Connect with us

CULTURA

Ce faci în FEBRUARIE? 14 idei pentru cum să-ți PETRECI timpul în Cluj-Napoca

Publicat


photo 1484712401471 05c7215830eb

Dacă ești clujean sau turist în Cluj-Napoca, ai la dispoziție numeroase variante în care îți poți petrece timpul liber luna aceasta. Fie că vorbim despre potențiale cadouri de Valentine’s Day sau de o evadare din monoton, cele 14 idei de evenimente acoperă o gamă largă de activități cu care te poți delecta în februarie 2022.

1. Premiera filmului „Miracol”

Thrillerul psihologic românesc „Miracol” va apărea pentru prima dată, în Cluj-Napoca, miercuri, 2 februarie, între orele 19:30 și 22:00, la Cinema City din Iulius Mall, în prezența echipei.

Aceasta e compusă din regizorul Bogdan George Apetri, producătoarea Oana Iancu și actorii Ioana Bugarin, Emanuel Pârvu și Ovidiu Crișan, personalități ce vor răspunde la curiozitățile publicului în încheierea filmului.

Biletele pot fi achiziționate la linkul https://bit.ly/MiracolLaCluj, iar trailerul poate fi vizionat la https://youtu.be/lQlxi3051fU.

2. Jocuri de masă, quiz-uri și karaoke

L’Autre Café, pubul situat pe strada Ion Creangă, Nr. 8, pune la dispoziție o serie de activități interactive.

Astfel, seara cu jocuri de masă (board game night), din prima zi a lunii, are intrarea liberă, fiind dedicată tuturor celor care vor să se joace și să cunoască oameni noi.

Seara chestionarelor de cultură generală (quiz night) va avea loc pe 2 februarie, de la ora 19, unde organizatorii promit drept premii: o sticlă de tărie pentru locul 1, un rând de bere pentru locul 2 și un rând de shot-uri pentru locul 3.

Regulile jocului sunt după cum urmează:

Echipele trebuie să fie formate din maxim 4 jucători, iar pentru fiecare jucător în plus se va deduce câte un punct din punctajul final. Telefoanele mobile sunt interzise, cei surprinși riscă descalificarea întregii echipe. Telefonul nu face parte din echipă.

Seara de karaoke din 5 februarie invită pasionații de cântat la un concurs în care 3 dintre cei mai talentați vor fi premiați, ei fiind aleși de public.

Rezervările pentru oricare dintre cele 3 evenimente se fac telefonic, la numărul 0741 245 311.

No photo description available.

3. Quiz-uri săptămânale la Cleo Pub și la Shto Bar

În prima zi a lunii februarie, Cleo Pub invită clujenii competitivi la quiz, de la ora 19, la adresa pub-ului, pe strada Clinicilor, Nr. 35, eveniment ce va avea loc în fiecare marți.

Consumația obligatorie este de minim 90 de lei la masă. Pentru rezervări, doritorii sunt invitați să sune la numărul 0748 694 099.

De asemenea, pe 2 februarie, de la ora 19, se desfășoară o seară de quizuri și la barul Shto, de pe strada Memorandumului, Nr. 6, continuându-se în fiecare miercuri.

Atât la Cleo Pub, cât și la Shto Bar, taxa de participare este de 10 lei de persoană, care va fi strânsă înaintea rundei 5. Rundele din cadrul ambelor locații au tematicile următoare:

Runda 1 – identificare imagini, diverse domenii

Runda 2 – Cultură generală

Runda 3 – Sport

Runda 4 – Recunoaște melodia

Runda 5 – Recunoaște filmul

Runda 6 – Geografie & istorie

Runda 7 – Runda aleasă de echipa de pe locul 4

Runda 8 – Runda surpriză

Regulile jocurilor pot fi consultate pe paginile de Facebook Cleo Pub și Shto.

4. Show de stand-up cu Raul, Mukinka și Florin Gheorghe

Duminică, 6 februarie, în intervalul orar 19:00-22:00, va avea loc un spectacol de stand-up comedy la FORM Space, unde invitații sunt Raul, Mukinka și Florin Gheorghe, renumiți pentru momentele de la iUmor. Ușile vor fi deschise începând cu ora 17:00.

Accesul minorilor este interzis, iar certificatul verde este obligatoriu.

Biletele se pot cumpăra aici.

May be an image of 3 people and text that says "REFORMING ING RE FORM THESPACE THE SPACE STAND-U COMEDY POINT CE2018 冰州 Stand up comedy cu: Raul, Mukinka și Florin Gheorghe 06.02.2022/ Open Doors 17:00 Show Starts 19:00"

5. Piesa de teatru „KEAN”, după după Jean-Paul Sartre și William Shakespeare

La Teatrul Național din Cluj-Napoca, vineri, 11 februarie, între 19:00 și 20:30, se pune în scenă piesa de teatru „KEAN”, după după Jean-Paul Sartre și William Shakespeare, în regia lui Mihai-Florian Nițu.

În distribuție sunt: Mihai-Florian Nițu (rolul lui Kean), Alexandra Tarce (rolul Annei) și Matei Rotaru (în rolul lui Salomon).

„Spectacolul vorbește despre condiția actorului ducând o viață haotică, risipitoare, pătimașă, imposibil de ținut în frâu. Aflat la declinul carierei, când rolurile i se învălmășesc în memorie, când alcoolul îi aburește mintea, eroul pare a trăi într-un plan paralel cu realitatea, ghidându-se după legi proprii, care-l duc la faliment”, susțin organizatorii în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Biletele pot fi achiziționate aici.

Alte piese de teatru care vor fi puse în scena de la Teatrul Național sunt: „Nu mai ține linia ocupată” (12 februarie), „O noapte furtunoasă” (13 februarie), „Chiritza în carantină” (15 februarie), „Amalia respiră adânc” (18 februarie), „Crimă cu pistol și bile” (19 februarie), toate de la ora 19.

Pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Național din Cluj-Napoca este, de asemenea, o postare cu toate momentele artistice care vor avea loc în această lună.

May be an image of text

6. Show-ul de comedie „Una Scurtă”

La cinema-ul „Florin Piersic” din Cluj-Napoca, în data de 15 februarie, de la ora 20:00, va avea loc spectacolul „Una Scurtă”, prezentat de MC Vio.

Invitații serii sunt Sorin Pârcălab, Toma, Cristi Popesco, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu și Sergiu Mirică.

Show-ul este destinat persoanelor care au peste 16 ani, iar accesul se face conform reglementărilor în vigoare.

Biletele se găsesc pe punchlineevents.

7. Concerte la FORM Space

În clubul FORM Space, de pe Aleea Stadionului, vor avea loc mai multe concerte luna aceasta.

Pe 4 februarie, Roadkill Soda, o trupă rock’n’roll fondată în București, va susține un concert, iar în data de 5, vor cânta cei de la Robin and the Backstabbers.

O săptămână mai târziu, pe 12 februarie, formația Byron va concerta la aceeași locație, biletele nefiind încă disponibile.

Ușile se deschid la ora 17. Cei care ajung în intervalul 17-19 beneficiază de un discount de 30% la băuturi. Prestațiile muzicale se vor încheia la ora 22.

Accesul se face pe baza certificatului verde, evenimentele fiind destinate persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Biletele la Roadkill Soda se găsesc aici, iar cele pentru Robin and the Backstabbers aici.

May be an image of one or more people and indoor

8. Concert Bucovina

Dacă îți place folk metal-ul românesc, la Hardward Pub din Cluj-Napoca, ai șansa de a asculta live formația Bucovina, care va susține două concerte, primul în data de 4 februarie, și al doilea pe 5 februarie, ambele de la ora 19.

Biletele pot fi cumpărate de pe iabilet.ro.

9. Târg de nunți

Wedding Days Cluj continuă în perioada 4-6 februarie, la Bistro Ballroom Center, de pe strada Bobâlnei, Nr. 66.

Primul târg a avut loc în luna ianuarie, la Iulius Mall, unde ofertele au cuprins atât necesitățile privind vestimentația și accesorizarea, cât și cele ale decorului și deserturilor.

Dacă urmează să te căsătorești sau ai prieteni care vor deveni miri în curând, nu rata ofertele de anul acesta.

10. Teatru de păpuși: „Aventurile lui Puck”

Duminică, 6 februarie, la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, va fi pus în scenă un spectacol pentru publicul larg, realizat după „Visul unei nopți de vară”, de William Shakespeare, în regia lui Cristian Nedea.

„Spiridușul Puck, al cărui nume îl poartă și teatrul clujean, le este spectatorilor călăuză printre diferite lumi: cea a zeilor, cea a zânelor și cea a muritorilor. Adaptarea scenică propune descifrarea tărâmurilor fantastice, prin intermediul teatrului de animație. Astfel, lumea muritorilor este reprezentată de păpuși în contrast cu lumea zeilor și a zânelor. Simbol al destinului, hâtrul Puck declanșează experiențe magice și situații haotice pline de umor”, notează organizatorii în descrierea evenimentului de pe Facebook.

În distribuție sunt: Ionuț Constantinescu, Andreea Bolovan, Ion Iurcu, Radu Lărgeanu, Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Iulian Lungu, Robert Trifan și Călin Mureșan.

„Scenografia și pictura sunt semnate de Elena Ilaș, sculptura de Florin Marin, ilustrația muzicală de Attila Nagy, light designul de Călin Negrea, iar regia tehnică de Mihai Pamfiloiu.

Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de zece ani”, completează organizatorii.

11. „Bărbierul din Sevilla”

Opera în trei acte „Bărbierul din Sevilla”, după piesa Le Barbier de Séville de Pierre Beaumarchais, va avea loc în data de 16 februarie, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, fiind destinată tuturor celor cu vârsta de peste 7 ani, după cum precizează organizatorii în descrierea evenimentului de pe Facebook.

„Spectacolul îl readuce în lumina reflectoarelor pe Figaro, bărbierul spaniol plin de umor, curajos și romantic, care conferă farmec poveștii de dragoste dintre neliniștitul Conte Almaviva și frumoasa Rosina. Creația lui Gioachino Rossini a înregistrat un succes răsunător chiar de la premiera sa absolută din anul 1816, atunci când a fost prezentată sub titlul inițial, sugestiv de altfel, <<Almaviva>> (Inutila precauțiune). Veselul bărbier ține și în prezent capetele de afiș ale teatrelor de operă din întreaga lume”, notează aceștia, referitor la momentul artistic.

Biletele se pot achiziționa cu un click aici.

12. Două spectacole de balet la Opera Națională Română

La aceeași locație, se vor desfășura două spectacole de balet: „Giselle”, în două acte, în data de 11 februarie și baletul „Don Quijote”, din 23 februarie.

Desfăşurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii şi doar pentru:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2

Participanții trebuie să facă dovada acestor situaţii prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind Covid-19, iar certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate, excepție facând persoanele cu vârsta sub 12 ani.

May be an image of indoor

13. Petrecerea „The Squid Game”

Vineri, 18 februarie, va avea loc o petrecere la un bar nou din Cluj-Napoca. Acesta se află în Piața Muzeului, la Nr. 5, aproape de cetățuie.

„Ne distrăm pericol la No Name. Calamarul are muzică tare bună, numai una și una. Cine nu bea și dansează pe masură, e eliminat. Dacă ții la prieteni, ia-i cu tine”, spune personalul No Name.

Rezervările se fac telefonic, la numărul 0745 005 965.

14. Concert B.U.G. Mafia

Trupa rap B.U.G. Mafia va susține un concert din cadrul turneului „8 zile din 7”, la clubul FORM Space, de pe Aleea Stadionului, Nr. 2, în data de 25 februarie 2022.

Concertul a fost amânat pentru a patra oară din cauza situației pandemice și a restricțiilor în vigoare, dar organizatorii speră ca de data aceasta, BUG Mafia să poată concerta pentru clujeni.

Biletele deja cumpărate rămân valabile pentru noua dată, restul putând fi achiziționate de pe bilete.bugmafiaoficial.ro.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Farul Constanța – CFR Cluj, 1-1. Clujenii se întorc acasă doar cu un rezultat de egalitate

Publicat

Farul Constanța și CFR Cluj s-au întâlnit astăzi, 2 martie, pe Stadionul Central din Ovidiu în etapa cu numărul douăzeci și nouă din Superliga României. CFR Cluj se întoarce cu un punct de pe terenul Farului, rămânând în urmă la lupta pentru titlu.

Echipele de start:

Farul Constanța: Buzbuchi – Dussaut, Boli, Popescu, Kiki – Deaconu, Nedelcu, Vina – Grigoryan, Munteanu, Rivaldihno

REZERVE: Musat – Andronache, Banu, Bechaib, Budescu, Cojocaru, Danuleasa, Grameni, Grosu, Gustavo Marins, Queiros, Sirbu

ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Farul Constanța – CFR Cluj, 1-1. Clujenii se întorc acasă doar cu un rezultat de egalitate

CFR Cluj: Sava – Manea, Boben, Ajeti, Abeid – Muhar, Keita, Tachtsidis – Fica, Birligea, Otele

REZERVE: Balgradean, Hindrich – Aussi, Avounou, Camora, Filip, Fofana, Ilie, Michael, Mogoș, Serebe

ANTRENOR: Adrian Mutu

ARBITRU: George Cătălin Găman

CFR Cluj bifează a doua remiză consecutivă în deplasare la Farul Constanța

Prima repriză începe cu ambele echipe abordând un joc precaut, prima ocazie a partidei vine în minutul 11 când clujenii beneficiază de o lovitură de colț în urma căreia Bîrligea trimite cu capul spre poarta apărată de Buzbuchi, dar acesta reține mingea fără probleme.

Prima ocazie a Farului vine în minutul 23 când Vînă trimite o centrare periculoasă în careul mic al CFR-ului, dar Rivaldihno reușește doar să ciupească balonul și portarul CFR-ului intervine salvator în ultimul moment și păstrează scorul 0 la 0.

Gazdele continuă atacurile cu Fica care trimite o centrare direct pe poartă, dar Sava greșește și scapă mingea în careu ca mai apoi Louis Munteanu să tragă spre poartă, dar Ajeti scoate crucial de pe linia porții.

În minutul 32 Louis Munteanu trimite un nou șut puternic din afara careului, dar Sava intervine încă o dată salvator și respinge balonul.

Oaspeții nu se lasă mai prejos și atacă în forță prin mijlocașul Tachtsidis care trimite o lovitură puternică spre poarta lui Buzbuchi care are o super intervenție și scoate balonul care se plasa chiar sub bara transversală.

„Deschiderea scorului vine în minutul 65”

Repriza secundă o are pe CFR protagonistă care atacă pozițional avându-l ca principal pe Manea care trimite un șut puternic, dar Buzbuchi intervine salvator și păstrează poarta intactă.

Deschiderea scorului vine în minutul 65 când Kiki a centrat pentru Louis Munteanu care a pasat cu capul perfect pentru Ronaldo Deaconu care s-a infiltrat perfect în careul advers și a trimis un voleu care îl învinge pe Sava și scorul devine 1 la 0 în favoarea echipei lui Gheorghe Hagi.

În minutul 82 CFR Cluj beneficiază de o lovitură de la colțul terenului pe care inițial o respinge un apărător al Farului, dar o face greșit până în centrul careului unde era apărătorul clujenilor Arlind Ajeti care execută un voleu imparabil și stabilește egalitatea ca mai apoi să fie scorul final 1 la 1.

Cosmin Olaru

Citește mai departe

EVENIMENT

Un „țăran” la Zara Cluj. A PROBAT un tricou și a mers îmbrăcat cu el la casă să-l plătească. Ce s-a întâmplat mai departe

Publicat

Un bărbat care a probat, sâmbătă, un tricou în magazinul Zara din incinta Iulius Mall Cluj s-a dus îmbrăcat cu el la casă să-l plătească.

Clientul a rugat-o pe casierița să îi scaneze eticheta, dar aceasta a refuzat spunându-i că nu poate scana hainele pe oameni.

Un „țăran” la Zara Cluj. A PROBAT un tricou și a mers îmbrăcat cu el la casă să-l plătească. Ce s-a întâmplat mai departe

A rugat-o pe casierița să îi scaneze eticheta, dar aceasta a refuzat spunându-i că nu poate scana hainele pe oameni.

Bărbatul, îmbrăcat într-un trening de firmă, a făcut scandal, dar casierița a fost de neînduplecat. Atunci clientul și-a scos tricoul pe care voia să îl cumpere și a rămas la bustul gol până s-a scanat eticheta produsului.

„Nu am mai văzut atâta tupeu, a venit un țăran la Zara să se dea mare”, a comentat o clientă care a observat tărășenia.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Farul Constanța – CFR Cluj. Clujenii au ca obiectiv întoarcerea „acasă” cu cele 3 puncte

Publicat

De

CFR Cluj și Farul Constanța se vor întâlni sâmbătă, 2 martie, de la ora 20:00 pe Stadionul Central din Ovidiu unde vor disputa partida din etapa cu numărul două zeci și nouă, deplasare din urma căreia CFR Cluj trebuie să se întoarcă cu cele 3 puncte pentru a rămâne în calcule pentru titlu după începerea play-off-ului.

CFR Cluj vine după o remiză în deplasare la Oțelul Galați, scor 2-2, gălățenii i-au egalat pe clujeni în minutul 90+6 când au marcat din lovitură de la 11 metri, la 10 minute după ce alb-vișiniii au preluat conducerea tot din lovitură de la 11 metri. CFR Cluj nu concepe să se întoarcă la Cluj fără cele 3 puncte, mai ales după ce s-au depărtat la 12 puncte de liderul FCSB cu două partide înainte de începerea play-off-ului.

Farul Constanța vine după o partidă modestă împotriva „U” Cluj pe Cluj Arena unde au pierdut cu 1 la 0. Elevii lui Hagi traversează o perioadă incertă după ce în ultimele două etape au obținut doar un punct din șase posibile. Farul Constanța se află pe locul 5 în Superliga României cu 41 de puncte și este aproape sigură de prezența în play-off.

 

CFR Cluj vrea să repete deznodământul partidei din turul campionatului împotriva Farului

 

Ultima întâlnire dintre CFR Cluj și Farul Constanța a fost pe 30 octombrie anul trecut când clujenii s-au impus cu 3 la 1 împotriva echipei antrenate de Gheorghe Hagi, golurile fiind marcate de Constantin Budescu pentru Farul Constanța și Juricic, respectiv Karlo Muhar care a reușit o dublă pentru echipa antrenată la acea vreme de Mandorlini.

După douăzeci și opt de partide disputate în actuala ediție de campionat, CFR Cluj ocupă poziția a treia în clasament cu 49 de puncte, în timp ce Farul Constanța este pe locul cinci cu 41 de puncte acumulate.

 

„Ne așteaptă un meci greu cu o echipă de play-off, campioana României de anul trecut”

 

Adrian Mutu, antrenorul feroviarilor a declarat că pe clujeni îi va aștepta un meci greu pe stadionul celor de la Farul, dar este încrezător că echipa sa va face o figură frumoasă și va repeta șcenariul din turul campionatului când clujenii au învins campioana României „ Farul Constanța este o echipă greu de bătut, au valoare, au demonstrat-o și anul trecut chiar dacă nimeni nu le dădea nici o șansă, câștigând campionatul, îi respectăm, dar noi mergem acolo să luăm cele trei puncte pentru a rămâne aproape de Rapid și de FSCB care sunt în fruntea clasamentului.”

Cosmin Olaru

 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. ACCIDENT pe Câmpului, în Cluj-Napoca. Un bărbat a fost dus la SPITAL

Publicat

Un accident a avut loc, sâmbătă, pe str. Câmpului din Cluj-Napoca. Au fost implicate două mașini. Un bărbat de 30 de ani a fost dus la spital.

„Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente la un accident rutier petrecut pe strada Câmpului. În accident au fost implicate două autoturisme, dintre care unul intrat într-un stâlp. Când pompierii au ajuns la fața locului, toți ocupanții din autoturisme erau ieșiți afară.

FOTO. ACCIDENT pe Câmpului, în Cluj-Napoca. Un bărbat a fost dus la SPITAL

Un singur bărbat a necesitat îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD. Ulterior, bărbatul de aproximativ 30 de ani a fost transportat la spital. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă”, a transmis ISU Cluj.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax