Connect with us

EVENIMENT

Experiențe exclusive de shopping, la RIVUS. Brandul italian Patrizia Pepe va deschide o locație premium în proiectul IULIUS

Publicat


RIVUS, proiectul mixed-use dezvoltat de companiile IULIUS și Atterbury Europe, va aduce în exclusivitate la Cluj-Napoca branduri și concepte noi de magazine.

Proiectul RIVUS dezvoltat la Cluj-Napoca va cuprinde o diversitate de produse și servicii destinate tuturor categoriilor de public și va oferi experiențe de shopping premium.

Patrizia Pepe va deschide o locație premium la RIVUS

Iubitoarele brandului Patrizia Pepe se vor putea bucura de ținute versatile, dar sofisticate, care combină fără efort practicitatea de zi cu zi cu eleganța potrivită momentelor speciale. Clienții vor fi întâmpinați într-un spațiu modern, care reflectă un nou tip de feminitate: senzuală, îndrăzneață, curajoasă și sigură pe sine.

Pe lângă zona de retail, RIVUS va cuprinde și funcțiuni office, culturale, de entertainment și un parc generos, fiind gândit ca o destinație sinonimă cu stilul de viață cosmopolit.

RIVUS aduce branduri în exclusivitate la Cluj-Napoca

RIVUS este un proiect mixed-use ce va include o varietate de funcțiuni într-un singur complex și va crea un loc dinamic și vibrant, adaptat nevoilor comunității din Cluj-Napoca. Acesta va fi dezvoltat pe modelul ansamblurilor urbanistice realizate de IULIUS în Iași și Timișoara, ce au devenit centre dominante de shopping și lifestyle în aceste zone ale ţării.

Proiectul va aduce în oraș branduri în exclusivitate, care, în prezent, pot fi accesate doar în București.

„Selecția de branduri pentru RIVUS urmărește să ofere o experiență completă și de cea mai bună calitate, astfel că vom aduce în Cluj-Napoca și un segment de branduri care să satisfacă și cele mai exigente și sofisticate gusturi. Unul dintre acestea este Patrizia Pepe, care continuă să cucerească iubitorii de modă cu croielile sale rafinate, siluetele senzuale și detaliile îndrăznețe și va veni la RIVUS cu un concept inovator, în linie cu ADN-ul mărcii, ce interpretează colecțiile și accesoriile într-o manieră contemporană. Una dintre direcțiile pe care ni le-am propus în urmă cu ceva timp este ca publicul nostru să aibă acces și la branduri premium, în tendințe, de notorietate, recunoscute pentru calitate și originalitate. Aceste așteptări ne-au fost, de altfel, confirmate și prin intermediul sondajelor pe care le-am realizat atunci când s-a născut ideea acestui nou proiect mixed-use”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing Manager IULIUS.

Patrizia Pepe, expansiune în România

Colecțiile exclusiviste Patrizia Pepe au ca principal scop accentuarea senzualității femeii, iar articolele vestimentare iconice și accesoriile au devenit recunoscute și apreciate de milioane de femei. Piesele îmbină perfect confortul unei ținute de zi cu zi cu tușa glamour potrivită însă pentru toate momentele importante, rezultând un stil multi-fațetat, urban-sofisticat.

„Expansiunea în România reprezintă un angajament clar față de viziunea strategică a Patrizia Pepe de a-și consolida prezența globală, păstrând în același timp valorile sale fundamentale de senzualitate, eleganță și inovație”, a declarat reprezentantul oficial Patrizia Pepe, Roberta Danesi.

La nivel global, Patrizia Pepe deține o rețea impresionantă de retail. Până în 2018, brandul opera 48 de magazine monobrand flagship, 19 outlet-uri, 7 showroom-uri, 46 de magazine în franciză, 20 de concesiuni în magazine de department și era prezent în 1.546 de magazine multibrand din întreaga lume. Această rețea extinsă subliniază atracția internațională a brandului și angajamentul său de a oferi modă de înaltă calitate unui public divers și exigent.

Despre RIVUS

Proiectul de reconversie urbană RIVUS este o investiție de peste 500 milioane de euro a companiilor IULIUS şi Atterbury Europe, prin intermediul căreia va fi redată comunității o fostă zonă industrială nevalorificată de 14 hectare. RIVUS se află în etapa de obținere a autorizației de construire, după ce, în luna august, a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal de către Consiliul Local.

Conceptul proiectului RIVUS, primul proiect realizat de renumiții arhitecți olandezi UNStudio implementat în România, este inspirat din ceea ce și-a dorit comunitatea. RIVUS va integra:

  • Cea mai mare suprafață de retail din România – 145.000 mp (integrând atât mall-ul – 120.000 mp, cât și facilitățile de retail complementare), într-un concept mixed-use care completează experiența de shopping cu servicii și facilități publice și de timp liber
  • Peste 400 de magazine, inclusiv premiere regionale și naționale
  • Peste 30 noi restaurante-concept și cafenele cu orientare spre râul Someș
  • Fresh Market pentru producătorii autohtoni

  • Un nou parc și spații verzi amenajate de peste 52.000 mp, cu 700 de copaci maturi și peste 100.000 de plante de diferite dimensiuni
  • Grădină japoneză pe acoperiș, fațade înierbate și acoperiș verde
  • Două clădiri industriale reconvertite în spații culturale, coworking și servicii
  • Centru de live arts și sală de spectacole, funcțiuni culturale pentru prima dată integrată într-un proiect real-estate din România
  • Concepte de entertainment pentru toate vârstele
  • Cele mai noi tehnologii cinematografice, în premieră în Transilvania, și open air cinema
  • Spații de birouri premium și green – 15.000 mp GLA
  • Investiții în conectivitate și mobilitate: pod rutier și două pasarele pietonale peste Someș, modernizare străzi, piste de bicicletă, până la 4.800 de locuri de parcare, 1.200 de spații pentru biciclete etc.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

S-a încheiat la Cluj RENUMĂRAREA voturilor din primul tur al prezidențialelor. Nu s-au semnalat ERORI majore

Publicat

voturi

Renumărarea voturilor din primul tur al prezidențialelor s-a încheiat la Cluj. Nu s-au semnalat erori semnificative.

Contactat de Cluj24, judecătorul Adrian Popescu, președintele BEJ Cluj, ne-a declarat:

S-a încheiat la Cluj RENUMĂRAREA voturilor din primul tur al prezidențialelor. Nu s-au semnalat ERORI majore

„Renumărarea s-a încheiat la Cluj în toate secțiile. Nu au fost semnalate erori majore. Au fost cazuri de 3-5 buletine pe care s-a imprimat tușul de pe alte buletine, dar, repet, nu s-au identificat greșeli care să afecteze decisiv numărul total al voturilor pentru un candidat sau altul.

În ceea ce privește incidentul cu sacii nesigilați, a fost vorba de o eroare umană. Au fost președinți de secții care au pus procesele verbale cu ștampile cu tot în saci și i-au sigilat. Ștampilele se refolosesc așa că sacii au trebuit deschiși. Am verificat numărarea voturilor din aceștia comparând cu ceea ce scria în procesele verbale și nu s-a observat nicio anomalie.”

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE. Saci cu VOTURI din turul 1, găsiți NESIGILAȚI în spațiul de depozitare, la Cluj. Polițiștii fac cercetări

Publicat

voturi

Mai mulți saci cu voturi din turul 1 al prezidențialelor au fost găsiți nesigilați într-un loc de depozitare. La sesizarea unui membru BEJ Cluj, polițiștii fac cercetări. Acesta a părut mai interesat să facă live pe TikTok și scandal decât de adevăr.

„În cursul zilei de 29 noiembrie a.c., Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un membru al Biroului Electoral Județean Cluj, prin apel la 112, cu privire la faptul că în spațiul de depozitare destinat buletinelor de vot s-ar afla mai mulți saci cu buletine de vot pentru turul I al alegerilor prezidențiale, nesigilați.

Saci cu VOTURI din turul 1, găsiți NESIGILAȚI în spațiul de depozitare, la Cluj. Polițiștii fac cercetări

În urma sesizării, a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la fața locului pentru a verifica aspectele semnalate.

Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiunii de rupere de sigilii, în vederea clarificării tuturor circumstanțelor. Până în prezent, nu au fost constatate nereguli, însă verificările continuă pentru a asigura respectarea strictă a prevederilor legale.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE. Un membru al BEJ Cluj s-a băgat în seamă să facă trafic pe TikTok

Din informațiile Cluj24, sesizarea Poliției a fost făcută de reprezentantul în BEJ Cluj din partea partidului Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN), Emanuel Cioacă, care a transformat subiectul în scandal live pe TikTok și s-a lăudat că a avut peste 300.000 de vizualizări

Acestuia i s-a explicat că nu este vorba de nicio fraudă ci, pur și simplu, în momentul aducerii sacilor cu voturi duminică  noaptea la finalul primului tur al prezidențialelor, au fost președinți de secții de votare care nu au introdus în sacii cu voturi și ștampilele, astfel că sacii au fost desigilați pentru a fi introduse ștampilele, după care au fost legați la loc.

Sacii desigilați nu au avut avut nicio legătură cu voturile care se aflau înăuntru, nici cu procesele verbale de numărare a voturilor.

Deși Cioacă ar fi asistat inclusiv duminică seara la aducerea sacilor de la secții și a observat procedura potrivit căreia unii președinți de secții au venit cu sacii sigilați fără a avea în interior ștampilele, și nu i s-a părut nimic suspect, vineri când au fost aduși sacii pentru renumărare la Cluj Arena a început să facă scandal și să facă live pe TikTok, fiind mai mult interesat de câte vizualizări va face decât de adevăr…

ADN este partidul din partea căreia a candidat la Președinție realizatoarea TV de la postul Realitatea Plus, Alexandra Păcuraru.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. ”Diamantele” de la Pata Rât. Flaviu a ajuns să învețe în clasa a VI-a în centrul Clujului, la Școala ”Ioan Bob”  

Publicat

Pata Rât

S-a scris mult despre Pata Rât, în presa de la noi, ori de peste hotare, însă mai puțin de bine. Zona fostei rampe de gunoi a Clujului de la Pata Rât apare ca o pată adevărată pe o bucată de stofă nouă și care iese greu la spălat. Un lucru e sigur, să reușești să pleci de acolo, să ai o ușă de apartament normală, să ai un robinet la care curge și apa caldă,e o poveste de spus mai departe.

Cluj24.ro a stat de vorbă cu Maria Stoica, o femeie care a făcut o școală profesională, care muncește, care își dorește tot ce mai bun pentru familia ei, la fel ca oricare dintre noi și a fiului ei, Flaviu, elev al Școlii ”Ioan Bob” din Cluj-Napoca.

FOTO Maria si fiul ei

”Mereu mi-am dorit să plec de acolo!”, își începe Maria povestea ei. Are 30 de ani, iar primii 23 i-a petrecut în tot felul de locații din oraș, cu frica de a fi alungată, relocată, mereu și mereu.

Pentru noi, cei care avem o casă, un pat, lucruri personale la care ținem, poate părea ireal să dormi sub cerul liber sau să înghețe peretele lângă tine în iernile reci de iarnă. Maria spune că, de frica evacuărilor, ținea toate lucrurile sale într-o sacoșă, iar când trebuia să se mute punea repede mâna pe ea și pleca în altă parte, tot timpul cu speranța că un loc oarecare va deveni acasă pentru ea.

Apartament de la ZMC

De anul trecut, s-a mutat într-un apartament pe strada Frunzișului, în chirie, unde trebuie să plătească lunar 150 de lei, plus cheltuielile.

”Au venit tot felul de oameni, de asociații, care ne promiteau case, ajutor, astfel că la prima etapă de acordare a locuințelor sociale de către Asociația Zona Metropolitană Cluj, nu ne-am înscris.

De frică, dar și de deznădejde, părea că nu vom pleca de acolo niciodată! Dar, în etapa a doua, am depus dosar și am reușit să ne calificăm la toate comisiile, astfel că ne-am mutat. E foarte bine, avem un spațiu al nostru, baie, pentru prima dată nu ne mai spălăm cu apă rece, de la robinetele comune din comunitate”, ne spune ea.

Pe de o parte, a vrut să plece din comunitate, pe de alta, a rămas să-i ajute în continuare cu depunerea dosarelor pe cei care doresc să se mute de acolo, adică lucrează ca facilitator comunitar pentru ZMC (Zona Metropolitană Cluj). Merge des în comunitate, iar atunci când vorbește de Pata Rât, în general sau despre anumite cazuri pe care dorește să ni le povestească, are o anumită nostalgie în glas.

Un destin special

Am întrebat-o încă de la început dacă nu vrea cumva să-i protejăm identitatea, să nu spunem cum o cheamă, să nu aibă de suferit. Ne-a spus că mai bine ar fi să spunem adevărul. S-a obișnuit cu necazurile pe care i le-a adus până acum faptul că are pielea mai închisă la culoare. Să fie tratată urât, brutal sau cu indiferență!

Nu există o variantă scurtă pentru povestea ei. Doar una lungă, în care fiecare etapă e plină de detalii greu de descris. Acum e bine și acest lucru contează și trebuie să rămână puternică. Doar nopțile mai tresare, trezită de un coșmar de care nu poate scăpa…Doamne ferește ca micuții ei să se întoarcă vreodată în ”comunitate”!

Băiatul ei cel mare merge la școală și nu la orice școală, ci la una de prestigiu, de centru cum se spune. Cum a ajuns aici?, a fost întrebarea noastră, pentru că faima lui a întrecut-o pe cea  mamei sale!

Inteligență peste medie

”La un centru de zi mi s-a spus că băiatul are o inteligență peste medie!”, ne-a confirmat Maria și că ar fi bine să fie dat la o școală bună. Noi aveam adrese temporare pe strada Republicii atunci pentru că voiam să ne luăm carnetul de conducere, doar soțul meu a reușit, acum e șofer la o societate de salubritate. Așa am ales Școala Ioan Bob. Dar, în sinea mea, mi-am spus că dacă încep copiii, părinții sau profesorii să râdă de el, îl mut imediat. Surpriza a fost că a fost foarte bine primit.

A avut o învățătoare în clasa 0, apoi iarăși am avut emoții. Dar, pe tot parcursul școlii, iar Flaviu e acum în clasa a șasea, nu am simțit discriminare. Învață bine, anul trecut a avut media 9.35, putea să fie mai mare, dar a luat un patru la un proiect pentru că nu l-a făcut la timp. Și părinții ne înțeleg, ori de câte ori avem activități împreună”, adaugă Maria.

În fiecare dimineață, Flaviu pleacă de acasă la 6,50, nu cumva să întârzie la prima oră. Ar mai fi multe de spus despre el, dar mai spunem doar că merge în continuare des ”comunitate” și îi ajută pe copiii de acolo la teme. Le explică noțiunile mai grele, ori le povestește cum e să ai o baie în casă și cât de important este să înveți.

Povestea Mariei, pe repede înainte

Ultima sa ”locuință” a fost pe Cantonului, alături de cea a mamei sale, care trăia în ”lux” după ce a primit termopan de la o companie și se menținea căldura înăuntru. Ea cu partenerul ei și cu Flaviu, au locuit într-o baracă din scânduri, undeva în apropiere. Iarna, când era ger sau bătea vântul tare, înghețau pereții, deși se trezeau cu rândul să pună lemne pe foc. Pe Flaviu îl mutau de lângă pereții, pe care apăreau țurțuri, pentru a-l menține sănătos.

A fost evacuată când era mică de pe strada Moților nr. 88, a stat prin parcuri cu mama ei, lângă Someș, în spate la CUG, iar într-un final pe Cantonului, unde au primit ”patru cuie și o sfoară”(n.r. vorbele ei) și le-au spus să-și construiască un adăpost.

Proiect ADI Zona Metropolitană Cluj

De 10 ani, a început un proces greu de desegregare a zonelor intitulate sugestiv ”Pata Rât”. O primă etapă s-a desfășurat între 2014-2017, când, 143 de persoane, 75 de adulți și 68 de copii s-au mutat în locuințe sociale decente. Atunci, printr-un proiect susținut din granturi norvegiene, au fost cumpărate 23 de apartamente de pe piața liberă și 13 apartamente au fost construite de la zero, iar 97 la sută dintre cei care s-au mutat în ele au reușit să se descurce singuri.

A urmat un al doilea proiect de locuințe sociale, demarat în 2019, prin care s-au cumpărat 75 de apartamente, unde au fost mutate alte 158 de persoane. ZMC desfășoară mai multe proiecte în zonă împreună cu reprezentanți ai Primăriei municipiului Cluj-Napoca, ori realizează studii pentru îmbunătățirea calității vieții, împreună cu specialiști ai Universității ”Babeș-Bolyai”.

Maria merge în aceste zile pe teren, ”la Rampă”. Adună cereri pentru acordarea unei locuințe sociale pentru cei care au mai rămas acolo, mai puțini, spune ea, dar trebuie mutați și cei care au mai rămas.

În continuare, în cele patru zone din Pata Rât – Cantonului, Dallas, Coastei și Rampă, trăiesc 1500 de oameni.

Cristina Pintilie-Șendrea

Citește mai departe

EVENIMENT

Ceață în Cluj și în alte județe din țară. Atenție la carosabilul UMED

Publicat

ceata

Sâmbătă dimineața se circulă în condiții de ceață și de carosabil umed din cauza ploilor pe drumurile din Cluj și din mai multe județe. Traficul este restricționat pe DN6 Orșova-Lugoj, unde un transport agabaritic s-a defectat și a rămas pe șosea.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulația se desfășoară alternativ, pe un sens, prin dirijare de către polițiști, pe DN6 Orșova-Lugoj, la kilometrul 448, în localitatea Caransebeș, județul Caraș-Severin, din cauza unui transport agabaritic care a rămas imobilizat pe carosabil, în urma unei defecțiuni tehnice.

Ceață în Cluj și în alte județe din țară. Atenție la carosabilul UMED

Sunt semnalate precipitații ușoare sub formă de ninsoare, însă fără depunere pe suprafața de rulare, pe DN 1A, localitatea Cheia, județul Prahova.

În restul țării se circulă preponderent pe un carosabil umed, fiind semnalate precipitații sub formă de ploaie pe mai multe drumuri din județele Argeș, Bacău, Brăila, Constanța, Covasna, Dolj, Ilfov, Neamț, Olt, Prahova, Teleorman, Vaslui, dar și în municipiul București.

Ceața scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Harghita, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare, Sibiu și Tulcea.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, se circulă pe un carosabil umed, fiind precipitații ușoare sub formă de ploaie, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax