Connect with us

EVENIMENT

294 reacții adverse până acum la Cluj

Publicat


În județul Cluj, 2.562 persoane au fost vaccinate împotriva Covid-19, conform ultimei raportări.

Conform datelor oficiale, situația vaccinării în județul Cluj arată că 96 persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore, în cadrul primei etape de vaccinare, fiind vorba despre personal medical.

În etapa a II-a s-au vaccinat 2.466 persoane, numărul total al acestora ajungând la data de 5 aprilie la 123.440.

De la începutul campaniei, numărul persoanelor imunizate în județul Cluj a ajuns la 174.229.

În ultimele 24 de ore nu a fost consemnată nicio reacție adversă la vaccinare. În total, la Cluj au fost înregistrate 294 de reacții adverse după vaccin.


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

EXCLUSIV/ Ovidiu Blag, despre numirea în funcție la Universitatea Cluj: Conducătorii lui U vin și pleacă, suporterii niciodată

Publicat

Jurnalistul Ovidiu Blag a preluat conducerea executivă a „șepcilor roșii”. Anunțul a fost făcut aseară chiar de noul președinte al Universității, Constantin Răduţă.

„Nu cred că trebuie să dezbini ca să conduci. Cred însă în lucrurile care ne unesc. Iar suporterii lui U știu asta cel mai bine. Pentru că pe ei îi unește spiritul lui U. Suporterul lui U nu a fost niciodată singur. Pentru că pe el îl veghează din Ceruri altul ce-a ținut cu U iar din spatele său vin mereu copiii care vor ține cu U Conducătorii lui U vin și pleacă, suporterii niciodată”, a spus Ovidiu Blag.

U-ist convins, Blag a explicat faptul că jucătorii trebuie să înțeleagă foarte bine la ce club joacă și ce înseamnă tricoul pe care îl poartă. Acesta a ținut  să menționeze și faptul că obiectivul este fără doar și poate promovarea în prima ligă, iar pentru a-i face pe cei care bagă bani la echipă și pe suporteri să aibă încredere în noua conducere este nevoie de rezultate bune.

„Cei ce îmbracă tricoul lui U trebuie să simtă că-i arde acest tricou și că au o responsabilitate mai mare jucând pentru acest club ce crede în valorile care l-au consacrat de la 1919 încoace. Dacă faci bine pentru U vei fi parte a acestei istorii. Și asta te poate face să treci peste necazuri. U-iștii trebuie să se caute între ei, să se prețuiască, să aibă încredere unii în alții.

Cu aceste gânduri pornim la acest drum. Nu cu o parte romanțată, nu fără un plan, dar de aici plecăm, de la responsabilitate. Dacă ne vom comporta cu toții așa atunci sunt sigur că vom primi încredere în continuare de la cei care spijină acum financiar clubul (și nu sunt bani puțini) așa cum sunt sigur că lor li se vor alătura și alții. O construcție transparentă, solidă, onestă, va atrage nu doar simpatia ci și sprijinul financiar. Iar drumul trebuie să ajungă în prima ligă. Nu să ocolească acest obiectiv”, a mai spus acesta.

Citește mai departe

EVENIMENT

Cristi Balaj, pe aceeași lungime de undă cu Edi Iordănescu: A fost penalty la Camora

Publicat

După meciul disputat duminică seara între U Craiova și CFR Cluj, încheiat 0-0, antrenorul Edi Iordănescu s-a declarat nemulțumit de faptul că Ovidiu Hațegan a refuzat un penalty clujenilor.

Fostul arbitru Cristi Balaj este de aceeași părere cu Iordănescu însă îi acordă lui Hațegan circumstanțe atenuante, acesta fiind mascat de poziția jucătorilor.

„Dacă exista VAR, ar fi fost chemat sigur. Și ar fi dat penalty, pentru că ținerea nu e un marcaj permis în careu. Nici eu, dacă aș fi fost în teren, nu aș fi văzut această ținere. Hațegan nu are cum să vadă prin apărător. Nici tușierul. Pentru asemenea faze a apărut VAR”, a declarat fostul arbitru.

”Din păcate dacă e un lucru care m-a supărat un pic în seara asta, în ciuda faptului că niciodată nu aș putea să contest valoarea brigăzii din seara asta, o brigadă europeană cu un central valoros… neinspirați.

Am văzut reluările. Penalty clar. Camora rămâne fără șort pe el. De discutat ofsaidul. M-am uitat de 20 de ori să văd dacă a fost. Dacă a fost și a văzut milimetric, de acord. Nu mă deranjează nici asta”, a declarat Edi Iordănescu la finalul partidei.

Citește mai departe

EVENIMENT

Întreruperi de curent în județul Cluj

Publicat

DISTRIBUȚIE ENERGIE ELECTRICĂ ROMÂNIA, Sucursala Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică, astfel:

Data întreruperii: 15.04.2021
Adresa/Localitatea: Localitatea Turda, str.Zidarilor, str. Ion Neculce, str. Chimiştilor, str. Arieşului, str. Nicolae Teclu
Intervalul orar: 09:00-10:00

Data întreruperii: 15.04.2021
Adresa/Localitatea: Localitatea Turda, str.Zidarilor, str. Ion Neculce, str. Chimiştilor, str. Arieşului, str. Nicolae Teclu
Intervalul orar: 16:00-17:00

Data întreruperii: 19.04.2021
Adresa/Localitatea: Comuna Cămăraşu, localitatea Năoiu, str. Principală, str. Valea Gecii, str. 1 Decembrie 1918, str. Câmpului, str. Corlate, localitatea Cămăraşu, str. Izvorului, str. Sub Pădure, str. Transilvania, str. 8 Aprilie, str. Principală, str. Câmpului, localitatea Sâmboleni, str. Principală, str. Bisericii. Comuna Geaca, localitatea Geaca, str. Principală, str. Liliacului. Comuna Mociu, localitatea Roşieni, str. Principală, localitatea Zorenii de Vale, str. Principală.Comuna Cătina, localitatea Hodaie, str. Principală
Intervalul orar: 09:00-15:00

Data întreruperii: 20.04.2021
Adresa/Localitatea: Comuna Sânmărtin, localitatea Sâmboieni, str. Principală, localitatea Ceaba, str. Principală, localitatea Cutca, str. Principală, localitatea Sânmărtin, str. Principală
Intervalul orar: 09:00-15:00

Data întreruperii: 20.04.2021
Adresa/Localitatea: Localitatea Cluj-Napoca, zona fosta CAP Unirea
Intervalul orar: 09:00-17:00

Citește mai departe

EVENIMENT

Valeriu Gheorghiță explică de ce platforma de programare vaccin nu arată timpul de așteptare

Publicat

De

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, explică de ce platforma de vaccinare nu arată încă timpul de așteptare.

Data la care platforma de vaccinare urma să arate timpul de așteptare era 10 aprilie, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Întrebat la Digi24, care este motivul, Valeriu Gheorghiţă a răspuns că în aceste zile s-a lucrat foarte mult la operaționalizarea a peste 170 de cabinete noi de vaccinare: 144 cu vaccin de la Pfizer și 30 cu serul AstraZeneca.

„Sunt lucruri care de la sine scad timpul de așteptare pe listă. De pildă, în ultimele 24 de ore pot să vă spun că au fost peste 97.000 de notificări și peste 70.000 de persoane programate.. Tocmai de aceea prioritate a fost în momentul de față operaționalizarea acestor centre noi”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

În următoarele două – trei zile va fi disponibil și timpul de așteptare și ritmul de vaccinare, a adăugat acesta.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare a adăugat că nu există centre care se închid, ci doar unele, puține, care schimbă tipul de vaccin.

La nivel național sunt în acest moment 1.151 de centre.

Sursa: Mediafax

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate
Publicitate