Connect with us

ACTUALITATE

GLOBURI de pom pentru cei în NEVOIE. Tânără DOCTORANDĂ clujeană, DEDICATĂ cauzelor UMANITARE. Familia de AVIATORI cu CANCER

Publicat


roxana globuri aviatori horz

„Un pom este cunoscut prin fructele sale; un om, prin faptele sale. O faptă bună nu este niciodată pierdută; cine seamănă bunăvoinţa, culege prietenie, iar cine plantează bunătate, adună dragoste”, spunea Sfântul Vasile. Poate că Roxana Maria Motorga n-a citit spusa menţionată, poate că n-a citit nici alte maxime despre bunătate. Ea are bunătatea în sânge. Şi o practică ori de câte ori are ocazia.

campanie text

La 25 de ani ai săi este implicată în proiecte umanitare de vreo 10 ani, ultimii 8 de până acum, prin proiectele Rotaract. Este doctorand la Universitatea Tehnică, lucrează, dar îşi face timp şi pentru proiecte umanitare. Până acum are la activ zeci, poate chiar sute de asemenea acţiuni. Ultima de până acum e să ajute o familie de aviatori din oraşul ei, Câmpia Turzii, să-i ajute pe cei doi soţi Mitrică, loviţi de cancer în acelaşi timp, să facă rost măcar de o parte din banii de care au nevoie pentru tratamentul lor. Şi, fiind pasionată să facă lucruri handmade, s-a apucat, de mai bine de o lună, să facă globuri pentru doritori. Iar banii obţinuţi din donaţii -30 de lei un glob sau cât îl lasă buzunarul pe fiecare- să fie destinaţi pentru tratamentul soţilor Carmen şi Marin Mitrică.

vezi şi:

DRAMĂ la Câmpia Turzii. Doi aviatori, SOŢ şi SOŢIE, diagnosticaţi în acelaşi timp, LUPTĂ cu CANCERUL. Au nevoie de AJUTOR

Globuri pentru soţii aviatori bolnavi de cancer

Roxana a reuşit până acum să facă sute de globuri. În timpul liber, noaptea, când se ivea posibilitatea. Globuri cumpărate din banii ei.

roxana globuri aviatori

„Am făcut globuri cu pene de struţ, albe şi bleumarin, şi globul cu avion, care este pictat manual. Toate sunt handmade, le-am făcut de la început până la final. Am căutat globuri, materiale, cutii etc, am curăţat globurile, am pus pene în ele, câte 8-10 pene în fiecare, le-am legat fundiţe, le-am tăiat fundiţe, le-am pictat, am pus sclipici, le-am pus în cutii. Am avut şi prieteni care mi-au sărit în ajutor… M-au ajutat cu printatul avioanelor, o vecină drăguţă îmi pictează norişorii şi steluţele…”, spune, pentru Cluj24, Roxana.

conturi

Aşa, a făcut trei modele de globuri de sticlă, cu diametrul de 10 cm. Cam 10 minute din timp îi răpeşte manopera la un glob cu pene, 45 de minute unul cu avion. A început în primele zile din octombrie şi încă mai meştereşte pe ele. Câteva sute de globuri.

Sunt o persoană simplă care vrea să ajute

Cine este Roxana? Cu greu s-a lăsat convinsă să spună câte ceva despre ea.

„Cred că e cel mai greu lucru să vorbesc despre mine. Nu mă prea pricep. Îmi place să cred că sunt o persoană simplă, care, când are de ajutat pe cineva, ajută, când nu, încerc să nu încurc. Îmi place să mă implic în tot felul de cauze de binefacere. De aceea fac şi voluntariat la Rotaract. Mă implic în tot felul de proiecte. Pe lângă asta, am un serviciu ca orice alt om şi îmi fac acum şi doctoratul.

Sunt genul de persoană care se implică, atunci când poate să ajute pe cineva. Îmi place să fac lucruri handmade şi m-am gândit cam cum pot să ajut acum această familie să strângă din banii de care are nevoie. M-am gândit că dacă tot se apropie perioada Crăciunului, când toţi facem cadouri, să leg cumva Crăciunul de această acţiune umanitară şi dacă tot facem cadouri, să facem în acelaşi timp şi o faptă bună”, spune Roxana.

Dacă vrei schimbare în lume, începe de la tine

De vreo 8 ani, Roxana activează în Rotaract. Cauze umanitare. Zeci, poate sute în care a fost implicată, nu le mai ştie numărul. Iar anterior a activat într-o altă asociaţie umanitară.

De ce face voluntariat?
„Fac voluntariat pentru că încerc să-i ajut pe cei din jurul meu. Şi pentru că merg pe principiul că dacă vrei să vezi o schimbare în lume, trebuie să înceapă de la tine”, susţine Roxana.

Campania Roxanei: Împreună pentru familia Mitrică

„Împreună pentru familia Mitrică – Christmas Edition✨

glob aviatori avion

Crăciunul se apropie cu pași repezi🎄, iar Moșul a început deja să împacheteze cadourile🎅🏻🎁. Surprinde-i pe cei dragi cu un glob handmade🎄, iar banii vor fi donați familiei Mitrică✨!

glob aviatori bleumarin

Alege unul dintre cele trei modele de globuri disponibile, sau colecționază-le pe toate❣️

glob aviatori alb

De unde poți achiziționa globuri?
📍 de la cafeneaua.deacasa, din Turda;
📍din Cluj – Napoca – cu mesaj privat lui Marius Avram sau mie;
Sau
📍 din Câmpia Turzii – lăsându-mi un mesaj privat pentru mai multe detalii.

🗓 perioada de desfășurare a evenimentului: 15 noiembrie 2021 – 25 decembrie 2021″.

Loviţi de cancer în acelaşi timp

Amintim de cazul familei Carmen şi Marian Mitrică, părinţi cu doi copii, militari la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” din Câmpia Turzii. El, comandor (r), a fost diagnosticat, în urmă cu câteva luni, cu cancer extins la o coastă. A găsit soluţia cea mai potrivită de tratament la o clinică din Turcia.

Soţia sa, Carmen, aşa cum jurase la căsătorie, „la bine şi la greu”, a decis să-şi însoţească soţul în Turcia, ca să-i fie alături în greaua lui încercare. Ea e controlor de trafic la aceeaşi bază aeriană. Şi pentru că tot nu-şi făcuse de ceva vreme analizele, le-a făcut la clinica din Turcia, în timp ce-şi ajuta soţul. Iar vestea a picat ca o bombă: şi ea a fost descoperită cu cancer. Cancer mamar în stadiul IV.

fam mitrica horz

Acum, amândoi luptă cu cancerul, dar costurile de tratament sunt foarte mari. Până acum au cheltuit peste 70.000 de euro. Bani primiţi de la un prieten, 50.000 de euro, care şi-i adunase ca să-şi cumpere un apartament, şi din diverse donaţii, în special de la colegii militari. Şi-au vândut şi un apartament modest, cu 16.000 de euro, pe care îl aveau de când lucrau la Baza Aeriană Deveselu.

Dar tratamentele continuă şi mai e nevoie de mulţi bani, poate de alte zeci de mii de euro. Şi au nevoie de ajutor. Orice leu contează.

Anunţul Ministerului Apărării Naţionale

„Împreună la bine și la greu! După cum bine știm momentele grele nu vin niciodată singure.

Colegul nostru, comandorul (r.) Marian Mitrică a fost diagnosticat cu cancer, sarcom în fază extinsă localizat la coasta IX. El se află în aceste momente în Turcia unde urmează să fie operat. Marian a fost instructor de navigație aeriană la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” . Veștile proaste nu se termină aici pentru familia Mitrică.

Soția sa, Carmen, era însoțitor, era alături de soțul ei să îl sprijine în această grea perioadă. Din păcate în urma unui control de rutină a fost și ea diagnosticată cu cancer mamar în stadiul IV. Plutonierul major Carmen Mitrică este controlor de trafic aerian și acum internată alături de soțul ei în Turcia, unde luptă împreună împotriva cancerului.

Cei care doresc să îi ajute o pot face utilizând următoarele conturi:
RO96BTRLRONCRT0053892002
Titular cont RON: Marian Mitrică
RO62BTRL05101201549332XX
Titular cont RON: Carmen Mitrică.

Orice sprijin poate contribui la drumul spre vindecare al colegilor noștri”, anunţă MApN.

Cei care au conturi Revolut sau BT-Pay pot dona cât doresc şi pe numărul de telefon 0721133472.

(MaAv)Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Femei în Politică: Cum transformă USR România prin protejarea și PROMOVAREA drepturilor femeilor

Publicat

femei usr

Uniunea Salvați România (USR) a demonstrat că este singurul partid din România care a promovat politici publice pentru protejarea drepturilor femeilor atât la nivel local, cât și național.

Într-o dezbatere recentă, organizată la Cluj, au fost prezentate viziunea și proiectele menite să adreseze și să rezolve diverse probleme cu care se confruntă femeile din România.

Femei în Politică: Cum transformă USR România prin protejarea și PROMOVAREA drepturilor femeilor

De la munca dublă pe care o fac femeile acasă și la job, care vine la pachet cu lipsa de timp pentru bunăstarea proprie, până la soluțiile urbanistice care să facă orașele mai sigure și mai confortabile pentru femei, de la politici de sănătate până la intervenții împotriva violenței domestice,  toate aceste teme au fost discutate din multiple perspective feminine.

Dezbaterea de la Cluj a adus împreună mai multe politiciene USR, printre care Adriana Cristian, consilieră locală Cluj-Napoca și candidată la Parlamentul European, Anca Marcu, candidată la primăria Cojocna, Alina Meșter, candidată la primăria Dej, Oana Murariu,  deputată de Cluj și președinta USR Cluj, Alina Gîrbea, candidată la europarlamentare și co-fondatoare Femei în Politică.

„Candidatele USR la primărie și-au exprimat dorința de a crea centre pentru persoanele agresate”

La nivel local, candidatele USR au subliniat importanța înțelegerii problemelor specifice cu care se confruntă femeile. Spre deosebire de primarii anteriori, candidatele USR la primărie și-au exprimat dorința de a crea centre pentru persoanele agresate. Aceste centre vor oferi adăpost și suport pentru femeile și copiii lor care sunt victime ale violenței domestice, asigurându-le un mediu sigur în timp ce ordinele de protecție sunt implementate.

Pe plan național, USR a exercitat presiune pentru adoptarea unor măsuri legislative care să eficientizeze protecția femeilor. Un exemplu este susținerea proiectului privind brățările electronice, menite să monitorizeze respectarea ordinelor de protecție și să asigure aplicarea lor efectivă. Multiple intervenții legislative au fost inițiate de USR pentru ca aceste ordine să fie funcționale nu doar în teorie, ci și în practică.

USR continuă să fie o voce singulară în promovarea drepturilor femeilor în România. Prin aceste măsuri, USR nu doar că sprijină femeile, dar și contribuie la construirea unei societăți mai echitabile și mai sigure pentru toate femeile.

CMF: 21240009

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Remus Lăpușan (PSD): Construirea parcurilor industriale în puncte strategice din județ, cheia dezvoltării sustenabile a Clujului

Publicat

remus

Deși administrația locală a recunoscut necesitatea și importanța acestor parcuri industriale și tehnologice, lucrurile s-au mișcat foarte greu în această direcție în ultimii 12 ani. Avem cele trei vestite TETAROM-uri în zona Cluj-Napoca, dar nimic în celelalte zone urbane ale județului, susține Remus Lăpușan, candidat PSD pentru Consiliul Județean Cluj.

În 2012, Alin Tișe, președinte al Consiliului Județean Cluj, a promis că va deschide încă două parcuri industriale, în Feleacu (Tetarom 4) și Luna (Tetarom 5). Din păcate, Consiliul Județean a renunțat, între timp, la ambele proiecte (inițial a închis proiectul Tetarom 4 și acum 2 ani a anunțat oficial că nu mai construiește nici parcul de la Luna).

”Eu am susținut dintotdeauna înființarea acestor parcuri industriale în județ – în zona Câmpia Turzii, în zona Huedin și în zona Dej-Gherla. Mai mult decât atât, cred că ne lipsește inclusiv infrastructura favorabilă cercetării și inovării tehnologice, deci practic ne-ar fi de un real folos și un parc tehnologic.

Construirea parcurilor industriale în puncte strategice din județ este cheia pentru dezvoltarea sustenabilă a Clujului”, a declarat Remus Lăpușan, candidat la Consiliul Județean Cluj din partea PSD.

Parcuri Tetapolis

Dezvoltarea unor parcuri de tip TETAPOLIS ar determina creșterea economică a mai multor zone din județ, dar mai ales la reducerea decalajului dintre urbanul mic și urbanul mare, respectiv dintre periferie și centru.

Drumurile moderne, accesul la utilități, serviciile medicale sau educaționale ar trebui să fie la aceleași standarde, indiferent de unde sunt accesate, iar înființarea parcurilor industriale și tehnologice ar ajuta. În acest moment, nici măcar nu se poate accesa secțiunea Tetapolis Science Park de pe site-ul www.tetarom.ro!

Beneficiile pe care le-ar aduce la nivelul Clujului sunt diverse: ar crește numărul de investiții adaptate evoluțiilor pieței și ar sprijini mediul de afaceri prin infrastructură, tehnologie și know-how la cele mai înalte standarde; însă, prin faptul că ar contribui crearea de locuri de muncă bine plătite, canalizăm practic aceste beneficii către omul de rând. Să știți că degeaba vrei în administrație, dacă nu te gândești la oameni!

De asta noi, cei care candidăm la Consiliul Județean din partea Partidului Social Democrat, ne zbatem să redăm Clujul oamenilor!, a mai spus Remus Lăpușan.

CMF: 21240002

 

 

 

 

Citește mai departe

EDUCATIE

Iulius Mall Cluj organizează conferința „Deștepți cu banii”, la Wonderland Cluj Resort. Învață cum să GESTIONEZI banii

Publicat

destepti cu bani

Vrei să înveți de la cei mai buni experți financiari din România cum să îţi gestionezi eficient bugetul? Pe 11 iunie 2024, te aşteptăm la conferinţa „Deștepți cu banii”, eveniment organizat de Iulius Mall Cluj cu sprijinul BCR, la Wonderland Cluj Resort.

Cum să îți gestionezi bugetul și să faci economii, cum să te pregătești pentru investiții inteligente, cum să gestionezi riscurile, cum să investești în acțiuni, obligațiuni și alte instrumente financiare sunt o parte dintre întrebările la care poţi afla răspunsurile la conferinţa „Deştepţi cu banii”, organizată de Iulius Mall Cluj, la Wonderland Cluj Resort, pe 11 iunie, de la ora 13.30.

Iulius Mall Cluj organizează conferința „Deștepți cu banii”, la Wonderland Cluj Resort. Învață cum să GESTIONEZI banii

Conferința este dedicată antreprenorilor și persoanelor care vor sa își investească într-un mod inteligent economiile şi să îşi construiască un viitor financiar sănătos. Iancu Guda – expert financiar, autor și producător al emisiunii ,,Bani în mișcare”, Laura Hexan – Global Capital Markets, Head of Retail Sales BCR și Horia Braun – CEO Erste Asset Management vor susține o sesiune extinsă de educație financiară, care îi vor aduce pe cei prezenți cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor de economisire și investiții.

Până pe 21 mai, biletele pot fi achiziționate de pe platforma iabilet.ro la prețul special de 75 lei, iar ulterior prețul va fi 90 lei, incluzând masa și cocktail la finalul conferinței.

Evenimentul este organizat de IULIUS cu sprijinul BCR, cu misiunea de a normaliza, la nivelul societății românești, conversațiile despre bani, planificare și independență financiară.  BCR a depășit pragul de 1 milion de români care au trecut prin programele de educație financiară ale băncii – Școala de Bani și Coaching Financiar.

Investește în tine prin alegeri financiare inteligente!

Citește mai departe

EDUCATIE

Prof. dr. Dan Vodnar, de la USAMV Cluj-Napoca, inclus în Top 0.05% oameni de știință din lume

Publicat

De

Prof. dr. Dan Vodnar, de la USAMV Cluj-Napoca, inclus în Top 0.05% oameni de știință din lume

Prof. dr. Dan Vodnar, de la USAMV Cluj-Napoca, profesor de Gastronomie Moleculară și președinte al Senatului universității, apare în Top 0.05% oameni de știință din lume în Domeniul Agricultură și Resurse Naturale, la Disciplina Știința și Tehnologia Alimentelor.

Acesta are și statutul de „Highly Ranked Scholar – Prior Five Years” pe platforma ScholarGPS™.

Prof. dr. Dan Vodnar, de la USAMV Cluj-Napoca, inclus în Top 0.05% oameni de știință din lume

În topul care sintetizează activitatea sa de cercetare din ultimii cinci ani, profesorul Vodnar a fost ierarhizat pe locul 99 în domeniul de expertiză menționat și poziția 6.259 la general dintr-un total de 30 de milioane de cercetători incluși în acest top.

Prof. dr. Dan Vodnar: „Această recunoaștere se datorează, în mare măsură, echipei mele de cercetare”

Șase reprezentanți ai altor instituții de învățământ superior din România sunt incluși în ierarhia „Prior 5 years” pe diferite alte domenii.

„Această recunoaștere prestigioasă, sub statutul de <Highly Ranked Scholar – Prior Five Years> pentru performanța excepțională în diferite domenii de expertiză, se datorează, în mare măsură, echipei mele de cercetare.

Acest succes nu ar fi fost posibil fără dedicarea, efortul și implicarea colegilor și colaboratorilor mei”, a declarat prof. dr. Dan Vodnar.

Și alți profesori și asistenți ai USAMV Cluj-Napoca apar în ierarhia „Prior 5 years”

În ierarhia „Prior 5 years”, dar la „Top Scholars by Institution”, tot la Domeniul Agricultură și
Resurse Naturale, se află și asist. univ. dr. Lavinia Călinoiu (locul 2.477), iar la Domeniul Științele Vieții, prof. dr. Andrei Mihalca (Facultatea de Medicină Veterinară) ocupă locul 7.609.

De asemenea, în ierarhia „Lifetime”, prof. dr. Carmen Socaciu ocupă locul 4.798 la nivel mondial (Domeniul Agricultură și Resurse Naturale).

Platforma clasifică peste 30 de milioane de cercetători

ScholarGPS™, cea mai nouă platformă de analiză academică din lume, oferă servicii de evaluare și ierarhizare a instituțiilor, domeniilor și disciplinelor, a domeniilor de expertiză și a cercetătorilor, la nivel mondial, național și instituțional.

Clasificarea are la bază o analiză a peste 200 de milioane de publicații și 3 miliarde de citări, pentru a clasifica peste 30 de milioane de cercetători și 55.000 de instituții la nivel mondial.

Profilul prof. dr. Dan Vodnat pe ScholarGPS™ poate fi consultat AICI.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax