EVENIMENT
FOTO. S-a deschis primul restaurant doar cu fructe de mare din Cluj-Napoca. Ingredientele sunt aduse, săptămânal, din Spania
Primul restaurant care oferă doar fructe de mare s-a deschis vineri seara în cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca, produsele fiind aduse, săptămânal, cu avionul, din Spania, pentru a fi cât mai proaspete.
Proprietarul restaurantului Seafood Ocean Marțian, omul de afaceri Adrian Marțian, a declarat că acest tip de restaurant cu specific mediteranean, în care se servesc doar fructe de mare, a început să fie extrem de căutat.
”Ne-am gândit că și clujenii merită unul. Totul se aduce proaspăt, de la Barcelona, cu avionul, săptămânal. Dacă va fi cazul, vom aduce produsele de 2 sau 3 ori pe săptămână.
Clienții vor putea gusta tot ce înseamnă fructe de mare – scoici, calamari, homari, creveți, sepie, dar și diverse soiuri de pește.
Din ce știu, este singurul restaurant din Cluj-Napoca unde se servesc doar fructe de mare”, a spus Marțian.
Vinuri care nu se găsesc în magazinele din România
Acesta a precizat că fiecare client care va intra în restaurant va primi, gratuit, ca aperitiv, jamon de Spania, curado, brânză tradițională spaniolă, dar și un pahar de Sangria.
În restaurant se servesc și vinuri selecționate, din Italia și Spania, care nu se găsesc în magazinele din România.
Marțian intenționează să deschidă acest tip de restaurant și în alte orașe din România, printre care București, Timișoara sau Târgu Mureș, dar și în orașe din Europa – Paris, Milano, Berlin, Londra.
Urmăriți Cluj24.ro și pe Google News
CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger






