Connect with us

EVENIMENT

VIDEO. Clujeanul Sabin Sărmaș CANDIDEAZĂ independent la Camera Deputaților

Publicat


Fostul candidat la Primăria Clujului, Sabin Sărmaș, nu renunță. Acesta vrea să candideze independent la Camera Deputaților.

„Mă știi deja.
Sunt eu, Sabin.

VIDEO. Clujeanul Sabin Sărmaș CANDIDEAZĂ independent la Camera Deputaților

Pentru unii sunt Zorro de la păstrăvărie.
Pentru alții sunt un flăcău normal, care nu se ascunde să tragă cu prietenii din pahar.
Nu sunt politicianul obișnuit, sunt sincer, râd mult, spun bancuri și uneori înjur.
Nu mă costumez în politician, nu am paltoane Burberry, cravate mai scumpe decât un plin de benzină sau cabanute de vacantă unde să ies să cosesc iarba în scop electoral.

De aceea ăștia din partide nu mă halesc, s-au aliat cu toții împotriva mea crezând că asta mă va face să mă opresc.
Candidez pentru parlament așa cum am candidat și la primăria Cluj-Napoca.

Independent cu voi în spate.
Nu singur. Ci singurul care trage pentru tine, nu pentru ei.

De ce ai nevoie de mine?
Pentru că, În Republica lui Nimic nu se poate face Niciodată, cea mai des folosita întrebare este: Ai pe cineva?
Ai pe cineva la primărie, la ANAF, la Inspectoratul de stat în construcții? Ai pe cineva la școală, la spital, la Registrul Comerțului?

Căci fară cineva, nu faci nimica.
Pierzi timp, bani, sănătatea..

Candidez la Camera Deputaților pentru ca tu să ai omul tău care să tragă pentru tine, nu pentru ei.
Ca să nu mai trebuiască să AI PE CINEVA ca să-ți rezolvi problemele, ci să le rezolve funcționarul statului plătit pentru asta.

Ca funcționarii să știe că nu mai merge s-o joace ca până acum”, a scris pe Facebook Sabin Sărmaș.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EDUCATIE

VIDEO FOTO. Deschiderea anului universitar 2024-2025, la UBB Cluj. Judoka Alex Bologa, mesaj inspirațional pentru studenți

Publicat

Luni, 30 septembrie 2024, a avut loc ceremonia de deschidere a noului an universitar la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), Cluj-Napoca. Campionul paralimpic Alex Bologa, absolvent al UBB, a fost invitat special în cadrul ceremoniei.

Ceremonia de deschidere a anului universitar, oficiată de rectorul Daniel David, a avut loc luni, 30 septembrie, la sediul central al Universității Babeș-Bolyai, în Aula Magna. Un moment special a fost discursul campionului paralimpic Alex Bologa, judoka nevăzător care a câștigat medalia de aur la Jocurile Paralimpice de la Paris 2024, absolvent al UBB.

Peste 55.000 de studenți și profesori la UBB Cluj. 17.000 de „boboci”

În deschiderea evenimentlui, rectorul Daniel David a evidențiat numărul impresionant de studenți și cadre universitare din cadrul UBB în acest an universitar, dar și prezența tot mai numeroasă a studenților internaționali în cadrul universității.

„Anul acesta suntem, împreună, studenți, profesori, colegi pe cercetare, personal administrativ, în jur de 55.000 de oameni. La masterat și la licență, în acest an, le spunem bine ați venit la UBB unui număr de aproximativ 17.000 de studenți și 400 de doctoranzi în anul I, numere mai mari decât anul trecut. De asemenea, avem în jur de 700 de aplicații de la studenți internaționali pentru anul I. În țările lor, locurile sunt puține, costurile sunt foarte mari și atunci năvălesc în număr mare în România, unde pot primi o educație bună la prețuri accesibile. Socotind toți studenții internaționali, cred că am ajuns, anul trecut, la cel mai mare număr de studenți internaționali pe care le-am avut vreodată în această universitate”, a declarat rectorul Daniel David.

Ingineria și biomedicina, domenii întărite în ultimii ani la UBB

Rectorul a subliniat totodată două direcții în care UBB Cluj a avansat semnificativ în ultimii ani, ingineria și biomedicina, domenii de inovare și cercetare tot mai relevante la nivel mondial.

„În ultimul mandat, noi am reușit să adăugăm două componente care ne-au lipsit, și nu ai cum să fii o universitate comprehensivă fără acestea. În primul rând, am reușit să întărim componenta de inginerie, având o facultate de inginerie și o mulțime de programe. Am avut componente de inginerie și înainte,  însă în prezent am reușit să aducem lucrurile la un alt nivel, cu o facultate și cu alte specializări și am dezvoltat, la nivel post-graduate, programul UBB Med, programul de medicină și de cercetare în acest domeniu. Nu ai cum să fii o universitate comprehensivă fără aceste două componente fundamentale în lumea de astăzi: acolo se dau bani, de acolo se așteaptă inovație și o universitate care nu se ancorează în inginerie, tehnologie și biomedical cred că nu înțelege lumea în care trăiește”, a mai subliniat Daniel David.

UBB, cea mai bună universitate din România în ranking-urile internaționale

În prezent, Universitatea Babeș-Bolyai este cea mai bine cotată din România, ocupând locul 14 în Europa de Est conform clasamentului QS, iar în ranking-ul american US News se situează pe poziția 755 la nivel mondial.

Rectorul Daniel David subliniază însă că, fără un suport financiar adecvat pentru angajarea de cercetători și dezvoltarea domeniilor competitive la nivel mondial, progresul universității ar putea fi încetinit în fața competiției internaționale. În cotextul alegerilor din acest an, el a făcut un apel la guvernanți să susțină din punct de vedere financiar eforturile universității.

„Vă amintiți când am ieșit din ranking-ul Shanghai, a fost un doliu național, dar nimeni nu își amintește cum am intrat acolo, nimeni nu își amintește că an de an am spus în presă că dacă noi nu primim suport financiar, ca UBB să angajeze 200 de cercetători și/ sau să își dezvolte o componentă de biomedical, nu mai rezistăm mult. Noi creștem, dar alții cresc mai mult ca noi”, a arătat rectorul UBB.

Campionul paralimpic Alex Bologa, invitat de onoare

O prezență inspiratoare la ceremonia de astăzi a fost Alex Bologa, campion paralimpic și absolvent al UBB. Bologa, care a câștigat medalia de aur la Jocurile Paralimpice de la Paris 2024, a împărtășit experiența sa academică și sportivă.

Tânărul a fost primit de public cu îndelungate aplauze, iar rectorul Daniel David i-a înmânat un premiu și o medalie din partea universității.

„Odată cu absolvirea liceului, am urmat cursurile departamentului de Psihopedagogie specială din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației. Am ales această disciplină deoarece îmi doream foarte mult să mă autocunosc și să pot, la rândul meu, să ajut persoanele cu dizabilități vizuale când îmi voi încheia cariera sportivă. Acolo am învățat de la profesori foarte bine pregătiți, cum ar fi domnii Adrian Roșean și Marian Pădure că doar prin muncă și perseverență poți să atingi excelența. Aceste valori le-am aplicat atât în viață, în mediul academic, cât și în sport.

Jocurile paralimpice, obiectul oricărui sportiv este să participe la cea mai înaltă competiție a planetei. Să ajungi acolo, să iei o medalie este ceva extraordinar, dar să ieși campion este un vis. Mă bucur că am reușit să obțin această medalie, că am reușit să îmi îndeplinesc visul de când eram copil și mi-am demonstrat că dacă dorești ceva cu adevărat, poți”,  a declarat sportivul.

În încheiere, Bologa a oferit un sfat motivațional noii generații de studenți: „În încheiere, aș dori să transmit studenților ca timpul petrecut în această universitate să fie în scop academic, să muncească, să asculte de cadrele didactice, deoarece ele îi vor ajuta să treacă peste orice barieră și să își îndeplinească visul mult dorit”.

Citește mai departe

EVENIMENT

Poliția extinde în toată țara sistemul informatic de MONITORIZARE electronică. Poate fi folosit în cazul procedurilor JUDICIARE

Publicat

politie 4 bun

Poliția română extinde în toată țara sistemul informatic de monitorizare electronică. Acesta poate fi folosit în cazul procedurilor judiciare.

„Prevenirea și combaterea violențelor de orice fel reprezintă un domeniu prioritar de acțiune pentru Poliția Română, ce presupune concentrarea eforturilor instituționale, identificarea și implementarea a noi mecanisme de lucru, astfel încât victima violenței să fie protejată, iar agresorul sau agresorii să fie trași la răspundere penală.

Începând de mâine, 1 octombrie 2024, 18 județe vor intra în etapa a treia de implementare a Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică.

Poliția extinde în toată țara sistemul informatic de MONITORIZARE electronică. Poate fi folosit în cazul procedurilor JUDICIARE

Astfel, sistemul va fi operaționalizat în Alba, Arad, Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Buzău, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Olt, Suceava, Timiș și Tulcea.

De asemenea, începând cu 1 octombrie 2024, sistemul de monitorizare electronică se aplică și în cadrul procedurilor de control judiciar, control judiciar sub cauțiune și arest la domiciliu, în cauzele în care organele judiciare vor dispune obligația de a purta permanent un dispozitiv electronic de supraveghere în sarcina inculpatului cercetat penal.

Au fost identificate și amenajate spațiile destinate desfășurării activităților de monitorizare electronică, procedura de dotare a acestora cu logistica necesară fiind definitivată.

Utilizarea sistemelor electronice permite o creștere a gradului de asigurare a măsurilor de protecție a drepturilor persoanelor protejate, dar nu reprezintă o măsură de constrângere, ci o metodă de monitorizare/supraveghere, care permite urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse în cadrul unor proceduri judiciare.

„Monitorizarea se va realiza automat”

Utilizarea acestor sisteme permite adoptarea unor măsuri pentru prevenirea și contracararea unui eventual contact fizic între victima violenței domestice și agresor sau, pe viitor, respectarea obligațiilor impuse de executarea măsurii arestului la domiciliu, controlului judiciar, controlului judiciar sub cauțiune.

Monitorizarea se va realiza automat, sistematic și exclusiv pe teritoriul României, asupra unor dispozitive electronice, pe baza identificatorului acestora și în raport de anumite reguli. Identitatea persoanei supravegheate și a persoanei/persoanelor protejate, care poartă dispozitivele electronice, va fi cunoscută doar de organul de supraveghere care creează semnalarea.

Pentru monitorizarea electronică sunt stabilite roluri clare, reguli și proceduri de monitorizare, alertare și intervenție, prin partajarea informațiilor, astfel încât, în cadrul monitorizării, să nu fie cunoscute datele purtătorilor dispozitivelor de supraveghere, ci doar identificatoarele (ID-urile) acestor dispozitive.

„8.978 de ordine de protecție provizorii emise în primele 8 luni”

După introducerea în sistem a semnalării, organul de supraveghere, precum și organul judiciar care a impus obligația de a purta un dispozitiv electronic de supraveghere va avea acces, în anumite condiții stabilite de lege, la datele de localizare ale celui care poartă dispozitivul electronic, în scopul verificării respectării obligațiilor ce revin persoanei supravegheate.

În primele 8 luni ale acestui an, polițiștii au emis 8.978 de ordine de protecție provizorii, 3.622 dintre acestea fiind transformate în ordine de protecție de instanțele de judecată. În aceeași perioadă, polițiștii au intervenit la 87.565 de cazuri de violență domestică, dintre care 42.560 în mediul urban și 45.005 în mediul rural.

La nivel național, în primele 8 luni ale anului 2024, numărul faptelor penale în domeniul violenței domestice a crescut cu 5,3%, față de primele 8 luni ale anului 2023, de la 38.243 la 40.260 de fapte.

Un număr mai mare de infracțiuni din sfera celor de violență domestică arată amploarea fenomenului și necesitatea de a interveni cu toate mijloacele legale pentru diminuarea lui. În același timp, indică faptul că victimele violenței domestice au din ce în ce mai mare încredere să sesizeze Poliția Română.

„21.760 de infracțiuni au fost comise în mediul urban”

Au fost înregistrate creșteri, comparativ cu perioada similară din anul 2023, pentru loviri sau alte violențe (de la 23.786 la 24.743 de fapte), amenințare (de la 4.678 la 5.135 de fapte) și nerespectarea ordinelor de protecție (de la 2.742 la 3.439 de fapte).

Cea mai mare pondere în cadrul infracțiunilor o au „lovirea sau alte violențe” – 61 % (24.743 de fapte) și ,,amenințarea” – 13% (5.135 de fapte), acestea împreună reprezentând peste 74% din total.

După locul comiterii, 21.760 de infracțiuni au fost comise în mediul urban, 18.482 în mediul rural, 32.508 la domiciliu și 7.752 în spațiul public.

În primele 8 luni ale anului 2024, s-a înregistrat o creștere atât a numărului autorilor (40.943) care comit astfel de fapte, cât și a victimelor acestora (42.295).

În aceeași perioadă, instanțele judecătorești au emis 8.745 de ordine de protecție, 3.622 fiind provenite din ordine de protecție provizorii.

Referitor la nerespectarea ordinului de protecție, au fost sesizate 3.439 de infracțiuni.

La nivel național, au fost emise 8.978 de ordine de protecție provizorii, 3.622 dintre acestea fiind transformate în ordine de protecție.

„Au fost emise 9.564 de instrumente de protecție pentru victimele violenței domestice”

Din totalul ordinelor de protecție provizorii emise, 8.187 au fost confirmate de unitățile de parchet (91%).

Referitor la nerespectarea ordinului de protecție provizoriu, au fost sesizate 583 de infracțiuni, dintre care 349 în mediul urban și 234 în mediul în rural.

În primele 8 luni ale anului 2024, la nivelul D.G.P.M.B. și al inspectoratelor de poliție județene Bacău, Brașov, Cluj, Călărași, Caraș – Severin, Constanța, Covasna, Galați, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Iași, Mehedinți, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Teleorman, Vâlcea, Vrancea și Vaslui, unități care au intrat în etapa I, respectiv a II-a etapă a Proiectului pentru implementarea S.I.M.E., au fost emise 9.564 de instrumente de protecție pentru victimele violenței domestice, dintre care 5.193 de ordine de protecție provizorii și 4.371 de ordine de protecție (emise de instanțele judecătorești).

„Au fost înregistrate în total 643 de infracțiuni”

În 1.033 de situații, a fost pusă în aplicare măsura „obligarea agresorului de a purta permanent un dispozitiv electronic de supraveghere”, reprezentând aproximativ

11% din totalul ordinelor de protecție provizorii emise și ordinelor de protecție emise de instanțele judecătorești.

În ceea ce privește infracțiunile constatate, au fost înregistrate în total 643 de infracțiuni, dintre care 59 de distrugere, 416 pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție și 168 pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a ordinului de protecție provizoriu.

Pentru 81 dintre persoanele cercetate pentru aceste infracțiuni, au fost dispuse măsuri preventive: 52 de rețineri, 16 arestări preventive, 2 arestări la domiciliu și 11 măsuri de control judiciar.

Polițiștii emit ordine de protecție provizorii, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, când constată că există un risc iminent ca viața, integritatea fizică ori libertatea unei persoane să fie puse în pericol printr-un act de violență domestică, în scopul diminuării acestuia”, a comunicat IPJ Cluj.

Citește mai departe

EVENIMENT

MAE: Atenționare de călătorie în Franța. Apeluri la GREVĂ

Publicat

franta

Ministerul Afacerilor Externe a lansat, luni, o atenționare de călătorie în Franța, unde sunt posibile perturbări ale circulației mijloacelor de transport după ce sindicatele au lansat apeluri în vederea unei greve.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Franța că sindicatele reunite ale lucrătorilor din Franța au lansat apeluri la mobilizări în vederea unei greve la nivel național începând de luni, 30 septembrie 2024, ora 19.00, până miercuri, 2 octombrie 2024, ora 08:00, pentru abrogarea reformei pensiilor și creșterea salariilor.

MAE: Atenționare de călătorie în Franța. Apeluri la GREVĂ

Detalii privind circulația trenurilor naționale (TGV, Ouigo) și locale (TER, Intercités, Transilien) vor fi disponibile cu 24 până la 48 de ore înainte, pe paginile de internet https://www.sncf-connect.com/aide/informations-situation-perturbee și https://www.sncf-connect.com/train/greve.

Transportul public urban ar putea fi, de asemenea, perturbat.

Autoritățile franceze recomandă cetățenilor să consulte paginile de internet ale rețelei locale de transport pentru prognoze ale traficului și regiei autonome de transporturi pariziene – RATP.

Informații privind circulația unor linii de autobuze, tramvaie, metrouri, precum și pentru RER, vor fi disponibile cu 24 până la 48 de ore în avans.

„USACgt și sindicatul Direcției Generale a Aviației Civile (DGAC) au lansat un apel la mobilizare, ceea ce ar putea duce la perturbări ale traficului aerian. În cazul unui impact asupra traficului, DGAC ar putea solicita companiilor aeriene reducerea traficului, comunicarea urmând să se facă cu 24 de ore până la 48 de ore înainte de grevă”, transmite MAE.

Pasagerii vor fi anunțați de eventuale anulări/întârzieri ale zborurilor prin SMS. Detalii privind zborurile sunt disponibile pe paginile de internet https://www.parisaeroport.fr/ și https://www.parisaeroport.fr/passagers/les-vols/compagnies-aeriennes.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Paris: +33147052966 și +33147052755.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție următoarele telefoane de permanență, în funcție de circumscripția consulară de reședință: Consulatul General al României la Paris: +33680713729; Consulatul General al României la Marsilia: +33610027164; Consulatul General al României la Lyon: +33643627736; Consulatul General al României la Strasbourg: +33627050022.

Citește mai departe

EVENIMENT

Ultimatumul lui Neluțu Varga: Vom începe să ne DESPĂRȚIM de cei care nu dau totul pentru CFR Cluj

Publicat

varga

Neluțu Varga și-a băgat în ședință de urgență jucătorii și staff-ul tehnic după înfrângerea rușinoasă de sâmbătă din meciul cu UTA, scor 1-3. Patronul CFR Cluj a transmis un ultimatum clar inclusiv antrenorului Dan Petrescu. Atitudinea echipei i-a displăcut, deși toate condițiile necesare au fost asigurate.

„Le-am dat un ultim avertisment. Au toate condițiile, le-am dat salariile, iar acum mă aștept la o schimbare totală de atitudine. Este ultimul avertisment, iar la următoarea întâlnire nu vor mai fi vorbe, ci fapte. Vom începe să ne despărțim de cei care nu dau totul pentru CFR Cluj”, a declarat Varga, preluat de dincolodesport.eu.

Ultimatumul lui Neluțu Varga: Vom începe să ne DESPĂRȚIM de cei care nu dau totul pentru CFR Cluj

Cu toate acestea, Varga nu ia momentan în calcul demiterea lui Dan Petrescu: „El este șeful vestiarului, comandantul de oaste. Am încredere că lucrurile vor reveni la normal.”

După această declarație, echipa se pregătește pentru meciul cu Poli Iași, iar în cazul unor noi eșecuri, Varga a lăsat să se înțeleagă că vor urma măsuri drastice.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax