Connect with us

ACTUALITATE

U-BT a pus în vânzare bilete virtuale, iar fondurile strânse vor fi donate suporterului Sorin Roșu

Publicat


Cel de-al cincilea turneu din cadrul Ligii Naționale de Baschet masculin se va desfășura în perioada 14-15 ianuarie 2021, în BTarena Cluj-Napoca. Reprezentanții lui U-BT anunță că au pus în vânzare un pachet de bilete virtuale pentru meciurile echipei noastre.

„T𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐭𝐨𝐦𝐛𝐨𝐥𝐚̆ specială”

Datorită situației epidemiologice actuale, biletele virtuale nu oferă accesul fizic la meciuri, însă cu toate acestea, 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐚̂𝐧𝐬𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐯𝐢𝐫𝐭𝐮𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐚𝐳𝐮𝐥 𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐬̦𝐮, un suporter al Universității aflat într-un moment de mare încercare a vieții. Sorin este un supraviețuitor, un luptător ambițios și încăpățânat. U-BT și Șepcile Roșii luptă alături de el 𝐢̂𝐧 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭𝐚̆ 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐝ă 𝐝𝐢𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐥𝐮𝐢!

Mai mult decât atât, 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐚 𝐢̂𝐧𝐭𝐫-𝐨 𝐭𝐨𝐦𝐛𝐨𝐥𝐚̆ specială prin care vom oferi un 𝗺𝗮𝗶𝗼𝘂 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗻𝗲𝗴𝗿𝘂. Produsul nu este disponibil publicului larg sau pe shop.u-bt.ro. Fiecare bilet achiționat va fi introdus în tombolă. 𝐌𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞, 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐬̦𝐚𝐧𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐚̂𝐬̦𝐭𝐢𝐠 𝐬̦𝐢, 𝐝𝐞𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫, 𝐨 𝐬̦𝐚𝐧𝐬𝐚̆ 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐚 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐧𝐨𝐢 𝐥𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐚̆. Câștigătorul va fi contactat telefonic și pe e-mail.

Povestea lui Sorin:

Vă salut dragilor. Sunt Sorin Roșu, multi dintre voi stiți cu ce “mă ocup” în ultimul timp, însa pentru cei care nu știu povestea mea, o voi detalia pe scurt, cât de scurt o fi nu știu, că am “lucrat ceva” în ultimul an și jumătate, ca să pot scrie textul acesta.

În urma nebuniilor trăite în ultimele 15 luni: 3 operații majore, 14 ture de chimioterapie, 2 catheteruri în mine (recent a apărut și al treilea) si împunsaturi cu sutele, speranțele de vindecare au fost foarte mari (asta era chiar și parerea medicilor), însă în urma scanărilor de luna trecută, m-am trezit cu 26 metastaze noi în ficat.

„Costurile sunt extrem de mari pentru mine”

Metastazele au apărut pe chimioterapie, aceasta nemaifăcându-și efectul. Eram in grafic cu banutii, credeam că mă reîntorc acasă vindecat, dar s-au schimbat planurile: urmeaza două ture de radioembolizare (injectarea unei substante radioactive la ficat – tulai, cum sună asta… medicină nucleară cică!), pe langă cele doua catheteruri, m-am mai dotat cu înca unul zilele trecute.

Evident de o încă operație ulterioară la ficat nu scap (nu-mi fac griji, chirurgul care se ocupă de mine se simte ca acasă atunci când mă desface, va fi a treia oara, avem o “relație aparte”) si apoi voi primi “desert”, din nou cateva ture de chimioterapie sau alt fel de tratament. Costurile sunt extrem de mari pentru mine și evident fără ajutorul vostru nu aș putea parcurge următorii pași. Orice gest cat de mic, orice suma de bani e binevenita.

Radioembolizarea va costa 60.000 de euro

Însă am ajuns în situația în care nu mai pot aștepta: mi se vor injecta trei doze de substanță nucleară, fiecare doză fiind împreună cu spitalizarea în jur de 20,000 euro, deci 60,000 euro doar radio-embolizarea.

Va urma apoi și o altă operație costisitoare, precum și alte tratamente, analize, scanări, medicamente, suplimente. Oricum, am început demersurile și pentru obținerea unor drepturi, doar sunt de atâta amar de vreme în Franța, cred că voi putea obține niște reduceri de preț. Vă voi ține la curent.

„Durerea fizică e trecătoare”, spune Sorin

Vă mulțumesc din suflet de pe acum, am încredere că, cu pași mici dar siguri, voi putea strânge suma de bani necesară cu ajutorul vostru. Ce vă pot asigura: oricât de tare m-ar durea (momentan nu am reușit să ajung la o ințelegere cu durerea de intestine si sunt pe morfină de saptamani bune, dar îi dau eu de cap curând), la orice chinuri voi fi supus si oricât de greu mi se va părea, voi merge înainte cu capul sus, cu demnitate. Am învățat ca durerea fizică e trecatoare!

Fizic, momentan sunt obosit datorită durerilor, însă analizele imi sunt relativ bune având în vedere prin ce-am trecut în ultimul timp, îmi voi reveni, n-am emoții… mă regenerez bine de tot dupa fiecare ciopârțire!

Mental, sufletește și spiritual sunt bine, nu visam ca aș putea ajunge sa privesc lucrurile astfel, cel puțin nu viața asta! M-a luat în brațe Divinitatea de fiecare dată când n-am mai putut. Consider că am vazut moartea cu ochii de cel puțin trei-patru ori în cele 15 luni, mi-am obosit Îngerașul de numa’ el știe, dragul de el (vorba aia “la tăți ni-i greu”, n-avem de ales 🙂 ).

Sorin are o șansă la vindecare

Urmează o perioada cel puțin “interesantă”! Vestea bună e că medicii consideră că am o șansă de vindecare, si nu doar de prelungire a vietii, de pe o luna pe alta… șansă care totuși nu sună foarte extraordinar pentru ei (medicii își fac datoria și sunt sinceri cu mine, îmi spun de fiecare dată că nu-mi garantează miracole (am auzit asta cel puțin de 5 ori în ultima lună), dar mă agăț de această șansă cu toată ființa mea.

Vreau să mă bucur de Cerul auriu care va apărea atunci cand se va termina furtuna care e pe capul meu și să pot asculta în liniște glasul dulce al ciocârliei… la fel cum spun versurile imnului “𝐘𝐨𝐮’𝐥𝐥 𝐍𝐞𝐯𝐞𝐫 𝐖𝐚𝐥𝐤 𝐀𝐥𝐨𝐧𝐞”, imn care îmi dă putere si speranță de fiecare dată când îl ascult! Știu că nu sunt singur și că vă am pe voi și mă împingeți de la spate, atunci când cred că nu mai pot!

Istoricul medical al lui Sorin din ultimele 15 luni

În septembrie, 2019 am fost diagnosticat cu cancer în ultimul stadiu la colon cu “fără număr” metastaze la ficat. Conform statisticilor mi s-au dat 10-15% șanse de supraviețuire sau mai recent am aflat aici in Franța că teoretic aș fi avut 6 luni de trăit din momentul aflării veștii.

„Consider că am multe de făcut încă în viața asta”, afirmă Sorin

Au trecut 15 luni de atunci, “n-am chef și timp de prostii” (vorba mea), vreau să trăiesc, să mă reîntorc pe terenul de fotbal cu băieții, să mă retrag în natură pe un lac la pescuit, să stau pe terasa localului meu preferat din Cluj la o cafea și o bere cu prietenii, săvă văd personal pe toți cei care ați fost și sunteți alături de mine, sau să mă pot bucura din nou de plăcerile vieții și să pot pune în practică ceea ce am învățat în perioada aceasta (am înțeles în 15 luni cât n-am ințeles în 40 de ani și e al naibii de frumos ceea ce am învățat, consider că am multe de facut încă în viața asta)!

În cele 15 luni n-am prea stat si am “muncit”, dar nu în IT, ci în “alt domeniu”: am trecut printr-o operație de ocluzie in Clujul meu drag, în care mi s-a scos ditamai tumora din colon (bonus și apendicele), am făcut 8 ture de cea mai agresivă chimioterapie “de pe piață”, am trecut printr-o aplazie cel puțin “interesantă” tot în Cluj.

„A urmat o operație la ficat”

Apoi a urmat o operație in Marseille la ficat (13+ ore, cred că au fost 16 în total) în care am lăsat pe masa de operație 33 de metastaze plus jumătate de ficat (bonus și fierea), 4 ture de chimioterapie intraarteriala agresivă la ficat, făcute în genunchi din cauza durerii (doar în modul acesta a vrut să intre în mine) tot în Marseille.

A urmat o operație la ficat mai “puțin grea” de data aceasta, doar de vreo 8-10 ore (în afară de 3 leziuni nu cred ca mi-au mai scos si altceva), plus alte două ture de chimioterapie, tot în Franța. Cam atât despre mine.

Am mai învățat un lucru: “Never Give Up!”, oricât de greu ne-ar fi! Se zice că Dumnezeu ne dă atât cât putem duce! Nu știu dacă e așa, dar ce știu sigur e că Dumnezeu nu ne bate, nu ne cearta, nu ne pedepsește, ci ne iubește pe fiecare în egală măsura indiferent de “greșelile” pe care le facem. Dumnezeu este Energie, Lumină, Conștiință, Dumnezeu este în noi!

CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ACTUALITATE

Electrica oferă reduceri clienților care nu au optat încă pentru un contract din piața concurențială

Publicat

Compania Electrica Furnizare a anunțat că vor fi făcute reduceri de preț utilizatorilor care nu au optat pentru un contract din piața concurențială. Reducerea va fi aplicată din 1 ianuarie şi până la momentul în care clienţii vor opta pentru un contract din piaţa concurenţială, insă nu mai târziu de finalul lunii august.

Compania oferă benevol un discount consumatorilor care doresc trecerea în piaţa concurenţială, dar nu au avut încă timpul să ia o decizie informată.

Discount-ul se aplică pentru intervalul cuprins între data de 1 ianuarie 2021 şi momentul în care aceştia optează pentru o ofertă de pe piaţa liberă, oricând până la data de 31 august 2021.

Vezi unde te poți informa

Discount-ul va reflecta diferenţa dintre preţul de serviciu universal şi preţul ofertei concurenţiale pentru care a optat consumatorul, sprijinind astfel tranziţia facilă a acestuia în piaţa concurenţială şi oferindu-i suficient timp pentru a face cea mai bună alegere”, se arată într-un comunicat emis de Electrica.

Electrica Furnizare continuă campania de informare a consumatorilor cu privire la ofertele din piaţa concurenţială, atât prin modalităţi tradiţionale, odată cu cu emiterea facturii sau în cadrul Centrelor de Relaţii cu Clienţii, cât şi în mediul online, AICI.

Sursa: agerpres

Citește mai departe

ACTUALITATE

ESENȚIAL CLUJ24.RO/ Principalele știri din ultimele 24 de ore

Publicat

Cluj24.ro prezintă principalele 5 știri locale din ultimele 24 de ore:

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe: Demisia lui Ludovic Orban nu e destul. Nu vreau să fie înlocuit de unul cu costume mai frumoase

Convocări la echipele naționale pentru un jucător și doi membrii din staff-ul lui U-BT

Emil Boc: Nu-mi doresc nicio funcție în PNL/ Congresul – momentul să discutăm ce e de făcut cu partidul

Vremuri disperate, măsuri disperate. Un magazin din Cluj-Napoca servește clienții „pe caiet”

VIDEO/ Asaltul CIORILOR asupra clădirii UBB. Ce ”armă” folosește Primăria Cluj-Napoca

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cum va fi vremea azi, 20 ianuarie, la Cluj

Publicat

Vremea la Cluj azi este rece cu temperaturi de iarnă. Maxima este înregistrată în jurul orei 15:00 la 1 grad Celsius, iar cerul va fi pe tot parcursul zilei acoperit de nori.  

Șansele de precipitații sunt de 70%, iar cantitatea de precipitații este de 1 litru/metrul pătrat. Vântul va sufla în medie cu 10 km/h. Pe arii restrânse vor fi și rafale de maxim 12 km/h. 

Minima este de –3 grade Celsius la ora 06:00, iar în timpul dimineții vântul suflă cu 8 km/h. 

Citește mai departe

ACTUALITATE

Comisia Europeană: Vaccinările trebuie să se accelereze. Până la vară, statele membre ar trebui să vaccineze 70% din populație

Publicat

Comisarul european al Sănătăţii îndeamnă statele membre să vaccineze 70% din populație până la vară, precizând că este nevoie ca procesul de vaccinare să se intensifice, astfel încât, 80% din angajaţii din sănătate şi din persoanele de peste 80 de ani să poată fi vaccinați până în luna martie.

Astfel, comisarul european al Sănătăţii, Stella Kyriakides, a lansat îndemnul în cadrul unei conferinţe de presă în care a fost criticată lentoarea startului campaniei de vaccinare în statele membre, comparativ cu Marea Britanie, SUA şi Israel.

Posibilitatea intreducerii certificatului de vaccinare

„Propunem ca până în martie, statele membre să fi vaccinat cel puţin 80% din angajaţii din sănătate şi din persoanele de peste 80 de ani[…] Propunem de asemenea ca, până la vară, statele membre să fi vaccinat 70% din adulţi”, a declarat şi Margaritis Schinas, vicepreşedinte al Comisiei Europene.

Totodată, comisarul european al Sănătăţii, Stella Kyriakides a mai spus că „vaccinările trebuie să se accelereze”, fiind pusă în discuție în cadrul conferinței și posibilitatea introducerii certificatelor de vaccinare necesare intrării în statele membre, după modelul lansat deja de Grecia.

Sursa: agerpres

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate