Connect with us

ANUNȚURI PUBLICE

Ați vazut-o? Femeie de 29 de ani, din Turda, dispărută. S-a dus la serviciu și nu s-a mai întors acasă

Publicat


disparuta

O femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, s-a deplasat la locul de muncă în municipiul Cluj – Napoca, în data de 16 martie şi nu s-a mai întors la domiciliu.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 16 martie a.c., Bucşa Iuliana, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, s-a deplasat la locul de muncă, în municipiul Cluj – Napoca şi nu s-a mai întors la domiciliu.

Semnalmentele persoanei dispărute :

– înălțime aproximativ 1.60 cm, circa 60 – 65 kg, păr brunet, lung, ochi verzi, faţa rotundă, ten măsliniu.

La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni tip colanţi de culoare albă cu buline negre, cizme de culoare negră şi ghiozdan de culoare gri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeia dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Cluj24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


ACTUALITATE

METEO: Weekendul la Cluj aduce temperaturi mari, Cod Galben și 90% șanse de ploaie

Publicat

Sfârșitul săptămânii este caracterizat de ploi torențiale, descărcări electrice, tunete, fulgere și temperaturi mari. Este emis și un cod galben de vreme instabilă pentru mai mult de 24 de ore din weekend. Maxima va fi 27 de grade Celsius, iar minima pe timpul nopții 17 grade. Vântul va sufla moderat, iar aversele vor fi mai prezente local.

Începutul weekendului, vineri este dominat de soare puternic cu temperaturi care urcă până la 27 de grade Celsius. Totuși, nu suntem lipsiți de ploaie, furtună cu fulgere și descărcări electrice. Minima pe timpul nopții este de 18 grade Celsius.

Mai mult, Administrația Națională de Meteorologie emite cod galben de instabilitate atmosferică pentru județul Cluj, valabil din această dimineață de la 06:00 până sâmbătă dimineața la ora 10:00

Vântul va fi variabil sâmbătă, iar futunile cu fulgere vor fi nelipsite. Maxima va fi de 24 de grade Celsius, iar probabilitatea de ploaie va fi de 90%.  Noaptea, minima va avea 17 grade Celsius, aerul fiind umed și răcoros.

În ultima zi a weekendului, duminica, maxima va fi 26 grade Celsius și vor fi prezente furtuni cu fulgere izolate. Minima este înregistrată la 17 grade Celsius, iar vântul variabil.

Citește mai departe

ACTUALITATE

Vreme de stat în casă. Cod portocaliu de ploi și furtuni în Cluj

Publicat

ANM a emis un cod portocaliu de furtuni și ploi valabil de sâmbătă, ora 15.00, până duminică, ora 02.00, în peste jumătate din țară, dar și un cod galben pentru intervalul sâmbătă, ora 11.00 – marți ora 10.00, în cea mai mare parte a României.

COD PORTOCALIU. În după-amiaza zilei de sâmbătă (13 iunie) și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică (13/14 iunie), în Moldova, Transilvania, Maramureș, nordul Crișanei local în Muntenia și zonele de munte vor fi perioade cu averse torențiale, grindină de dimensiuni medii și mari, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70…80 km/h) și frecvente descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.

COD GALBEN. În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii.Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Sursă: ANM

Citește mai departe

ACTUALITATE

Avertismentul lui Emil Boc pentru proprietarii de străzi private

Publicat

Edilul orașului Cluj-Napoca le atrage atenția proprietarilor caselor aflate pe drumuri private să le treacă în domeniul public pentru că dacă nu le vor asfalta, vor avea de plătit impozite majorate.

Astfel, proprietarii au două opțiuni: fie asfaltează străzile pe propria cheltuială în doi ani, fie vor putea lasă Primăria Cluj să se ocupe de această chestiune. De asemenea, edilul a declarat că praful din municipiu nu va fi tolerat, întrucât respectarea unui calități ridicate a aerului este una dintre prioritățile autorităților locale.

,,Fac apel la toți proprietarii de pe acestea străzi să le predea la municipiu pentru că noi avem acum o formulă mult mai suplă de preluare. Altfel, în timp, vor avea impozite și taxe mai mari pentru că trebuie să îi sancționăm pe toți cei care fac praf în municipiu.

Dacă aceste străzi nu se predau sau nu se asfaltează într-o anumită formă, proprietarii vor fi penalizați. Juridic există soluții pentru fiecare situație, o luăm pe fiecare în parte și o analizăm, însă mesajul nostru este să păstrăm calitatea aerului la Cluj.

Le transmit asta proprietarilor: ori preluăm noi strada de la voi, o modernizăm, iar responsabilitatea este a noastră, ori aveți doi ani să o asfaltați în regim privat!”, a declarat Emil Boc pentru Ziua de Cluj.

Cristian LUNGU

Citește mai departe

ACTUALITATE

Au început lucrările de asfaltare pe două noi sectoare ale drumului județean 108C Gârbău – Aghireșu – Leghia

Publicat

Consiliul Județean Cluj a început asfaltarea pe două noi sectoare ale drumului județean 108C Gârbău – Aghireșu Fabrici – Aghireșu – Leghia.

Astfel, pe sectorul de drum cuprins între pozițiile kilometrice 20+340 și 23+915, lucrările de asfaltare executate într-un ritm extrem de susținut au fost deja finalizate. În ceea ce privește sectorul de drum cuprins între kilometrul 17+773 și kilometrul 18+893, asfaltarea a demarat și se află în plină derulare, urmând să fie finalizată în aceste zile.

Anterior, în cursul săptămânii trecute, Consiliul Județean a asfaltat un alt sector al aceluiași drum, în lungime de 4,1 kilometri, cel cuprins între kilometrul 23+915 și kilometrul 28+015. În perioada imediat următoare, pe toate aceste sectoare vor fi executate lucrări de realizare a șanțurilor și a acostamentelor.

Citește mai departe