Connect with us

ADMINISTRAȚIE

REVOLTA unui primar PNL. Guvernul Cîțu a dat 4,5 milioane lei pentru 76 de localități din Cluj. 5 primării nu au luat NIMIC

Publicat


Pensionarii vor primi mai mulți bani

Guvernul Cîțu a alocat în ultima ședință peste 4,5 milioane de lei pentru un număr de 76 de localități din județul Cluj din cele 81 pentru plata unor cheltuieli curente și de capital, hotărârea fiind publicată în Monitorul Oficial.

Sumele – între 50.000 și 800.000 de lei – au fost împărțite atât la primării conduse de primari PNL cât și de primari PSD și UDMR, dar s-a alocat o sumă și singurei comune cu primar USRPLUS, Panticeu.

Cinci localități nu au primit niciun ban din fondul de rezervă al Guvernului, și anume Cluj-Napoca – probabil pe considerentul că municipiul condus de liberalul Emil Boc este unul bogat, care se poate dispensa de 800.000 de lei, Apahida – condusă de primar PSD, Baciu – condusă de primar UDMR, Tritenii de Jos – condusă de primar al Partidului Verde și Geaca – condusă de primar PNL.

Primarii din Apahida și Baciu, Grigore Fati (PSD), respectiv Balazs Janos (UDMR), au declarat pentru Cluj24 că nu au solicitat fonduri pentru cheltuieli curente și de capital, pentru că dispun de sume suficiente la aceste capitol.

Revolta unui primar PNL

Primarul PNL din Geaca, Mihai Moldovan, se declară ”foarte revoltat” de situație și spune că va verifica dacă a cerut bani sau nu, în condițiile în care știe că a solicitat alocarea de sume.

”Am avut o adresă de la Prefectură în care ni s-a solicitat să transmitem dacă avem nevoie de bani pentru funcționare. Eu am bani pentru funcționare și, probabil, în adresa respectivă am scris că nu am nevoie de sume pentru așa ceva. Voi verifica să văd adresa, că nu mai găsesc mailul. Dar am vorbit cu alți colegi primari de la PNL care au zis că nu au completat adresa respectivă. Asta e interesant”, a spus Moldovan, care a fost membru în delegația PNL Cluj la Congresul PNL de la București și a respectat indicațiile de vot.

Primarul ”verde” a cerut bani, dar nu a primit

Primarul din Tritenii de Jos, Dan Iosif, singurul primar al Partidului Verde din România, nu își explică de ce comuna pe care o conduce a fost exclusă de la alocarea banilor guvernamentali.

”Nu știu din ce motive nu am fost incluși pe listă. Am cerut bani dar, din păcate, nu am primit niciun leu”, a spus Iosif, care speră că decizia de a nu se aloca comunei pe care o conduce nu are nicio legătură cu apartenența sa politică.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Remus Lăpușan: România merită să PROSPERE! PSD a demonstrat deja că putem CREȘTE nivelul de trai (PE)

Publicat

remus lapusan

Într-o perioadă în care stabilitatea economică și bunăstarea cetățenilor au fost puse la încercare la nivel global, România a dovedit că se poate. Cu o viziune bine conturată și o serie de măsuri ferme, guvernul sub conducerea lui Marcel Ciolacu a reușit să îmbunătățească considerabil nivelul de trai al românilor.

Remus Lăpușan, prim-vicepreședinte PSD Cluj și candidat PSD la Camera Deputaților, a explicat că în doar câțiva ani, partidul a respectat promisiunile făcute și a adus schimbări concrete, vizibile în veniturile și siguranța economică a fiecărui român. El a evidențiat și atingerea unor obiective clare: un salariu mediu net de peste 1.000 de euro și o pensie medie de peste 500 de euro, realizate în mai puțin de trei ani de la intrarea PSD la guvernare.

Remus Lăpușan: România merită să PROSPERE! PSD a demonstrat deja că putem CREȘTE nivelul de trai (PE)

De asemenea, a menționat că salariul minim european a fost introdus în legislația românească, garantând un venit de bază conform standardelor Uniunii Europene, astfel încât românii să nu mai aibă niciodată salarii sub nivelul adecvat la nivel european.

Creșteri spectaculoase ale salariilor și pensiilor

În doar trei ani, salariul minim a crescut cu peste 60%, de la 2.300 de lei la 3.700 de lei. Aceste majorări susținute au îmbunătățit substanțial nivelul de trai, permițând fiecărui român să beneficieze de un venit mai decent. În același timp, pensia medie a crescut cu peste 70%, ajungând la 2.792 de lei în septembrie 2024, comparativ cu 1.608 lei în noiembrie 2021.

Sprijin pentru clasa de mijloc și protecția puterii de cumpărare

PSD a investit în consolidarea clasei de mijloc, iar rezultatele sunt evidente: mulți români care muncesc cinstit au ieșit din zona de sărăcie și trăiesc astăzi cu un venit decent. Peste 1,5 milioane de români au astăzi un salariu net de peste 1.000 de euro lunar, marcând astfel o evoluție semnificativă pentru puterea de cumpărare și nivelul de trai.

În ciuda provocărilor economice interne și internaționale, PSD a găsit soluții eficiente pentru a proteja puterea de cumpărare a peste 12 milioane de români. Acest sprijin a inclus, printre altele ajutoare anuale pentru pensionarii cu venituri mici, carduri pentru energie și alimente pentru familiile aflate în dificultate și plafonarea prețurilor la energie și limitarea adaosului la alimentele de bază, pentru a combate specula și a menține prețurile accesibile.

PSD – un partener de încredere pentru bunăstarea României

”Cu peste 80% dintre aceste creșteri realizate sub guvernarea PSD, suntem hotărâți să continuăm pe acest drum al dezvoltării și stabilității economice. Pentru cei mai mulți români, aceasta este dovada clară că putem crea un viitor mai bun. PSD va continua să fie un partener de încredere pentru toți cetățenii, angajându-se să sprijine bunăstarea și siguranța economică a fiecăruia. România merită să prospere, iar fiecare român merită să trăiască bine!” a încheiat candidatul PSD Cluj, Remus Lăpușan.

CMF:11240017

Citește mai departe

EVENIMENT

„Adoptă o Inimă Temerară” – o inițiativă ECOLOGICĂ a asociației „Capace cu suflet”

Publicat

adopta o inima temerara

Asociația „Capace cu Suflet” lansează campania „Adoptă o Inimă Temerară”, care se va desfășura în perioada noiembrie 2024 – aprilie 2025, având ca scop amplasarea unor inimi din metal personalizate pentru a continua mesajul ecologic și social. Campania își propune să sprijine colectarea capacelor din plastic de tip HDPE2 și PP5 și să întărească mesajul: „Da, colectarea capacelor continuă, iar sticlele se pot preda în sistem #SGR fără capac.”

Impactul campaniei și rezultatele obținute până acum

În 2023, Asociația „Capace cu Suflet” a reușit să colecteze 34.769 kg de capace, iar în 2024, până în luna septembrie, am strâns deja 18.677 kg de capace. Deși campania SGR (Sistem Garanție-Returnare) a contribuit la reducerea cantității de capace disponibile pentru colectare, continuăm să sprijinim cazurile sociale și umanitare prin vânzarea capacelor colectate. Această inițiativă subliniază importanța implicării și solidarității, oferind companiilor și comunității o modalitate de a susține activ proiectele ecologice și sociale.

„Adoptă o Inimă Temerară” – o inițiativă ECOLOGICĂ a asociației „Capace cu suflet”

adopta o inima temerara

Mesajul asociației: colectarea continuă

Prin campania „Adoptă o Inimă Temerară pentru Comunitate”, dorim să vociferăm clar că sistemul SGR și colectarea capacelor pot coexista și pot aduce beneficii semnificative. Cetățenii sunt încurajați să doneze ambalajele în sistemul SGR pentru a obține garanția returnată și, în același timp, să doneze capacele către Asociația „Capace cu Suflet”. Aceste capace din plastic sunt valorificate prin reciclare, transformându-se în materie primă pentru diverse obiecte (ex. mobilier urban, echipamente pentru locuri de joacă, obiecte casnice, produse auto, obiecte de uz zilnic, etc.).

Fondurile obținute sunt direcționate către cauze sociale și comunitare, sprijinind proiectele Asociației „Capace cu Suflet”, care activează din 2013 în mod informal și, din 2020, cu identitate juridică. Misiunea Asociației a pornit de la un caz umanitar – cazul Alexandrei, o fetiță cu probleme de sănătate. Pentru a o ajuta, am mobilizat familia, prietenii și cunoștințele pentru a colecta 70 de tone de capace, în schimbul sumei necesare tratamentului.

adopta o inima temerara

Cum pot companiile să se implice?

Companiile care doresc să se alăture campaniei pot sponsoriza fabricarea unei inimi din metal, cu un cost aproximativ de 3.000 de lei. Fiecare inimă sponsorizată poate fi personalizată cu logo-ul companiei și un mesaj unic, transformând structura într-un ambasador al brandului și al angajamentului față de comunitate.

„Prin implicarea companiilor, reușim să aducem la viață aceste inimi, care nu doar că simbolizează grija față de mediu, dar devin și puncte vizibile de colectare și implicare comunitară. Fiecare inimă amplasată este o oportunitate de a continua eforturile noastre ecologice și de a transforma capacele colectate în resurse pentru diverse proiecte sociale”, a declarat Anca Tătaru, președinta Asociației „Capace cu Suflet”.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Sabău („U” Cluj), înaintea meciului cu FCSB: De ce să nu putem obține trei puncte? Joacă echipa de pe PRIMUL loc cu campioana

Publicat

Ioan Ovidiu Sabău, U Cluj

Universitatea Cluj o întâlnește pe FCSB duminică, pe Cluj Arena, în primul meci al returului Superligii de fotbal. Antrenorul clujenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a prefațat întâlnirea.

„De ce să nu putem să obținem trei puncte? De ce să nu credem? Totuși, avem un parcurs bun. Trebuie să arătăm foarte bine, pentru că trebuie să recunoaștem, întâlnim echipa cea mai în formă, cu un lot numeric și valoros. Au jucători care au calitate, s-a investit foarte mult, este echipa cea mai în formă și poate și cea mai valoroasă din Liga 1. Cu toate că au unele absențe, totuși rămâne un lot competitiv. Au și încredere după jocul cu Midtjylland.

Sabău („U” Cluj), înaintea meciului cu FCSB: De ce să nu putem obține trei puncte? Joacă echipa de pe PRIMUL loc cu campioana

Bîrligea e un jucător bun, un atacant agresiv, care pleacă bine pe spații. Nu se da bătut niciodată, e puternic, e un atacant în formă. Mai sunt și alți jucători importanți acolo, nu e singurul pericol. Oricare intră, poate să facă diferența dacă e lăsat și dacă are o echipă foarte bună de tranziție, după care recuperează și pleacă pe contraatac. Știm că se bazează pe calitățile lor individuale, majoritatea realizărilor vin din calitățile lor. Sunt capabili să scoată om din joc în duelurile unu la unu și să finalizeze. Sunt o echipă cu calitate.

E clar că ne așteaptă un joc dificil, trebuie să fim în formă. Pentru a face față unui astfel de joc, din punct de vedere fizic, mental, trebuie să fii capabil să alergi, să ai curajul să te lupți cu ei. Nu merge cu jumătăți de măsură. Nu merge să intri timid în fața a 20-25.000 de spectatori, joci acasă până la urmă. În același timp, am niște jucători care au o maturitate. Au experiență, au jucat astfel de meciuri, nu putem să ne gândim că vom avea jucători timizi sau că va fi încărcătură și presiune prea mare. Nu trebuie să existe așa ceva la un astfel de joc”, a analizat antrenorul „Șepcilor roșii”.

„Trebuie să menținem rețeta câștigătoare de până acum”

„E un adversar bun, dar jucăm acasă. Joacă echipa de pe primul loc cu echipa campioană. Noi avem un obiectiv foarte clar. Am făcut lucruri frumoase până astăzi, sau până după meciul cu Farul, în acest tur de campionat, dar gata, s-a terminat, noi nu ne-am îndeplinit niciun obiectiv. Asta trebuie să înțeleagă jucătorii. Ce am făcut până acum, e frumos. Au primit ceea ce meritau: bani, aprecieri, respectul oamenilor, suporterilor noștri și nu numai. Trebuie să uităm ce s-a întamplat. Lucrurile bune pe care le-am făcut să continuăm să le facem. Cum zic de fiecare dată, ca să obții rezultate, trebuie tot timpul să fii capabil să o iei de la capăt. Să fii motivat, să nu te mulțumești cu puțin, să te respecți pe tine ca jucător, să îți dorești mult.”

„Atunci când te relaxezi și ai pierdut două sau trei jocuri, te duci în cap”

„Avem un obiectiv clar, calificarea în play-off. Este o diferență foarte mică de puncte. Nu avem voie și nu avem motive să fim relaxați, cum le-am transmis și în vestiar ieri și alaltăieri. Am experiență și am trăit atâtea experiențe de genul în care atunci când te relaxezi și ai pierdut două sau trei jocuri, te duci în cap. E foarte greu să gestionezi astfel de situații, iar noi trebuie să prevenim. Până în momentul de față, am gestionat foarte bine. Am arătat că am înțeles că suntem o echipă matură și că nu avem voie să ne relaxăm. De aceea am și avut continuitate.

Și pentru mine e foarte important ca mesajul să fie clar și să fie înțeles de fiecare dintre jucători și să nu ne admirăm prea mult, să nu avem prea multă încredere în noi și să uităm ce ne-a adus la acest nivel și de ce am reușit să fim pe primul loc. Am pregătit foarte bine jocurile, am fost foarte modești, am tratat cu respect adversarul și am alergat foarte mult, ne-am bătut pentru fiecare minge, fiecare punct.”

„Nu avem suspendat niciun jucător”

Sabău a confirmat revenirea după accidentare a lui Silaghi și validitatea întregului lot în vederea partidei de duminică.

„Nu avem suspendat niciun jucător. La limită sunt, cu trei cartonașe galbene, dar nu avem niciun jucător suspendat pentru jocul de duminică. Silaghi a început să se antreneze. Încet, încet, își va reveni”, a completat tehnicianul „studenților”.

„Va fi mult mai dificil returul. Preocuparea mea nu se îndreaptă atât spre adversari, cât teama să nu se relaxeze jucătorii mei. Aici e toată problema, pentru că am demonstrat că putem fi o echipă. Să nu obosim, asta e teama mea. Să nu credem că doar intrând în teren, practic obiectivul este realizat. Nu avem voie să ne păcălim. Trebuie să fie tot timpul prezenți mai mult mental decât fizic.

Jucătorii trebuie să înțeleagă că pot rămâne în istoria acestui club. Asta e foarte important, să nu joace doar pentru banii pe care îi iau. Cel mai important pentru un sportiv de performanță este să-și îndeplinească niste obiective și să rămână în istorie. Pot rămâne în istoria acestui club, ceea ce este foarte foarte important. Dacă ei înțeleg, atunci vor trata fiecare moment din antrenament și din joc 100%”, a conchis Sabău.

Sursa: FCUCluj

Citește mai departe

CLUJ24 TV

VIDEO. Radu Constantea: Așteptăm 23-24.000 de oameni la meciul cu FCSB. Arată forța brandului ”U” Cluj

Publicat

Constantea

Președintele ”U” Cluj, Radu Constantea, vorbește în podcastul Constraste de pe Cluj24, realizat ed Florin Danciu, despre parcursul extraordinar de până acum al echipei de fotbal, care a terminat turul campionatului din postura de campioană de toamnă, dar și despre speranțele legate de viitoarele meciuri din Superligă. 

În ceea ce privește derby-ul cu FCSB de duminică de pe Cluj Arena, Radu Constantea a estimat că la meci sunt așteptați 23-24.000 de suporteri clujeni, care arată forța brandului ”U” Cluj.

”Sunt convins că dacă echipa va ajunge în play-off, și sigur, play-offul se va disputa undeva în perioada martie-mai, când vremea va fi mult mai benefică pentru spectatori, din perspectiva de a participa la meciuri, o să avem meciuri cu casa închisă. Adică 27-28.000”, a spus Constantea.

Cea mai bună perioadă, pe primul loc în clasament

Acesta a precizat că actuala perioadă este foarte bună pentru echipă dacă ne uităm în istorie din perspectiva clasării.

”N-a mai fost niciodată ca Universitatea Cluj, după un tur de sezon, să se claseze pe primul loc. Dar, în același timp, suntem conștienți că încă nu ne-am realizat nimic și mai sunt 15 etape. Obiectivul nostru este să ne calificăm în play-off și vom încerca să ne atingem prima oară acest obiectiv.

Până la urmă, e o presiune și pe noi, din perspectiva asta, a obiectivului. Și dacă vom reuși să îl atingem cât mai repede, va fi benefic atât între echipă cât și pentru starea jucătorilor. Luăm pas cu pas și încercăm să ne concentrăm pe atingerea acestui obiectiv”, a menționat președintele ”U” Cluj.

Sponsori, branduri puternice

Radu Constantea a explicat că finanțarea clubului este asigurată, parțial, 28-29%, din bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, iar restul provine  din zona privată.

”Cred că astăzi depășim pe sezon undeva peste 2,5 milioane de euro din sponsorizări, brand-uri puternice, listate la bursă, brand-uri internaționale.

Adică cumva am reușit să convingem companii și oameni importanți din zona de business să se alăture acestui proiect de comunitate, adică fără să-și asume din perspectivă financiară în totalitate finanțarea clubului sau să devină acționar sau principal finanțator și să reușim să ne consolidăm”, a subliniat Constantea, care a adăugat că, anul precedent, ”U” Cluj a mai încasat 1,5 milioane de euro din drepturile TV.

Acesta a reitetat că obiectivul său, pe care l-a declarat în 2017-2018, ar fi ca Universitatea Cluj și toate echipele din Liga 1 și din Liga 2 să nu mai beneficeze de nicio finanțare publică.

”U” Cluj și CFR, proiecte total diferite

În ceea ce privește relația cu clubul rival din oraș, CFR Cluj, Radu Constantea spune că este una bazată pe respect, în condițiile în care, până la urmă, rivalitatea sportivă ajută ambele echipe.

”Suntem proiecte total diferite și mă refer la partea de finanțare. Adică noi ne identificăm în totalitate cu comunitatea. La ei a fost o infuzie masivă de capital în toți acești ani.

La ei a început în perioada 2003 -2004, când Pazskany Arpad a decis să investească la CFR.

Clubul s-a dezvoltat și au avut niște rezultate foarte bune cu infuzii de capital foarte mari în fiecare perioadă în care a activat. Și sigur, în sensul ăsta mă refer, că e vorba de proiecte diferite pentru că noi nu avem aceste infuzii. Noi încercăm să ne construim un buget din patru structuri de venituri.

Și atunci, sigur, și evoluția e mult mai treptată din perspectivă fotbalistică, adică a evoluției sportive a rezultatului. Pentru că, neavând o infuzie foarte mare de capital, e greu să faci achiziții de jucători”, a mai spus președintele ”U” Cluj.

 

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax