Connect with us

ACTUALITATE

FOTO&VIDEO/ Noile măsuri ale Primăriei Cluj-Napoca golesc piețele! Mai mulți comercianți nu vor să-și vândă produsele în stradă

Publicat


O parte din comercianții din Piața Hermes din cartierul Gheorgheni refuză să-și scoată marfa pe tarabele amplasate în fața halei. În consecință, unii au hotărât să plece, mutându-și marfa în alte spații. Alții au preferat varianta comerțului electronic prin intermediul firmelor de curierat.

Luni dimineață, jumătate din tarabe erau goale iar măsura luată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență în nemulțumește pe micii producători cărora li se reduc veniturile. Unii dintre comercianți își urcau marfa pe cărucioare, intenționând să părăsească hala.

Peisajul este dezolant, oamenii nu se mai înghesuie să cumpere legume sau fructe iar cei care au intrat în piață, au preferat să cumpere de la magazinele aflate din hală.

Totuși, Primăria Cluj-Napoca se gândește la soluția rabatării geamurilor sau pereților unor piețe pentru a-i ține pe comercianți înăuntru. Dacă este ideea fezabilă, vom afla în următoarea perioadă, geamurile fiind prinse în structura de metal a clădirii.

„Plecăm pentru că nu vrem să mai stăm în frig! Am tot stat timp de 30 de ani! Nu văd cum activitatea noastră încurcă pe cineva”, a afirmat una dintre vânzătoare.

Supărarea este mare, mai ales după ce în carantină nu au putut să-și vândă marfa decât cu mare greutate timp de peste două luni.

 

O altă piață afectată din cartierul Gheorgheni este Mercur, care este una privată. Administratorul acesteia a povestit pentru Cluj24.ro cum, de Paști, a fost posibilă evitarea aglomerației prin permiterea accesului a câte 15 persoane odată în piața agroalimentară, iar acum nu se mai poate.

Nici aici lumea nu se înghesuie fiind deschise doar 3-4 tarabe ale  producătorilor locali. Vadul comercial este mai mic, dar clienții fideli continuă să cumpere de la vânzători.

Spațiul nu este închis, iar șansele de infectare cu virusul SARS-COV-2 sunt mai mici, din moment ce este asigurată circulația aerului.

„Aparent numai cu producătorii au o problemă”

Peisaj dezolant în această dimineață și la Piața Agroalimentară Zorilor. Micii producători, zgribuliți de frig sunt revoltați pe deciziile Guvernului.

O dimineață de luni a lunii noiembrie cu oameni zgribuliți, revoltați, păzindu-și puținele legume și așteptând cu sufletul la gură să apară măcar un om la taraba lor.

Un aer rece de toamnă târzie, unde pustiul unui oraș aflat în pandemie și zumzetul agitației produs de câțiva oameni în vârstă, triști și agitați, se împletesc într-un paradox al unui tablou pe care nimeni nu l-ar fi prevăzut. Aceasta a fost atmosfera din această dimineață în Piața Zorilor din Cluj-Napoca.

Cu doar câteva mese ocupate de micii producători, derutați de ultimele decizii ale guvernanților, luate în grabă și peste noapte, în febra haosului produs de numărul alarmant al cazurilor de oameni infectați cu noul coronavirus, piața agroalimentară din cartierul clujean Zorilor i-a surprins atât pe vânzători, cât și pe clienți într-o vizibilă revoltă provocată de decizia Guvernului de a închide toate piețele din România.

Deși la Cluj s-a decis în ultimul moment ca producătorii din piețele agroalimentare să fie totuși lăsați să își vândă marfa afară, în aer liber, în fața halei în care până săptămâna trecută își expuneau legumele produse în gospodărie, oamenii sunt nemulțumiți, mai ales în contextul schimbării vremii, care a adus un val de frig la Cluj.

„O să fie frig, o să plouă. Nu poți să vii, să te îmbolnăvești”

Pe lângă frig și deciziile luate haotic, de pe o zi pe alta, producătorii mai reclamă faptul că pierd câteva ore dimineața pentru a-și scoate marfa afară, după care trebuie să stea până seara în frig, în așteptarea potențialilor clienți.

„O să fie frig, o să plouă. Nu poți să vii, să te îmbolnăvești. Până la urmă, pentru ce? Nu sunt niște condiții bune de a lucra, mai ales că piața e goală”, a declarat în această dimineață pentru Cluj24.ro unul dintre puținii producători prezenți în fața pieței agroalimentare Zorilor.

Bărbatul consideră că noua măsură prin care le este permis să vândă în aer liber este doar una temporară, deoarece odată cu venirea frigului, majoritatea producătorilor vor renunța treptat la a mai vinde.

„Aparent numai cu producătorii au o problemă, alte societăți funcționează. Faptul că ne-au lăsat totuși să stăm afară e doar o gură de oxigen. Cât poți și să stai afară? Vine frigul, ne îngheață marfa”, a mai spus producătorul.

Autoritățile nu s-au gândit la micii producători

În ceea ce privește autoritățile, bărbatul este de părere că acestea nu s-au gândit și la micii producători atunci când au luat măsurile de prevenire și stopare a răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.

„Mesajul meu pentru guvernanți ar fi să mai aibă grijă și de noi, cei care ii votăm. Pe noi nimeni nu ne susține, nu avem niciun sprijin, suntem buni doar până îi votăm.

Noi suntem foarte mici, cuvântul nostru nu se aude nicăieri”, este de părere vânzătorul.

În interiorul pieței e pandemie și în supermarket nu?

Dacă cei care își vând marfa în piață sunt doar câțiva, fiind ocupate nu mai mult de cinci mese din piață, cumpărătorii sunt într-un număr și mai mic, în condițiile în care deciziile au fost luate haotic, iar clienții nu mai înțeleg dacă piețele sunt sau nu deschise.

„Lumea e derutată. Eu o să mai vin, că ne trebuie mâncare, nu? Aici în interiorul pieței e pandemie și în supermarket nu? Nu se poate așa ceva! Își bat joc de producători și de oamenii care muncesc și care vor și ei să facă un bănuț”, a declarat o clientă prezentă de dimineață la piața din cartierul Zorilor.

Bătrâna, clientă fidelă a pieței, este de părere că vânzătorii vor renunța la a mai veni să își vândă marfa, din cauza frigului greu de suportat atâtea ore.

„Acești oameni stau o zi, două, poate. Dar apoi o să mai vină oare? O să se îmbolnăvească toată lumea din cauza frigului.

Nu a fost deloc aglomerată piața, ca să ia decizia de a o închide. Toată lumea purta mască și mănuși. E mai aglomerat în supermarket decât în piață. Ar trebui să iasă toată lumea în stradă să protesteze”, a mai spus bătrâna prezentă în piață.

Emil Boc, prezent la prima oră în Piața Zorilor

Conform producătorilor din Piața Agroalimentară Zorilor, primarul Emil Boc i-a vizitat în această dimineață, promițându-le că se va încerca deschiderea pereților de sticlă a halei în care vânzătorii își vindeau marfa până acum, unde există aeroterme, iar aerul cald circulă, pentru a-i ajuta pe producători să se mai încălzească.

Acest lucru se va întâmpla, însă, doar în cazul în care se va constata că deschiderea pereților de sticlă nu va afecta structura construcției.

O altă clientă, aflată în trecere este de părere că dacă guvernanții au decis închiderea piețelor ar trebui să amâne și alegerile parlamentare de luna viitoare, pentru a nu supune oamenii la riscul de a se infecta cu noul virus.

„Noi, cumpărătorii, nu ne dorim să se închidă piețele. Oamenii aceștia au muncit toată vara, iar acum trebuie să stea în frig”, a mai spus clienta.

Marfa va ajunge să fie aruncată

O altă femeie, vânzătoare de cartofi și morcovi cultivați în gospodăria proprie este dezamăgită, pe lângă faptul că este nevoită să petreacă câteva ore în frig, și de faptul că marfa produsă va ajunge în cele din urmă să fie aruncată, în lipsă de cumpărători sau chiar în urma deciziei producătoarei de a renunța la a se mai prezenta zilnic în piața clujeană.

„Am muncit pentru legume pentru a le pune la coșul de gunoi. Dacă le ținem câteva ore în frig, apoi le ducem la căldură se strică și nu avem ce să facem, decât să le aruncăm la gunoi”, a povestit femeia pentru Cluj24.ro.

Nemulțumiri și la Piața IRA

Producători nemulțumiți au fost luni dimineață și în Piața IRA, de asemenea administrată de Primăria Cluj-Napoca. Aceștia au refuzat, inițial, să își scoată mesele afară, dar apoi s-au conformat.

”E frig, vine iarna, nu știu ce vom face zilele următoare”, a spus un producător.

Guvernul a decis în cursul săptămânii trecute ca toate piețele agroalimentare închise din România, unde mesele cu marfă sunt amenajate în interior, să fie închise definitiv, pe fondul atingerii pragului critic de 10.000 de persoane infectate cu COVID-19 în decurs de 24 de ore, prag care a fost atins săptămâna trecută.

Primăria Cluj-Napoca a decis ca piețele din municipiu să fie lăsate deschise în continuare, însă cu mutarea meselor afară.

Narcisa Bud

Cristian LunguDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

CFR Cluj e la 10 puncte de liderul FCSB şi n-o mai poate ajunge. Clasamentul la zi

Publicat

De

minge fotbal

Cu 3 etape înainte de finalul sezonului, FCSB s-a îndepărtat la 10 puncte de CFR Cluj şi Rapid şi nu mai poate fi ajunsă, cel puţin până la, eventual, play off.

Meciurile din etapa a 27-a a Superligii de fotbal au loc de vineri până luni.

Rezultate:

Vineri 23 februarie
AFC Hermannstadt – FCU 1948 Craiova 1-0 (0-0), Stadion Municipal – Sibiu
A marcat: Ruben Fonseca (88).
Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Andrei Constantinescu (Bucureşti); al patrulea oficial: George Cătălin Roman (Timişoara)
Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare)
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) – CCA, Marian Ivan (Braşov) – LPF

FC CFR 1907 Cluj – Dinamo Bucureşti 4-0 (0-0), Stadion ”Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca
Au marcat: Daniel Bîrligea (52), Karlo Muhar (68), Philip Otele (79, 82).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Alexandru Vodă (Alba Iulia), Mihăiţă Necula (Bucureşti); al patrulea oficial: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Arbitru video: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Iulian Dima (Bucureşti)
Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) – CCA, Ioan Bogdan (Arad) – LPF

Sâmbătă 24 februarie
AFC UTA Arad – FC Petrolul Ploieşti 1-0 (1-0), Arena ”Francisc Neuman” – Arad
A marcat: Marcelo Freitas (45+1).
Arbitru: Marian Barbu (Făgăraş); arbitri asistenţi: Stelian Slabu (Braşov), Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj); al patrulea oficial: Marius Omuţ (Satu Mare)
Arbitru video: Szabolcs Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) – CCA, Ioan Mărginean (Alba Iulia) – LPF

FC Farul Constanţa – SC Oţelul Galaţi 1-1 (1-0), Academia Hagi – Stadion Central – Ovidiu
Au marcat: Constantin Budescu (31 – penalty), respectiv Frederic Maciel (68).
Arbitru: Rareş George Vidican (Satu Mare); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Ferencz Tunyogi (Zalău); al patrulea oficial: Ovidiu Robu (Chitila)
Arbitru video: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitru asistent video: George Cătălin Găman (Craiova)
Observatori: Nicolae Marodin (Bucureşti) – CCA, Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti/Ilfov) – LPF

FC Politehnica Iaşi – FC Rapid Bucureşti 3-1 (0-0), Stadion ”Emil Alexandrescu” – Iaşi
Au marcat: Adel Bettaieb (55), Alin Roman (87), Shayon Harrison (90+4), respectiv Ermal Krasniqi (52).
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti); al patrulea oficial: Claudiu Marcu (Constanţa)
Arbitru video: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); arbitru asistent video: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) – CCA, Ioan Mironaş (Piatra Neamţ) – LPF

Duminică 25 februarie
ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – FC Universitatea Cluj 0-0, Arena Sepsi OSK – Sfântu Gheorghe
Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitri asistenţi: Mircea Orbuleţ (Bucureşti), Adrian Popescu (Craiova); al patrulea oficial: Iulian Dima (Bucureşti)
Arbitru video: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitru asistent video: Andrei Antonie (Bucureşti)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Octavian Goga (Braşov) – LPF

FC FCSB – AFC Botoşani 3-2 (1-0), Arena Naţională – Bucureşti
Au marcat: Florinel Coman (6, 76), Joyskim Dawa (71), respectiv Francesco Margiotta (46), Reagy Ofosu (90+4).
Cartonaşe roşii: Nana Antwi (18), Juan Kaprof (FC Botoşani, 56), Darius Olaru (FCSB, 90+1).
Arbitru: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea); arbitri asistenţi: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Ionuţ Marius Bobe (Bucureşti); al patrulea oficial: Ana Maria Terteleac (Berceni)
Arbitru video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti); arbitru asistent video: Ionuţ Coza (Cernica)
Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) – CCA, Ştefan Popa (Bucureşti) – LPF

Luni 26 februarie
Universitatea Craiova – FC Voluntari (Stadion ”Ion Oblemenco” – Craiova, 20:00)

Clasamentul la zi

loc echipa M V E Î GM-GP P
1 FCSB 27 17 7 3 50-23 58
2 CFR Cluj 27 14 6 7 50-26 48
3 Rapid 27 13 9 5 46-30 48
4 Farul Constanţa 27 11 8 8 36-36 41
5 Universitatea Craiova 26 10 9 7 39-33 39
6 FC Hermannstadt 27 8 13 6 32-28 37
7 UTA 27 9 10 8 32-36 37
8 Petrolul Ploieşti 27 7 14 6 26-26 35
9 Universitatea Cluj 27 8 11 8 33-38 35
10 Sepsi OSK 27 9 7 11 35-32 34
11 Oţelul Galaţi 27 6 14 7 27-29 32
12 FC U Craiova 1948 27 9 3 15 39-44 30
13 Politehnica Iaşi 27 7 9 11 31-42 30
14 FC Voluntari 26 6 9 11 29-41 27
15 Dinamo 27 6 4 17 20-41 22
16 FC Botoşani 27 3 11 13 29-49 20

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Clădirea UPU de la Spitalul Județean Cluj, în renovare. Nu se preiau cazuri sociale, iar unele urgențe vor fi redirecționate

Publicat

De

În sectorul triaj al Unității de Primiri Urgențe 1 au loc lucrări de reparații, întreținere și igienizare, anunță reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Acestea vor dura o spătămână, până luni, 4 martie, iar spațiul funcțional va fi redus substanțial, din cauza lucrărilor.

Clădirea UPU de la Spitalul Județean Cluj, în renovare. Nu se preiau cazuri sociale, iar unele urgențe vor fi redirecționate

Astfel UPU va avea o capacitate diminuată de preluare a pacienților, precizează reprezentanții spitalului.

Asistența medicală de urgențî va fi asigurată, dar cazurile critice, de cod roșu vor fi preluate cu prioritate.

„În măsura în care spațiul permite, se vor prelua cazuri de cod galben și verde. Vor fi posibilități limitate de izolare a cazurilor infecțioase și nu se vor prelua pacienții care reprezintă cazuri sociale.

O parte dintre cazurile de urgențe vor fi transportate la camerele de gardă ale altor unități spitalicești de către serviciul de ambulanță”, au mai precizat reprezentanții unității sanitare.

Pe durata efectuării lucrărilor, accesul în UPU se va face pe ușa laterală a cladirii, aflată pe partea cu Clinica Chirurgie I.

Foto: Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj a TRANSFERAT un mijlocaș ofensiv. A jucat aproape 200 de meciuri în primele două eșaloane din Italia

Publicat

CFR Cluj l-a transferat pe  mijlocașul dreapta Filippo Falco, de 32 de ani, recent plecat de la Steaua Roșie Belgrad.

Clubul se afla de mai mult timp în negocieri cu italianul. Până la urmă, acesta a bătut palma cu clujenii.

CFR Cluj a TRANSFERAT un mijlocaș ofensiv. A jucat aproape 200 de meciuri în primele două eșaloane din Italia

„Bine ai venit, Filippo Falco! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Filippo Falco este noul jucător al echipei noastre.

Crescut la academia celor de la Lecce, Falco a bifat 366 de meciuri în carieră, 55 de goluri și 51 de pase decisive. În Italia, mijlocașul ofensiv a jucat aproape 200 de partide în primele două eșaloane, unde a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena, Perugia și Pescara.

La începutul anului 2021, italianul a ajuns în prima ligă a Serbiei, la Steaua Roșie Belgrad, formație pentru care a bifat 36 de partide, șase goluri și patru pase decisive. Alături de această echipă, Falco a fost de două ori campion al Serbiei, câștigând și două Cupe.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, scrie pe pagina de Facebook a clubului.

Falco nu a evoluat deloc în ultimele șase luni și nu are niciun meci oficial în actualul sezon.

În cariera lui, Falco a mai evoluat pentru Pavia, Lecce, Reggina, Juve Stabia, Trapani, Bologna, Cesena, Benevento, Perugia, Pescara și Cagliari. Italianul a adunat 39 de meciuri, 4 goluri și 6 pase decisive în Serie A.

În prezent, acesta este cotat la 700.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. Cea mai înaltă cotă a înregistrat-o în aprilie 2020, când evolua în Serie A în tricoul lui Lecce. Fotbalistul valora la acel moment 5 milioane de euro.

„Contractul cu Filippo este până în vară și cu opțiune de prelungire. Vine din postura de jucător liber și deja se pregătește alături de băieți. În momentul în care antrenorul va considera, va fi și pe listă, dacă va convinge. Semnalele sunt pozitive din moment ce Adrian Mutu și-a dorit să îl transferăm”, a declarat Cristi Balaj pentru GSP.

Citește mai departe

EVENIMENT

Se fură ca-n codru. Amenzi de 30.000 de lei date de poliţiştii clujeni pentru furt de lemne

Publicat

De

În perioada 20 – 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, în colaborare cu specialiștii Gărzii Forestiere Cluj au desfășurat acțiuni la nivelul județului pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale în domeniul silvic.

„În urma controalelor efectuate au fost constatate și aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, în valoare totală de 30.000 de lei.

Totodată, a fost confiscată cantitatea de 73,45 m3 de material lemnos, în valoare de peste 22.000 de lei”, informează IPJ Cluj.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax