Connect with us

ANUNȚURI PUBLICE

Anunț finalizare proiect ”Granturi pentru capital de lucru” acordate IMM-urilor

Publicat


Dettra Organization SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru” proiect nr RUE M2-3503 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de 177 zile, începând cu data incasarii contravalorii contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea Dettra Organization SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea si numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o

perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 681 089.66 (valoarea totala) din care : 486 659.85 lei grant si 194 429.81 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Faceți clic sau atingeți aici pentru a introduce text.

Persoană de contact:

Rus Radu

Radu.rus@dettra.ro, 0747 668 031

grant


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ANUNȚURI PUBLICE

VIDEO. USAMV Cluj-Napoca – Oportunități de carieră după absolvirea Facultății de Zootehnie și Biotehnologii

Publicat

Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii din cadrul USAMV Cluj-Napoca a fost înființată în 1968 și pregătește specialiști în meserii foarte căutate în prezent, cum ar fi cea de inginer zootehnist.

Abilitățile dobândite de absolvenții acestei facultăți oferă o serie de oportunități de carieră în instituții/societăți cu capital de stat sau privat, între care se numără: administrația locală, regională sau centrală; centre locale, județene sau regionale APIA, AFIR; unități de ameliorare în zootehnie; societăți comerciale cu specific în prelucrarea și valorificarea producțiilor zootehnice; exploatații piscicole; bănci comerciale, în calitate de  ofițeri de credite pentru agricultură; departamente ale Ministerului de Interne cu specificul apărării drepturilor animalelor; asociații de vânătoare.

Despre oportunitățile de carieră ale unui absolvent al Facultății de Zootehnie și Biotehnologii puteți afla din videoclipul de mai sus.

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. USAMV Cluj-Napoca – Oportunități de carieră după absolvirea Facultății de Medicină Veterinară

Publicat

Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj-Napoca va împlini 60 de existență în 2022 și se mândrește cu generații întregi de absolvenți de succes, care au urmat cursurile în limba română, engleză sau franceză. În afara nobilei meserii de medic veterinar, un absolvent al acestei facultăți are la dispoziție o sumedenie de alte variante pentru a-și construi o carieră imediat după obținerea diplomei de licență.

Programul de studii de licenţă Medicină Veterinară oferă posibilitatea absolvenților să activeze în domeniul sănătăţii animalelor, al sănătăţii publice, ameliorării efectivelor de animale, asigurării siguranței lanțului alimentar de la producere la consumator, producției și comercializării produselor veterinare, bunăstării animalelor și protecției mediului.

Despre oportunitățile de carieră ale unui absolvent al Facultății de Medicină Veterinară puteți afla din videoclipul de mai sus.

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. USAMV Cluj-Napoca – Oportunități de carieră după absolvirea Facultății de Horticultură

Publicat

Pregătirea studenților la Facultatea de Horticultură din cadrul USAMV Cluj-Napoca are ca și componentă de bază lucrările practice, adaptate în perspectiva oportunităților reale de carieră după absolvire. Companii, ONG-uri, asociații, ferme, stațiuni de cercetare, instituții publice sau clustere de afaceri reprezintă doar câteva domenii cheie de activitate în care absolvenții de Horticultură pot activa după finalizarea studiilor.

Facultatea din cadrul USAMV Cluj-Napoca dispune de cinci domenii principale de studiu, șapte programe de licență și alte 10 de master. Peisagistica este foarte căutată de tinerii absolvenți de liceu, iar acestui program de studiu i se alătură și altele, extrem de interesante: Horticultură (cu frecvență și la distanță – ID), Măsurători terestre și cadastru, Ingineria și Managementul afacerilor agricole, Inginerie și management în alimentație publică și agroturism, Inginerie și management în industria turismului, Silvicultură.

Despre oportunitățile de carieră ale unui absolvent al Facultății de Horticultură puteți afla din videoclipul de mai sus.

Citește mai departe

ANUNȚURI PUBLICE

Energie în Școlile Copilăriei: Peste 350 de copii și cadre didactice din Timișoara au condiții mai bune de studiu

Publicat

img 4651 copy

Obținerea eficienței energetice nu mai este de mult o preocupare teoretică, mai ales în contextul epuizării tot mai rapide a resurselor naturale și de aceea E.ON Energie România vine cu soluții punctuale atât pentru clienții casnici cât și pentru clienții non-casnici, instituții, firme, școli și licee, etc.

· E.ON a finalizat lucrările de înlocuire a sistemului de iluminat de la Liceul Tehnologic Special “Gheorghe Atanasiu” din Timișoara;

· Au fost montate 800 de corpuri noi, lămpi exterioare și proiectoare, toate având la bază tehnologia LED;

Pentru a susține eficiența energetică în unitățile de învățământ dar și creșterea calității condițiilor de studiu, compania derulează de aproape 10 ani programul de îmbunătățire a sistemului de iluminat din școli, ”Energie în Școlile Copilăriei”.

img 4637

E.ON Energie România a finalizat recent lucrările la cea de-a cincea instituție școlară cuprinsă anul acesta în program, la Liceul Tehnologic Special “Gheorghe Atanasiu” din Timișoara. Această instituție de învățământ continuă activitatea de educare a copiilor cu deficiențe de auz, începută aici încă din a doua jumătate a secolului al XIX-lea, de către învățătorul Karl Schäffer.

În cele 7 corpuri de clădire care înseamnă 19 ateliere, 28 de săli de clasă, internat, sală de sport și sală de mese, a fost înlocuit complet sistemul de iluminat, prin montarea a 800 de corpuri noi, lămpi exterioare și proiectoare, având toate la bază tehnologia LED. Acestea aduc o economie semnificativă la consumul de electricitate pentru iluminat, și implicit costuri mai mici la energia electrică.

img 4630

Mai mult, iluminatul cu tuburi LED are o durată de viaţă mai lungă comparativ cu sistemele clasice, ceea ce face ca această investiție să fie una sustenabilă în timp, reducând și costurile de mentenanță.

„Apreciem inițiativa acestui proiect ca fiind extrem de benefică, având în vedere vechimea corpurilor de iluminat existente și necesitatea schimbării lor. Cu siguranță proiectul de modernizare a iluminatului va aduce un plus activității didactice atât în ceea ce privește luminozitatea crescută a sălilor de clasă, dar și din perspectiva supravegherii unor spații slab iluminate până acum”, spune Cătălin Todorescu – director Liceul Tehnologic Special “Gheorghe Atanasiu”.

Dincolo de eficientizarea consumului de energie cu iluminatul, cei peste 350 de elevi și cadrele didactice ale școlii se vor bucura de condiții de studiu mai bune, lumina dată de noul sistem fiind similară celei naturale, în proporție de 98%.

Până la începutul acestui an, E.ON a investit peste 3,5 milioane de euro pentru îmbunătățirea condițiilor de studiu şi eficientizarea consumului de energie în școli. Programul, demarat în 2012, a acoperit până în prezent 65 de unități școlare din 18 județe, având circa 41.000 de elevi și profesori drept beneficiari direcți. În total au fost montate 32.500 de corpuri de iluminat noi și 80.000 tuburi led.

Unităţile şcolare incluse în proiectul Energie în şcolile copilăriei 2021 sunt:

· Școala Gimnazială Cârjoaia, jud. Iași

· Școala Primară Țepoaia, Jud. Bacău

· Școala Gimnazială Păstrăveni, Grădinița Păstrăveni, Școala Gimnazială nr. 1 Rădeni și Școala Primară nr. 2 Rădeni (arondate Școlii Păstrăveni), jud. Neamț

· Școala Gimnazială „Dimitrie Gusti”, jud. Suceava

· Şcoala Gimnazială „Victor Jinga” Sighișoara, jud. Mureș

· Școala Gimnazială Iernut, jud. Mureș

· Școala Gimnazială Gheorghe Șincai Florești (include grădinița), jud Cluj

· Liceul Tehnologic Special „Gheorghe Atanasiu” Timișoara, jud. Timiș.

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,4 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a circa 16 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

    Publicitate
    Publicitate