ACTUALITATE
FOTO: Un celebru bucătar despre parizerul ”țărănesc”: Unde a găsit țăranul lactoză, fosfați de sodiu, acid ascorbic, dextroză?
Cunoscutul bucătar Mircea Groza a relatat despre nedumeririle pe care le are față de parizerul ”țărănesc” pe care l-a găsit de cumpărat în magazine, ambalat în folie. Groza este cunoscut pentru rețetele sale tradiționale și pentru cele de pe vremea romanilor.
”Dacă parizerul ăsta este <<țărănesc>>, unde este țăranul care l-a făcut? Pe unde l-au întâlnit cei care au făcut acest parizer?
De unde își procura <<țăranul>> făuritor de parizer ingredientele? Că nu erau puține și nu se găseau în <<boldul>> de pe ulița lui: lactoză, fosfați de sodiu, caragenan, clorură de potasiu, eritorbat de sodiu, acid ascorbic, dextroză, guma xantan, monoglutamat de sodiu, nitrit de sodiu.
Uneori mai <<scăpa>>, <<țăranul>>, în compoziție și soia, țelină, migdale, gluten, lapte muștar”, a spus Groza.
Acesta a precizat și ce ar zice țăranul după un astfel de parizer așa – zis țărănesc: „S-aveț poftă și sânătatie”.
Urmăriți Cluj24.ro și pe Google News
CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger






