Connect with us

ANUNȚURI PUBLICE

Gloris Village: Casele cu grădină continuă să fie atractive pentru clujeni (P)

Publicat


Aflat la doar 20 de km distanță față de Cluj-Napoca, ansamblul rezidențial Gloris Village este construit într-o zonă liniștită, aproape de natură, în comuna Gilău, str. Someșului Rece nr. 1177/H, pe malul Canalului Someșului Mic, la doar 350 m distanță de Lacul Gilău. Ansamblul rezidențial se întinde pe un teren în suprafață de 7.450 m2. Gloris Village este compus din 7 duplexuri cu 2 unități locative fiecare, o locuință colectivă cu 9 apartamente, o casă individuală și 4 case înșiruite.

Preocuparea pentru detalii se află pe primul loc

Locuința colectivă reprezintă un bloc cu regim de înălțime P+E+M, cu 9 apartamente, fiecare cu una sau două camere, cele de la parter având balcon iar cele de la etaj terasă. Apartamentele au o suprafață utilă cuprinsă între 37,88 m2  și 68,67 m2 și se vând la stadiul finisat, care include: termosistem din polistiren de 10 cm, ușă exterioară și interioară, 2 straturi de vopsea lavabilă, ferestre cu tâmplărie pvc cu sticlă tripan, șape semiuscate, două straturi de glet pe pereți, 2 straturi de vopsea lavabilă, instalații trase la poziție, obiecte sanitare, parchet laminat, centrală termică proprie, încălzire în pardoseală, gresie și faianță în baie, rezervor wc incorporat, acoperiș din tablă etc. Fiecare apartament are propria parcare.

Se vând la stadiul semifinisat

Cele 7 duplexuri (14 unități locative, dintre care două au și subsol), casa individuală și cele 4 case înșiruite se vor vinde la stadiul semifinisat, care include: termosistem din polistiren de 10 cm, ușă exterioară, ferestre cu tâmplărie PVC cu sticlă tripan, șape semiuscate, două straturi de glet pe pereți, instalații trase la poziție, centrală termică, încălzire în pardoseală, acoperiș din tablă de oțel etc. Fiecare imobil are parcare proprie.

O unitate locativă dintr-un duplex are suprafață utilă de 112,43 m2, respectiv 118,83 m2,  și suprafața desfășurată de 137 m2 , incluzând și cele 4 terase. Fiecare unitate locativă este amplasată pe un teren de 250 m2. Având regim de înălțime P+M, parterul este compartimentat în living cu bucătărie open space, baie, iar mansarda înaltă este compartimentată cu 3 dormitoare spațioase și o baie.

Casa individuală are o suprafață utilă de 98,89 m2 și este situată pe o parcelă de teren de 250 m2. Parterul este compartimentat în vestibul la intrare, living spațios, bucătărie și baie, iar etajul este compartimentat în 3 dormitoare, dintre care unul are și dressing, o baie și o terasă.

Fiecare casă înșiruită din cele 4 case are o suprafață utilă de 111,19 m2, parterul fiind compartimentat în camera de zi, bucătărie, încă o cameră și baie, iar etajul în 2 dormitoare cu dressing, baie și un spațiu de depozitare. Cele 4 case înșiruite sunt situate pe o parcelă de teren de 712,06 m2.

Imobile construite în jurul unui parc

Toate cele 28 de imobile sunt construite în jurul unui parc amplasat chiar în centrul ansamblului, amenajat pe un teren în suprafață de 2.350 m2, care se va folosi exclusiv de către rezidenți. Odată cu achiziționarea unui imobil, viitorii rezidenți vor primi și o cotă-parte indiviză din parcul privat al ansamblului rezidențial și a drumului de acces, gata amenajat cu loc de joacă, bănci, iluminat exterior. Întregul ansamblu este îngrădit cu gard pe fundație de beton și structură metalică, iar pentru acces sunt prevăzute bariere și porți astfel încât acesta se poate închide complet, având un acces controlat.

Fiecare proprietate este îngrădită dintr-un gard cu plasă înfoliată.

Pentru colectarea deșeurilor și a gunoiului menajer, ansamblula e prevăzut un depozit îngropat, ansamblul fiind unul eco-friendly.

Prețurile încep de la 1.000 euro/mp fără TVA suprafața utilă

Ideea proiectului „Gloris Village” a luat naștere în anul 2017, iar demararea propriu-zisă a avut loc la ceva timp după, odată cu emiterea autorizației de construire. Locația a fost special aleasă pentru acest tip de investiție întrucât ne-am dorit să creăm un ansamblu rezidențial modern într-o zonă rurală, care să înglobeze atât avantajele vieții moderne cu ultimele tendințe imobiliare, cât și liniștea, apropierea de natură și traiul sănătos pe care o zonă rurală le are de oferit.

Proiect ”de suflet”

Gloris Village nu este un simplu proiect de dezvoltare imobiliară, ci este un proiect „de suflet” spun reprezentanții companiei, prin care doresc să împlinească viziunea de a crea o comunitate unită, dar nu supraaglomerată. Am acordat mare atenție tuturor detaliilor – începând cu schițarea imobilelor în faza de proiectare și terminând cu materialele folosite pentru definitivarea construcțiilor.  Toate  materialele folosite și lucrările executate sunt de calitate superioară, și vom acorda o garanție corespunzătoare pentru acestea.

 Satul modern, un nou concept imobiliar

Tendința pieței imobiliare a fost un aspect luat în considerare, însă nu un factor decisiv. După succesul înregistrat cu execuția și finalizarea ansamblului rezidențial construit în Cluj-Napoca, Gloris Residence, care a implicat construirea un bloc cu 48 de apartamente și un spațiu comercial, finalizat în 2017, ne-am dorit să acceptăm o nouă provocare și să construim un ansamblu rezidențial cu un concept total diferit – satul modern.

Zonă turistică

Amplasat într-o zonă turistică de mare interes a județului Cluj, ansamblul este construit într-o zonă liniștită în care viitorii rezidenți se vor simți acasă ca-n vacanță.

Având în vedere zona în care acesta se construiește, viziunea noastră a constat în construirea unui ansamblu rural modern, iar la realizarea acesteia o mare contribuție a avut-o firma de proiectare Adi Proiect S.R.L. Arhitectura imobilelor este de inspirație germană, acestea fiind amplasate în jurul unui parc privat central, aducând acel element modern contextului rural.

Însăși specificul și amplasarea construcțiilor în cadrul ansamblului au potențialul de a crea comunitatea restrânsă a viitorilor rezidenți, trecerea de la proprietatea individuală la cea comună fiind aproape insesizabilă.

Proiectul, realizat în proporție de 95 la sută, se adresează persoanelor care își doresc o viață cotidiană liniștită aproape de natură, dar accesibilă reședinței de județ. Ansamblul rezidențial prezintă interes în special pentru persoanele cu program flexibil sau cele care nu au nevoie să se deplaseze foarte mult în desfășurarea vieții de zi cu zi; totodată, se adresează și celor care doresc să evite aglomerația reședinței de județ, însă fără a se îndepărta în totalitate de acesta.

În actualul context social în care lumea devine din ce în ce mai urbanizată, s-a dorit construirea ansamblu dedicat special persoanele care doresc liniștea, intimitatea și apropierea de natură pe care satul tradițional o oferă, dar cu păstrarea tuturor beneficiilor pe care un oraș puternic urbanizat le oferă.

 


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ANUNȚURI PUBLICE

E.ON susține proiectul Asociației Zi de Bine dedicat mobilității și independenței nevăzătorilor

Publicat

„Ochii Care Nu Se Uită” este cauza susținută de Asociația Zi de Bine în luna mai, dedicată creșterii independenței nevăzătorilor, inițiatorii săi trăgând un semnal de alarmă asupra nevoii integrării în comunitate a acestor persoane cu nevoi speciale.

· În România trăiesc peste 100.000 de persoane cu deficiențe de vedere, care, în cele mai multe situații, sunt dependente de un însoțitor.

· Prin proiectul Ochii Care Nu Se Uită, 70 de nevăzători vor primi bastoane smart, cu soft în limba română, care le asigură un grad mai mare de independență.

În România trăiesc peste 100.000 de persoane cu deficiențe de vedere. În deplasările lor folosesc bastonul alb, însă din cauza mediului construit inaccesibil și a unei societăți care conștientizează prea puțin dificultățile de care se lovesc nevăzătorii, puțini sunt cei care ies din case fără însoțitor. O realitate ce îi condamnă la o viață socială limitată.

Luna aceasta, 70 de nevăzători vor primi bastoane smart We Walk, cu soft în limba română. Persoanele selectate vor beneficia de training-uri în București, Iași și Cluj, în cadrul cărora vor învăța cum să utilizeze bastoanele. Suma necesară pentru întregul proiect este de 45.000 euro.

Aceste bastoane detectează obstacole atât la nivelul solului, cât și deasupra acestuia, folosind ultrasunete. Bastonul WeWalk poate fi folosit în navigare ca o extensie a telefonului mobil. Astfel, cu ajutorul touchscreen-ului de pe baston, acesta se conectează la hărțile telefonului și anunță care sunt locurile din proximitatea beneficiarului.

„Aducem în viața nevăzătorilor un plus de independență”

„Uneori ne rătăcim sau ne împiedicăm pe străzi nereparate sau nesemnalizate. Ne pierdem în instituțiile publice cu ghișee fără număr. Ne înfuriem dar mergem mai departe. Pentru un nevăzător însă o groapă sau o instituție publică neaccesibilizată poate fi diferența între o viață independentă și una plină de limitări.

Ne bucurăm că prin proiectul lunii mai aducem în viața nevăzătorilor un plus de independență prin bastoanele smart”, au spus Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, fondatoarele Asociației Zi de BINE.

Proiectul lunii mai este susținut de partenerii strategici ai Asociației Zi de BINE: Grupul E.ON România, Lidl România și UniCredit Bank.

Scopul campaniei este acela de a sprijini mii de oameni aflați în situații vulnerabile și de a crea notorietate în jurul unor cauze mai puțin discutate.

Alături de Asociația ZI de BINE, vom susține câte o cauză în fiecare lună a anului.

În luna aprilie, E.ON, alături de ceilalți parteneri strategici, a susținut Asociația Zi de Bine în proiectul HAMtrenament Pentru Viață, în urma căruia a fost amenajat un teren de antrenament pe o suprafață totală de 7000 mp, dedicat câinilor salvatori.

Întregul spațiu a fost utilat cu obstacole și aparate necesare pentru antrenarea câinilor de căutare și salvare și totodată, au fost achiziționate echipamente GPS prin satelit Garmin 66i necesare echipelor de intervenție în timpul misiunilor de căutare.

Terenul a fost dotat cu sisteme de iluminat, camere de filmat și bineînțeles obstacole ce vor ajuta la îmbunătățirea agilității câinilor: bârne fixe și mobile, mese de direcționare, balansoare, piste și altele.

Proiectul a necesitat un buget în valoare de 35.000 de euro.

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,3 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 16 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.

Citește mai departe

ANUNȚURI PUBLICE

Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de usturoi

Publicat

„În Monitorul Oficial nr. 401 din 16.04.2021 a fost publicată H.G. nr. 436/15.04.2021 – privind modificarea și completarea H.G. nr.108/2019 pentru aprobarea schemei “Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de usturoi”, precum și pentru stabilirea unor măsuri de verificare și control.

Astfel, sprijinul acordat în anul 2021 va fi de maximum 14.617,50 lei/ha (echivalentul a maximum 3.000 euro/ha la cursul de schimb al BCE la data de 30 septembrie 2020) și de acesta vor putea beneficia toți producătorii agricoli, indiferent de forma de organizare, care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

– cultivă cu usturoi minim 3.000 metri pătrați (30 ari sau 0,3 ha);

– obțin o producție de minimum 3 kg usturoi/10 mp (3 tone/ha);

– valorifică producția obținută în perioada 15 iunie-22 noiembrie 2021 (inclusiv);

– depun la DAJ documente de vânzare (respectiv bonuri fiscale/facturi/file din carnetele de comercializare) până pe data de 29 noiembrie 2021 (inclusiv);

– deţin Registrul de evidenţă a tratamentelor cu produse de protecţie a plantelor, conform modelului prevăzut în anexa nr. 7 la H.G. nr. 202/2020, completat cu tratamentele aplicate culturii.

Sprijinul se acordă până la plafonul de 20.000 euro/exploatație agricolă proveniți din ajutoare de minimis pe o perioadă de 3 ani consecutivi (anul acordării și doi ani anteriori).

Potențialii beneficiari vor depune Cererile de înscriere în program (formular-tip, anexa nr. 1) la direcțiile pentru agricultură județene, până pe data de 15 mai (inclusiv), însoțită de Declarația pe proprie răspundere (formular-tip, anexa nr. 2), în format electronic (completate, semnate și scanate), însoțite și de documentele suport de la punctele a) ÷ f) de mai jos:

a) copie a B.I./C.I. al/a solicitantului persoană fizică sau, după caz, împuternicire/procură notarială şi copie a B.I./C.I. al/a reprezentantului legal;

b) copie a certificatului de înregistrare la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului/ Registrul naţional al asociaţiilor şi fundaţiilor sau a actului în baza căruia îşi desfăşoară activitatea, după caz, în cazul persoanelor juridice, precum şi copie a B.I./C.I. al/a împuternicitului persoană fizică, după caz;

c) dovadă cont activ bancă/trezorerie;

d) adeverinţa, în original, care să ateste, conform înscrisurilor din registrul agricol, suprafaţa de teren utilizată de solicitant în anul de cerere, în baza oricărui act juridic care conferă dreptul de folosinţă asupra terenului;

e) declaraţie pe propria răspundere, conform modelului prevăzut în anexa la H.G. nr. 436/2021, punctul A.;

f) declaraţie de consimțământ, conform modelului prevăzut în anexa la H.G. nr. 436/2021, punctul B.

f) copie a filelor din Registrul agricol deschis la primăriile în a căror rază administrativ-teritorială se află terenul utilizat în anul de cerere, din care să rezulte suprafeţele cultivate cu usturoi în anul 2021.

Cererile trebuie depuse cel târziu până pe data de 15 mai 2021, la sediul DAJ Cluj din Cluj-Napoca, str. Fagului, nr.17. Transmiterea documentelor se poate face și electronic pe adresa de e-mail a DAJ Cluj: office@dadrcj.ro

Potențialii beneficiari vor trimite apoi documentele pe suport letric (documentele originale, pe suport de hârtie) prin poștă, pe adresa: Direcția pentru Agricultură Județeană Cluj, mun. Cluj-Napoca, str. Fagului, nr. 17, cod poștal 400483.

Programul se desfășoară pe o perioadă de 3 ani, respectiv 2019-2021, și este finanțat de la bugetul de stat. Pentru anul 2021 a fost alocată suma de 15.000.000 lei (echivalentul a 3.078.000 euro)”, se arată în comunicat.

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cinci recomandări pentru a alege oferta potrivită de energie

Publicat

Liberalizarea pieței de energie înseamnă că prețurile pentru energia electrică și gazele naturale nu mai sunt stabilite de către ANRE, ci de fiecare furnizor, în baza evoluțiilor din piața de energie.

· Ai libertatea să alegi oricând o ofertă concurențială;

· Poți încheia online un contract nou cu minimul de documente;

· Nu vei rămâne fără energie electrică sau gaze naturale dacă nu optezi pentru o ofertă din piața liberă;

Este dreptul tău să alegi oricând oferta pe care o consideri potrivită pentru tine, însă, înainte de toate, sunt câteva aspecte la care trebuie să fii atent:

1. În primul rând, verifică dacă ești deja în piața liberă sau nu. La E.ON este simplu. Dacă pe prima pagină a facturii tale apare ”Pro-dus de gaze naturale” sau ”Electricitate Serviciu Universal”, atunci nu ai optat încă pentru o ofertă din piața liberă.

Reține că poți să alegi oricând o ofertă din piața concurențială.

Pentru gaze naturale, termenul de 30 iunie înseamnă că dacă nu vei opta pentru o ofertă concurențială până la această dată, vei fi trecut automat pe piața liberă începând cu 1 iulie. Vei fi notificat în acest sens în perioada următoare.

Pentru electricitate, dacă ai un contract de serviciu universal, termenul de 30 iunie se referă la data limită până la care poți să optezi pentru o ofertă din piața concurențială și să beneficiezi, în același timp, de discountul oferit de furnizorul tău. Acest discount reprezintă diferența între prețul pentru serviciu universal și cel mai bun preț din oferta concurențială a companiei. După această dată se va aplica prețul de serviciu universal valabil de la 1 iulie 2021.

„La E.ON poți alege oferte cu preț fix sau variabil”

2. Evaluează-ți nevoile, descoperă și compară ofertele din piața liberă de energie și alege. Un instrument util pentru identificarea și analizarea ofertelor este comparatorul de oferte-tip de furnizare de pe site-ul anre.ro. Întotdeauna să fii atent la prețurile de furnizare publicate, la perioada de valabilitate a prețului și la condițiile în care pot fi modificate prețurile din oferte.

La E.ON poți alege oferte cu preț fix sau variabil, produse cu ambele utilități pe același contract, pachete cu asistență sau servicii tehnice incluse. Dacă vrei să descoperi ofertele E.ON, intră pe site-ul www.eon.ro și în 3 pasi simpli alege oferta care ți se potrivește sau contactează compania online pe eon.ro/contact ori telefonic la 0800 800 366 / 0800 800 900 (numere gratuite, apelabile din orice rețea) pentru a alege oferta potrivită pentru tine.

Și reține: nu te costă nimic să treci în piața liberă, nu ai întreruperi în furnizarea de energie, nu ți se schimbă contorul, iar distribuitorul va asigura în continuare intervențiile de urgență pentru deranjamente și incidente.

Poți alege oricând și de oriunde din țară furnizorul de energie. E.ON îți oferă soluții inovatoare de energie, pentru mai multă eficiență energetică, economii și timp.

3. Fii atent la serviciile conexe. Prețul contează, dar nu este singurul criteriu important. Verifică dacă oferta include accesul la servicii conexe, cum ar fi centre de relații clienți, call-center, portal online și aplicații mobile pentru a-ți gestiona singur consumul și facturile, dacă aceste facilități sunt importante pentru tine.

Toate ofertele E.ON includ acces gratuit la o gamă variată de servicii rapide cum sunt:

· eon.ro – site-ul unde poți achiziționa produse și solutii energetice și unde găsești răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de energie;

· E.ON Myline – contul personal cu acces 24/7 de oriunde. Se poate crea și activa pe eon.ro/myline sau poți descarca aplicația din AppStore, Google Play și AppGallery;

· Ioana – asistentul virtual disponibil prin apel gratuit la 0800 800 900 sau 0800 800 366, oferă simplu și rapid informaţii legate de facturile de electricitate și gaze naturale, 24/7;

· E.ON eBooking – serviciul prin care se programează online vizita în magazinele E.ON;

· info SMS – serviciul prin care se poate afla suma de plătit, se poate confirma o plată și se transmite indexul autocitit.

În plus, atât în magazinele E.ON, cât și la call-center, găsești sprijin din partea specialiștilor companiei ori de câte ori ai nevoie.

4. Ia în calcul capacitatea operaţională și financiară a furnizorului. Este cea mai importantă calitate pentru a fi sigur că ai alături un partener pe termen lung, solid și de încredere, care să-ți asigure furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale. E.ON este furnizor de energie cu 16 ani de tradiție și experiență, și oferă servicii integrate de energie pentru un consum optimizat, pentru peste 3,3 milioane de clienți.

5. Nu te grăbi să semnezi. Citește cu atenţie conținutul tuturor documentelor puse la dispoziţie și nu semna nimic dacă lipsesc informații importante (prețuri transparente cu toate componentele incluse, termene de plată, durata contractului, valori taxă de reziliere, etc.) sau dacă există câmpuri necompletate.

Răspunsuri la cele mai importante întrebări legate de liberalizarea pieței de energie poți să găsești consultând “ABC-ul liberalizării” din secțiunea eon.ro/liberalizare.

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,3 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a circa 16 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,5 miliarde de euro.

Citește mai departe

ANUNȚURI PUBLICE

This Easter, follow your nature! Iulius Mall Cluj ți-a pregătit premii în valoare totală de 30.000 de euro

Publicat

De

Primăvara aceasta reinventează-ți garderoba cu piese fresh pline de culoare! Aceasta este recomandarea stiliștilor, iar noile colecții din Iulius Mall Cluj sunt inspirate din natură și propun piese în culori neutre sau vibrante și pattern-uri impresionante, ce te vor ajuta să-ți păstrezi Your Natural Beauty. Iar dacă ai început deja pregătirile pentru Paște și urmezi tradiția de a te înnoi cu ocazia acestei mari sărbători, Iulius Mall Cluj îți oferă șansa să câștigi premii în valoare de 30.000 de euro.

Se apropie cea mai importantă sărbătoare de peste an, iar tradiția spune că trebuie să ne pregătim un nou rând de haine înainte de Paște, ca simbol al purificării corpului și sufletului.

Dacă și tu simți că trebuie să vină primăvara în dressingul tău, fă o vizită în magazinele din Iulius Mall Cluj și alege-ți ținute, care să se potrivească cu stilul tău vestimentar de zi cu zi, dar și pentru masa de Paște în familie.

Noile colecții de la brandurile din Iulius Mall Cluj propun compoziţii stylish și îndrăznețe, în culori pastelate sau aprinse, cu printuri geometrice sau simple și din materiale sustenabile, ce îți vor pune în evidență personalitatea.

Și pentru că sărbătorile sunt și o bună ocazie de a face cadouri celor dragi, alege din timp darurile pentru Iepurașul de Paște. Indiferent că optezi pentru articole vestimentare, încălțăminte în tendințe, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe toate le poți descoperi în magazinele din Iulius Mall Cluj și poți câștiga premii.

Cu cât cumperi mai mult, cu atât premiul este mai mare

Astfel, în perioada 16 – 30 aprilie 2021, dacă vii cu două bonuri fiscale de minimum 100 de lei fiecare, din magazine diferite din Iulius Mall Cluj, în aceeași zi, vei fi premiat instant cu un voucher de 50 de lei.

Cu cât cumperi mai mult, cu atât premiul oferit este mai mare! Așa că, dacă ai achiziționat produse de minimum 200 de lei din două magazine diferite, primești un voucher de 100 de lei, iar dacă ai două bonuri în valoare de 250 de lei fiecare, câștigi un voucher de 250 lei.

Zilnic, primele 200 de persoane înregistrate în sistemul electronic de la centrul de premiere din zona Zara vor primi vouchere de cumpărături ce pot fi transformate în bijuterii de la Splend’or, Bianco Nero și Millefiori, accesorii de la Meli Melo, Premium Cell, Hoco și Contakt, parfumuri de la Beautik Haute Parfumerie, ținute de la Colin’s, Under Armour, Buzz, Sport Vision, Adidas, pantofi deosebiți de la Il Passo, produse de la Auchan sau experiențe la Wonderland Cluj Resort.

Valoarea totală a premiilor se ridică la 30.000 de euro, iar regulamentul campaniei poate fi consultat AICI.

Având în vedere implementarea ultimelor reguli transmise de autorități, Iulius Mall Cluj funcționează în intervalul orar 09.00 – 21.00, de luni până joi, și între orele 09.00 și 18.00, vineri, sâmbătă și duminică.

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate
Publicitate