Connect with us

EVENIMENT

C. C. Catch, Ricchi e Poveri și Bad Boys Blue la Cluj. Biletele pentru DISCOTECA ‘80 din 2023, puse în vânzare

Publicat


discoteca80 2023 (1)

Discoteca ‘80 Cluj 2023 aduce la BTarena cei mai tari artiști ai vremurilor disco. C. C. Catch, Ricchi e Poveri, Bad Boys Blue, Savage și Ryan Paris vor urca pe scenă anul viitor la Cluj-Napoca, iar organizatorii anunță că au pus în vânzare bilete la prețuri speciale.

Artiștii de renume ai muzicii anilor ’80, vor face show pe scena Discoteca ‘80 Cluj, sâmbătă, 16 septembrie 2023, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, în cadrul celei de-a 6-a ediții a evenimentului.

Show-ul de peste 4 ore este organizat de Backstage Production, iar biletele cu prețuri speciale începând de la 159 lei sunt disponibile pe www.discoteca80.ro și www.iabilet.ro.

C. C. Catch, Ricchi e Poveri și Bad Boys Blue la Cluj

Melodii precum „I Can Lose My Heart Tonight” – C.C. Catch, „Mamma Maria” – Ricchi e Poveri, „You’re A Woman” – Bad Boys Blue, „Only You” – Savage sau „Dolce Vita” – Ryan Paris se află și acum în amintirile din tinerețe ale milioane de oameni.

Anul viitor, în 16 septembrie, publicul va avea ocazia să îi vadă și să îi asculte live pe îndrăgiții artiștii care au fascinat o lume întreagă.

Concertul live Discoteca ‘80 este bazat pe un concept care are în centru plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din acei ani. Show-ul este al 6-lea dintr-o serie de evenimente organizate anual la Cluj-Napoca. La acest tip de evenimente participă zeci de mii de melomani din orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova.

Artiștii ediției 2023

C.C. Catch, una dintre cele mai populare artiste europene de muzică pop a anilor ’80, denumită și regina muzicii Disco, este născută în Olanda, în 1958, într-o familie germană. A ajuns în topuri cu numeroase hit-uri precum „I Can Lose My Heart Tonight”, „Heartbreak Hotel”, „Cause You Are Young”, „Strangers By Night” și „Heaven and Hell”.

YouTube video

 

Ricchi e Poveri este formația italiană devenită faimoasă în toată Europa odată cu melodia „Sará perché ti amo”, în 1981. Ulterior, muzicienii au dominat topurile muzicale din Belgia, Franţa, Austria, Germania şi Spania cu melodii precum „Mamma Maria”, „Acapulco”, „Voulez-vous danser”, „Dimmi quando” și „Che sara”.

YouTube video

Formația disco Bad Boys Blue a fost înființată în anul 1984 în Germania. Trupa este cunoscută datorită hit-urilor internaționale „You’re A Woman”, „Pretty Young Girl” și „Come Back And Stay”. De-a lungul anilor, formația și-a modificat componența de mai multe ori, iar în urma decesului lui Kenny Lewis, în 2012, John McInerney a rămas cel care încântă spectatorii cu melodiile Bad Boys Blue. De altfel, John este singurul membru prezent în toate componențele formației, de la înființare până astăzi.

YouTube video

Roberto Zanetti, cunoscut sub numele de Savage, este un cântăreț și producător muzical din Toscana, Italia. Artistul a devenit celebru în 1989, odată cu lansarea remake-ului realizat după melodia „(I Just) Died in Your Arms”, interpretată original de Cutting Crew. Ulterior, artistul și-a continuat apogeul cu piesele „Only You”, „Don’t Cry Tonight” și „Goodbye”.

YouTube video

Fabio Roscioli, italianul cu numele de scenă Ryan Paris, este un muzician și actor care și-a câștigat popularitatea internațională în 1983, cu hit-ul mondial „Dolce Vita”. În următoarea perioadă, artistul a ocupat locul 1 în topurile din aproape toate țările europene și a continuat să lanseze melodii până în anii ‘90. Începând cu anul 2010, acesta a revenit în atenția publicului cu piese ca „I Wanna Love You Once Again” și „Sensation of Love”.

YouTube video

Discoteca ’80 Cluj, la a 6-a ediție

De-a lungul celor cinci ediții anterioare, zeci de mii de oameni au dansat și s-au distrat alături de artiști precum Saragossa Band, Lian Ross, Ivana Spagna, Afric Simone, Kaoma, Mauro și Francesco Napoli (2022), Boney M, The show-a tribute to ABBA, Gazebo, Joy, FR David și Eruption (2021), Thomas Anders & Modern Talking band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan (2019), Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox (2018), Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy (2017), într-o Polivalenta plină-ochi de fiecare dată.

Informații despre bilete

Tarifele primelor 1.000 de bilete cu preț special:

  • PARTY ZONE (cu loc în picioare, pe suprafața terenului de joc) – 159 lei
  • SEATING cat. 1 – 289 lei
  • SEATING cat. 2 – 229 lei
  • SEATING cat. 3 – 189 lei
  • SEATING cat. 4 – 169 lei

Tarife bilete cu preț normal:

  • PARTY ZONE (cu loc în picioare, în fața scenei) – 199 lei
  • SEATING cat. 1 – 329 lei
  • SEATING cat. 2 – 269 lei
  • SEATING cat. 3 – 229 lei
  • SEATING cat. 4 – 209 lei

IMPORTANT: la prețurile biletelor afișate mai sus se adaugă comisionul de procesare a vendorului iabilet.ro.

Biletele online sunt disponibile pe www.discoteca80.ro și www.iabilet.ro.

ATENȚIE! Cei care doresc să participe la show sunt rugați să NU cumpere bilete de pe viagogo.com! Acest site nu deține drept de vânzare a biletelor la Discoteca ’80 Cluj.

Biletele în format fizic se pot achiziționa din magazinele Flanco, IQ BOX, magazinul Muzica, de la Hard Rock Cafe și Club Quantic.

Copiii cu vârsta sub 10 ani au intrare gratuită la Party Zone, respectiv la toate categoriile cu locuri pe scaune, în cazul în care stau în brațele însoțitorului adult. Copiii cu vârsta de peste 10 ani împliniți vor plăti bilet cu preț de adult. Minorii trebuie să fie însoțiți de cel puțin un adult.

Regulamentul Discoteca ‘80 Cluj 2023 poate fi consultat AICI.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Atenție, ȘOFERI! Restricții de circulație pe A3. Se TOARNĂ asfalt

Publicat

a3 1

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj atrage atenția șoferilor că se toarnă covor asfaltic pe A3 în data de 18 iulie 2024.

„Restricții de circulație în data de 18.07.2024, intervalul orar 08:00 – 18:00 pe A3, km 51+000, calea 2 (sensul Nădășelu-Turda), banda II și Nodul Rutier Gilău, breteaua A și breteaua B, județul Cluj.

Atenție, ȘOFERI! Restricții de circulație pe A3. Se TOARNĂ asfalt

Se efectuează lucrări de așternere a mixturilor asfaltice.

Circulația spre Turda va fi deviată pe la Nodul Rutier Nădășelu.

Vă rugăm să circulați cu prudență în zona lucrărilor și să respectați semnalizarea rutieră”, scrie pe pagina de Facebook a DRDP Cluj.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Moașă de Cluj: Această meserie înseamnă să fii permanent alături de femei, de copiii lor și de familiile lor

Publicat

Narcisa Câmpean este moașă licențiată independentă la Cluj-Napoca și pledează pentru ca un număr cât mai mare de tinere să urmeze această meserie, pe care o consideră una dintre cele mai frunoase din lume. Narcisa este moașă din 2011, de când a terminat facultatea la Cluj-Napoca, numărându-se printre cele doar câteva zeci din oraș care se îngrijesc să aducă pe lume copii.

”Suntem destul de puține moașe în oraș. O parte din moașele din Cluj activează fie în sălile de nașteri, fie în maternitățile private sau publice, dar sunt și moașe care lucrează în alte sectoare, cum ar fi neonatologia sau secția de lăuze, deci nu neapărat în sala de nașteri.

Ce nu face statul român

Pentru mine sunt emoții de nedescris când aduc pe lume un copil, nici nu se poate exprima în cuvinte.

Meseria de moașă înseamnă mai mult decât o meserie, înseamnă să fii permanent alături de femei și de copiii lor și de familiile lor.

Înseamnă să te dăruiești tot timpul, să fii la curent cu toate noutățile care apar și cu toate studiile, să poți să fii alături de ele din momentul în care sunt adolescente și să le ajuți pe partea de consiliere, de planificare familială, să fii alături de ele în sarcină, la naștere și în perioada imediat după naștere, pentru că e o lipsă foarte mare de susținere, inclusiv după naștere.

Mămicile care nasc nu au pe nimeni, practic, pentru că în România, statul nu le oferă un ajutor în a le susține după naștere”, a spus Narcisa Câmpean pentru Cluj24.

Situația din Elveția

Aceasta s-a întors, recent, din Elveția, unde a constatat că în primele șase săptămâni de la naștere, mămicile de acolo aveau opt vizite postnatale cu moașă, asigurate de stat. în timp ce, în România, nu se asigură această facilitate decât în cadrul unor consultații private.

”Deci e nevoie foarte mult de moașe și meseria de moașe e mai mult decât o meserie”, a subliniat moașa din Cluj-Napoca.

Potrivit Narcisei Câmpean, moașele trebuie să facă echipă cu medicii obstreticieni, pentru că scopul lor este comun, să fie alături de femei și de copiii lor.

”Faptul că suntem puține, poate că este un dezavantaj și nu putem să ne împărțim în toate locurile. Cred că trebuie să creștem numărul de moașe și atunci, probabil, că am fi privite din altă perspectivă.

Fiind mai multe, am avea putere mai multă și am putea să acoperim mai multe arii din sănătate”, a explicat Câmpean.

Moașă independentă

Aceasta a renunțat, de la 1 ianuarie, să mai lucreze în sistemul public de sănătate, după o carieră de 12 ani la Clinica ”Dominic Stanca” și Ginecologie nr. 1 din Cluj-Napoca, din dorința de a putea fi mai aproape de femei și a putea să le îndeplinească nevoile pe care nu a putut să le ofere în sistemul de stat.

”Am decis să-mi continui munca independent. Este o provocare deși maternitățile sunt reticente la acest gen de colaborare.

Ar fi, poate, un precedent să vină moașa în Cluj, cu pacienta, să fie o moașă preferențială, cum se practică în alte orașe din România.

Asta ar însemna să vin la naștere cu gravida cu care să am deja o relație anterioară pe perioada sarcinii. Colaborările sunt cu clinici private, pe partea de lăptare, pe partea de lăuzie. La nașteri încă avem o reticență și asta ne dorim să facem și nu numai în Cluj, cred că în toată țara”, a menționat Narcisa Câmpean.

Nu sunt posturi scoase la concurs

O problemă pe care a identificat-o în sistemul public de sănătate este că, uneori, absolventele de facultăți de moașe sunt nevoite să lucreze pe alte secții pentru că nu sunt posturi scoase la sălile de naștere.

”Asta a fost și situația mea. Am terminat facultatea de moașe și nu au fost posturi de moașe în sala de naștere.

Am fost nevoită să lucrez pe secții de neonatologie, dar sunt recunoscătoare că am învățat foarte multe și face parte tot din atributiile noastre îngrijirea nou-născutului.

La Ginecologie 1 mi-am petrecut ultimii patru ani la sala de naștere și am asistat la venirea pe lume a câtorva sute de bebeluși”, a precizat Narcisa Câmpean.

Întrebată ce preferă o mămică, dacă să nască cu o moașă sau cu un medic obstetrician, aceasta a arătat că e nevoie ca moașele să fie cunoscute și să ajungă la femei, pentru ca femeile din Cluj și din România să știe, de fapt, ce înseamnă o moașă.

”Ne întâlnim cu situația în care femeile nu știu ce e o moașă și nici măcar nu știu că există o moașă”, a conchis Narcisa Câmpean.

Profesie de siguranță națională

Președintele Asociației Moașelor Independente din România, Melania Elena Tudose , a declarat la rândul său că profesia de moașă este esențială într-o țară, dacă se dorește să fie femei sănătoase care să crească copii sănătoși.

”Este o profesie de siguranță națională, pentru că moașa este singurul specialist calificat în fiziologia nașterii și lăuziei, fiind cea care știe să păstreze sănătatea femeii, să o respecte, fiind și foarte bine pregătită să identifice patologia, care ține de domeniul medicilor obstreticieni.

”E o problemă în România pentru că în spitalele universitare moașele nu au acces și nu au autonomie. Nașterea este legată de obstreticieni atunci când e vorba de o patologie, dar atunci când e vorba de o naștere fără nicio problemă, ca parametri de sarcină normală, atunci aici e nevoie de o moașă.

Ca să se suplimenteze numărul moașelor e nevoie de conștientizarea necesității acestei profesii, gândindu-ne că România este în top negativ la nivel european, avem cele mai multe mame minore, avem o rată de cezariene foarte mare, avem o rată de mortalitate maternă mare, avem o rată de mortalitate materno-infantilă sau neonatală foarte mare.

De asemenea, în fiecare an, conform unui studiu efectuat de Institutul Mamei și a Copilului, avem cam 50.000 de mame care nu văd un cadru medical decât la momentul nașterii, deci au sarcini nemonitorizate, iar de aici apar foarte multe complicații”, a explicat Tudose.

Potrivit acesteia, moașa este cel mai bun profesionist, cel mai bun specialist, cotat la nivel mondial ca fiind cel mai bun în prevenție.

Doar două facultăți cu programe de moașe

Astfel, în țările care au indici de sănătate materno-infantilă foarte buni, pionul principal în medicina primară, când vorbim de reproducere, este moașa.

”Vis-a-vis de formarea moașei, în prezent o moașă din România are 4 ani de studii academic. Avem la acest moment doar două universități de medicină din țară care formează moașe și au programe pentru moașe, fiind vorba de Universitatea <<Dunărea de Jos>> Galați și Universitatea de Medicină și Farmacie <<Carol Davila>> din București. UMFIH din Cluj a avut și dorim să redeschidem acest program.

Vrem să conștientizăm atât autoritățile, cât și femeile din România, că au mare nevoie de moașe. Să ne gândim și la femeile din România, că au aceleași drepturi ca și femeile europene, deci ele trebuie să parcurgă aceste etape, sarcină, naștere, lăuzie, ca niște evenimente firești, fiziologice.

Singurul specialist care poate să le ajute și să și identifice în momentul în care lucrurile nu mai merg în parametrii normali, este moașa”, a menționat președintele Asociației Moașelor Independente.

634 de moașe în România, 13.000 în Belgia

Aceasta a mai precizat că România avea în urmă cu 2 ani 933 de moașe licențiate în evidența organizației Ordinului Asistenților Medical și a Moașelor, dar active sunt acum doar 624, iar pe lângă aceste moașe licențiate, sunt și asistente de obstetrică-ginecologie, în jur de 1500, cu formare de liceu sanitar și cu certificat de asistent în obstetrică-ginecologie, o profesie asimilată celei de moașă.

”Numai Belgia are 13.000 de moașe, iar noi avem doar 624 și ne mai ajută cele 1500 de asistente de obstetrică-ginecologie.

Olanda are peste 4.000 de moașe în condițiile în care, raportat la numărul de nașteri, sunt cam la fel în România, o medie de 180.000”, a mai spus Tudose.

Aceasta a explicat, la modul concret, că o moașă oferă o plajă foarte largă de servicii acordate prin competențele pe care le obține prin absolvirea unui program academic.

”Moașa poate să se ocupe inclusiv de educația sexuală a tinerelor, educația pentru sănătatea adolescentelor, poate să se ocupe de consilierea preconcepțională, de planning familial, după care se ocupă de sarcină, de monitorizarea sarcinii, și vorbim de o sarcină sănătoasă.

De asemenea, acordă asistență la naștere, când e o naștere fără probleme.

În mod normal, moașa trebuie să aibă legal, pentru că așa este și în Europa și noi funcționăm după niște directive europene, autonomie pe partea de fiziologie. La fel, ar trebui să se ocupe și de lăuzie, să se ocupe și de nou născut, atunci când este sănătos.

Deci, practic, o moașă ar trebui să aibă autonomie pe aceste segmente, atunci când vorbim de gravidă și de nou născut, femeie sănătoasă, gravidă, nou-născut, sănătos, și ea este cea care identifică dacă sunt probleme și atunci anunță specialistul. Așa funcționează toate țările civilizate, dar la noi e puțin diferit”, a arătat Melania Elena Tudose.

Avocatul femeii

Cele două moașe au participat zilele trecute la Cluj-Napoca la conferința ”Manifest pentru moașe”, care a avut rolul de a conștientiza necesitatea profesiei de moașă și de a atrage candidați pentru această meserie.

”Crescând numărul de moașe, vom fi mult mai vizibile, iar femeile vor înțelege ce înseamnă, de fapt, o moașă europeană, să înțeleagă cât de necesară este, pentru ele, o moașă.

Eu zic că încet, încet, cu pași mici  construim ceva sigur și sunt convinsă că femeile din România vor conștientiza că numele de moașă nu poate fi despărțit de termenul de femeie.

Moașa e cel mai bun avocat al femeii, nu putem să despărțim femeile de moașe și nici moașele de femei. Însă pentru asta femeile din România trebuie să ne cunoască.

Noi venim și completăm niște goluri care există la momentul ăsta în România, colaborăm cu obstetricienii, cu educatorii perinatali, cu neonatologii. Noi vrem să facem echipă, cu toată lumea care se ocupă de sănătatea femeii.

Și sunt convinsă că dacă ajunge toată lumea la această concluzie și restabilește profesia de moașă în România, punând-o pe locul pe care îl merită, dar și profesia în sine, vom avea o sănătate reproducerii adecvată”, a mai subliniat Melania Elena Tudose.

Aceasta consideră că numărul optim de moașe în România ar trebui să fie cam de 7.400, dar pentru început și o creștere de la 624 la 4000 ar fi benefică, pentru a acorda femeilor încredere în ele că pot să nască în cele mai optime condiții.

Tudose este și vice-președintele Asociației Europene a Moașelor, doctor în medicină, fiind prima moașă din România cu doctorat în medicină terminat la UMFIH Cluj-Napoca.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Jucătorii mai vin, dar mai și PLEACĂ. „U” Cluj a VÂNDUT un jucător în Turcia

Publicat

thalisson

Universitatea Cluj s-a despărțit de fundașul central Thalisson Kelven. Acesta a fost vândut la Antalyaspor, din prima ligă a Turciei.

Thalisson era din luna ianuarie la clubul clujean, când venea liber de contract de la Mirassol-SP, din Brazilia. În cele 7 luni, apărătorul a strâns 20 de meciuri, fără să contribuie decisiv la vreun gol.

Jucătorii mai vin, dar mai și PLEACĂ. „U” Cluj a VÂNDUT un jucător în Turcia

„FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formația Antalyaspor din prima ligă a Turciei pentru transferul definitiv al jucătorului Thalisson Kelven (26 de ani).

Thalisson a sosit la ”U” la mijlocul sezonului 2023/2024. Fundașul central brazilian a bifat 20 de partide în tricoul echipei noastre.

Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă la ”U” și îi dorește mult success în viitor”, scrie pe Facebook-ul clubului.

În cariera lui, fundașul cotat la 500.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com a mai jucat doar în Brazilia. A evoluat în trecut pentru Coritiba, Guarani, CRB, Inter Limeira, EC Vitoria, Mirassol și Juventude.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Fostul subprefect PSD de Cluj, Răzvan Ciortea, ALES senator în locul lui Vasile Dîncu

Publicat

răzvan ciortea

Fostul subprefect PSD de Cluj, Răzvan Ciortea, a fost ales senator în locul lui Vasile Dîncu, care va merge în Parlamentul European. Acesta era următorul pe lista PSD Cluj pentru Senat. Ciortea a fost și candidat PSD Cluj la primăria Turda și a ieșit pe locul 4.

„Începem un nou capitol pentru politica județeană.
Astăzi, cu inima plină de speranță și respect față de patrie, am depus jurământul pentru funcția de senator al României.
Onorând moștenirea senatorului și profesorului Vasile Dîncu, un model de integritate și dedicare, am acceptat cu toată responsabilitatea sarcina de a servi această țară minunată. A fost un moment de profundă emoție și responsabilitate.

VIDEO. Fostul subprefect PSD de Cluj, Răzvan Ciortea, ALES senator în locul lui Vasile Dîncu

Dragi turdeni,
Am depus jurământul cu gândul și inima la voi. Cu gândul la miile de voci ce se vor face în sfârșit auzite aici, la București. la miile de suflete ce așteaptă schimbarea și la toate proiectele și planurile pe care, în calitate de senator, le voi demara pentru bunăstarea noastră, a județului și a întregii Românii.

Dragi clujeni,
Începem împreună o nouă eră a transparenței și acțiunii concrete.
Voi lupta pentru dreptate, echitate și pentru crearea unui mediu în care fiecare clujean să se simtă valoros și respectat.
Mă angajez să sprijin educația, să îmbunătățesc infrastructura și să dezvolt oportunități economice care să aducă prosperitate comunității noastre.

Dragi cetățeni ai României,
Vă invit să-mi fiți alături în acest parcurs. Sunt aici pentru voi! Vreau să aud părerile, ideile și preocupările voastre.
Voi fi mereu disponibil pentru a discuta și pentru a găsi soluțiile necesare. Împreună, putem transforma Turda, Clujul și întreaga țară într-un loc mai sigur și prosper pentru toți.

Mulțumesc pentru încrederea acordată.
Vă promit că voi munci neobosit pentru a onora această responsabilitate și pentru a aduce schimbările pe care le așteptați”, a scris pe Facebook Răzvan Iulian Ciortea.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax