Connect with us

CULTURA

Sărbătorile trec, distracția ba. EVENIMENTE în Cluj-Napoca și în IANUARIE. Seri de JOCURI, KARAOKE, spectacole de teatru și YOGA

Publicat


ama 1

Odată cu trecerea sărbătorilor de iarnă, oamenii intră în starea de hibernare. Nu mai sunt cadouri, nu mai sunt luminițe, atmosfera din luna ianuarie e din ce în ce mai monotonă. Cu toate acestea, în Cluj-Napoca, evenimentele continuă să se desfășoare și după sărbători. Iată ce posibilități au clujenii, studenții și turiștii luna aceasta.

Divertisment

  1. Quiz Night

Cei de la L’Autre Café propun un quiz night, în data de 5 ianuarie 2022, la ora 19, seară în care participanții își pot testa cunoștințele, câștigând premii. Acestea sunt după cum urmează:

–        Premiul 1: o sticlă de tărie

–        Premiul 2: un rând de bere

–        Premiul 3: un rând de shot-uri

„Echipele trebuie să fie formate din maxim 4 jucători, iar pentru fiecare jucător în plus se va deduce câte un punct din punctajul final.

Telefoanele mobile sunt interzise, cei surprinși riscă descalificarea întregii echipe. Telefonul nu face parte din echipă”, punctează L’Autre Café pe Facebook.

Rezervările se fac prin mesaj sau telefonic, la numărul 0741245311.

  1. Seară de karaoke

ama 5

Sâmbătă, 8 ianuarie 2022, de la ora 19:00, același pub organizează o altă seară de distracție, de data aceasta în formatul unui concurs de karaoke, în urma căreia favoriții publicului vor fi premiați.

„Tot ce trebuie să faci este să te înscrii și să cânți! Iar dacă publicul te-a plăcut, acesta te va trimite direct pe podiumul câștigătorilor. Locurile 1, 2 și 3 vor primi niște recompense speciale din partea noastră”, anunță echipa L’Autre Café în cadrul evenimentului de pe Facebook, Karaoke Night.

Atât rezervările, cât și înscrierile se fac prin mesaj pe pagina de Facebook, sau telefonic, la numărul 0741245311.

  1. Meet & Play Board Game Night

ama 4

La The Guild Hall, de pe Strada Samuil Micu, se organizează o seară de jocuri de masă, în data de 21 ianuarie, începând cu ora 18:30.

„Dacă îți plac jocurile de societate sau ai vrea să încerci câteva dar nu ai cu cine, sau dacă pur și simplu vrei să cunoști oameni noi, Meet & Play va fi seara perfectă pentru tine”, anunță The Guild Hall.

„Vei încerca jocurile simple și distractive, de petrecere, din colecția noastră în timp ce vei lega noi prietenii. Te vei putea alătura unui grup deja existent sau vei putea forma propriul tău grup propunând un joc.

Poți veni singur sau cu un prieten, scopul fiind de a socializa și de a face cunoștință cu persoane noi. Echipa noastră foarte prietenoasă va fi acolo pentru a face lucrurile mai ușoare”, adaugă organizatorii.

Evenimentul va dura 3 ore și jumătate, iar accesul se va face doar pe baza certificatului verde electronic. Pentru a participa, este necesară achiziționarea unei intrări de zi sau deținerea unui abonament. Ceaiul, apa, cafeaua și ciocolata caldă sunt incluse în preț, iar la linkul următor se găsesc toate informațiile privind prețurile: https://guildhall.ro/memberships/?fbclid=IwAR0ytNxa4zKPiPi7fc92fceXwyJHA_q9OLEoaUsZ6T0QDiNNX7pYbSj4NGI.

  1. Concert Țapinarii

ama 6

Tot în data de 8 ianuarie, va avea loc o serie de concerte la Zipp It, pe Calea Moților, Nr. 147, din Cluj-Napoca.

Formația vocal-instrumentală de două voci și o chitară va încânta publicul cu „versuri sincere despre căsătorie, amante, copilărie, parenting, divorț, criza de 40, pițipoance, libertate, fericire”, după cum este precizat în descrierea evenimentului.

Biletele se achiziționează la intrare, prețul acestora până în data de 5 ianuarie fiind de 30 de lei, după care va urca la 40 de lei, preț valabil inclusiv în ziua concertului.

Pentru mai multe informații, cei de la Zipp It pun la dispoziție numărul de telefon: 0723 078 794.

Cultură

  1. Spectacolul „Spărgătorul de Nuci” (Piotr Ilici Ceaikovski)

Duminică, 16 ianuarie, începând cu ora 18:30, va avea loc spectacolul Spărgătorul De Nuci, de P.I. Ceaikovski, în care dirijor va fi Vladimir Lungu, coregrafia și regia aparținând lui Vasile Solomon. Magdy Hawash a adaptat scenografia după Valentin Codoiu.

Spectacolul este coprodus de Opera Națională Română Cluj-Napoca și Rotary Club Cluj-Napoca. Acesta va avea o pauză și se va încheia în jurul orei 20:30.

Biletele se găsesc pe: https://www.bilete.ro/spargatorul-de-nuci-onrcj/spargatorul-de-nuci-de-piotr-ilici-ceaikovski-16-ian-2022/?fbclid=IwAR00F42AfMw1IhILsyzG7p29Tcfhg_o2nB9OW92MVs7pVWgujzRHccj_1qg.

  1. „O noapte furtunoasă” la Teatrul Național Cluj-Napoca – premieră

Pe 23 ianuarie, ora 19:00, la Teatrul Național Cluj-Napoca, va fi pusă în scenă piesa lui I. L. Caragiale, „O noapte furtunoasă”, în premieră, în regia lui Dragoș Pop. Scenografia aparține Adrianei Grand, iar maestrul de lumini este Jenel Moldovan.

Distribuția este după cum urmează:

–        Ovidiu Crișan: Jupân Dumitrache Titircă (zis „Inimă-Rea”), chiristigiu și căpitan în garda civică

–        Miron Maxim: Nae Ipingescu, ipistat, amic politic al căpitanului

–        Ioan Isaiu: Chiriac, tejghetar, om de încredere al lui Dumitrache, sergent în garda civică

–        Alexandra Tarce: Spiridon, băiat „pe procopseală” în casa lui jupân Dumitrache Titircă

–        Radu Lărgeanu: Rică Venturiano, arhivar la o judecătorie de ocol, student în drept și publicist

–        Ramona Dumitrean: Veta, consoarta lui jupân Dumitrache Titircă

–        Romina Merei: Zița, sora Vetei

Biletele se achiziționează la linkul: https://www.bilete.ro/o-noapte-furtunoasa/o-noapte-furtunoasa-29-ian-2022.

  1. Alte spectacole la Teatrul Național Cluj-Napoca

ama 3

Luna ianuarie promite clujenilor numeroase alte spectacole la Teatrul Național, precum:

–        „Crimă cu pistol și bile”, 7 ianuarie, ora 19:00, spectacol reprogramat din 19 decembrie

–        „Nu mai tine linia ocupată”, 9 ianuarie, ora 19:00

–        „Amalia respiră adânc”, 12 ianuarie, ora 19:00

–        „Cartoforii”, 13 ianuarie, ora 19:00

–        „Il Nullafacente. Aleg să nu fac nimic.”, 14 ianuarie, ora 19:00

–        „Sânziana și Pepelea”, 15 ianuarie, ora 19:00

–        „KEAN”, 16 ianuarie, ora 19:00

–        „Trei surori”, 26 ianuarie, ora 19:00

–        „ELLING”, 28 ianuarie, ora 19:00

Mai multe informații despre spectacole se găsesc pe pagina oficială de Facebook a Teatrului Național Cluj-Napoca.

Dezvoltare personală

ama 2

În cadrul studioului Magic Yoga, de pe Strada General Eremia Grigorescu, Nr.11, se vor desfășura mai multe activități menite să îi ajute pe participanți să se elibereze de tot ceea ce nu le mai servește corpul și sufletul, precizează echipa Magic Yoga.

Cei pasionați sunt așteptați, în luna ianuarie, la numeroase evenimente, precum:

–        Vinyasa Flow cu Marta, 4 ianuarie, ora 20:00

–        Yoga pentru coloana vertebrală cu Andreea, 6 ianuarie, ora 19:15

–        Backbends cu Loredana, 10 ianuarie, ora 20:00

–        Yoga de dimineață cu Timea, 13 ianuarie, ora 8:00

–        Twist & Detox Yoga cu Loredana, 14 ianuarie, ora 8:00

–        Yoga pentru deschiderea șoldurilor cu Timea, 14 ianuarie, ora 18:30

–        Yoga Family cu Daniela, 20 ianuarie, ora 18:00

În plus, duminică, 9 ianuarie, la ora 18, se va desfășura „Magia Sunetelor Tibetane” cu Bogdan Bufnea.

Mai multe informații despre evenimente se găsesc pe pagina oficială de Facebook, Magic Yoga – Joy Studio, https://www.facebook.com/magicyogacluj.

Amalia Oprescu

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

La ce trebuie să fiți ATENȚI atunci când faceți cumpărături ONLINE. Sfaturile șefului ANPC

Publicat

Paul Anghel, șeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), recomandă persoanelor care fac achiziţii online să verifice dacă operatorul economic este de încredere, confirmând datele de înregistrare ale companiei şi verificând feedback-ul şi reclamaţiile primite online.

Paul Anghel oferă câteva sfaturi utile pentru siguranţa în online, scrie Alba24.ro:

– Afacerile legitime acceptă în general plățile electronice cu cardul și nu solicită transferuri de bani. Neacceptarea plății cu cardul este suspectă.

La ce trebuie să fiți ATENȚI atunci când faceți cumpărături ONLINE. Sfaturile șefului ANPC

– Verificați dacă aveți de-a face cu un operator economic de încredere, confirmând datele de înregistrare ale companiei și verificând feedback-ul și reclamațiile primite online.

– Introduceți contul bancar sau datele cardului pentru efectuarea plății doar pe o pagină web securizată. O pagină web securizată va avea https:// la începutul denumirii afișate în bara de adrese și o imagine cu un lacăt închis în browser.

– Nu trimiteți niciodată contul bancar sau datele cardului prin e-mail, SMS sau mesagerie instant.

– Nu dezvăluiți informații personale unui comerciant online.

Sfaturi pentru protejarea informațiilor:

– Puteți verifica dacă o afacere este legitimă online sau telefonic.

– Asigurați-vă că website-ul este sigur. Căutați imaginea unui lacăt și https:// în bara de adrese.

– Nu împărtășiți informații care ar putea fi folosite pentru a vi se ghici parolele și fura identitatea. De exemplu, nu folosiți data nașterii ca parolă.

– Asigurați-vă că aveți instalate pe toate dispozitivele personale, inclusiv pe laptop, tabletă și telefon, o soluție împotriva programelor malware și un software antivirus. Asigurați-vă că le mențineți actualizate.

– Nu vă trimiteți niciodată datele bancare sau datele cardului de credit prin e-mail.

Recomandări pentru protejarea dispozitivelor:

– Setați întotdeauna o parolă, un cod PIN sau un cod de acces pentru a opri alte persoane să vă folosească dispozitivele.

– Asigurați-vă că actualizați aplicațiile și sistemele de operare de îndată ce sunt versiuni noi disponibile. Puteți utiliza funcția de actualizare automată a dispozitivului dvs. în acest scop.

– Asigurați-vă că dispozitivul dvs. nu se conectează automat la noi rețele wifi fără permisiunea expresă a dumneavoastră.

– Evitați să introduceți orice informații confidențiale sau sensibile, cum ar fi nume de utilizator, parole, datele cardului, în timp ce sunteți conectat la rețele necunoscute sau rețele wifi publice.

– Instalați aplicații doar de la furnizori de încredere.

– Pentru parole, utilizați o combinație de majuscule, minuscule, numere și simboluri. Parolele lungi sunt puternice, gândiți-vă mai degrabă la fraze decât la parole. Nu folosiți aceleași parole pentru conturi diferite.

Cum să vă feriți de scam și phishing:

– Nu deschideți ferestre pop-up suspecte sau faceți clic pe linkuri sau atașamente din e-mailuri sau mesaje text de la persoane pe care nu le cunoașteți.

– Nu răspundeți la apeluri telefonice care vă cer să acceseze de la distanță calculatorul dumneavoastră – închideți imediat apelul.

– Fiți precaut la orice solicitare neobișnuită de a plati pentru bunuri sau servicii pe care nu vă amintiți să le fi cumpărat.

– Puteți fi tras la răspundere legal dacă furnizați datele de plată unei surse implicate în activități frauduloase – verificați întotdeauna dacă beneficiarul plății este legitim.

– Nu deschideți e-mailuri de la persoane pe care nu le cunoașteți. Verificați e-mailurile care pretind că provin de la prieteni sau de la membri ai familiei, asigurându-vă că adresa de e-mail este corectă.

Citește mai departe

ECONOMIE

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Indicii ROBOR se apropie de 6%

Publicat

De

Nivelul redus al aversiunii față de risc a permis leului să-și consolideze poziția de cea mai stabilă monedă din regiune.

Cursul euro a crescut marginal la 4,9773 lei iar cotațiile din piață s-au apropiat la 4,9477 – 4,978 lei.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Indicii ROBOR se apropie de 6%

Indicii ROBOR se mențin la valori comparabile cu cele din mai – iunie 2022, și se apropie de pragul de 6%, valoare egală cu dobânda la facilitatea de depozit.

La începutul săptămânii, indicele la trei luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei contractate înainte de mai 2019, a stagnat la 6,09%. Indicele la 6 luni, folosit la calcularea ratelor la creditele ipotecare, s-a oprit la 6,12%, iar cel la 12 luni s-a consolidat la 6,13%.

Finanțele au organizat luni o licitație de titluri de stat cu scadența mai 2027. Valoarea programată a emisiunii a fost de 500 milioane lei, însă oferta băncilor sau cliențiilor acestora a scăzut simțitor așa că Trezoreria s-a împrumutat cu „doar” 443,2 milioane lei la o dobândă anuală de 6,22%.

Cursul monedei americane a scăzut

Chiar dacă piața americană era închisă cu ocazia minivacenței prilejuite de Presidents’ Day (Ziua Președintelui) volatilitatea euro s-a îngustat la 1,0770 – 1,0790 dolari. Cursul monedei americane a scăzut de la 4,6207 la 4,6189 lei.

Piața nu mai pariază pe reducerea în următoarele luni a dobânzii de referință de către Rezerva Federală, după creșterea inflației din ianuarie, având în vedere rezistența pe care o arată economia SUA, fapt confirmat de faptul că încrederea consumatorilor americani, măsurat de Universitatea din Michigan, s-a ameliorat în februarie și a revenit la maximul din iulie 2021.

S-a majorat prețul gramului de aur

Moneda elvețiană s-a menținut în jurul pragului de 0,95 franc/euro iar media ei s-a depreciat marginal la 5,2445 lei. Cursul lirei sterline a urcat la 5,8269 lei.

Aprecierea metalului galben la 2.016 – 2.023 dolari/uncie a majorat prețul gramului de aur la 299,7327 lei.

Mediile monedelor din regiune se apreciau marginal la 4,3390 zloți/euro, respectiv 389,25 forinți/euro.

Ethereum manifestă, în ultima perioadă, o tendință de apropiere de pragul de 3.000 dolari. Criptomoneda se tranzacționa luni în culoarul 2.859 – 2.930 dolari iar bitcoin fluctua între 51.930 – 52.448 dolari.

Sunt folosite date și informații disponibile până luni, la ora 14:00.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Boc, pe stadion la meciul U Cluj – FCSB. „Un egal cât o victorie”

Publicat

De

Primarul Emil Boc a asistat luni seara la meciul dintre Universitatea Cluj și FCSB, care s-a terminat la egalitate, 0-0.

Un fan declarat al Univesrității, primarul Clujului participă la toate meciurile pe care „U” le joacă acasă, atunci când timpul îi permite.

Boc, pe stadion la meciul U Cluj – FCSB. „Un egal cât o victorie”

La fel ca în alte dăți, Emi Boc a postat pe pagina de Facebook un video cu galeria Universității care a făcut „atmosferă” și în această seară.

„FC Universitatea Cluj – FCSB : un egal cât o victorie! Haide <<U>>!”, a scris Emil Boc pe Facebook, care se pare că a fost mulțumit că fotabiliștii clujeni nu au pierdut.

Mai mult spectacol a fost, însă, în tribune, având în vedere că a fost un meci slab, cu un penalty ratat de Nistor în min.15 și care s-a încheiat 0-0.

Foto: Sergiu Răzvan

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. „U” Cluj-FCSB, 0-0. Un egal pentru urmăritorii liderului

Publicat

Universitatea Cluj a întâlnit, luni seara pe Cluj Arena, pe FCSB, în meciul care a încheiat etapa a 26-a a Superligii de fotbal. Clujenii erau pe locul 10 cu 33p. în timp ce FCSB venea din postura de lider cu 54p. A fost un meci slab, fără mari ocazii, cu un penalty ratat de Nistor în min.15 și cu un 0-0 la final care bucură poate doar pe urmăritoarele liderului. 

Echipe de start:

„U” Cluj: Gorcea – Chipciu, Masoero, Da Silva, Roger – M. Rus, Simion, Bic – Nistor – Anselmo, Popa
Rezerve: Iliev, Chinteș, Pițian, Mitrea, Grobry, Fossati, Silaghi, Pănoiu, V. Gheorghe, Roguljhic, F. Ilie, Oancea
Absent: Vătăjelu (suspendat)
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

FOTO. „U” Cluj-FCSB, 0-0. Un egal pentru urmăritorii liderului

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Ov. Popescu, Radunovic – Lixandru, Șut, Alhassan – Oct. Popescu, Olaru, Coman
Rezerve: Vlad, Panțîru, Miculescu, Phelipe, Antwi, Radaslavescu, Pandele
Absenți: Chiricheș, Pantea (accidentat), Băluță, Haruț (probleme medicale), Dawa (învoit)
Antrenor: Elias Charalambous

Stadion: Cluj Arena
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad). A1: Sebastian Gheorghe (Suceava). A2: George Neacşu (Câmpulung Muscel)
Arbitru VAR: Iulian Călin (Ştefăneşti). Asistent VAR: Ferencz Tunyogi (Zalău)

Meciul începe cu un pressing curajos făcut de clujeni. Bucureștenii încearcă să aibă inițiativa însă se lovesc de jocul bun la recuperare făcut de adversari.

În min.15, Nistor ratează un penalty acordat pentru un fault al lui Lixandru asupra lui.

Cea mai mare ocazie a FCSB-ului îi aparține lui Coman, în min.11, care-l întinde pe Gorcea cu un șut de la marginea careului.

Jocul suferă, este mai mult unul de uzură, fără ocazii mari la niciuna din porți.

Primele 10 minute din a doua parte a meciului i-au aparținut FCSB-ului, care i-a înghesuit în propriul careu pe clujeni. Apoi partida s-a mai echilibrat însă fără mari realizări.

La capitolul ocazii ar fi execuția lui Fossati din lovitură liberă, în min.90+1, care trece însă puțin peste poarta lui Târnoveanu.

Meci slab calitativ, încrâncenat, cu multe pase greșite, mai ales în tabăra Universității unde Nistor, Chipciu și Roger au jucat sub așteptări. Schimbările făcute de cei doi antrenori, Sabău și Becali, n-au adus nimic în plus.

Foto: Sergiu Răzvan

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax