Connect with us

EVENIMENT

Arhitect celebru din Cluj s-a drogat cu Ayahuasca! Ceaiul conține un drog de mare risc!

Publicat


Numele arhitectului clujean Rareș Viorel Drăgan apare în celebrul ”dosar Ayahuasca”, primul de acest fel din România. Arhitectul este cunoscut deoarece se ocupă de realizarea noului Plan de Urbanism General al comunei Apahida, și participă în calitate de consultant la ședințele unde se discută proiectarea viitoarei șosele de centură metropolitane a Clujului.

În acest dosar, clujeanul Gelu Marin Oltean, chestor șef de poliție și fost șef al Serviciului Secret al Ministerului de Interne, a fost arestat din decembrie 2019 și până în data de 16 martie 2020. De asemenea, a mai fost arestată și Vanessa Youness, un medic din Cluj Napoca, iubita chestorului Oltean.

Procurorii DIICOT Brașov au făcut o descindere în data de 14 decembrie 2019, la o adresă din Răcari, județul Dâmbovița, unde au găsit 38 de persoane care participau la un ritual amazonian, cu un englez pe post de șaman, unde s-a consumat ceai de Ayahuasca, care conținea DMT, un drog de mare risc, dar și Harmine, un drog de tip nou, cunoscut sub numele de ”drogul viselor albastre”, deoarece produce halucinații colorate în albastru celor care îl consumă.

”Din declarațiile martorilor Haimovitz Otilia, Rotariu George (”regele” monedelor Bitcoin – n.n.) și Drăgan Rareș Viorel rezultă că inculpata Youness Vanessa, zisă Vanesa, a pus la dispoziția participanților la evenimentul December Retreat spațiul necesar consumului de droguri de mare risc, și a fost organizatoarea evenimentului la care cei trei au participat împreună cu alte persoane și le-a pretins suma de 2.600 de lei de persoană, cu titlu de taxă de participare achitată sub forma mascată de donație, iar Thomas Lishman, cunoscut cu apelativul ”Tom Lishman” în cadrul unor ritualuri tradiționale spirituale a oferit spre consum ayahuasca, unui număr de 38 de participanți la evenimentul organizat de Youness Amal Vanessa în data de 13.12.2019”, se arată în rechizitoriul dosarului.

Cluj24.ro l-a contactat pe facebook pe arhitectul Drăgan dar acesta nu a răspuns la întrebările adresate, care se refereau la consumul de droguri în cadrul acelor așa zise ritualuri șamanice.

Printre participanți se numără și arhitectul Vior


Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Cluj24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EVENIMENT

Clujean amendat pentru că l-a făcut ”netrebnic” pe Facebook pe primarul din Florești. Va plăti 100 de lei

Publicat

Un clujean a fost amendat de Poliția Locală din Florești după ce l-a făcut ”netrebnic” într-o postare pe Facebook pe primarul comunei, Horea Șulea.

În procesul verbal de contravenție, lui Edmond Kreibik i se reține faptul că a adresat cuvinte jignitoare în spațiul public Facebook primarului comunei Florești afirmând ”haideți să-l bombardăm pe netrebnic cu mesaje”, lezându-i acestuia demnitatea și provocând indignarea cetățenilor.

Amenda care i-a fost aplicată este între 200 și 1000 de lei, iar clujeanul va plăti jumătate din minim în 15 zile, adică 100 de lei.

”Nu am primit nicio amendă, în viața asta a mea, am primit acum, de la onor Primăria comunei Florești, unde sălășluiesc momentan, o amendă pentru că am lezat demnitatea primarului. Nici măcar nu erau vorbe grele. Probabil că apelativul netrebnic a fost interpretat în mod eronat de către cățeii primarului. Bun așa!

Dar te întreb eu, primarule, tu nu ai lezat mii și mii de floreșteni, cu minciunile pe care le vinzi pe post de adevăruri absolute? Cum rămâne cu promisiunile nerespectate, cu toate minciunile răspândite fără jenă? Dormi liniștit, știind că ești un mincinos patologic?

Ai emis ordine fără acoperire, doar ca să ieși primar în 2016 și câte și mai câte! Ai ținut comuna înecată în gunoaie, din cauza unor orgolii personale, neținând seama de sănătatea oamenilor”, a scris, azi, Edmond Kreibik pe Facebook.

Citește mai departe

EVENIMENT

OFICIAL 209 persoane au murit de coronavirus în România, sunt 4.761 de infectați

Publicat

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că 209 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au murit în România până acum.

Acestea au fost internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 344 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Până astăzi, 8 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.761 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 528 au fost declarate vindecate și externate.

Dintre persoanele confirmate, 129 erau din Cluj.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 1.869 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 60 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

La ATI, în acest moment, sunt internați 162 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.556 de persoane. Alte 89.976 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 47.207 de teste.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

O femeie a murit după ce a căzut într-o fosă septică în comuna Câțcău

Publicat

O autospecială de pompieri și un echipaj SAJ Cluj au fost alertate ca urmare a unui apel de urgență care anunța faptul că o femeie căzuse într-o fosă septică, dintr-o gospodărie, din localitatea Sălișca, comuna Câțcău.
”Pompierii au găsit femeia, de cca 70 de ani, întinsă pe pat, înăuntrul casei, în stare de inconștiență.

Au fost începute manevrele de resuscitare, care au fost continuate împreună cu echipajul medical SAJ timp de 45 de minute, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie”, au spus cei de la ISU Cluj.

Din primele informații, femeia ar fi reușit să iasă singură din fosă dar s-a simțit rău și a murit.

Citește mai departe

EVENIMENT

OFICIAL: 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19

Publicat

Până astăzi, 7 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 4.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 460 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 182 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 360 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 274 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.379 de persoane. Alte 91.369 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 43.578 de teste.

Prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 326 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Polițiștii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 6.757 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 16.497.175 de lei.

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 631 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 400 în Italia, 193 în Spania, 15 în Franța, 8 în Germania, 6 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA. De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 29 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, 6 în Marea Britanie, 6 în Spania și unul în Germania, au decedat.

Citește mai departe