Connect with us

ACTUALITATE

VIDEO Emil Boc: „Este o listă profesionistă, integră, care va avea toate șansele să mențină Clujul unde este”

Publicat


PNL Cluj a depus miercuri, la Biroul Electoral de Județean, listele de candidați pentru Camera Deputaților și Senat vizând alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Liberalii clujeni estimează că vor trimite în Parlament 2 senatori și 5 deputați.

Lista pentru Senat este deschisă de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, secondat de Mircea Moroșan, primarul din Huedin. La Camera Deputaților, lista e deschisă de Radu Moisin – consilier local, Sabin Sărmaș – președintele Autorității pentru Digitalizarea României, deputații Sorin Moldovan și Cristina Burciu, precum și Ovidiu Cîmpean, director în Primăria Cluj-Napoca.

Declarația primarului Emil Boc

„Este o listă profesionistă, cu oameni integrii și dedicați interesului public. Cred că această listă va face diferența în votul clujenilor în decembrie. Este o listă care arată parteneriatul între administrația locală, Parlamentul României și Guvernul României.

Este o listă care va susține proiectele majore de modernizare a Clujului, este o listă care va ajuta în continuare Clujul să rămână pe primul loc. Mă bucur să regăsesc pe listă oameni care au o bogată experiență politică și administrativă.

Toți demonstrează atașamentul sau devotamentul față de interesul public, fie că vorbim de Radu Moisin, fost viceprimar al municipiului Cluj-Napoca și actual consilier local, sau de Mircea Moroșan, actual primar de oraș, sau de ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

De asemenea, deputații actuali, domnul Sorin Moldovan, care s-a făcut cunoscut la nivel național prin câteva proiecte importante și, de asemenea, la nivel local, prin sprijinirea unor proiecte de dezvoltare sau Ovidiu Cîmpean, un om validat la nivel local prin experiența administrativă și europeană.

La fel, Sabin Sărmaș, președintele unei autorități naționale, unde Clujul prin execelență este bun, prin digitalizare și inovare. Deci, este o listă profesionistă, integră, care va avea toate șansele să mențină Clujul unde este”, a declarat primarul Emil Boc.

Declarația președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe

„Cred că lista PNL pentru Camera Deputaților și Senat este o combinație perfectă între pe de o parte, oamenii tineri, noi și profesioniști, iar pe de altă parte, oameni cu experiență în domeniul politic și administrativ.

Cred că PNL-ul oferă clujenilor șansa ca, pentru prima dată după mulți ani, să aleagă reprezentanții în Parlament așa cum ei și-i doresc.

Adică, această listă care să reprezinte Clujul în Parlament și să apere interesele clujenilor, și care pe parcursul mandatelor noastre să susțină toate proiectele de dezvoltare ale acestui oraș și județ. Clujul trebuie să-și continue dezvoltarea la nivel de municipiu, dar și ca județ.

Această dezvoltare poate continua, dacă în Parlament și în viitorul Guvern, vom avea oameni care vor susține aceste proiecte. Acești parlamentari, pe care noi îi propunem astăzi clujenilor, sunt oameni devotați Clujului.

Cred că este combinația perfectă pe care clujenii o așteaptă. Partidul Național Liberal a ales oamenii potriviți la locul potrivit”, a afirmat Alin Tișe.

 

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ACTUALITATE

Program special la eliberarea actelor de identitate pentru alegeri la Primăria Cluj-Napoca

Publicat

Cetățenii care doresc să își exercite dreptul la vot la alegerile parlamentare care se vor desfășura duminică, 6 decembrie 2020, pot verifica unde se află secția de votare la care sunt arondați accesând site-ul Primăriei Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro, butonul Alegeri parlamentare 2020  sau direct link-ul https://e-primariaclujnapoca.ro/arondare/. În această pagină trebuie doar să introducă denumirea străzii unde își au domiciliul sau reședința pentru a putea afla cu exactitate numărul secției de votare, denumirea și adresa acesteia.

IMPORTANT:

Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Direcţia de evidenţă a persoanelor invită cetăţenii care nu acte de identitate și care doresc să-și exercite dreptul de vot, să se prezinte pe strada Moţilor nr.5, la sediul direcţiei, pentru eliberarea unora noi.

Actele necesare pot fi accesate pe site- ul www.primariaclujnapoca.ro, secţiunea Administrație/Evidenţa persoanelor: https://primariaclujnapoca.ro/evidenta-persoanelor/acte-de-identitate/.

În perioada 4 – 6 decembrie 2020, programul de activitate al Serviciului Evidența persoanelor este următorul:

-vineri, 04.12.2020- 08.30-14.30– primiri documentații- pe motiv de pierdere act de identitate, furt act de identitate; deteriorare act de identitate și eliberări acte de identitate;
-sâmbătă, 05.12.2020- 08.00-16.00- primiri documentații- pe motiv de pierdere act de identitate, furt act de identitate; deteriorare act de identitate și eliberări acte de identitate;
-duminică, 06.12.2020- 07.00-19.30 primiri documentații- pe motiv de pierdere act de identitate, furt act de identitate; deteriorare act de identitate;7.00-21.00 eliberări acte de identitate.

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO/ Astăzi SE DESCHIDE traficul pe lotul 1 al Autostrăzii A10, între Sebeș și Alba Iulia. De la ce oră se va putea circula

Publicat

Astăzi se va deschide traficul pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, între Sebeș și Alba Iulia. La șase ani de la începerea proiectului de construire, joi, 3 decembrie 2020, vor fi dați în trafic 14,8 km din cei 17 incluși în acest tronson. La eveniment va participa ministrul Transporturilor, Lucian Bode, reprezentanți ai autorităților județene și locale, ai constructorului Impresa Pizzarotti și ai antreprenorilor. 

Pentru deschiderea oficială de joi a fost amplasat un cort în zona nodului rutier de la Sebeș – Lancrăm. Evenimentul include o deplasare pe șantier, o prezentare a stadiului proiectului și a tehnologiei de execuție dar și o prezentare a stadiului marilor proiecte din Transilvania.

Potrivit programului oficial, deschiderea traficului va avea loc în jurul orei 16:30 – 17:00. 

Tronsonul pe care se poate circula de la această dată este între Nodul Rutier Sebeș (legătura cu DN 1 prin bretelele 5 și 6), nodul Rutier Alba Iulia Sud (complet) și Nodul Rutier Alba Iulia Nord (bretelele 1, 2 și 3).

Circulația este permisă pe două benzi pe fiecare cale între km 0+000 și km 14+800, unde traficul este deviat pe sensul Turda – Sebeș (pe pasaj cale ferată) pe 700 metri (conexiune cu DN1).

Pentru lotul 1, proiectul a început în decembrie 2014 și includea 4 luni realizare proiect tehnic şi 18 luni execuţie lucrări, cu data inițială pentru finalizare 2 octombrie 2016.

Sursa video: Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Replica zilei

Publicat

„Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.”

Steve Jobs

Citește mai departe

ACTUALITATE

EXCLUSIV/ VIDEO: „Asta-i țara”, noua piesă a clujeanului Cătălin Condurache și povestea ei

Publicat

Cătălin Condurache, prolificul cantautor clujean, ne-a obișnuit deja cu piese muzicale de excepție. După ce acum două luni vă prezentam aici un cântec dedicat orașului, intitulat „Clujul meu”, iată că la doar două zile de la Sărbătoarea națională, Cătălin revine la Cluj24.ro cu cea mai nouă piesă a sa, „Asta-i țara” și cu povestea ei, în exclusivitate.

„Era undeva în luna august a anului 2020, an complicat după cum știți foarte bine și mă ocupam cu tot felul de producții la CAP meu de pe Str. Baladei, legume, cântece, cărți!

La un moment dat am primit un telefon de la Daniel Moșoiu, un foarte drag prieten poet și realizator de emisiuni la Radio Cluj pe teme de Muzică Românească, ușoară rock și muzică folk. Îl rugasem la un moment dat să verifice ceva în arhiva Radio Cluj referitor la un cântec de-al meu de prin 1976.

„O poezie scrisă excepțional acum aproape 10 ani”

Și uite așa, dintr-o vorbă în alta, i-am povestit și despre lucrurile pe care le-am făcut în vremea pandemiei. Despre cântecele mele noi pe care, pe unele le cunoștea și despre un proiect legat de un album care să se intituleze ”Influențe” în care să-mi aduc într-un fel obolul, trupelor, muzicienilor, stilurilor care m-au influențat în cariera mea artistică.

I-a plăcut foarte tare ideea și mi-a dat poezia care se cheamă ”Asta-i țara” cu un puternic iz social. O poezie scrisă excepțional acum aproape 10 ani, un ”RMN” al societății noastre, a noastră a românilor.

Este de notorietate pasiunea mea pentru Dylan, așa că m-am hotărât să compun un cânte în maniera lui.

Am uitat amândoi de asta, dar undeva la sfârșitul lunii octombrie am revenit și i-am trimis punctul meu de vedere despre cum ar trebui să arate cântecul cu versuri și refren.

La producție ne-au venit tot felul de idei mie și lui Sandy Deac, producătorul muzical, astfel încât să iasă un cântec realizat modern, cu dinamică și credeam noi cu priză la public.

Astfel o bună parte din percuție a fost realizată de sampling-uri cu sunetul roților de tren bătând pe șine, etc.

De aici încolo vă invit pe voi să mai descoperiți câteva subtilități ale acestui cântec și cum bine spunea un prieten bun de-al meu, acesta este un manifest pe care lumea ar trebui să-l asculte cu mare atenție, să înțeleagă mesajul lui și să-l ia în serios.

Cu siguranță a fost cea mai grea piesă pe care am interpretat-o, strofa și refrenul au trebuit cântate dintr-o respirație.

Acum e rândul tău. Ascultă și dă mai departe!”, ne povestește Cătălin Condurache.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate