Connect with us

EVENIMENT

„Sarmalerărie”, restaurantul care aduce bucatăria tradițională în casele clujenilor

Publicat


Restaurantul cu specific românesc, „Sarmalerărie” aduce bucatăria tradițională în casele clujenilor, fiind situat pe strada Cotită nr.1. Meniul conține cinci variante de sarmale și mămăligi, deserturi, dar și „Zama zilei”. Prețurile sunt accesibile, o porție de mămăligă costă între 4-13 lei, în timp ce prețurile unei sarmale variază între 4,50 și 5,50 lei. Localul este deschis în intervalul orar 10:00 – 20:00, în timpul săptămânii și sâmbăta între orele 12:00 – 16:00.

„Clienții au fost super entuziasmați de ideea nostră, în primul rând, de dificultatea numelui, în al doilea rând și mai apoi de preparatele noastre”, explică Ilie Moldovan, proprietarul afacerii.

 

1+1 gratis: sarmale în varză acră, mămăligă cu nuci, bulzul primarului, griș în lapte caramelizat.

Comandă aici: https://tazz.ro/cluj-napoca/locatie/sarmalerarie/1356/

.
.
.

#food #goodfood #delicious #freshfood #localfood #cluj #ilovecluj #clujlife #clujrestaurants #eatincluj #sarmale #sarmalerarie #traditional #romania #instafood #tazz #supportsmallbusiness #fanafacerimici

Publicată de Sarmalerărie pe Joi, 27 august 2020

Cum s-a născut ideea unui restaurant care să vândă sarmale?

„Eram anul trecut la târgul de la Negreni cu două rulote de mâncare unde vindeam sandvișuri, hotdog-uri și alte semi preparate. Am văzut că nu se vând și am cerut de la restaurant să mi se aducă o oală de sarmale pe care am reușit să o vând într-o jumătate de oră.

Am cerut și a doua zi o oală de sarmale, iar după o jumătate de oră am rămas fără sarmale. După acest eveniment am decis că ar fi cazul să deschid o sarmalerărie”, a dezvăluit omul de afaceri.

Griș în lapte caramelizat, unul dintre deserturile restaurantului

Tipurile de sarmale care se regăsesc în meniul restaurantului

„Momentan avem cinci variante de sarmale, am făcut vegetariene cu păsat, ciuperci pleurotus, champignon, morcov și nucă în varză acră și în foi de viță.

Avem cu amestec de carne la sarmalele cu cimbru și mărar pe care le avem îmbrăcate în varză dulce, varză acră și foi de viță de vie. Ele conțin 80% carne. Intenționăm să adăugăm alte variante în următoarea perioadă.

Sarmale cu carne în viță de vie, unul dintre preparatele propuse de meniul restaurantului „Sarmalerărie”




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate