Connect with us

EVENIMENT

Primarul din Valea Ierii, condamnat definitiv la 2 ani și 11 luni de închisoare cu suspendare. Își pierde și mandatul de primar

Publicat


Primarul din Valea Ierii, Dorin Nap, a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel Cluj la doi ani și 11 luni de închisoare cu suspendare pentru furt de arbori și fals intelectual. El își pierde mandatul de primar.

Dorin Nap, primarul PSD din Valea Ierii, a fost condamnat joi definitiv de către Curtea de Apel Cluj la 2 ani și 11 luni de închisoare cu suspendare.

Pedeapsă majorată de Curtea de Apel Cluj

Primarul a fost judecat pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier, furt de arbori din fondul forestier şi fals intelectual.

Curtea de Apel Cluj a majorat sentința pronunțată de Judecătoria Turda, de la doi ani, la doi ani și 11 luni de închisoarecu suspendare.

Se vor organiza noi alegeri în Valea Ierii

Mai mult, Crtea de Apel Cluji îi interzice primarului să ocupe funcții publice, pe o perioadă de trei ani.

Astfel, un ordin al prefectului ar urma să fie emis, prin care primarul își va pierde mandatul. În condițiile în care primarul a fost ales la alegerile din 9 iunie pentru încă un mandat de patru ani, vor fi organizate alegeri pentru funcția de primar.

Soluția pronunțată de Curtea de Apel Cluj, joi, 18 iulie: „(…) Înlătură dispoziţiile privind contopirea pedepselor din cuprinsul sentinţei penale apelate. Respinge cererea inculpatului N.D. privind schimbarea încadrării juridice cu privire la infracţiunea de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier, încadrarea corectă fiind cea din cuprinsul rechizitoriului. (…)

În temeiul art. 67 alin. 1, cu trimitere la art. 66 alin. 1 lit. a), b) şi g) din C.pen. şi art. 107 alin. (1) lit. d) şi alin. (2) lit. d) din Legea 46/2008, interzice inculpatului N.D., cu titlu de pedeapsă complementară, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a desfăşura activitatea de pădurar, pe o perioadă de 3 ani, pedeapsa complementară urmând a se executa potrivit art. 68 alin. 1 lit. b) C.pen. (…)”.

Amendă penală de 15.000 de lei

Totodată, Dorin Nap, pe lângă sentința cu suspendare, va trebui să plătească o amendă penală de 15.000 de lei.

„Menţine pedeapsa stabilită de prima instanţă de 1 an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual, prev. de art. 321 C.pen. (…) În temeiul art.38 al.1 Cod penal constată că infracţiunile mai sus amintite au fost în concurs real şi, conform art. 39 lit. e) Cod penal, aplică pedeapsa cea mai grea, de 2 ani şi 6 luni închisoare, pe care a sporeşte cu 5 luni închisoare (o treime din cealaltă pedeapsă cu închisoarea), rezultând pedeapsa finală de 2 ani şi 11 luni închisoare la care se adaugă în întregime pedeapsa amenzii de 15.000 lei. Menţine dispoziţiile din cuprinsul sentinţei penale atacate cu privire la suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei închisorii rezultante de 2 ani şi 11 luni, precum şi cu privire la stabilirea termenului de supraveghere de 3 ani, a măsurilor de supraveghere şi a celorlalte obligaţii prevăzute de art. 93 Cod penal. (…)”.

Totodată, Dorin Nap trebuie să plătească suma de 4.802 lei Gărzii Forestiere Cluj. Decizia este definitivă.

Dorin Nap a furat lemn, pe vremea când era pădurar

Dorin Nap a fost trimis în judecată deoarece, în aprilie 2020, pe vremea când era pădurar la Ocolul Silvic Valea Ierii, s-a deplasat la cantonul silvic pe care îl avea în pază,  unde știa că există în curs de exploatare o partidă de masă lemnoasă. Profitând de faptul că lucrările de exploatare erau sistate de titularul autorizaţiei de exploatare, la faţa locului nefiind vreun reprezentant al acesteia,  Nap a tăiat fără drept un număr de șapte arbori de esență rășinoase, din specia molid, care erau marcați, cu un volum de 15,771 mc.

În cauză a fost stabilit un prejudiciu de 9.801,51 lei fără TVA, alăcătuit din valoarea pagubei produse pădurii de 5.765,59 lei la care se adaugă valoarea funcțiilor pădurii nerealizate în sumă de 4.035,92 lei. Dorin Nap a tractat arborii tăiați până la o rampă primară cu un tractor, valoarea prejudiciului fiind de  2.712 lei.

Ulterior, Nap a întocmit un așa-zis aviz de însoțire primar cu un localnic cu care avusese o înțelegere în prealabil în vederea vânzării materialului lemnos. Avizul de însoțire fusese întocmit pentru cantitatea de 11,57 mc lemn rotund rășinoase, deşi în realitate era vorba de cantitatea de 18,16 mc, iar la rubrica document de proveniență, Nap a notat că lemnele provin dintr-o altă exploatare decât cea reală, pentru a crea aparenţa unei proveniențe legale a materialului lemnos provenit din cei 7 arbori tăiați și sustrași ilegal.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO. Clujul, capitala est-europeană a modei. Începe Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion

Publicat

modă

Ediția 2024 a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion – Powered by Banca Transilvania va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 6-8 septembrie 2024. Parte a unui ciclu de evenimente dedicate prezentării, promovării și premierii creativității și excelenței în domeniu, Festivalul Internațional Transilvania Fashion (FITF) transformă Clujul, timp de trei zile, în capitala est-europeană a modei.

Tradiție de 3 decenii

“Poate unul dintre cele mai importante aspecte legate de FITF este că, anul acesta, în premieră, am depășit granițele europene. Este prima ediție a festivalului când avem prezente colecții și de pe alte două continente: Asia și Africa.

Într-o Cetate milenară cu profunde rădăcini culturale, suntem bucuroși să putem completa paleta de evenimente bogată în diversitate oferită publicului clujean – TIFF, Untold, Electric Castle, Toamna Muzicală Clujeană, Balul Operei, Opera Aperta, Jazz in the Park, Zilele Clujului, Zilele Culturale Maghiare, Sports Festival sau Transylvania Open – cu un festival internațional de modă, o creație clujeană cu o tradiție de peste trei decenii.

Cu un palmares spectaculos, ediția 2024 a festivalului este o platformă de exprimare a creativității celor 112 designeri din 10 țări, selectați din numărul mare de cereri de participare și grupați în 16 prezentări în fiecare seară a evenimentului.

Avem deja și o noutate pentru ediția 2025, când festivalul se va desfășura pe durata a patru zile, de joi până duminică, tocmai pentru a da posibilitatea unui cât mai mare număr de designeri să participe la eveniment”, a  declarat dr. Matei Miko, Președinte și Producător al Festivalului Internațional Transilvania Fashion.

Peste 100 de designeri

Locul de desfășurare al Festivalului Internațional Transilvania Fashion – Poweredby Banca Transilvaniaeste esplanada Centrului de Cultură Urbană din Parcul Central din Cluj-Napoca, ce va fi transformat,cu ajutorul unei logistici impresionante de catwalk, sunet, lumină și ecrane LED, într-un superb amfiteatru în aer liber, străjuit de impunătoarea clădire a Cazinoului și de istorica Fântână Arteziană amenajate în 1897 și inspirate de clădirile celebrului Palat Sanssouci de la Potsdam.

La această ediție a FITF participă 112 designeri, de la creatori consacrați, invitați speciali din țară și din străinătate, la studenți și absolvenți ai universităților de profil. Nu în ultimul rând, festivalul se bucură și în acest an de colaboratori valoroși din domeniile modeling-ului, make-up-ului, hairstyling-ului, al fotografiei de modă, precum și numeroși bloggeri și jurnaliști, care ne onorează prin prezența lor.

Alături de România,designeri din alte nouă țări își vor prezenta la Clu creațiile vestimentare:Italia, Germania, Regatul Țărilor de Jos, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, China și Egipt.

Designeri români și străini

Lista designerilor români cuprinde atât nume cu rezonanță în lumea modei autohtone, cât și creatori talentați aflați la început de drum (în ordinea intrării pe cat-walk): KatiSzalai, Raluca Soare, Adrian Iliescu, Svetlana Cervinschi, Raul Matiș, Teodora Ciorna, Mihnea Covaci, Anca Manea (ziua 1), Cătălin Botezatu, Tudor Halațiu, Anca Zaharia, Kinga Varga, Alexa Crismăreanu, Inga Bragaru, Paul Palm, Daniel Radu, Alexandra Constantinescu, Ionuț Răzvan, Romanița Iovan (ziua 2), Irina Silaghi, Ioana Iosif, Alexandra Calafeteanu, Ioana Georgescu, Andreea Marinescu și Cristian Buză (ziua 3).

Secțiunea internațională îi aduce la Cluj (în ordinea intrării pe cat-walk) pe Sanja Velickovic (Serbia), Vocational High School of  Textile and Leather Product „Ivan Bogorov” (Plovdiv, Bulgaria), The Sino-UK Fashion and Design School of Zhejiang Fashion Institute of Technology (China), Carmichael Byfield (Olanda), Fabiana Ferri (Italia), Evelin Fink (Ungaria), Via Monte Napoleone (Italia), Oksana Schlee Keil (Germania), Alina Tocarciu (Republica Moldova), Ali Elnawawi (Egipt), Kuea (Italia), Monika Gruber (Germania).

Peste 130 de colecții

Secțiunea dedicată universităților de artă aduce, pentru al patrulea an consecutiv, pe catwalk-ul FITF reprezentanți ai centrelor academice cu tradiție în artavestimentară din România și Republica Moldova: Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, Universitatea Națională de Arte București, Facultatea de Design din cadrul Universității „Aurel Vlaicu” Arad și Universitatea Tehnică a Moldovei.

Direcția artistică a FITF a avut o misiune dificilă în acest an, evaluând peste 130 de colecții ale creatorilor dornici să facă parte din line-up-ul festivalului (cu 30% mai mulți decât în 2023). Comisia condusă de prof. univ. dr. Elena Basso Stănescu a ales, în urma unui proces riguros de selecție, 10 designeri care au, astfel,șansa de a-și prezenta colecțiile pe cat-walk-ul FITF.

Botezatu, creații în alb și negru

Prima zi a festivalului, vineri, 6 septembrie,va fi deschisă de o impresionantă colecție de costume de zi și de sărbătoare din patrimoniul național românesc – colecția Sebastian Paic–Apan, și se va încheia cu o prezentare a designerului Anca Manea, ale cărei colecții, Catholica și Sous le ciel de Paris, au fost extrem de apreciate la ediția 2023 a FITF.

Cea de-a doua zi va fi deschisă de un designer care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cătălin Botezatu, așa cum ne-a obișnuit, a pregătit un nou moment unic, un adevărat spectacol de lumină, culoare, muzică și stil.

“Cu bucuria de a fi din nou prezent la Festivalul Internațional Transilvania Fashion, de care mă leagă o lungă colaborare și prietenie, voi prezenta o colecție creată din două părți, în alb și negru. Prima parte, cea albă, este o colecție de omagiu adusă Greciei antice, în timp ce a doua parte este un omagiu adus lui Ludovic XV. Ambele sunt un concept tip show, tip couture, cu coafuri speciale, cu machiaje speciale, pus în scenă pe o coreografie, muzică și proiecție speciale”, a declarat Cătălin Botezatu.

Festivalul, prezentat de Anca Țurcașiu

Ziua de sâmbătă se va încheia cu un alt nume consacrat al modei românești, Romanița Iovan, și cu tradiționala Gală a Laureaților, în cadrul căreia vor fi decernate Premiile, Medaliile și Trofeele Galei, incluzând mult râvnitul Trofeu “Moda cum Laude“ și “Spiritus Mentor“.

Prezentând un mix unic de tradiție locală și creativitate internațională, programul celei de-a treia și ultima zi a FITF 2024 începe, duminică seara, cu o prezentare de costume tradiționale specifice ariei etnografice a județului Cluj și se va încheia cu colecția designerului german Monika Gruber.

Evenimentul este prezentat și în acest an de îndrăgita artistă Anca Țurcașiu.

Accesul la Festivalul Internațional Transilvania Fashioneste liber, în limita locurilor disponibile.

Organizatorii festivalului

Festivalul Internațional Transilvania Fashion– Poweredby Banca Transilvania este organizat de Asociația Culturală Pro Transilvania împreună cu Asociația ”Produs de Cluj”, sub egida European Fashion Council, FashionTV și Transilvania Fashion, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, Visit Cluj, Consiliului Județean Cluj și al Centrului de Cultură Urbană Cluj-Napoca.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mircea Abrudean: Investițiile strategice transformă România într-un hub energetic, un pol de securitate energetică

Publicat

Mircea

Secretarul general al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean, a participat, marți, la a 8-a reuniune a comitetului ministerial/director, în temeiul Acordului de Parteneriat Strategic în domeniul dezvoltării și transportului energiei verzi între Guvernele Republicii Azerbaidjan, Georgia, România și Ungaria.

Ca urmare a Memorandumului Guvernului României aprobat pe tema: „Acord pentru înființarea unei întreprinderi mixte între entitățile relevante ale Guvernelor Republicii Azerbaidjan, Georgia, România și Ungaria”,  TRANSELECTRICA, AZERENERJI, ELECTROSISTEME DE STAT GEORGIAN și MVM – UNGARIAN ELECTRICAL WORKS semnează , marți, acordul de asociere pentru înființarea unei companii Joint Venture pentru implementarea proiectului Green Energy Corridor.

Proiecte unice

„Sunt investiții strategice, proiecte unice/ premiere pentru România, care, prin complexitatea lor tehnică, presupun o perioadă lungă de implementare, dar au și o importanță deosebită, atât din punct de vedere geopolitic, cât și care vor transforma România într-un hub energetic – un pol de securitate energetică în regiune, cu un impact semnificativ și în consolidarea securității energetice europene.

Știm astăzi, mai bine ca niciodată, când avem un război în desfășurare la granițele țării noastre, că independența energetică și investițiile în resurse regenerabile sunt soluția pentru un viitor sigur și durabil”, a spus Abrudean.

Citește mai departe

EVENIMENT

Bîrligea, prezentat oficial de patronul FCSB Gigi Becali. Fostul atacant al CFR Cluj s-a transferat pe 2 milioane de euro

Publicat

De

Daniel Bîrligea, Gigi Becali

Atacantul echipei CFR Cluj, Daniel Bîrligea, a fost prezentat oficial, marți, de Gigi Becali, patronul noii echipe la care va juca, FCSB.

Bîrligea a spus că e fericit că a ajuns la FCSB și că a fost alegerea lui.

Bîrligea, prezentat oficial de patronul FCSB Gigi Becali. Fostul atacant al CFR Cluj s-a transferat pe 2 milioane de euro

Transferul atacantului de 24 de ani de la CFR Cluj a fost perfectat luni, 2 septembrie.

Marți, Daniel Bîrligea a semnat contractul de 2 milioane de euro cu FCSB, care este pe o perioadă de 5 ani.

”Sunt foarte fericit că sunt aici, sunt bucuros pentru toate sacrificiile, mă simt foarte bine primit. Sunt bucuros și pregătit pentru luptă”, a declarat Bîrligea, după ce a semnat contractul.

Bîrligea a mai spus că el este cel care a decis tot și că dacă nu își dorea să ajungă la FCSB nu ar fi acceptat.

Captură video: Sport.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânăr de 20 de ani arestat la Cluj. A luat de la o femeie din Gherla peste 7.700 de euro prin metoda ACCIDENTUL

Publicat

De

Tănăr de 20 de ani arestat la Cluj

Un tânăr de 20 de ani a fost arestat la Cluj pentru înșelăciune.

Acesta a reușit să ia de la o femeie din Gherla o grămadă de bani, după ce a născocit o poveste cu un accident și nevoia de transport cu elicipterul.

Tânăr de 20 de ani arestat la Cluj. A luat de la o femeie din Gherla peste 7.700 de euro prin metoda ACCIDENTUL

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Gherla, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, au dispus reținerea pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de înșelăciune săvârșită prin metoda „Accidentul”.

Potrivit polițiștilor, în 9 august, o persoană necunoscută, care s-a prezentat ca fiind medic, a contactat telefonic o femeie din Gherla și a indus-o în eroare, susținând că fiica sa a fost victima unui grav accident rutier.

Bani pentru elicopter

Persoana respectivă i-a solicitat femeii bani pentru a o transfera cu elicopterul pe fiica acesteia de la Cluj la un spital din București.

Femeia din Gherla, dispecrată, a predat suma de 1.750 euro și 29.400 lei unui individ necunoscut care s-a prezentat la domiciliul ei.

Tânărul a fost găsit în Timișoara

În urma investigațiilor, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr de 20 de ani din Medgidia, județul Constanța.

În 2 septembrie, polițiștii au emis un mandat de aducere pe numele acestuia.

Tânărul a fost depistat în Timișoara, unde au fost găsite asupra lui două telefoane mobile utilizate în săvârșirea infracțiunii și suma de 6.000 de euro într-un apartament închiriat.

Arestat pentru 30 de zile

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 3 septembrie a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Totodată, în prezenta cauză, a fost instituită măsura sechestrului asigurator pentru suma de 6.000 de euro, 2 telefoane mobile și un smartwatch.

Operațiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Poliția Sectorului 4 și inspectoratelor de poliție județene Timiș și Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor Cluj.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax