Connect with us

ACTUALITATE

INTERVIU/ blogging vs parenting cu Ioana Grama: „Cineva mi-a spus că speră să mor eu și copilul meu, după ce am născut”. Ioana ne spune cât câștigă un influencer în România

Publicat


Ioana Grama, mamă, femeie de succes, content creator, vlogger, blogger, online influencer sau oricum am vrea să îi spunem, este deja foarte cunoscută pe plan național în domeniul de creator de conținut online.

A câștigat de-a lungul timpului și diferite premii, care îi răsplătesc munca depusă în această meserie și o plasează, totodată, pe o poziție în care peste 300.000 de persoane o urmăresc zilnic, admirându-i stilul de viață și, desigur, felul ei de a fi.

Astfel, în 2018 câștigă titlul de best lifestyle influencer, premiu care arată că lumea își dorește să vadă în detaliu cum arată viața Ioanei Grama, găsind în aceasta cel puțin o sursă de inspirație.

Ioana, „un om sensibil și totodată puternic”

Ioana Grama locuiește în Cluj-Napoca, în curând va împlini 28 de ani și a intrat în lumea online-ului în anul 2012, când în România noțiunea de blogger sau creator de conținut era relativ străină publicului. Însă, chiar și așa, a reușit până astăzi să strângă o comunitate de câteva sute de mii de oameni care caută să îi fie aproape în mod virtual în fiecare moment din zi.

Pe lângă a fi mama unei fetițe de un an, de curând a pus bazele unui business, devenind astfel și femeie de afaceri, însă mai presus de meseria ei, Ioana se consideră „un om sensibil și totodată puternic, un om căruia îi place să aducă zâmbete pe fețele oamenilor din jurul ei”, după cum ne spune chiar ea.

Ioana Grama, mamă și online influencer

Pe Ioana Grama o găsim pe Instagram și Youtube, dar Cluj24.ro a dorit să afle cine este omul care se află în spatele platformelor pe care ea postează zilnic, și mai ales, am vrut să vedem ce înseamnă să fii în 2020 influencer în lumea virtuală și mamă în viața de zi cu zi.

Dacă vreți să aflați cum se împacă statutul de mamă cu cel de content creator, vă invităm să aflați din interviul acordat de Ioana Grama pentru Cluj24.ro.

Reporter: Dacă ar fi să o iei de la capăt, ai alege aceeași meserie, de blogger/ig influencer? 

I.G: Da, aș alege la fel, deși în momentul în care am început nu vedeam toată treaba asta ca pe ceva serios, ceva de viitor.

Aș alege la fel pentru libertatea pe care o am în ceea ce privește exprimarea și creativitatea, dar și pentru oamenii care au ajuns să îmi fie prieteni, unii chiar să devină parte din familia mea, datorită job-ului pe care îl am.

Schimbare în viața Ioanei

Rep: Ai o fetiță minunată de un an. Cum s-a schimbat viața ta de când a apărut Ayana?

I.G: Da, am un copil perfect, pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare seară când mă pun în pat. O privesc, și în gând îi spun lui Dumnezeu cât de recunoscătoare sunt pentru tot, în special pentru ea.

Am devenit mai calmă, mai bună, mai răbdătoare și mai muncitoare de când am devenit mamă.

Rep: E greu să împaci meseria de blogger/vlogger/ig influencer cu statutul de mămică? 

I.G: Ușor nu este, iar aici mă refer strict la timpul pe care îl petrec cu Ayana. Tot ceea ce fac, proiectele pe care le am în ceea ce privește munca, iar acum și brandul personal, sunt time consuming, iar asta este frustrant.

Am totuși noroc cu bunicile și cu Alex, soțul meu, care sunt mereu acolo când am mai mare nevoie.

E multă muncă în spatele unui cont de Instagram

Rep: Știm cu toții că oamenii din online se confruntă cu un „val de hate”. De ce crezi că oamenii aleg să se poarte în acest mod cu persoanele publice de pe internet?

I.G: Din frustrare. Cred că asta este cea mai relevantă explicație. Frustrarea scoate ce e mai rău din oameni, iar unii nu pot înțelege ceea ce facem noi și nu îi condamn, îi înțeleg pe de-o parte.

Nu ai cum să apreciezi ceva ce nu înțelegi. Și nu ai cum să înțelegi câtă muncă e în spatele unui cont de instagram, decât dacă te apuci de creat content zi de zi.

Rep: Care a fost cel mai urât lucru care ți s-a spus de când ai devenit mamă, legat de fetița ta? Cum ai reușit să treci peste acel lucru?

I.G: Cineva mi-a spus că speră să mor și eu și copilul meu, la doar două săptămâni după ce am născut. Bine nu mi-a picat, dar nici în serios nu l-am putut lua.

Trebuie să fii bolnav psihic ca să tastezi așa ceva. Ignoranța este cea mai bună armă în astfel de situații.

Intervenție de mărire a sânilor

Rep: De curând ai apelat la o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor. Cum ți s-a schimbat viața de când ai fost operată? Și, apropo de hate, au fost persoane care ți-au criticat decizia?

I.G: Mă bucur din suflet că am luat această decizie. Este incredibil câtă încredere îți poate da o astfel de intervenție.

 

A fost un pas mare pentru mine, pentru că nu am avut niciodata intervenții chirurgicale de niciun fel. Nu a existat hate, spre surprinderea mea. Toată lumea a reacționat foarte fain și au apreciat faptul că am avut curaj să iau această decizie.

Rep: Cum arată o zi din viața Ioanei Grama?

I.G: Este un haos total în viața mea, mai ales în această perioadă. Când am zile mai libere, stau acasă cu Ayana și cu Alex, facem ordine și curățenie, pentru că în rest, suntem numai pe fugă.

Mă trezesc, merg la birou să le ajut pe fete la colete, filmez, fac poze pentru campanii, iar seara stau cu Ayana.

Câteva mii de euro pe lună

Rep: Toată lumea e curioasă… Cât câștigă un influencer din România?

I.G: Nu există o sumă fixă pe care o câștigăm lunar, pentru că depinde foarte mult de numărul de campanii pe care le avem și de bugetele care ne sunt alocate. Fiecare avem bugete diferite, însă dacă ar fi să fac un calcul, ar fi undeva la câteva mii de euro pe lună.

Rep: Ce ai vrea să le transmiți persoanelor care au ales să te jignească pe internet, prin prisma statului tău de persoană publică?

I.G: Îi îmbrățișez, ca să le dau din energia mea bună și poate și un gram de bunătate.

Rep: Care este cea mai frumoasă parte din a fi influencer, dar și cea mai grea?

I.G: Cea mai frumoasă parte este, așa cum am spus, libertatea de exprimare, creativitatea și faptul că întâlnim și cunoaștem oameni minunați.

Partea grea sunt proiectele care necesită ore întregi de muncă, brainstorming, filmări, deadline-uri, edit și așa mai departe.

Brand extins în afara României

Rep: Ce planuri de viitor ai? Te vezi mereu activând în online?

I.G: Planurile mele sunt să construiesc un brand pe care să îl extind și în afara României, să construim o casă undeva pe un deal, înconjurată de copaci.

Totodată, îmi doresc să avem multe animale, încă vreo doi copii și o viață liniștită.

Rep: Cum crezi că ar trebui să procedeze părinții pentru a-și proteja copiii de lucrurile negative de pe internet? Tu cum vei proceda cu Ayana din acest punct de vedere atunci când va mai crește și va avea acces la rețele de socializare?

I.G: Nu m-am gândit până acum la asta… Trebuie să existe niște limite. Nu vreau să o obișnuiesc cu online-ul. O postez destul de des, pentru că mor de dragul ei și m-am obișnuit să împărtășesc totul cu urmăritorii mei, dar pe ea nu cred că am să o las prea mult în preajma telefonului.

Cel puțin am să încerc.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Clujul are un canal, ce facem cu el? Canalul MORII, istorie și prezent în peisajul urbanistic al orașului

Publicat

canalul morii

Veneția are Canal Grande, Amsterdamul și Bruge-ul au fiecare o mulțime de canale, unul mai frumos ca altul, Cluj-Napoca are Canalul Morii. Timp de zeci de ani, autoritățile s-au jucat de-a „uite canalul, nu e canalul”. Peste tot în Europa, un astfel de curs de apă ce traversează o urbe este mană cerească. Rățuște, peștișori, pe alocuri promenade cu bărcuțe, sunt doar câteva atracții ale unui astfel de canal. 

Canalul Morii sau Canalul Morilor din Cluj-Napoca (în maghiară Malomárok) este un canal artificial, o ramură a Someșului Mic care curge aproximativ paralel cu acesta pe o distanță de 7,2 km.

canalul morii

VIDEO FOTO. Clujul are un canal, ce facem cu el? Canalul MORII, istorie și prezent în peisajul urbanistic al orașului

Pornind din Someș la marginea părții vestice a orașului, curge pe toată lungimea străzilor Cardinal Iuliu Hossu și Andrei Șaguna, străpunge cartierele Mărăști și Bulgaria, unde se se reîntâlnește cu râul.

Concret, Canalul Morii se desprinde de Someș chiar la intrarea în orașul Cluj-Napoca, lângă microhidrocentrala de pe Someșul Mic. Porțiunea din canal până la Parcul Rozelor e cea mai sălbatică din întreg traseul, fără amenajări.

canalul morii

La intrarea pe strada George Barițiu, Canalul Morii e acoperit de dale betonate, până la strada Andrei Șaguna – doar pentru o porțiune, căci în Piața Mihai Viteazul canalul e din nou acoperit, iar pe dalele betonate au fost ridicate, o vreme, gherete comerciale, mai ales pe strada Argeș.

Scurt istoric

Conform unui document din 1558, consiliul orașului a ordonat săparea unui canal pentru a igienizarea râului Someș în oraș. Prima atestare a barajului de la începutul canalului lângă Mănăștur datează din secolul al XVI-lea.

Acesta a fost folosit pentru a controla cantitatea de apă eliberată în Canalul Morii, care era suficientă pentru a face să funcționeze morile de făină de pe malurile Canalului.

Un baraj nou, mai înalt, a fost construit la sfârșitul anilor 1970, după care debitul de apă în șanțul morii a fost aproape inexistent. Niciuna dintre morile de pe canal nu mai există în prezent.

moara

A fost o lucrare hidrologică de anvergură, care a angajat întreaga comunitate urbană și care a făcut posibilă creșterea numărului de mori care funcționau în oraș și diversificarea activității acestora.

Una dintre morile amplasate pe Canalul Morii era, de exemplu, Moara de Hârtie, amplasată între parcurile Rozelor și Victor Babeș. Construită în 1718 de Ordinul Iezuit și renovată în 1832, e cea mai veche clădire cu caracter industrial a orașului. După al doilea război mondial, clădirea a fost aproape distrusă.

Era 1933 când ultima moară de pe râu a fost demolată. E vorba de moara amplasată la intersecția străzilor ce acum se numesc Regele Ferdinand și George Barițiu.

canalul morii

Prezent

După ce ani de-a rândul, canalul a fost acoperit pe o porțiune, recent au început lucrările de decopertare pe str. George Barițiu, iar după decopertare urmează partea mai dificilă și anume igienizarea canalului și menținerea sa la cele mai înalte standarde de curățeni.

Neîngrijit, transformat într-o  ghenă de gunoi ce emana vara mirosuri pestilențiale, Canalul Morii se vrea redat orașului sub forma unei atracții urbanistice. Rățuștele sunt gata pregătite, mai trebuie să pregătim locuitorii, mai exact mentalitatea lor. Pentru că atâta timp cât se vor scoate din canalizare scutece și cârpe, nu putem avea pretenții prea mari.

Sursa: Wikipedia

Video: YouTube

 

 

 

Citește mai departe

EDUCATIE

Admitere la liceu Cluj. 3.670 de absolvenţi ai claselor a VIII-a au fost admiși. Ce școli au ales elevii de 10

Publicat

De

Admitere liceu Cluj

3.670 de absolvenţi ai claselor a VIII-a au fost admiși în învăţământul liceal de stat, în anul școlar 2024–2025, ca urmare a primei etape de repartizare computerizată, desfășurată miercuri, 24 iulie.

67 de elevi, dintre care 61 din județul Cluj, nu au putut fi admiși în prima etapă din cauza faptului că nu au completat suficiente opțiuni.

Admitere liceu Cluj. 3.670 de absolvenţi ai claselor a VIII-a au fost admiși

În prima etapă a repartizării computerizate în învăţământul liceal de stat au fost repartizați 3.670 de elevi din totalul celor 3.737 de elevi cu opțiuni completate, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Repartizarea computerizată a absolvenților claselor a VIII-a, în învățământul liceal de stat, s-a desfășurat miercuri, 24 iulie 2024, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, cu respectarea ordinii opțiunilor elevilor, așa cum sunt acestea consemnate în fișa individuală a fiecărui elev.

Cei mai mulți elevi sunt la filiera teoretică

Pe filiere educaționale, 2.387 de candidați au fost repartizați la filiera teoretică, iar 1.283 de candidați la filiera tehnologică.

La nivelul județului Cluj, distribuția candidaților din județul Cluj repartizați, în județ, pe tranșe de medii, pentru Admiterea 2024, se prezintă astfel:

Ce școli au ales elevii de 10

Cei 7 candidați cu media 10 de admitere au optat pentru următoarele unități de învățământ preuniversitar:

  • COLEGIUL NAȚIONAL ,,EMIL RACOVIȚĂ” CLUJ-NAPOCA (4),
  • LICEUL TEORETIC ,,LUCIAN BLAGA” CLUJ-NAPOCA (1),
  • LICEUL TEORETIC ,,NICOLAE BĂLCESCU” CLUJ-NAPOCA (1),
  • LICEUL TEORETIC ,,AVRAM IANCU” CLUJ-NAPOCA (1).

Citiți AICI mai multe despre elevii de 10 ai Clujului la Evaluarea Națională

De asemenea, au precizat reprezentanții IȘJ Cluj, au fost admiși în etape anterioare repartizării computerizate din data de 24 iulie 2024:

  • 646 de elevi la specializări în cadrul filierei vocaţionale;
  • 17 elevi în învăţământul militar;
  • 74 de elevi pe locurile speciale, rezervate candidaţilor cu CES;
  • 59 de elevi pe locurile speciale, rezervate candidaţilor de etnie rromă.

67 de elevi nu au putut fi repartizați în această etapă

67 de elevi, dintre care 61 din județul Cluj, nu au putut fi admiși în prima etapă, întrucât nu au completat suficiente opţiuni.

Aceștia vor intra în a doua etapă de repartizare, în perioada 12-20 august 2024, alături de candidații care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar nu și-au depus dosarele de înscriere în termen (25-30 iulie 2024), precum și de candidații care nu au participat în prima etapă de admitere.

81 de locuri disponibile în a doua etapă

La nivelul județului Cluj, în a doua etapă de repartizare, din cadrul Admiterii 2024, sunt disponibile 81 de locuri la liceu.

Repartizarea elevilor, în cadrul celei de a doua etape, va avea loc în perioada 19-20 august 2024, iar comunicarea rezultatelor candidaților repartizați în a doua etapă a Admiterii 2024, în învățământul liceal de stat, se va realiza conform procedurii stabilite la nivelul Comisiei județene de admitere, din cadrul I.Ș.J. Cluj.

Cum se pot înscrie la liceu elevii reveniți în țară, repatriați sau refugiați

Elevii reveniți în țară, repatriați, refugiați se pot înscrie în clasa a IX-a, independent de termenele din calendarele metodologiei de admitere în învățământul liceal de stat, profesioal, dual.

Aceștia vor urma procedura referitoare la echivalarea studiilor.

Toate informațiile și detaliile cu privire la admiterea în învățământul liceal de stat, învățământul vocațional și învățământul profesional, dual, precum și Broșura ADMITERE 2024, sunt disponibile și pot fi consultate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Violența domestică e în floare la Cluj. Peste 900 de apeluri la poliție în doar 6 luni

Publicat

De

Poliția Cluj

În primele șase luni ale acestui an, în județul Cluj au fost sesizate cele mai multe acte de violență domestică de până acum.

Tot în primele 6 luni ale anului au fost emise peste 400 de ordine de protecție ale victimelor violențelor în familie.

Violența domestică e în floare la Cluj. Peste 900 de apeluri la poliție în doar 6 luni

909 cazuri de violență domestică au fost sesizate în primele șase luni din anul 2024, cele mai multe, potrivit unui raport al Inspectoratului de Poliție Cluj.

Dintre acestea 537 au fost infracţiuni de lovirea sau alte violenţe.

De asemenea, în 57 de cazuri a fost vorbade abandon de familie şi au fost înregistrate și 83 de infracţiuni de ameninţare.

Peste 400 de ordine de protecție emise la Cluj

În șase luni, au fost emise peste 400 de ordine de protecție ale victimelor violenței domestice, conform IPJ Cluj.

Este vorba de 215 ordine de protecție provizorii și de 187 de ordine de protecţie.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. REVOLTĂTOR. Zeci de turiști blocați pe Aeroportul Cluj au primit sandvișuri EXPIRATE

Publicat

De

Sandvișuri expirate

Zeci de pasageri, care sunt blocați pentru mai bine de 10 ore pe Aeroportul Cluj au primit sandvișuri expirate.

Oamenii veniți de peste tot din țară trebuiau să fie deja în Cipru, dar zborul a fost amânat de două ori.

REVOLTĂTOR. Zeci de turiști blocați pe Aeroportul Cluj au primit sandvișuri EXPIRATE

Oamenii, care trebuia să fie acum pe plajă sunt revoltați, dar nu atât de mult pentru faptul că avionul spre Larnaca întâziere, cât pentru acela că au primit câte o sticlă de apă și sandvișuri expirate de câteva zile.

“Trebuia să plecăm la ora 11.35. Eu nu sunt din Cluj, am venit la aeroport la ora 8.35 așa cum ni s-a spus. Am făcut check-in-ul, dar apoi am fost informați că avionul are întârziere până la ora 16.35”, a declarat pentru Cluj.24.ro unul dintre pasageri.

După ce au sunat la agenția de turism, au aflat că zborul a fost întârziat a doua oară, iar ora de plecare spre Larnaca este 21.40.

Pentru că trebuie să stea în aeroport atâtea ore, oamenii au primit apă și sandvișuri, însă mâncarea e expirată.

“Pe eticheta sanvișului pe care l-am primit eu scrie că expiră în data de 20 iulie. La alți pasageri era lipit peste o altă etichetă pe care scria 26 iulie.

E incredibil. Este aici o doamnă cu 4 copii mici. Sunt și alți oameni cu copii”, a mai spus pasagerul.

Au sesizat protecția consumatorilor

Oamenii s-au revoltat, dar tot ce au putut afla de la personalul aroportului este că responsabilă pentru mâncare e firma de catering.

Pasagerii au sunat la Oficiul pentru Protecția Consumatorilor și li s-a trransmis să facă o sesizare online, și să atașeze și poze.

Turiștii, care plecă în vacanțe prin mai multe agenții de turism speră acum ca avionul companiei High Sky să plece măcar la ora 21.40.

Din informațiile turiștilor care așteptă în aeroport, sunt două aeronave care zboară pe această rută, iar una ar fi defectă.

 

 

 

 

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax