EVENIMENT
FOTO. Cel mai scump condiment din lume, șofranul, cultivat la Grădina Botanică din Cluj-Napoca
Plantă plantată în urmă cu 2 ani
”Șofranul este un condiment exotic, nu se folosește în bucătăria tradițională românească”, a mai spus Mihai Pușcaș.
Prețul unui kilogram de șofran, care este supranumit și aurul roșu, poate ajunge și la 30.000 de euro.
Programul Grădinii Botanice
Grădina Botanică ”Alexandru Borza” Cluj-Napoca este deschisă de luni până duminică, între orele 09:00 și 19:00 (ultimele bilete se pot achiziționa până la ora 18:00) și este închisă în zilele de 25-26 decembrie, 1 ianuarie și 24 ianuarie.
Prețul biletelor
15 lei / adult (9 lei – în intervalul în care serele sunt închise)
7 lei / copii peste 3 ani, elevi, studenți de la alte universități cu vârsta de până la 26 de ani, pensionari (5 lei – în intervalul în care serele sunt închise)
Accesul este gratuit pentru: studenții și angajații Universității Babeș-Bolyai, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, copiii proveniți din casele de copii sau plasament familial, veteranii de război, în baza actelor doveditoare, dar și pentru copiii sub 3 ani.
Urmăriți Cluj24.ro și pe Google News
CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger






