Connect with us

De toată clujena

PAMFLET. Doctor Boc/ Ia-o din loc/ Cât mai ai 500-n pot/ Că un tsunami intră-n joc

Publicat


emil boc jucând poker cu emanuel ungureanu

Deputatul Emanuel Ungureanu, cunoscut de mulţi din câteva filmuleţe poliţiste de pe Facebook, pare îndrăgostit iremediabil de regie.

Acest Andrei Tarkovsky al Clujului este pe cale să mai regizeze un filmuleţ, „Doctor Boc”, probabil inspirat fiind de titlul filmulului şi al cărţii „Doctor Jivago” (Boris Pasternak).

Ca să n-o mai lăţim, Emanuel Ungureanu oferă 500 de euro celui care găseşte teza de doctorat a primarului Emil Boc. Dacă aş fi în locul lui Emil Boc (dar nu sunt), mi-aş răpi 5 minute din ştampilat autorizaţii de construire, aş lua un pămătuf din ăla de speriat praful şi aş da năvală în pod, unde ştiu că am ascuns-o încă înainte s-o scriu.

Şi, uite aşa, mi-aş găsi-o singur şi cu 500 de euro aş aştepta următoarea Black Friday, că sigur aş da la reducere de una mai ieftină.
Doctora(ta)tul

*NOTĂ: Imaginea alăturată este trucată.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *ACTUALITATE

Foto. SINISTRU de Cluj. Coroanele MORŢILOR sunt FURATE din CIMITIRE. Groparii dau cu ulei pe ele

Publicat

coroane cimitir prima

Din cimitirele clujene, cel puţin din cel din Mănăştur, sunt furate coroanele care sunt puse pe mormintele morţilor. Astfel de cazuri s-au repetat, iar groparii, ca să mai reducă furturile, dau pe coroane cu ulei de motor. Două astfel de cazuri ne-au fost semnalate de cititori ai Cluj24.

coroane cimitir

Groparii turnau ulei negru pe coroane

„Când am fost la înmormântare la bunicul lui E…, am văzut cum turnau groparii ceva ulei negru pe coroane ca să nu fie furate. Cimitirul nu are pază? Şi dacă da, de ce se fură coroane? Tocmai de la morţi. Mi se pare oribil”, ne scrie, revoltată o cititoare.

Toate coroanele unei doamne înmormântate au dispărut a doua zi

Ea a relatat şi despre un alt caz, care i-a fost povestit.

„Auzisem pe cineva că ştia de o doamnă care a avut înmormântare şi a doua zi au dispărut toate coroanele. Toate”, mai spune cititoarea Cluj24.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Citește mai departe

Aberații de România

COSIT în ZĂPADĂ. Uimitor. NEBUN de ALB. Folkistul clujean Emeric Imre: Nu știu ce fumează ăștia, da-i ce trebuie

Publicat

cosit zapada horz

O fotografie postată de folkistul clujean Emeric Imre prezintă o imagine incredibilă. E vorba de doi bărbaţi, echipaţi corespunzător, care cosesc în zăpadă, cu motocoase. Cel mai probabil, cosaşii sunt angajaţi ai celor care administrează drumul respectiv.

Eu nu ştiu ce fumează ăştia

cosit zapada fb

„Eu nu știu ce fumează ăștia, da-i ce trebuie 😂”, scrie Emeric Imre în textul care însoţeşte imaginea pe care a prezentat-o.

Internauţii s-au amuzat de hazliul situaţiei, pe care au ironizat-o cu amărăciune.

Urmează turnătorii de asfalt peste zăpadă

cosit zapada horz

„N-au terminat executia bugetara la cosit. Mai au cateva hectare si se pot odihni. Urmeaza turnatorii de asfalt peste zapada. Si aia mai au de recuperat… Nimic nu vrei sa vezi cu ochi buni, esti rau”, comentează Fleser Horia.

„Nu ne mai facem bine. Nu pot sa cred!!!!!!!!”, scrie şi Florina Popescu.

Folkistul clujean Emeric Imre n-a oferit detalii despre fotografie. Dar postarea se asortează cu piesa sa „Nebun de alb”. Alb de la zăpadă. Sau, mai degrabă, alb de la varul de salon.
(MaAv)

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Citește mai departe

ACTUALITATE

PAMFLET. Cu stângul ÎNAPOOOI, marș! Batem pas de defilare/ Și din mâini și din picioare

Publicat

jandarmi clujeni

La parada militară organizată la Cluj-Napoca cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României, Jandarmeria Română a ieșit în evidență prin originalitatea pasului de defilare, total desincronizat.

S-a aflat și motivul acestei desincronizări. Plutonul care l-a executat participă la un experiment secret de manipulare al NATO prin care se încearcă inducerea în eroare a inamicului. Inițial, armata trebuia să participe însă întotdeauna se găseau cel puțin 4 deștepți care se sincronizau, așa că Jandarmeria s-a oferit să fie ea cobai, având în vedere că acolo nu știe stânga ce face dreapta.

Care este chintesența experimentului?

Un dosar TOP SECRET uns cu slănină a intrat în posesia Cluj24.ro. Acesta conținea, pe lângă câteva poze cu femei goale decupate din reviste, mecanismul derulării experimentului.

În câteva planșe alb-negru erau descrise traiectoriile pe care trebuiau să se deplaseze brațele și picioarele jandarmilor, astfel încât acestea să se intersecteze în anumite puncte, numite puncte confuzionale. Acele puncte dereglau total percepția inamicului în ceea ce privește direcția de deplasare a jandarmilor, inducând deruta în aprecierea zonei de contact.

Experimentul intitulat „Unul hăis și unul cea” preconizează și o upgradare, anume executarea pasului de defilare cu cântec. În momentul în care vizualul, derutat deja de mișcarea brațelor și picioarelor se combină cu auditivul atacat sonor de cântec, inamicului nu-i mai rămâne decât să se predea.

Din păcate, trupele franceze care trebuiau să joace rolul inamicului bulversat care se predă nu au putut participa la defilarea de la Cluj din motive de tulpină Omacron.

M.A.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Citește mai departe

De toată clujena

PAMFLET. Că bine-i să aibă omul SCAUNUL lui

Publicat

wc

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, afirmă că partidele din alianţa PSD-PNL-UDMR  „nu ştiu cum să îşi fure unul altuia scaunul de dedesubt”.

Din străbuni există vorba „că bine-i să aibă omul lucrul lui”. Această zicală se răsfrânge și asupra scaunului. Fiecare om cu scaunul lui.

Absența scaunului se mai numește, în termeni medicali, constipație. Abundența lui este colocvial denumită cufureală, mai elegant diaree. Atunci când cineva nu are scaun, de obicei apelează la ceaiuri diuretice sau laxative. Este prima dată când politicul propune ca soluție însușirea scaunului altei persoane.

Alăturarea cuvintelor politic-scaun nu e recentă. De când există clasă politică există și expresia „politicienii mănâncă rahat”, rahat fiind un alt cuvânt care poate substitui scaunul. Coprofagia politică a fost ridicată la rang de virtute, cel puțin în ultima vreme.

„S-a trecut la un alt nivel”

Precizarea lui Dacian Cioloș vine să limpezească lucrurile: scaunul care se fură este cel de dedesubt, să fie clar. Cum politicieni cu scaun la cap sunt foarte puțini, este exclus ca cineva să atenteze la aceștia.

Este evident că s-a trecut la un alt nivel. Lupta politică a făcut saltul de la domeniul gastronomic (vezi ciolanul) la cel fiziologic, adică scaunul.

Expresia „se scapă pe ei” nu mai reprezintă totalitatea acțiunilor pe care le întreprindeau politicienii pentru a se scăpa unul pe altul de DNA ci efectiv un act fiziologic apărut din neputința de a scoate țara din criză prin numirea unui prim ministru. Când te scremi de atâta vreme să faci ceva și singurul rezultat este o fâsâială, e clar că ai probleme de tranzit. Merde alors, monsieur Cioloș sau Scheisse, ca să priceapă și Stăpânul Scaunelor!

Sfântul Scaun

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate
Publicitate