Connect with us

CLUJ24 TV

VIDEO. Ioana Oleleu, la Clujăreală: În clasa a IV-a am început să joc fotbal. Eram VÂNĂTĂ pe picioare, nu puteam să port rochițe

Publicat


YouTube video

Ioana Oleleu, fiica unui cunoscut om politic clujean și în același timp manechin și fotomodel, care a reprezentat România la Miss Tourism World 2024 în Quanzhou din provincia Fujian, China, a fost invitata lui Marius Aciu la podcast-ul „Clujăreala”. Ioana este studentă în anul I la Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Frumoasa clujeancă a intrat în lumea modelling-ului de la vârsta de 14 ani. Ioana a practicat și fotbalul, mai mulți ani.

„În clasa a patra am început să joc fotbal. Am fost o fire băiețoasă dintotdeauna. Cu băieții, cu fotbal, uneori mă urcam în copac, eram vânătă pe picioare, nu puteam să port rochițe. Și din clasa a patra am intrat în echipa de fotbal a școlii. Am jucat fotbal până prin clasa a șaptea, am fost luată chiar și la Olimpia. Am făcut câteva antrenamente și îmi plăcea foarte mult. M-am accidentat la un moment dat. Mi-am dorit mult o pereche de ghete. Verzi, cu semnul de la Nike, roz. Cei mai frumoși, cele mai frumoase ghete de fotbal din viața mea. Verzi cu roz.

oleleu

VIDEO. Ioana Oleleu, la Clujăreală: În clasa a IV-a am început să joc fotbal. Eram VÂNĂTĂ pe picioare, nu puteam să port rochițe

Și ele aveau crampoane. Și cu crampoanele te joci pe gazon, nu te joci pe asfalt. Ei bine, eu m-am jucat pe asfalt, am alunecat și am căzut în bărbie și mi-am spart bărbia foarte urât. Încă am un semn aici. Și a fost așa, o schimbare. 180 de grade și am ajuns la modeling. Cumva totul a fost foarte natural. Eram la un botez și a venit o doamnă la mine și mi-a spus, uite, eu cunosc pe cineva care are o agenție, dacă vrei să vorbesc. Prima oară am fost reticentă, pentru că am menționat mai devreme, eram băiețoasă și nu știam dacă asta ar fi cumva… știu eu? Cea mai bună opțiune. Așa am ajuns la doamna Lili Mihacea. O prietenă, o consider și mamă. Este persoana care m-a făcut om, pentru că m-a învățat foarte multe lucruri. Și nu doar din ceea ce privește modelling-ul și așa mai departe, în viață, în general. Pentru mine e un exemplu și un mentor. Agenția Euromodels la care activez de șapte ani în zile.

oleleu

„Am căzut pe podium”

Printre primele mele experiențe, ca să vezi că nu e totul perfect în modelling, am avut o prezentare de modă și am căzut pe podium. Tocurile, scările, erau niște scări. Nu o să uit niciodată scările, erau niște scări în momentul în care coborai și în momentul în care defilezi, tot timpul trebuie să ai contact vizual cu oamenii. Și în momentul în care cobori scările, nu este prea recomandat să te uiți la ele, trebuie să tragi așa o privire, dar tot timpul trebuie să menții contactul vizual cu oamenii. După acest eveniment, m-au recunoscut oamenii și îmi spuneau a, tu ești fata care a căzut pe podium? Eu eram… Și apoi am ajuns să reprezint România pe plan internațional.

Programul meu zilnic? Păi mă trezesc dimineață devreme, pentru că de trei ori pe săptămână merg la sală. Îmi place foarte mult să am o viață activă, fac sport, am făcut fotbal, am făcut și înot, am fost un copil foarte activ. Încerc să mențin chestia asta și acum. Mă duc la facultate, dacă am facultate. Acum, în sesiune, învăț. Merg la bibliotecă, merg la Gloria, oamenii din club știu ce-i Gloria, la mall, acolo învață toți studenții. Nu am foarte mult timp pentru chestii care țin, nu știu, de mine sau prieteni. Am prieteni, dar nu așa mulți. Poate sunt eu prea selectivă. Am foarte mare grijă cu oamenii din jurul meu pentru că, na, consider că ei te pot trage în jos și ei te pot și ridica.

oleleu

„Am câștigat titlul de Miss Tourism World România”

În momentul în care avem, să spunem, o prezentare de modă, ne întâlnim în ziua prezentării, cu vreo 3-4 ore înainte, avem repetiții, machiaj, păr, fitting… Am participat la primul meu concurs de Miss acum trei ani de zile, la o etapă națională care atunci se numea Romanian Infofashion Festival. În cadrul acestuia veneau două, trei fete din fiecare județ și erau alese la final șapte fete. Ele primeau un titlu: Miss Aura, Miss Turism World, Miss Supranational. Aceste titluri însemnau că tu reprezinți România internațional la aceste concursuri.La primul meu concurs am primit titlul de Miss Infofashion România. Acest titlul consta în faptul că eu puteam să înlocuiesc o altă fată care probabil nu putea participa  la alt concurs. E un free pass, cum ar veni.

Oleleu

Al doilea meu concurs, care se numea Filon de România, era cu aceiași organizatori, doar că au schimbat numele. Am câștigat titlul de Miss Tourism World România. Și acest concurs, acest titlul, de fapt, tot conceptul de bază este că vin fete din fiecare țară, care își reprezintă țara, și vizitează. Își expun cumva cultura lor, facem schimb, nu știu, de tradiții… Am avut o activitate în care a trebuit să aducem cadouri tradiționale din țara noastră. În Shenzhen a avut loc finala și am fost cazate și câteva zile în Guangzhou.

În prima săptămână am vizitat un orășel tradițional în care erau tot felul de restaurante, căsuțe. am avut shooting-uri, am avut activitățile de cunoaștere cu organizatorii. A fost mai greu până m-am obișnuit cu fusul orar de acolo, a fost ceva foarte rău. Că e diferență de șase ore. În ziua concursului am defilat în rochii de seară, în costume de baie și în costum național.

După concurs am mai stat două zile. Eu am plecat ultima. Am rămas singură în tot hotelul”, a spus Ioana Oleleu la „Clujăreala”.

 

 

 

 

 

 

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Rapid – ”U” Cluj, cel mai vechi duel din istoria actualului campionat. Primul meci a fost în urmă cu 92 de ani

Publicat

De

rapid

Etapa a cincea din play-off-ul Superligii programează cel mai vechi duel din istoria actualului campionat: Rapid-Universitatea Cluj. Meciul se joacă sâmbătă de la ora 20.00 la București.

LPF notează că prima confruntare directă dintre cele două echipe a avut loc în cel de-al doilea sezon în care întrecerea internă s-a desfăşurat în sistem divizionar, 1933-1934. „Pe 26 noiembrie 1933, elevii lui Adalbert Molnar (U) s-au impus pe teren propriu cu 2-1 (Graţian Sepi, Silviu Ploeşteanu / Ştefan Boblea). În retur, la Bucureşti (21 aprilie 1934), ceferiştii au obţinut la rândul lor victoria cu 1-0, golul fiind marcat de Geza Medve, atacantul giuleştenilor aflându-se la debut. În ediţia amintită, ambele echipe au cumulat câte 17 puncte (U Cluj locul 3, CFR locul 4)”, scrie LPF în avanacronica partidei, citată de Mediafax

În total, cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de 98 de ori, de 43 de ori s-au impus giuleştenii, de 39 de ori au câştigat studenţii ardeleni, iar alte 16 partide s-au terminat la egalitate.

Sabău a jucat la Rapid

Partida va fi specială pentru Ioan Ovidiu Sabău, care a evoluat ca jucător în Giuleşti timp de patru sezoane (1998-1999, 1999-2000, 2001-2002, 2002-2003), contribuind la ultimele două titluri câştigate de gruparea vişinie (a fost coleg cu Marius Şumudică în sezoanele 1998-1999 şi 2001-2002). De asemenea, acesta a antrenat-o pe Rapid în stagiunea 2012-2013 (16 meciuri în toate competiţiile – 9 victorii – 3 remize – 4 înfrângeri).

Marius Şumudică vs. Ioan Ovidiu Sabău, din postura de antrenori: 6 jocuri – 3 remize – 3 succese Sabău.

LPF scrie că ambele echipe au doar câte o victorie în ultimele șase runde, interval în care giuleștenii au mai înregistrat trei remize, în timp ce clujenii au pierdut patru jocuri.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Pieton accidentat pe o stradă din Cluj-Napoca. Transportat la spital de SMURD în stare gravă

Publicat

SMURD

Echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca a acordat, sâmbătă, îngrijiri medicale de urgență unui pieton accidentat pe strada Alexandru Vaida Voievod din Cluj-Napoca.

Potrivit pompierilor, a fost vorba despre un bărbat de aproximativ 65 de ani, transportat în stare gravă la spital.

Vom reveni cu detalii.

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident cu două mașini la Fundătura. Un tânăr, consultat medical de un echipaj al Ambulanței Cluj

Publicat

accident

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla au intervenit sâmbătă la un accident rutier petrecut pe raza satului Fundătura, aparținând comunei Iclod.

În accident au fost implicate două autoturisme, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Un tânăr de aproximativ 20 de ani a fost evaluat de echipajul SAJ, dar a refuzat transportul la spital”, au spus pompierii ISU Cluj.

accident

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua fără scroll, lansată la Cluj-Napoca. Eveniment pentru a scăpa de dependența de telefon mobil și de rețelele sociale

Publicat

De

scroll

Festivalul HealthFEST lansează, în premieră la Cluj-Napoca, o campanie menită să reduc dependeța de telefonul mobil și de rețelele sociale, și anume ”Ziua fără scroll”. 

”O zi fără scroll. O zi cu tine. Pe 11 mai, renunțăm la scrolling compulsiv și ne reconectăm la viață, la noi, la ceilalți.
Pe 11 mai lansăm Ziua Fără Scroll – primul pas către o Viață lungă fără dependențe.

scroll

Trăim în era dopaminei ieftine. Scrollăm compulsiv. Ne simțim conectați, dar suntem mai departe ca niciodată de noi înșine și de cei din jurul nostru. Această zi e începutul.

În 11 mai te invităm să lași telefonul jos, să respiri, să te reconectezi la viață. Pentru o ora pentru 3 sau pentru toată ziua.
Dacă simți la fel participa la acest eveniment și invită-ți prietenii”. arată organizatorii campaniei.

Festivalul sănătății

”O zi fără scroll” precede HealthFEST, cel mai amplu eveniment din România dedicat sănătății, longevității și prevenirii dependențelor care va avea loc în perioada 27-29 iunie 2025 în Parcul Central din Cluj-Napoca.

În cadrul festivalului sunt programate târguri, activități interactive și zone dedicate pentru toate vârstele și interesele, competiții și congrese pentru inovații în sănătate și networking profesional, totul într-un mix de locații acoperite și în aer liber pentru o experiență completă.

”Vom avea cervicii medicale, produse, longevitate, balneologie și inovații. Health Hunt, bătaia cu apă, zone pentru copii și jocuri sociale. Apoi, pentru mindfulness și relaxare, pregătim tehnici pentru echilibru emoțional, masaj, psihologie și energie vibrațională. De asemenea, vom avea un hackathon, o competiție pentru soluții digitale în sănătate și congres multidisciplinar pentru profesioniști”, au precizat organizatorii HealthFEST.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate