Connect with us

EVENIMENT

Sabău („U” Cluj), după meciul cu Botoșani: Nu am fost ce trebuie, a fost un joc foarte MODEST

Publicat


sabău

Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă seara pe Cluj Arena, cu 0-1 în fața lui FC Botoșani. După meci, Ioan Ovidiu Sabău a tras primele concluzii.

„Îți pui foarte multe semne de întrebare după un astfel de meci… N-ai voie! Nu era normal să jucăm de la egal la egal cu Botoșani. Îți dă o stare, nu ai voie, în prima repriză am avut ocazii foarte clare, cu Fabry, cu Thiam, nu ai voie…! A doua repriză a fost mai bine.

Sabău („U” Cluj), după meciul cu Botoșani: Nu am fost ce trebuie, a fost un joc foarte MODEST

Foarte puțină implicare fizică … dă o senzație de automulțumire, insuficient, poți câștiga, nu am fost ce trebuie, trebuie să recunoaștem foarte clar. Trebuie să analizăm ce am făcut azi, să vedem cum ne refacem, a fost un joc foarte modest, nu e normal să arătăm cum am arătat azi.

Nu am pregătit eu ca antrenor suficient de bine, am arătat făra vlagă, nu poți să accepți că jucai cu o echipă care nu arată destul de bine în clasament, dar care arată bine pe teren. Nu pot să accept că n-am făcut presing. Să n-ai curajul să iei acțiuni unu contra unu, să faci dribling, să scoți om din joc. Totuși, jucam acasă! În astfel de situații știam că trebuie să avem curaj în preajma careului.

A venit un gol după o nesincronizare, nu am reușit să finalizăm, sunt și astfel de momente, nu comunici, nu vorbești, lași jucătorul cu fața să joace, face parte din joc, dar nu avem voie să cedăm mental. Trebuie să învățăm din asta, e o lecție pentru noi. Trebuie să ne întoarcem la ce am fost, ca echipă. Mă refer la implicare totală a fiecărui jucător.

„Am improvizat în zona centrală”

Fabry nu are ritm, s-a accidentat Boboc, am improvizat în zona centrală cu ce am avut pe bancă, dar nu mi-a ieșit. Știu ce am de făcut, muncim mai bine și vedem cum o scoatem. Contează implicarea fiecărui jucător, putem să arătăm bine, ne putem bate la primele 3 locuri, dar nu așa cum am arătat azi.

E clar că noi, azi, nu am pregătit cum trebuie jocul. Sunt antrenorul acestei echipe, mă preocup să îi pregătesc cât mai bine pe jucători, să fie cât mai bine, să ne putem bate la primele 3 locuri, vedem ce se întâmplă pe parcurs. Oricum, orice spun fiecare interpretează în felul lui, nu contează dacă rămâne sau dacă pleacă Sabău, ci ce face echipa asta la Constanța și după aceea, în play-off”, a declarat Sabău, după meci, la flash-interviu.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO. Accident la Fizeșu Gherlii. Două persoane duse la spital, după ce au ajuns cu duba într-un pom

Publicat

De

Accident la Fizeșu Gherlii

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp la Fizeșu Gherlii.

Un bărbat și o femeie au fost răniți în accident.

Două persoane duse la spital, după ce au ajuns cu duba într-un pom

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej sunt cei care au intervenit la accidentul rutier. Potrivit reprezentanților IISU Cluj. În accident a fost implicată o autoutilitară, care a ieșit în afara părții carosabile. Un bărbat și o femeie de aproximativ 50 de ani au primit îngrijiri medicale.

Ambii au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Foto: ISU Cluj

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRAȚIE

VIDEO. La Florești ca în Cuba. Primăria a început curățenia pe malul Someșului. Construcții ilegale, demolate

Publicat

Curățenie pe malul Someșului la Florești

A reînceput curățenia pe malurile râului Someș în Florești, anunță primarul comunei clujene.

Acest lucru a vizat și demolarea unor construcții ilegale ridicate pe malul apei, spre mulțumirea floreștenilor.

La Florești ca în Cuba

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, este cel care a postat pe rețele sociale și imagini din timpul acțiunii. Așa cum se vede, malul râului Someș a ajuns să arate ca fevelele din Cuba, Columbia sau alte țări din America Latină, pline de construcții improvizate.

Floreștenii s-au arătat, în mare parte, mulțimiți de faptul că se face curățenie pe malul Someșului, în locurile pe care aceștia le consideră adevărate focare de infecție.

„Welcome in Columbia. Felicitări domnule Primar!”, a scris un floreștean care a făcut legărura dintre imaginile din Florești și cele din marile orașe din America Latină.

Nu este prima “curățenie de primăvară” în Florești. Și anii trecuți au avut loc astfel de acțiuni de colectare a deșeurilor voluminoase și de demolare a construcțiilor ridicate ilegal pe malul apei.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Prima barză a ajuns vineri în cuibul din satul Vlaha (Cluj). În zilele următoare este așteptată și perechea

Publicat

De

barză

Prima barză a ajuns vineri în cuibul din satul clujean Vlaha, în zilele următoare fiind așteptată și perechea, arată imaginile surprinse de camera web care supraveghează cuibul, instalată în cadrul proiectului Clujbird.

Reprezentanții acestuia au declarat pentru Cluj24 că încă nu știu dacă este vorba despre barza Leske sau despre bărzoiul Miska, cuplul care vine de câțiva ani la Vlaha din Africa și unde vor depune ouă și vor aduce pe lume pui.

Anul trecut prima barză a ajuns în 18 martie, iar ”familia”, completată cu 4 pui, a plecat înapoi spre Africa la sfârșitul lunii iulie-începutul lunii august.

Cuibul de barza albă dotat cu cameră web se află în satul Vlaha (județul Cluj), pe o stradă lăturalnică. Amplasat pe un stâlp electric, cuibul este înălțat pe un suport pentru a împiedica coliziunea puilor cu sârmele aflate sub tensiune. În localitate au mai fost cuiburi de berze și în trecut.

În locul acesta, primul cuib a fost construit în anul 1998. Camera transmite în direct începând din 23 martie 2017

Citește mai departe

EVENIMENT

Proclamarea locală a CANONIZĂRII Sfântului Preot Mucenic Liviu-Galaction de la Cluj și hramul Mitropoliei Clujului

Publicat

catedrala

Anul acesta, Biserica Ortodoxă Română aniversează 140 de ani de la dobândirea autocefaliei și 100 de ani de la ridicarea la rangul de Patriarhie, fapt pentru care anul 2025 a fost declarat Anul omagial al Centenarului Patriarhiei Române și Anul comemorativ al duhovnicilor și mărturisitorilor ortodocși români din secolul al XX-lea. În acest context, au fost canonizați 16 sfinți români, care au trăit în secolul al XX-lea, incluzând preoți, monahi și mărturisitori din diverse regiuni istorice ale României și din Basarabia.

„Ceremonia de proclamare generală a canonizării celor 16 sfinți români a avut loc marți, 4 februarie, la Catedrala Patriarhală, și a coincis cu aniversarea propriu-zisă a 100 de ani de la adoptarea deciziei Sfântului Sinod de ridicare a Bisericii Ortodoxe Române la rang de Patriarhie.

Proclamarea locală a CANONIZĂRII Sfântului Preot Mucenic Liviu-Galaction de la Cluj și hramul Mitropoliei Clujului

Proclamarea locală a canonizării Sfântului Preot Mucenic Liviu-Galaction de la Cluj va avea loc marți, 25 martie 2025, de Praznicul Bunei Vestiri, când se împlinesc 19 ani de existență a Mitropoliei Clujului.

liviu-galaction

Astfel, începând cu ora 9.30, un sobor de 10 ierarhi, format din: IPS ANDREI, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, IPS IOSIF, Mitropolitul Ortodox Român al Europei Occidentale și Meridionale, PS IGNATIE, Episcopul Hușilor, PS IUSTIN, Episcopul Ortodox Român al Maramureșului și Sătmarului, PS NICODIM, Episcopul Severinului și Strehaiei, PS TIMOTEI, Episcopul Ortodox Român al Spaniei și Portugaliei, PS MACARIE, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord, PS BENEDICT BISTRIȚEANUL, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, PS TIMOTEI SĂTMĂREANUL, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului, și PS TEOFIL DE IBERIA, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei, va săvârşi Sfânta Liturghie în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, în prezenţa credincioşilor, a personalităţilor din lumea culturală şi academică, dar şi a reprezentanţilor autorităţilor civile şi militare din întreaga mitropolie.

*

La data de 25 martie 2006, la praznicul Bunei Vestiri, avea loc proclamarea solemnă a Mitropoliei Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului, devenită ulterior Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului. Evenimentul nașterii noii mitropolii transilvănene este ancorat în viziunea și voința istorică exprimată de Sfântul Andrei Șaguna, de Octavian Goga sau de Patriarhul Miron Cristea. De asemenea, ziua de 25 martie a devenit, prin actul providențial al reînfiinţării Mitropoliei Clujului, o sărbătoare pentru întreaga Transilvanie, ea marcând momentul întronizării primului Mitropolit, Bartolomeu Anania, iar după 5 ani a Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Andrei”, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei Clujului.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate