Connect with us

EVENIMENT

Îndrăgostiții englezi PĂRĂSIȚI pot numi un GÂNDAC după fostul PARTENER, drept RĂZBUNARE, de Valentine’s Day

Publicat


cockroach periplaneta americana

Îndrăgostiţii părăsiţi au acum posibilitatea să se răzbune de Valentine’s Day, numind un gândac după fostul lor partener cu ajutorul unei grădini zoologice din Marea Britanie, relatează vineri Reuters.

”Dacă ai avut o despărţire extrem de urâtă şi ai nevoie de un imbold, este o modalitate bună de a face un lucru haios singur sau cu prietenii tăi”, a afirmat responsabilul proiectului, Henry Weedon.

Solicitări din toate colţurile lumii au ajuns la Hemsley Conservation Centre, sud-estul Angliei, care conduce proiectul destinat strângerii de fonduri.

Centrul a afirmat că este deschis de asemenea să primească nume de politici pentru proiectul ‘Roach Board’.

‘Toate numele sunt binevenite şi totul este destinat pentru a strânge bani pentru proiecte pe care le facem aici, la gradina zoologică’, a mai spus Weedon.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

VIDEO Angajații primăriilor pichetează Prefectura Cluj. Nemulțumiți de salarizare, aceștia amenință cu boicotarea alegerilor

Publicat

De

Protest al funcțîionarilor publici la Prefectura Cluj

Zeci de angajați ai primăriilor pichetează marți sediul Prefecturii Cluj. Aceștia protestează deja de câteva luni, nemulțumiți de faptul că sunt discriminați în ceea ce privește salarizarea.

Părotestatarii, membri ai Sindicatului Național SCOR au  și o petiție pentru prefectul județului Cluj, Irina Munteau, prin care cer Guvernului adoptarea noii Legi a salarizării.

La protestul de la Cluj, care a început la ora 11.00, participă și funcționari publici din județele Mureș și Sălaj.

Angajații primăriilor pichetează Prefectura Cluj. Nemulțumiți de salarizare, aceștia amenință cu boicotarea alegerilor

Protestatarii au venit „înarmați” cu vuvuzele, dar și cu pancarte.

Pe pancarte, funcționarii publici au scris mesaje pentru Guvern, cum ar fi: „Și noi suntem Primăria”, sau „Statul românesc are nevoie de profesioniști. Nu ne mai trageți pe dreapta!”.

Protestele au început la Cluj de mai bine de două luni. Cea mai mare nemulțumire a angajaților primăriilor din comunele din județ este diferența salarială între funcționarii publici din comunele mici, dar și orașele mici de sub 20.000 de locuitori, față de cei din orașele mai mari și municipii, potrivit președintei Sindicatului Național Solidaritatea Comunelor și Orașelor din Românie (SCOR), filiala Cluj, Cornelia Delimoț.

Această diferență este de peste 200%.

Oamenii cer adoptarea Legii salarizării

De atunci, însă, nu s-a rezolvat absolut nimic pentru acești funcționari, a declarat Cornelia Delimoț pentru Cluj24.ro.

Petiția sindicaliștilor, care este adresată Guvernului României, Ministerului Finanțelor și Ministerului Muncii și Solidarității Sociale arată faptul că mecanismul de înghețare a indemnizației viceprimarilor, practicat timp de 5 ani prin așa-numitele „ordonanțe trenuleț”, are ca efect direct distorsionarea întregului sistem de salarizare la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Sunt afectate, astfel, comunele cu sub 10.000 și orașele cu sub 20.000 de locuitori.

„Constatăm amânarea continuă de către Guvern a adoptării noii legi a salarizării, asumată de către
România prin PNRR…

Noua lege privind remunerarea funcționarilor publici (Legea privind salarizarea unitară) va stabili o metodologie unitară de calcul în scopul de a spori echitatea salarizării în sectorul bugetar (aplicarea principiului plății egale pentru muncă de valoare egală), de a asigura tratamentul nediscriminatoriu în stabilirea sporurilor și corelarea performanțelor cu salariul plătit”, se arată în petiția semnată de reprezentanții Federației Columna-SCOR.

Metodologia propusă pentru recalcularea salariilor va fi sustenabilă din punct de vedere bugetar și se va baza pe:

  • revizuirea coeficienților de ierarhizare pentru fiecare familie ocupațională de funcții bugetare;
  • reintroducerea unor grile de salarizare pentru administrația locală, corespunzătoare funcțiilor publice și funcțiilor contractuale;
  • revizuirea sistemului de acordare a sporurilor și plafonarea sumei sporurilor la 20 % din salariul de bază.

Mai mult, arată reprezentanții funcționarilor publici, noul cadru juridic va fi pus în aplicare în același timp pentru toate categoriile profesionale, pentru a se evita apariția unor noi dezechilibre în sistemul de salarizare din sectorul public.

Sindicaliștii au mai precizat că, în condițiile în care adoptarea acestei legi se amână, este necesară adoptarea unor măsuri imediate, cu caracter tranzitoriu, pentru a diminua efectele distorsiunilor introduse în sistemul de salarizare.

Grevă generală în iunie, chiar în timpul alegerilor

În situația în care revendicările angajaților din primării nu se rezolvă, aceștia sunt hotărâîi să continue protestele.

Conform calendarului, în iunie va fi declanșată greva generală.

Astfel. funcționarii publici vor boicota alegerile locale și cele europarlamentare, care se vor desfășura la data de 9 iunie.

Citește mai departe

EVENIMENT

PNL Cluj: Deputatul invizibil Sabin Sărmaș jignește vârstnicii Clujului, făcându-i „oi”. Provoacă un conflict între generații!

Publicat

Deputatul invizibil Sabin Sărmaș jignește vârstnicii Clujului

Deputatul invizibil Sabin Sărmaș jignește vârstnicii și provoacă un conflict între generații la Cluj-Napoca, fapt care arată imaturitatea sa și incapacitatea de a înțelege importanța și contribuția pe care o au persoanele în vârstă la bunul mers al societății.

Într-o postare pe o rețea socială, ștearsă ulterior, Sărmaș i-a făcut „oi” pe vârstnicii Clujului spunând că: „Bătrânii sunt oi, votează cu Boc pentru că sunt înțepeniți în proiect”.

Cheia este unirea generațiilor, avem nevoie ca toate generațiile să se înțeleagă între ele, trebuie să unim oamenii, nu să-i învrăjbim între ei.

Aceste declarații jignitoare arată adevăratul caracter al invizibilului politician, lipsa sa de considerație pentru cei care au construit România, dar arată și lipsa de respect pentru părinți și bunici.

Cluj-Napoca a fost, cel puțin în ultimii 20 de ani, un model de toleranță între generații, un oraș incluziv în care fiecare cetățean, tânăr sau vârstnic, și-a găsit locul și în care nimeni nu a fost lăsat în urmă sau desconsiderat.

Oare lui Sărmaș îi va plăcea ca atunci când va ajunge la vârsta senectuții să fie numit “oaie” de către tineri?

Oare cum se simt bunicii lui, zecile de mii de vârstnici ai Clujului care sunt tratați cu astfel de apelative de către un politician invizibil?

Biroul de presă al PNL Cluj

Material comandat de Partidul Național Liberal Cluj, Cod Mandatar Financiar 21240015

Citește mai departe

EVENIMENT

Casa Județeană de Pensii Cluj face angajări. Vezi ce post se scoate la concurs și care sunt condițiile

Publicat

pensii

Casa Județeană de Pensii Cluj anunță scoaterea la concurs în data de 30.05.2024, ora 10.00(proba scrisă) aunui  post contractual vacantde execuție, pe perioadă determinată, până la data de 31.08.2024 de CONSILIER (Studii superioare), DEBUTANT – 1 post la sediul central Cluj Napoca.

Postul scos la concurs este în vederea recalculării pensiilor din sistemul public de pensii.

Contractul individual  de muncă va fi încheiat pe perioadă determinată, până la data de 31.08.2024.

Persoanele interesate să participe la acest concurs vor putea să depună documentele necesaredin data 20.05.2024 până în 22.05.2024, ora 16.00 la sediul Casei Județene de Pensii Cluj din municipiul Cluj-Napoca, str. George Coșbuc, nr.2, Cam. 15 A.

Candidații vor fi selectați conform  Procedurii operaționale pentru ocuparea posturilor suplimentare din Casele Teritoriale de Pensii.

Mai multe informații puteți găsii pe pagina web a instituției, www.pensiicluj.rola secțiunea Informații de interes public/ Concursuri sau la sediul instituției, municipiul Cluj Napoca, str. George Coșbuc nr. 2.

Citește mai departe

EVENIMENT

EXCLUSIV FOTO. Candidată clujeancă la alegerile locale dintr-un oraș irlandez: Mulți irlandezi trăiesc de pe o zi pe alta

Publicat

De

Nicoleta Chiorean, o clujeancă stabilită în Irlanda, va candida la alegerile locale pentru Consiliul Județean Carlow care vor avea loc în 7 iunie, în aceeași zi cu cele europarlamentare. 

Nicoleta Chiorean, o clujeancă de 44 de ani care a emigrat în Irlanda în urmă cu peste două decenii, va candida pentru șefia Consiliului Județean Carlow. Ea locuiește în orașul cu același nume, reședință de județ, cu o populație de circa 20.000 de locuitori și aflat la mai puțin de o oră de capitala Dublin.

Într-un interviu realizat de Cluj24, Nicoleta a povestit despre primii săi ani în Irlanda, dar și despre pașii spre cariera politică.

„În 2000, era foarte greu pentru români în Irlanda”

Primii ani ai tinereții și i-a petrecut la Cluj-Napoca, o însă destinul a dus-o departe de casă, la vârstă de doar 20 de ani. Nicoleta s-a îndrăgostit de Irlanda în timpul unei vizite la o prietenă și a decis să se mute aici pentru un an. Odată ajunsă însă, nu s-a mai întors în România.

„Sunt din Cluj, mai precis din Grigorescu. Am venit în Irlanda în 2000, în vizită la o prietenă. Mi-a plăcut foarte mult Irlanda, am văzut că sunt multe oportunități și m-am hotărât să stau un an, inițial.

Între timp, l-am cunoscut pe soțul meu și nu am mai plecat.

Am lucrat la un restaurant, am început de jos, pentru că în acel moment era foarte greu pentru români în Irlanda, să ai un altfel de loc de muncă. Nu puteam să merg nici la facultate, cum mi-aș fi dorit, taxele de școlarizare erau foarte mari și nu am avut posibilitatea”, a povestit Nicoleta.

Campioană națională la Body Fitness

Doar trei ani mai târziu, Nicoleta și soțul său puneau pe picioare propria lor afacere, o sală de sport. În paralel, interesul ei s-a îndreptat spre culturism, respectiv spre competiția Miss Figure Ireland, titlu pe care l-a cucerit de opt ori.

„După trei ani, am pus pe picioare propria noastră afacere, am deschis o sală de sport. Soțul meu făcuse concursuri de culturism și, mergând la concursuri cu el, mi-a plăcut foarte mult.

Am făcut foarte mult sport și eu înainte să plec în Irlanda și m-am bucurat când am descoperit o clasă care se numea Body Fitness. Nu era culturismul cu care era lumea obișnuită.

După un an, am luat locul întâi la competiția Miss Figure Ireland, titlu recucerit de încă șapte ori. Apoi am fost și la Campionatul Mondial, unde am luat locul trei, am participat și la concursuri în America. Am făcut un pic de modelling și fitness modelling profesional.

Am avut o sală de sport timp de doisprezece ani, am avut un studio de nutriție și am fost antrenor personal timp de cinci ani, într-un alt oraș. Apoi am avut concursul meu național de fitness, am fost arbitră de fitness și culturism”, a mai arătat clujeanca stabilită în Irlanda.

Mereu implicată în comunitate

Nicoleta a mărturisit că mereu s-a implicat prin diverse acțiuni în comunitate și a simțit nevoia să îi ajute pe cei mai puțin norocoși.

„Întotdeauna mi-a plăcut să mă implic în tot felul de acțiuni. În momentul de față, sunt parte dintr-o organizație non-profit, unde ajutăm bătrâni, copiii de la orfelinat și multe altele.

Cu toate că suntem în Irlanda și știu că, teoretic, e economia cea mai bună și totul perfect, în realitate nu este așa. Sunt mulți oameni necăjiți și aici, sunt multe probleme”, a arătat Nicoleta.

Pasul spre politică l-a făcut după pandemie, când i s-a propus să facă parte din Comisia de Tineret și Sport a partidului AUR: „Mi s-a propus să fac parte din Comisia de Tineret și Sport a partidului AUR și am participat în Parlament la câteva programe. Apoi am fost vicepreședinta, apoi președinta organizației diaspora pentru Irlanda”.

„M-am bucurat că am avut posibilitatea să mă întâlnesc cu români”

Pentru Nicoleta, implicarea în acțiunile Alianței pentru Unirea Românilor a constituit o oportunitate de a întâlni alți români din Irlanda, de a organiza împreună acțiuni umanitare și a sărbători Ziua Națională în mijlocul conaționalilor.

„Efectiv, diaspora nu există, AUR era singurul partid care exista. M-am bucurat că am avut posibilitatea să mă întâlnesc cu români. Am lucrat foarte mult de când am venit aici și din această cauză nu am prea avut contact cu români. M-am bucurat sincer să iau legătura cu românii de aici.

Făceam tot felul de lucruri caritabile, adunam pachete să trimitem românilor, deci nici nu am simțit că fac politică. Efectiv ne-am adunat niște români care am vrut să ajutăm România. M-am bucurat că am putut să am un contact cu România, să ne întâlnim de Ziua Națională, să facem împreună niște lucruri”, a spus clujeanca.

„Nu suntem uniți ca și comunitate”

În general, românii din diaspora nu sunt uniți și sunt invidioși pe succesul altora, este de părere Nicoleta. La greu însă, românii pot conta pe ceilalți români din comunitate, a arătat ea.

„În general, sunt grupulețe mai mici de români care se întâlnesc, nu suntem uniți ca și comunitate. Spre exemplu, în orașul meu sunt 500 de brazilieni și toți se întâlnesc cu diferite activități, toți se susțin dacă cineva își face o afacere. Din păcate, românii nu sunt așa.

Nu știu, când vin în România, simt că românii sunt total altfel, totul este în regulă. Dar când vin aici, încep să aibă o competiție între ei.

Dacă sunt toți la fel, nicio problemă, dar în momentul în care unii dintre români încep să se ridice peste ceilalți, să ajungă manageri, să aibă case mai mari, să aibă mașini mai scumpe, din păcate, sunt văzuți ca fiind aroganți. Mi-aș dori să fie altfel.

Dacă, Doamne ferește, se întâmplă ceva și cineva are nevoie de ajutor, sunt toți acolo. Dacă cineva e bolnav, cineva moare, toți se ajută, toți sunt acolo”, a mărturisit Nicoleta.

Candidată din partea Sinn Fein la alegerile locale

După experiența avută în cadrul partidului AUR, un vecin i-a propus Nicoletei să facă parte din grupul Sinn Fein, partid care a propulsat-o, la alegerile locale de anul acesta, pe lista candidaților la Consiliul Județean Carlow.

„Partidul din care fac parte aici în Irlanda, se numește Sinn Fein. Este un partid de centru-stânga, naționalist. Nu aș fi avut curaj să fac așa ceva, nu pentru că nu aș fi fost capabilă, dar pentru că îmi era teamă de un val de ură din partea irlandezilor. Am acceptat să candidez aici, am multă susținere din partea partidului.

Mi s-au întâmplat câteva chestii, poate mărunte, când a trebuit să plec la București, care m-au făcut să vreau să nu candidez în România.

Am dat o grămadă de bani să stau la hotel, să merg cu avionul, iar în momentul în care eram acolo, am primit foarte, foarte multe mesaje urâte pe internet de la oameni care nici măcar nu mă cunosc. În România există încă acel stereotip: ești blondă, ești machiată, arăți nu știu cum, e clar că nu ești capabilă”, a spus Nicoleta.

Faptul că este femeie nu a fost o piedică în cariera ei politică: „Pe irlandezi nu îi interesează că ești femeie, cum arăți, le pasă să te cunoască, niciodată nu o să vorbească de felul în care arăți. Niciodată”.

„Mulți irlandezi o duc foarte, foarte rău”

Nivelul de trai al irlandezilor a scăzut în ultimii ani, arată clujeanca, iar în rândul populației a apătrut un val de xenofobie care nu exista până acum.

„Mulți irlandezi o duc foarte, foarte rău și trăiesc de pe o zi pe alta, deși știu că în România nimeni n-ar crede, pentru că prețurile sunt atât de mari și de obicei, românii se uită doar la salariul tău, nu se uită la cât ai de plătit pentru toate lucrurile.

Este un val de xenofobie care nu a existat aici. Un croat a fost omorât acum vreo trei săptămâni doar pentru că vorbea limba lui, lucru care nu s-ar fi întâmplat niciodată aici. Este un grup foarte restrâns, dar sunt cei mai vocali”, a mai arătat Nicoleta Chiorean.

„Am primit multe mesaje foarte urâte”

Parcursul politic al Nicoletei nu a fost lipsit de piedici și intimidări. Simpatizanții unor partide extremiste au exploatat faptul că este româncă și i-au trimis mesaje urâte, însă acestea nu au descurajat-o.

„Sloganul partidelor noi de dreapta este «Irlanda este plină» (Ireland is full – n.red.), ca și cum ar vrea să nu mai vină nimeni.

Ei vor să aducă tot felul de reforme, să ne taie din drepturi, dar nu cred că o să se întâmple. Sunt partide foarte noi, nu cred că o să aibă prea multă putere.

Am primit multe mesaje foarte urâte, dar apoi ne-am dat seama că este același grup de oameni cu multe nume diferite pe rețelele de socializare și că majoritatea oamenilor sunt foarte respectuoși.

Oamenii din partidul din care fac parte sunt fenomenali. Ne tratează pe fiecare străin la fel, nu uită că și irlandezii sunt plecați peste hotare.

Nu aș fi rezistat cu toate aceste mesaje împotriva mea dacă nu aș fi avut susținerea partidului. Din păcate, suntem asociați cu câțiva români care, trebuie să recunosc, fac lucruri pe care nu ar trebui să le facă”, a povestit Nicoleta.

„Orașul în care locuiesc este mult sub nivelul Clujului”

Clujeanca susține că mulți dintre irlandezi au prejudecăți despre România, fără să știe situația reală de aici.

„Mulți irlandezi nu prea călătoresc, nu au idee ce se întâmplă în România și au o impresie foarte proastă. Orașul în care locuiesc este mult sub nivelul orașului Cluj, nici nu se pot compara.

Toți irlandezii care merg în România sunt șocați, nu le vine să creadă. Singurul lucru care se vorbește frumos despre România este despre femei, toți spun că sunt cele mai frumoase”, a mai arătat aceasta.

„Aici nu este așa de multă corupție”

Referitor la diferențele dintre clasa politică românească și cea irlandeză, Nicoleta este de părere că, acolo, clasa politică nu este atât de coruptă. Ea a arătat că nu ar fi candidat dacă ar fi avut gânduri rele, ci dorește să ofere ceva înapoi țării în care a reușit să atingă succesul.

„Aici nu este așa de multă corupție și oamenii sunt mai respectuoși. În România vezi tot timpul, toți mint, toți fură, toți vor bani. Aici nu există așa ceva, sunt oameni care muncesc, care vor să facă treabă.

Pentru că, vă spun sincer, niciun ban din lume nu merită stresul pe care îl are un om politic și nu cred că cineva și-ar distruge viața pentru oricâți bani.

La fel simt și eu. Cu inimă bună, chiar vreau să fac lucruri. M-am format aici și simt că trebuie să dau înapoi acestei țări și clar, niciodată nu aș fi candidat cu gânduri rele, pentru că nu s-ar fi meritat”, a spus Nicoleta.

În finalul conversației, clujeanca a mărturisit că își dorește să revină în țară, la un moment dat, dar până când acest lucru va fi posibil, va continua să se implice de la depărtare: „La un moment dat aș vrea, cu siguranță, să mă mut în România, chiar dacă momentan nu pot, vreau să  investesc în România. Partenerul meu este îndrăgostit de România și până la urmă o să ne mutăm în România de tot, nu mă văd rămânând aici”.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax