Connect with us

EVENIMENT

Întâlnire de impact: primarul Clujului s-a văzut cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord

Publicat


Edilul Clujului, Emil Boc, s-a întâlnit, astăzi, cu ambasadorul Marii Britanii, Andrew Noble. Cei doi au discutat despre proiecte culturale și economice, dar și despre orașul verde și mijloace de mobilitate urbană sustenabilă.
„Am primit astăzi, în Sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca, vizita dl Andrew Noble, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.
Am discutat cu dl Ambasador despre proiectele culturale și economice desfășurate la Cluj-Napoca, dar și despre orașul verde și mijloace de mobilitate urbană sustenabilă.
Alături de E.S., la întâlnire a participat dl Chris Frean, directorul Departamentului Diplomație Economică din cadrul ambasadei și dna Emilia Botezan, Șef Birou Relații externe și investitori”, se arată în  postarea de pe Facebook a primarului Emil Boc.

Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Vezi cele mai interesante video Cluj24.ro


EVENIMENT

FOTO – VIDEO / Oameni de toate vârstele și naționalitățile au celebrat pacea și diversitatea prin dans, la Cluj

Publicat

De

whatsapp image 2021 09 25 at 17.09.01

Sute de persoane au participat, sâmbătă, la ediția clujeană a Dance Romania 2021, eveniment prin care este promovată pacea, diversitatea și incluziunea.

Evenimentul a fost organizat de către Center for Peace and Violence Prevention (CPVP), în Parcul Iulius din Cluj-Napoca.

Zeci de persoane au acceptat invitația coordonatorilor și s-au angajat într-un dans sincron de toată frumusețea.

14 instructori de dans din Cluj, Sibiu și București au animat publicul cu pași din diverse stiluri antrenante: zumba, kuduro, salsa, dancehall, Bollywood, street dance, hip-hop, afro grooves, bachata și altele.

Din cei 14 instructori, unul este de naționalitate indiană, unul, de naționalitate braziliană și 12 sunt români. DJ M.I.G din Nigeria a mixat pe tot parcursul evenimentului. Trei maeștri de ceremonii (MCs), Camelia din România, Diane din Burundi și Go Slo din Nigeria, au însuflețit atmosfera.

CPVP este o organizație umanitară internațională dedicată culturii păcii și respectului pentru demnitatea umană, în zone de conflict și post-conflict. Principalele sale programe derulate includ: Protecție și Asistență, Educație pentru Pace, Arte și Pace, Diversitate și Incluziune.

whatsapp image 2021 09 25 at 17.09.21

Citește mai departe

EVENIMENT

Parcare de Cluj: A plătit 400 de lei taxă la spital, pentru 6 ore de așteptare

Publicat

De

tarif parcare

Un român se declară revoltat pe prețurile exagerate practicate de Spitalul de Urgență din Cluj-Napoca. Pentru 6 ore de așteptare, acesta a fost taxat cu 425 de lei.

”Dacă ai o urgență medicală în Cluj-Napoca, parchezi la spital, iar dupa 6 ore de așteptare primești vestea că totul e ok dpdv medical și vrei să pleci acasă… surpriză, parcarea costă 425 Lei. Da, erau afișate prețurile pe niște pancarde A0 albastre, fără titlu, cu litere de carte. Se poate citi informația de la 4m. Apăi la prețuri din astea spitalelele trebuiau să fie imaculate, perfect renovate și cu aparatură de ultimă generație”, a scris acesta.

Tarifele sunt următoarele:

Primele 30 de minute – 5 lei

Următoarele 60 de minute – 40 de lei (fracționat la 15 minute)

În continuare – 80 de lei pe oră (fracționat la 15 minute)

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 1000 de clujeni s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

Publicat

De

Potrivit Prefecturii Cluj, în județ s-au vaccinat peste 1000 de persoane în ultimele 24 de ore.

Cei mai mulți, 809, au apelat la centrele de vaccinare.

La centrul drive-through s-au vaccinat 150 de persoane, iar la cabinetele medicilor de familie – 145.

În total s-au administrat la nivelul Clujului un număr de 559.774 doze de vaccin.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Florin Cîțu, noul președinte PNL: Nu mă surprinde alegerea dumneavoastră

Publicat

De

 Florin Cîțu, noul președinte al PNL, a așteptat rezultatul final al alegerilor interne pe scenă și a spus că nu este surprins de alegerea liberalilor: „Aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mișcare care începe cu PNL”, a spus Cîțu.

Noul președinte al PNL, Florin Cîțu, a spus, sâmbătă, după ce a fost votat de peste 60% dintre liberali, că nu este surprins de alegere.

„Trebuie să fiu sincer și să spun că nu mă surprinde alegerea dumneavoastră. Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor. De azi suntem un partid unit și vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru politic: PSD. Aceasta nu a fost doar o campanie, afost o mișcare care începe cu PNL, care va schimba România în bine. Împreună construim Romnia liberală”, a spus Cîțu.

El a invitat pe scenă echipa care l-a susținut în campania internă.

Florin Cîțu a obținut 2.878 de voturi, ceea ce înseamnă 60,2%. Ludovic Orban a fost votat de 1.898 de membri, ceea ce înseamnă 39,7%. 72 de voturi au fost anulate.

Ludovic Orban a anunțat după ce a pierdut lupta pentru președinția PNL că luni își va depune demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților și spune că între el și președintele României, Klaus Iohannis, nu mai există de azi niciun parteneriat.

Ludovic Orban a anunțat, de pe scena Congresului PNL, că luni noul președinte al partidului va avea pe masa sa demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

    Publicitate
    Publicitate