Connect with us

ECONOMIE

E.ON este pe drumul cel bun după prima jumătate a anului și confirmă prognoza Grupului pentru întregul an

Publicat


eon

În prima jumătate a anului 2024, E.ON a obținut rezultate în conformitate cu obiectivele anuale ale Grupului. Așa cum a fost planificat, compania a crescut și mai mult investițiile față de anul precedent, a înregistrat progrese în digitalizare și și-a ajutat sistematic clienții să-și reducă emisiile de carbon. Această performanță subliniază încă o dată ambiția E.ON de a conduce și modela tranziția energetică a Europei.

·        EBITDA ajustat al Grupului de 4,9 miliarde de euro și venitul net ajustat de 1,8 miliarde de euro după șase luni sunt conform așteptărilor;

·        Prognozele pentru anul fiscal 2024 sunt reafirmate: se așteaptă un EBITDA ajustat al Grupului între 8,8 și 9 miliarde de euro și un venit net ajustat între 2,8 și 3,0 miliarde de euro;

·        Investițiile în tranziția energetică au crescut la 2,9 miliarde de euro în prima jumătate a anului 2024, cu aproximativ 500 de milioane de euro mai mult decât în perioada similară a anului trecut;

·        Majoritatea acestor investiții – peste 2,1 miliarde de euro – au fost direcționate către divizia Energy Networks a E.ON;

·        Implementarea tranziției energetice va necesita un cadru de reglementare  îmbunătățit fundamental și un sistem de reglementare adecvat, care să intre în vigoare cât mai curând;

·       Peste 2.000 de oameni au fost angajați suplimentar pentru tranziția energetică, majoritatea în divizia Energy Networks;

E.ON este pe drumul cel bun după prima jumătate a anului și confirmă prognoza Grupului pentru întregul an

CEO E.ON, Leonhard Birnbaum: „După ce am obținut rezultate conform planului în prima jumătate a anului 2024, suntem pe drumul cel bun pentru a ne atinge obiectivele de grup pentru întregul an. Fiind cel mai mare operator de sisteme de distribuție din Europa, care deservește 47 de milioane de clienți și oferă soluții energetice inteligente, dorim să fim compania care face ca noua energie să funcționeze în Europa. Acceptăm această provocare și dăm rezultate. Baza noastră este performanța operațională și bilanțul solid al E.ON, reflectat și în cifrele publicate astăzi. Programul nostru ambițios de investiții este felul în care ne aducem contribuția.”

Performanța veniturilor, în conformitate cu așteptările pentru întregul an

Așa cum a fost anticipat, EBITDA ajustat al Grupului, de aproximativ 4,9 miliarde de euro pentru primele șase luni ale anului 2024, a fost sub nivelul ridicat înregistrat în anul precedent, care a fost caracterizat de efecte pozitive conjuncturale (H1 2023: 5,7 miliarde de euro). Creșterea impulsionată de investiții și performanța operațională bună a E.ON în anul fiscal curent au fost umbrite de absența acestor efecte conjuncturale. E.ON consideră că este pe drumul cel bun pentru a atinge prognozele pentru întregul an 2024 și așteaptă în continuare un EBITDA ajustat al Grupului între 8,8 și 9,0 miliarde de euro.

Venitul net ajustat al Grupului a însumat aproximativ 1,8 miliarde de euro în primele șase luni ale anului 2024 (H1 2023: 2,3 miliarde de euro). Pentru întregul an 2024 se estimează un venit net ajustat cuprins între 2,8 și 3 miliarde de euro. Acest lucru corespunde unui câștig cuprins între 1,07 și 1,15 euro/acțiune.

CFO E.ON, Nadia Jakobi: „În prima jumătate a anului, E.ON a obținut, din nou, rezultate operaționale bune, cu un EBITDA ajustat al Grupului de 4,9 miliarde de euro, care este  pe deplin în conformitate cu planul stabilit. Această evoluție pozitivă se bazează pe implementarea cu succes a investițiilor noastre, pe care le-am majorat cu peste 20% față de anul precedent, la 2,9 miliarde de euro, cu focus pe zona reglementată a afacerii. Vom continua să impulsionăm sistematic această creștere pe baza programului nostru de investiții. Prin urmare, confirmăm pe deplin prognozele noastre pentru Grup.”

„Câștigurile au fost impulsionate în special de investițiile mai mari în infrastructura de rețea”

EBITDA ajustat al diviziei Energy Networks în prima jumătate a anului a totalizat aproximativ 3,3 miliarde de euro (H1 2023*: 3,4 miliarde de euro).

Efecte cu caracter temporar, mai ales legate de costurile de redispecerizare în Germania, au avut un impact pozitiv semnificativ asupra câștigurilor din anul precedent al acestei divizii de afaceri. Pe parcurs, E.ON transferă aceste efecte către clienții săi prin tarifele de rețea. În plus, temperaturile mai blânde din prima jumătate a anului 2024 au dus la o scădere a volumelor de energie transportată.

Costurile mai ridicate din zona de producție au avut, de asemenea, un impact negativ temporar asupra rezultatelor. În schimb, câștigurile au fost impulsionate în special de investițiile mai mari în infrastructura de rețea, aflată în expansiune. Numai în prima jumătate a anului 2024, E.ON a adăugat aproximativ un sfert de milion de noi conexiuni la rețelele sale din întreaga Europă.

„Temporar, vânzările de energie au fost mai mici decât în anul precedent”

EBITDA ajustat al diviziei Energy Retail în prima jumătate a anului a scăzut la aproximativ 1,4 miliarde de euro (H1 2023*: 2 miliarde de euro). Acest lucru reflectă normalizarea câștigurilor, așa cum a fost anticipat. În comparație, anul 2023 a fost caracterizat de efecte ocazionale excepțional de ridicate. În plus, temperaturile mai blânde în anumite zone au dus la o scădere a volumului de vânzări față de anul precedent. Creșterea așteptată a activității de piață a contribuit, de asemenea, la această tendință a câștigurilor. În pofida provocărilor de pe piață, E.ON a reușit să mențină constant numărul de clienți în vânzările de energie.

Divizia Energy Infrastructure Solutions (EIS) reunește operațiunile E.ON pentru decarbonizarea energiei furnizate clienților business, orașelor și comunităților. Câștigurile EIS în prima jumătate a anului au scăzut față de anul precedent la aproximativ 250 de milioane de euro (H1 2023*: aproximativ 320 de milioane de euro). Efectele pozitive conjuncturale din perioada anterioară au constituit factorul principal.

În plus, temporar, vânzările de energie au fost mai mici decât în anul precedent, parțial din cauza temperaturilor mai blânde și a lucrărilor de întreținere la sistemele de încălzire și alimentare cu energie electrică. Cererea pentru soluții de decarbonizare continuă să fie ridicată. În prima jumătate a anului 2024, E.ON a fost selectat pentru a realiza mai multe proiecte inovatoare, inclusiv instalarea unei rețele de încălzire cu emisii reduse de carbon în estul Londrei. Odată finalizată, această rețea va reduce anual amprenta de carbon cu  aproximativ 4.000 tone de CO₂.

Creșteri semnificative în investiții, forța de muncă și digitalizare

E.ON a investit 2,9 miliarde de euro în tranziția energetică în prima jumătate a anului 2024, o creștere semnificativă de peste 20% sau cu 500 de milioane de euro față de anul precedent.

Majoritatea acestor investiții – aproximativ 2,1 miliarde de euro – au fost direcționate către extinderea, modernizarea și digitalizarea infrastructurii de rețea. Astfel, E.ON și-a mărit investițiile în rețele cu aproximativ 260 de milioane de euro în comparație cu perioada similară a anului precedent. Investițiile în Energy Retail și Energy Infrastructure Solutions au fost, de asemenea, semnificativ mai mari, de la an la an. Creșterea investițiilor în Energy Infrastructure Solutions reflectă extinderea planificată a afacerii, în special în Regatul Unit, Europa de Nord și Germania. E.ON a achiziționat o participație într-un proiect de stocare a energiei în baterii pe scară largă în Regatul Unit, pentru a crea opțiuni de flexibilitate pentru rețelele electrice de mâine. Investițiile în Energy Retail au crescut în special datorită digitalizării continue a vânzărilor de energie și extinderii E-Mobilității.

Creșterea investițiilor E.ON în prima jumătate a anului a fost însoțită de angajarea a peste 2.000 de oameni, majoritatea dintre aceștia în sectorul Energy Networks. În plus, E.ON își digitalizează și îmbunătățește sistemele și toate procesele asociate. De exemplu, E.ON a continuat să facă progrese în extinderea numărului de stații de transformare digitale din Germania. Acestea sunt un element cheie pentru funcționarea eficientă a rețelelor de medie și joasă tensiune. Doar în prima jumătate a anului 2024, E.ON a instalat aproximativ 2.000 de stații de transformare digitale.

„Tranziția energetică a Europei este un proiect care cere urgent investiții private”

Programul de creștere și investiții precum și digitalizarea continuă plasează compania într-o poziție favorabilă pentru anii următori. E.ON intenționează să investească un total de 42 de miliarde de euro în tranziția energetică până în 2028. Accentul va fi pus pe afacerea Energy Networks, în care intenționează să investească 34 de miliarde de euro.

Leonhard Birnbaum a declarat:  la o scară fără precedent. Acest lucru va necesita să devină atractiv pentru investitorii internaționali. Fără rate a„Tranziția energetică a Europei este un proiect care cere urgent investiții privatele rentabilități adecvate, nu va fi posibilă finanțarea investițiilor uriașe necesare pentru extinderea infrastructurii de rețea. Randamentul investițiilor în rețele rămâne semnificativ în urmă în comparație cu țările cu un risc de investiții similar, în special în Germania.

Prin urmare, este urgent și necesar ca autoritățile de reglementare să acționeze acum. Operatorii de rețele au nevoie de un cadru pe termen lung care să ofere rate ale rentabilității adecvate pentru investițiile în rețele. Și acest cadru trebuie să intre în vigoare cât mai curând – atât pentru activele noi, cât și pentru cele existente. Același lucru se aplică și investițiilor în digitalizarea infrastructurii energetice, fără de care tranziția energetică și numeroasele sale milioane de sisteme și jucători descentralizați nu pot reuși.

Acest lucru include și o compensație adecvată pentru implementarea contoarelor inteligente în Germania. În același timp, îmbunătățirile într-o zonă nu trebuie contracarate de cerințe excesive în altă parte, cum ar fi obiectivele de productivitate inadecvate. Toate acestea nu țin doar de mediul economic pentru rețelele de distribuție. Investițiile în divizia noastră de Energy Networks sunt cele care permit în primul rând decarbonizarea necesară a sectoarelor electricității, încălzirii și transportului și, astfel, realizarea obiectivelor de mediu. Și ele creează locuri de muncă și promovează puterea economică și prosperitatea în Germania și Europa.”



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat de 45 de ani din Apahida, reținut de polițiști pentru LOVIRE și tulburarea liniștii și ordinii publice

Publicat

politist droguri

Un bărbat de 45 de ani din Apahida, jud. Cluj, a fost reținut de polițiști pentru lovire și alte violențe, precum și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Acesta ar fi agresat un bărbat de 34 de ani.

„La data de 13 septembrie a.c. polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 45 de ani, din comuna Apahida, cercetat în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Bărbat de 45 de ani din Apahida, reținut de polițiști pentru LOVIRE și tulburarea liniștii și ordinii publice

Din activitatea de cercetare a polițiștilor a rezultat că în cursul aceleiași zile, în jurul orei 07.40, bărbatul de 45 de ani, ar fi agresat fizic un bărbat, de 34 de ani, din comuna Apahida, ca urmare a unui conflict spontan, pe strada Triunghi CFR, din comuna Apahida.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de lovirea sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a comunicat IPJ Cluj.

Citește mai departe

EVENIMENT

Sabău („U” Cluj): Noi venim încet din spate și încercăm pas cu pas să construim o mentalitate de ÎNVINGĂTORI

Publicat

Sabău

Universitatea Cluj joacă, luni în Giulești, cu Rapid, meciul din etapa a 9-a a Superligii de fotbal. Antrenorul Universității a prefațat partida în conferința de presă de dinaintea partidei. 

„Va fi dificil în Giulești. E primul joc al lui Șumudică acasă. Vine după două meciuri în deplasare, o victorie și un egal. E clar că își va dori foarte mult ca echipa lui să arate bine, să câștige în fața propriilor suporteri. Ne așteaptă un meci greu. Trebuie să arătam bine, să avem curaj, să nu ne intimideze atmosfera, e foarte important și începutul de joc. Și sper să îi fi adus pe jucători într-o formă bună, pentru că am gândit mult aceste două săptămâni. La fel, abordarea să fie corectă, cum ne gândim să abordăm acest joc, cu pressing sus sau mai retras.

Sabău („U” Cluj): Noi venim încet din spate și încercăm pas cu pas să construim o mentalitate de ÎNVINGĂTORI

Sigur, depinzi și de adversar, dar cred că foarte importantă e forma noastră. Să putem să alergăm mult, să ne câștigăm duelurile și în atac și în apărare. Avem o situație bună, entuziasm, încredere în noi. Eu cred că nu trebuie să mergem timizi, chiar dacă jucăm cu un adversar care și-a fixat ca obiectiv câștigarea campionatului. Nu cred că vom fi afectați, avem jucători cu multă experiență, care au jucat astfel de jocuri. Știm ce ne așteaptă și nu trebuie să reacționăm, ci să acționăm. Să înțelegem cum trebuie să pregătim jocul și să avem curaj.

Rapid a strâns foarte puține puncte pentru obiectivul pe care și l-a propus. La ce jucători are și la investițiile făcute, e clar că sunt foarte puține puncte. Va fi un vacarm și vor pregăti bine jocul. Și jucătorii, nu numai staff-ul și suporterii. Joacă cu echipa care e pe primul loc, și nu e întâmplător acolo. Se vorbește destul de puțin despre noi, dar e ok, e foarte bine. Se vorbește despre echipele care în fiecare an și fixează ca obiectiv câștigarea campionatului și e normal. Noi venim încet din spate și încercăm pas cu pas să construim o mentalitate de învingători. Vedem dacă anumiți jucători până în iarnă fac față la ce vrem noi să facem. Mi-aș dori foarte mult ca toți să se adapteze”, a declarat Neluțu Sabău.

Ce așteptări are Sabău de la jucătorii săi

„Noi vrem să avem continuitate în joc, în primul rând, pentru că și noi mai avem lucruri de pus la punct. Presiunea crește, adversarii ne privesc diferit în momentul de față. Așteptările noastre și așteptările suporterilor sunt altele, pentru că și noi i-am obișnuit. Am discutat și cu jucătorii și le-am spus că pe mine mă motivează să știu că suporterii noștri, fanii noștri adevărați, sunt nemulțumiți când câștigăm, dar nu arătam bine ca joc. Pe mine mă motivează și asta le-am transmis și jucătorilor, să îi motiveze și pe ei. Asta înseamnă că am crescut nivelul și sunt alte așteptări, pentru că ei pot mult mai mult.

Deja sunt opt meciuri, suntem pe primul loc, adică nu mai suntem o echipă oarecare. E o echipă care încet încearcă să schimbe ADN-ul acestui club, să ne obișnuim suporterii să nu mai accepte, la fel noi ca staff și ei, ca jucătorii, să vină să se lupte la mijlocul clasamentului. Cred că putem mult mai mult. Trebuie să fim foarte bine pregătiți, să fim capabili să suferim la fiecare antrenament și fiecare joc.

Atmosfera e bună, care se datorează și rezultatelor. Avem un grup foarte bun, majoritatea sunt familiști, iar cei care nu sunt, se înțeleg foarte bine. Se completează se pare și în joc, se simt bine. Nu a fost ușor, pentru că și noi am schimbat foarte mulți jucători și uite că am reușit. Depinde foarte mult de caracter, cred că principalul motiv al rezultatelor e caracterul, faptul că ești responsabil, lupți pentru cei care vin la stadion și pentru interesele familiei tale, dar și pentru cei care te plătesc. Dacă am mulți astfel de jucători, e mult mai ușor pentru mine”, a completat Sabău.

Sursa: fcucluj.ro

Citește mai departe

POLITICA

Simion: Chiar dacă „nu face parte din atribuțiile Președintelui”, voi SPRIJINI reconstruirea locuințelor afectate de inundații

Publicat

george simion

Candidatul la funcția de președinte al țării din partea AUR, George Simion, a declarat că va sprijini reconstruirea locuințelor afectate de inundații.

„În aceste vremuri grele, mă uit cu groază la ce se întâmplă în județele afectate de inundații, acolo unde ploile torențiale au luat patru vieți omenești și au distrus zeci de locuințe. Cuvintele sunt prea puțin importante într-o asemenea tragedie și nu îi ajută cu nimic pe cetățenii îndurerați.

Simion: Chiar dacă „nu face parte din atribuțiile Președintelui”, voi SPRIJINI reconstruirea locuințelor afectate de inundații

Colegii mei din AUR se mobilizează în aceste momente pentru a veni în sprijinul oamenilor afectați de inundații. Iar eu, chiar dacă mulți „deontologi” spun că nu intră în atribuțiile unui președinte, voi sprijini reconstruirea locuințelor distruse de ploile torențiale”, a declarat George Simion (AUR).

Citește mai departe

EVENIMENT

Sabău („U” Cluj): Obiectivul real este CALIFICAREA în play-off

Publicat

sabau

„U” Cluj este lider în Superliga cu 18 puncte, după ce a înregistrat cinci victorii și trei rezultate de egalitate. Luni, 16 septembrie, de la ora 21:00, clujenii dau piept în Giulești cu Rapid.

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, a vorbit despre obiectivul pe care clubul l-a setat în noua stagiune. Sabău a precizat că echipa trebuie să obțină accederea în play-off-ul SuperLigii României, scrie sport.ro.

Sabău („U” Cluj): Obiectivul real este CALIFICAREA în play-off

„Obiectivul real este calificarea în play-off. Ca și anul trecut, dar atunci a fost stabilit de către noi, împreună cu jucătorii, nu de către club. Suntem echipa care merită să fie pe primul loc, cred că majoritatea oamenilor sunt de acord.

Cu excepția primei reprize cu Dinamo și a meciului cu UTA. Nu numai pentru rezultate, dar și datorită jocului. Nu e ușor și pentru mine ca antrenor să nimeresc mereu metodele și planul de joc, vă dați seama”, a spus Sabău.

„U” Cluj  a sacrificat Cupa României pentru a se focusa pe campionat. ”Șepcile roșii” nu vor avea parte de jocuri în cupa internă în actuala stagiune, după ce a pierdut la sfârșitul lui august cu Metalul Buzău în deplasare, scor 0-1.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax