Connect with us

ACTUALITATE

FOTO Compania clujeană Salice va investi în Parcul Industrial Tetarom I din Hoia

Publicat


Consiliul Județean Cluj și Tetarom S.A., anunță faptul că un nou investitor s-a stabilit în cadrul Parcului Industrial Tetarom I: compania SALICE, unul dintre cei mai mari producători români de materiale și structuri pentru mobilier. Compania clujeană își va desfășura activitatea de producție și depozitare în hala cu o suprafață de 1.589,12 mp.

Ocuparea noului spațiu de către investitorul clujean a fost posibilă în urma licitației publice derulate în acest scop, ulterior finalizării proiectului european de extindere a Parcului Tetarom I din Hoia.

Declarația lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj

„Fiecare nou investitor e un motiv de satisfacție întrucât parcurile industriale și-au dovedit de mult viabilitatea, acționând ca un catalizator al dezvoltării economiei clujene.

E un nou exemplu legat de felul în care banii europeni aduc prosperitate în comunitate, când sunt folosiți inteligent, prin sprijinirea mediului de afaceri local ”, a afirmat omul politic.

Tetarom S.A. a închiriat patru etaje din clădirea de birouri construite din fonduri europene

Totodată, în perioada următoare Tetarom S.A. va organiza o nouă licitație pentru închirierea celorlalte spații disponibile, respectiv pentru hala în suprafață de 2.700 mp și pentru restul de trei etaje din imobilul de birouri.

Vă reamintim că Tetarom S.A. a primit în administrare din partea Consiliului Județean Cluj patru imobile în suprafață totală de circa 9.800 de mp: două hale, o clădire de birouri și un sediu administrativ.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ACTUALITATE

Vremea de Crăciun și de Revelion. Ianuarie începe cu temperaturi normale perioadei

Publicat

De

Meteorologii au actualizat, marți, prognoza pentru perioada 6 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022. În primele două săptămâni va fi mai cald decât în mod normal, după care vremea se răcește. La munte va fi mai frig decât de obicei, în rest temperaturile vor fi normale perioadei.

Săptămâna 6 – 13 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în sud-est. Regimul pluviometric va fi excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Săptămâna 13 – 20 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregi țări, dar mai ales în regiunile vestice și la munte.

Săptămâna 20 – 27 decembrie

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval.Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

Săptămâna 27 decembrie – 3 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa sub cele specifice pentru această săptămână în zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News.

Citește mai departe

ACTUALITATE

AVERTISMENTUL Poliției Cluj. Petardele și artificiile, PERICULOASE

Publicat

De

arti
Polițiștii clujeni avertizează că pe cât de atractiv poate părea jocul cu petarde sau artificii, pe atât este de periculos.
”Protejați copiii și nu le permiteți utilizarea articolelor pirotehnice!
În acestă perioadă, desfășurăm activități pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice”, arată IPJ Cluj

Când este interzisă folosirea articolelor pirotehnice

➡️ între orele 24.00 – 06.00, cu excepția evenimentelor de interes local, național sau internațional, în baza aprobării autorităților locale;
➡️ la o distanță mai mică de 50 m de construcțiile de locuințe cu până la 4 niveluri și la mai puțin de 100 m față de cele cu peste 4 niveluri;
➡️ la o distanță mai mică de 500 m de instalațiile electrice de înaltă tensiune, de locurile de depozitare și livrare a combustibililor lichizi sau solizi, de instalațiile de gaze;
➡️ la o distanță mai mică decât cea prevăzută de reglementările în vigoare pentru obiectivele chimice și petrochimice ori pentru alte obiective care prezintă pericol de incendiu sau explozie;
➡️ în locurile în care există riscul producerii de alunecări de teren, avalanșe sau căderi de pietre;
➡️ pe drumurile publice deschise circulației rutiere, pe aleile pietonale și în spații deschise cu aglomerări de persoane;
➡️ la o distanță mai mică de 500 m de păduri.
”Pot fi magice, însă sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare. Primejdiile pe care le ascund sunt reale”, mai spus poliștii.
Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News.
Citește mai departe

ACTUALITATE

Vreți să ÎNCETAȚI un contract de telefonie? ANCOM explică ce anume trebuie să verificați

Publicat

ANCOM precizează condițiile în care utilizatorii pot cere încetarea unui contract de telefonie și ce anume să verifice când doresc încetarea contractului.

Atunci când doresc încetarea contractului de servicii de telefonie, utilizatorii sunt sfătuiți să verifice dacă a expirat perioada contractuală inițială, caz în care nu sunt percepute penalități pentru rezilierea contractului, ce penalități se aplică dacă solicită încetarea contractului înainte de expirarea perioadei inițiale și termenul și modalitățile în care pot depune o cerere de încetare a contractului, precum și termenul în care este operată efectiv încetarea contractului (de exemplu, 30 de zile de la data depunerii cererii de către utilizator), anunță site-ul InfoCentru, creat de ANCOM.

Toate aceste informații trebuie să se găsească în contract.

Unii furnizori oferă posibilitatea ca solicitarea de încetare a contractului să fie adresată și telefonic. Cu toate acestea, este mai sigur dacă cererea este adresată în scris și este transmisă prin poștă, cu confirmare de primire, e-mail sau este depusă la un punct de lucru/magazin al furnizorului, în acest ultim caz utilizatorii fiind sfătuiți să ceară un număr de înregistrare.

„Utilizatorii (…) au posibilitatea să-și porteze numărul de telefon”

Atunci când utilizatorii cer trecerea de la abonament la cartelă preplatită, la același furnizor de telefonie, trebuie să aibă în vedere că acest aspect ține de politica comercială a fiecărui furnizor. Prin urmare, este la latitudinea furnizorilor dacă și în ce condiții acceptă astfel de solicitări din partea utilizatorilor, această situație nefiind reglementată de legislația din domeniul comunicațiilor electronice.

Dacă furnizorul refuză o astfel de cerere, iar utilizatorii nu sunt interesați în mod special de serviciile acestuia, ci doar să-și păstreze numărul de telefon și, totodată, să beneficieze de servicii preplătite, au posibilitatea să-și porteze numărul de telefon.

În acest caz utilizatorii trebuie să aibă în vedere că cererea de portare reprezintă, în același timp, o cerere de încetare a contractului pe care aceștia îl au cu furnizorul din rețeaua căruia pleacă și nu vor fi scutiți de plata eventualelor taxe de reziliere anticipată.

În plus față de informațiile prevăzute în contractele încheiate cu utilizatorii, furnizorii de servicii de telefonie din România sunt obligați să publice pe site-urile proprii: informații legate de încetarea contractelor încheiate cu utilizatorii, respectând, astfel, Decizia ANCOM nr.158/2015 privind obligațiile de informare a utilizatorilor finali, informații privind demersurile pe care utilizatorii trebuie să le facă pentru a obține încetarea contractului, adresa de e-mail, adresa poștală și numărul de telefon/fax, la care utilizatorii pot transmite cererea de încetare a contractului, formulare/cereri-tip, dacă se solicită completarea acestora, precum și informații legate de modalitățile prin care utilizatorii pot întră în posesia lor, dacă este cazul, informații legate de penalitățile care pot fi aplicate în cazul încetării anticipate a contractului, dacă astfel de penalități sunt percepute.

ANCOM poate lua măsuri dacă furnizorul nu a prevăzut în contract sau pe pagină să de internet informații legate de încetarea contractelor.

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News.

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO Renii 4X4 de la CERT Transilvania duc ajutoare la familii nevoiașe din Munții Apuseni

Publicat

De

umanitara1

140 de familii cu o situație materială dificilă și bunici singuri precum și 150 de copii care locuiesc în zonele greu accesibile ale Munților Apuseni vor primi și în acest an, sprijin în pragul sărbătorilor de Crăciun, din partea Asociației CERT-Transilvania. 

Pentru al XIII-lea an la rând, voluntarii CERT-Transilvania vor urca pe drumuri de munte, la bordul mașinilor de teren, încărcați cu bucurie și speranță sub formă de bunuri alimentare și nealimentare pentru cei cu care soarta a fost mai puțin darnică.

umanitara2

Timp de o lună, în cămara CERT-Transilvania s-au adunat alimente precum făină albă, mălai, zahăr, orez, fasole, paste, fructe, ulei, conserve, cozonaci, articole de igienă și îmbrăcăminte, iar pentru cei mici, în sacul Moșului CERT s-au pregătit cadouri de Crăciun cu rechizite, jocuri, jucării, dulciuri și fructe.

Renii 4×4 vor porni la drum în dimineața zilei de 11 decembrie, tinând cont de restricțiile impuse în contextul epidemiologic actual,  iar acțiunea se va încheia la ceas de seară, odată cu livrarea ultimului pachet către beneficiarul său.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News.

umanitara3

 

umanitara4

 

umanitara5

umanitara5

 

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate
Publicitate