugandzic, DOUĂ goluri

Publicat

cfr cluj marko

Înainte de revenirea în țară din cantonamentul efectuat în Spania, CFR Cluj a mai disputat un ultim meci amical împotriva echipei Safor FC. Clujenii au învins cu 8-0.

Golurile au fost marcate de Graovac, Deac din penalty, Sigurjonsson, Debeljuh, Burcă, iar Dugandzic, la debutul pentru CFR a punctat de două ori în finalul jocului.

CFR Cluj a efectuat în perioada 5-17 ianuarie un stagiu de pregătire în localitatea spaniolă Oliva Nova în cadrul căruia a mai disputat două partide amicale cu formaţii din Liga a IV-a spaniolă. Formaţia condusă de Dan Petrescu s-a impus cu 1-0 în meciul cu CF La Nucia şi cu 4-3 în faţa echipei UD Alzira.

Sursa: Facebook

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

Asfaltăm de ne sar PLOMBELE. Lucrări în toiul VISCOLULUI la Cluj

Publicat

asfaltare 2

Ne-am obișnui deja la Cluj cu lucrări de asfaltare executate pe ploaie. Iată c-a venit rândul celor făcute pe ninsoare și viscol. Probabil s-a considerat că ninsoarea îngheață și asfaltul aderă mai bine iar viscolul zvântă bitumul.

Luni noaptea în jurul orei 01.00, în Mănăștur pe str. Bucium, un comando de muncitori de la drumuri plombau cu elan demn de o cauză mai bună câteva din zecile de gropi apărute în asfaltul urbei. Că erau la lucru pe vremea câinească de afară e demn de toată lauda. Faptul că efectuau o lucrare care nu avea să reziste nici până la primăvară, asta e altă poveste.

asfaltare 1

Reprezentanți ai primăriei susțin că sunt lucrări necesare, uneori apărute în urma unor intervenții la apă-canal ori gaz. În cazul gropilor, acestea trebuie plombate pentru a nu se produce accidente, cu riscul de a reface lucrările când se încălzește vremea.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Chirurgul clujean Patriciu Achimaș-Cadariu prezintă la Palatul Cotroceni Planul Național de Combatere a Cancerului

Publicat

De

patriciu

Prof. Univ. Dr. Patriciu Achimaș-Cadariu, deputat și preşedinte al Grupului pentru combaterea cancerului constituit la nivelul Parlamentului României, va prezenta miercuri la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis, și a ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, Planul Național de Combatere a Cancerului.  

Evenimentul este organizat de către Departamentul Sănătate Publică din cadrul Administrației Prezidențiale, la data de 19 ianuarie a.c, începând cu ora 17.00, și va fi transmis live pe Facebook.com/klausiohannis.

Agenda evenimentului

  • Ora 17.01 – Cuvânt de bun venit adresat de moderator – conf.univ.dr. Diana Loreta Păun, consilier prezidenţial, Departamentul Sănătate Publică
  • Orele 17.03-18.00 – Alocuţiuni:
  1. E.S. Dl Klaus Werner IOHANNIS, Preşedintele României
  2. Dr. Nelu TĂTARU, deputat, președintele Comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputaților
  3. Prezentare plan – Prof. univ. dr. Patriciu-Andrei ACHIMAŞ-CADARIU, deputat, președintele Grupului pentru combaterea cancerului constituit la nivel parlamentar
  4. Prof. univ. dr. Alexandru RAFILA, ministrul Sănătății
  5. Conf. univ. dr. Michael SCHENKER, președintele Comisiei de oncologie a Ministerului Sănătății
  6. Dl Cezar IRIMIA, președintele Federației asociațiilor bolnavilor de cancer din România
  7. Dr. Marius GEANTĂ, președintele Centrului pentru inovație în medicină
  8. Dna Nicoleta PAULIUC, senator, supraviețuitoare de cancer și inițiatoarea Legii Supraviețuitorului de Cancer

Planul Național de Combatere a Cancerului include un ansamblu de măsuri comprehensive care vizează prevenția, reducerea incidenței și a mortalității cancerului în România.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate
Publicitate