Connect with us

EVENIMENT

FOTO/ „U” Olimpia Cluj a transferat trei jucătoare în ultima zi de mercato! Campioanele României țintesc cât mai sus în Champions League

Publicat


Reprezentanții echipei „U” Olimpia Cluj anunță că trei jucătoare au fost transferate, în ultima zi a perioadei de mercato. Noile achiziții acoperă câte o poziție diferită în teren: portar, mijlocaș și fundaș. Astfel, campioanele României s-au întărit atât pentru partidele din campionat, cât și pentru campania din Champions League.

Două jucătoare din SUA și o jucătoare din Franța vor juca pentru „U” Olimpia Cluj

Seppi Erin Louise, în vârstă de 22 de ani, devine a patra jucătoare care se va bate pentru titularizarea pe postul de portar al echipei. Erin a jucat ultima dată pentru echipa FC Bucks ECNL (Elite Clubs National League) din Pennsylvania.

Declarația lui Seppi Erin Louise

„A fost întotdeauna un vis al meu să joc fotbal profesionist în Europa și să concurez în Liga Campionilor. A avea ocazia de a face acest lucru cu “U” Olimpia Cluj este acel vis devenit realitate.

Știu că “U” Olimpia Cluj  produce jucătoare  foarte talentate și muncitoare și sunt mai mult decât entuziasmată să joc alături de ele!”, a afirmat Erin, conform site-ului clubului clujean.

Curtis Brianna Mclean joacă pe postul de mijlocaș central și se alătură campioanei României, după o scurtă experiență în Italia, la echipa US Ladispoli Calcio Feminile. Fotbalista originară din America, a jucat și s-a consacrat ca mijlocaș de creație pentru echipa Colorado Rush ECNL (Elite Clubs National League).

Declarația lui Curtis Brianna Mclean

„Sunt foarte  încântată de oportunitatea de a-mi continua cariera de fotbalistă alături de super jucătoarele și antrenorii  la “U” Olimpia Cluj! Acesta este un vis devenit realitate și un moment pe care îl aștept de când eram junioară! Sunt mândră să joc la acest club !”, a declarat Brianna.

Macuiba Cloé evoluează pe poziția de fundaș și a ales să joace în România, întrucât este studentă a Universității de Medicină și Farmacie din cadrul UBB Cluj.

De-a lungul carierei, jucătoare din Franța a participat la Cupa Națională de la Claire Fontaine cu echipa feminină din Auvergne și a făcut parte din echipa națională de fotbal feminin U19.

De asemenea, înainte de transferul la “U” Olimpia Cluj a evoluat timp de 1 an la Clermont Foot Féminin în Franța .

“Îmi doresc continuarea carierei de jucatoare de fotbal aici, în România, la  Cluj-Napoca și abia astept să pot evolua alături de noile mele  colege”, a explicat Macuiba Cloé.

Sursă foto: u-olimpiacluj.ro

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ADMINISTRAȚIE

Podul de piatră, este marcat! Și de vineri și circulat. În Baciu

Publicat

După ce joi seara s-au efectuat marcajele, vineri dimineața s-a deschis și circulația pe podul din Baciu.

Ritmul lent al lucrărilor și blocajele de trafic generate de șantier au adus numeroase reclamații din partea șoferilor.

Ministerului Transporturilor se laudă că lărgirea șoselei Cluj-Napoca – Baciu la patru benzi și realizarea podului de la Valea Seacă vor fi gata într-un timp record.

Obiectivul face din strategia autorităților de a decongestiona traficul în zonă, care include și viitorul pasaj peste calea ferată de la Tăietura Turcului.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere este cea care finanțează lucrările care sunt executate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Calendarul zilei, altfel: 4 decembrie (pamflet)

Publicat

În 1639, astronomul englez Jeremiah Horrocks a efectuat prima observație a tranzitului lui Venus. I-a dat fructe de pădure și-a așteptat să vadă ce iese pe partea ailaltă…

În 1855 a fost inaugurată “Școala de mică chirurgie” la Spitalul Mihai Vodă din București. Șef era un mic chirurg care avea un mic bisturiu cu care opera un mic manelist în timp ce mânca un mic cu muștar…

În 1948, vaporul chinez cu aburi Kiangya a explodat și s-a scufundat în gura de vărsare a râului Huangpu după ce s-a lovit de o mină lăsată în urmă de către marina imperială japoneză în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Numărul morților este necunoscut, cu toate acestea, se crede că între 2750 și 3920 au murit, 700-1000 supraviețuitori fiind preluați de către alte nave. Dacă ne luăm după numărul pasagerilor, vaporul era un fel de dublu Titanic la ora de vârf…

În 1959, ca parte a programului Mercury, NASA trimite în spațiu misiunea Little Joe 2 care transportă maimuța Sam (Macaca mulatta) pentru a testa funcționalitatea sistemelor și efectele adverse ale spațiului asupra oamenilor. Zborul a durat 11 minute și 6 secunde, după care a explodat. Așa-i când lași toate maimuțele la butoane, se duce dracului toată șandramaua!

În 1991, corespondentul Associated Press, Terry Anderson a fost eliberat după ce fusese ținut ostatic în Liban vreme de șapte ani. Noroc cu teroriștii că mai puteau scapă și bărbații de-acasă câte-un pic…

Marius Aciu

Citește mai departe

EVENIMENT

Ordonanță de Urgență privind telemunca. Contractele de muncă ar putea fi semnate electronic

Publicat

Guvernul se va întâlni astăzi pentru a discuta un proiect de Ordonanță de Urgență privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă.

În prezent, potrivit legii 53/2003 privind Codul Muncii, contractele de muncă pot fi semnate doar în formă fizică, în scris.

Documentul oficial de OUG privind telemunca

Semnătura electronică este însoțită de marca temporală calificată și emisă de un prestator de servicii de încredere calificat, iar contractele individuale de muncă și actele adiționale încheiate vor fi arhivate de către angajator cu respectarea prevederilor Legii Arhivelor Naționale 16/1996, în condițiile tehnice stabilite de Legea nr.135/2007 privind arhivarea documentelor în formă electronică și care vor fi puse la dispoziția inspectorilor de muncă la solicitarea acestora.

Actul normativ mai introduce posibilitatea ca părțile să poată conveni să utilizeze semnătura electronică avansată emisă în concordanță cu cerințele Regulamentului (UE) nr.910/2014 al Parlamentului European și al Consiliului din 23 iulie 2014 pentru întocmirea anumitor înscrisuri/documente din domeniul relațiilor de muncă/securității și sănătății în muncă rezultate la încheierea contractului individual de muncă, pe parcursul executării acestuia sau la încetarea contractului.

Documentul poate fi citit în totalitate mai jos:

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum va fi vremea azi, 4 decembrie, la Cluj   

Publicat

Vremea la Cluj azi este rece cu temperaturi de iarnă. Maxima este înregistrată în jurul orei 15:00 la 4 grade Celsius, dar cerul va fi predominant senin pe tot parcursul zilei. Șansele de precipitații și cantitatea de precipitații vor fi nule. 

Vântul va sufla în medie cu 10 km/h. Pe arii restrânse vor fi și rafale de maxim 29 km/h.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate