Connect with us

EVENIMENT

FOTO / Casele de peste 1 milion de euro ale Clujului. Au crame, piscine și teren de sport

Publicat


Ce face o vilă să merite peste 1 milion de euro? Am încercat să aflăm răspunsul la această întrebare prin analizarea anunțurilor publicate pe site-urile de profil și discuții purtate cu agențiile imobiliare din Cluj. Uneori este vorba despre dotările casei, dar în același timp sunt de mare preț și priveliștea sau valoarea de monument istoric.

În general, pentru că vorbim de sume foarte mari, acestor proprietăți le e făcută o evaluare. Prețul final e gândit atât din perspectiva costurilor efective de construcție, cât și a costurilor existente pe piață pentru niște case similare.

”La noi abia acum începe să se dezvolte o nișă cu asemena proprietăți. Desigur, și nișa de clienți e foarte îngustă, iar gradul de adresabilitate e în același context. Unii clienți vor o zonă mai retrasă, mai liniștită, alții – cât mai spre centru, în zone accesibile. Nu se pot trage niște concluzii generale. La asemenea valori discutăm de multe aspecte, inclusiv pretențiile legate de aspectul clădirii”, a declarat Stelian Popescu, de la Remax Imobiliare, pentru Cluj24.

Dacă unii clienți au dorit suprafețe mari de teren verde și au fost deosebit de atenți la vecinătăți, alții au acordat atenție actelor existente și dotărilor mai speciale precum filtre pentru apă, crame, piscine.

Printre zonele prospectate de milionarii clujeni se află și strada Cireșilor, considerată o zonă de top, aproape de Grădina Botanică.

Mihaela Keller este renumită pentru intermedierea unor asemenea tranzacții.

„Din punctul meu de vedere, absolut orice persoană care își dorește o casă (și asta indiferent de bugetul propus pentru achiziția ei) caută fix același lucru: o locație bună, o construcție de calitate, vecinătăți așezate și prietenoase, toate acestea adunate să poată fi numit acel  „acasă” a fiecăruia. Acum, că pe unii îi costă mai puțin, iar pe alții mai mult, ține de puterea financiară a cumpărătorului”, a declarat aceasta pentru Cluj24.

Care sunt cele mai scumpe case din Cluj-Napoca, scoase la vânzare:

995.000 de euro, în Făget

Capital Imobiliare propune spre vânzare, fără comision din partea cumparatorului, un complex de lux în zona Sunny Hill Făget din Cluj-Napoca. Complexul se întinde pe o suprafață de 3021 mp și este alcătuit din 3 clădiri rezidențiale de 840mp utili (D+P+2+M), respectiv 273 mp utili  (D+P+1+M) și o bucătărie de vară de 60 mp utili, un teren de sport și grădină amenajată de 2500 mp.

Casa principală a fost edificată în anul 2000, pe 4 nivele, și la parter are o piscină acoperită. Casa 2 (necesită renovare) are la demisol: 2 garaje, hol, 2 camere multifuncționale; la parter: 2 camere, baie , balcon; la etaj: cameră, bucătărie cu living, balcon, baie. iar la mansardă: 2 camere, baie.

1.100.000 de euro, în zona Semicentrală, str. Cireșilor

Liniștea. Localizarea. Terenul generos. Pârâul. Sunt câteva dintre atuurile acestei proprietăți. E fascinant să locuiești aproape de inima unei metropole cum e Clujul și totuși să ai atâta liniște și pace. Accesul se face pe o alee privată din strada Cireșilor până la casă. Casa este amplasată central pe parcelă, fiind înconjurată de vegetație matură, elegant amenajată peisagistic și pomi fructiferi în partea de sud.

În partea de est a proprietății și pe toată lungimea aleii de acces curge un pârâu natural care conferă un plus de naturalețe acestui peisaj aproape rural aflat în mijlocul orașului, chiar lângă Grădina Botanică.

Proprietatea este una elegantă, cu o arhitectură modernă, dispusă pe 5 nivele.

La demisol găsim sala de sport, sauna, baie, dressing, spălătorie, pivniță, cramă, spații tehnice și garaj cu 2 locuri.
Parterul găzduiește zona de zi cu un living grandios deschis până la primul nivel, zona de dining, bucătăria, 2 birouri, baie și 3 terase.

La etaj avem dormitor matrimonial cu dressing, terasă și baie, un al doilea dormitor și încă o baie.
Mansarda are 3 dormitoare, 2 băi și o terasă, iar pe nivelul ”pod” găsim o cameră de oaspeți și biblioteca.

1.100.000 de euro, în Zorilor

Habitas Imobiliare oferă spre vânzare o vilă nouă situată într-o zonă frumoasă, de case, semicentrală, stradă cu asfalt, cu o panoramă deosebită asupra Clujului.

Construcția solidă are dispunerea: D+P+E+M, momentan fiind repartizată în 7 apartamente, după cum urmează: 3 apartamente cu suprafață de 55 mp formate din doua dormitoare, living-bucătărie, baie și terasă de 14 mp, plus 4 apartamente cu suprața de 43 mp formate din dormitor, living-bucătărie, baie și terasă de 14 mp.

Toate apartamentele sunt finisate modern, mobilate și utilate.

Suprafata utilă: 420 mp + 100 mp de terase; Suprafața terenului 434 mp.

Casa se închiriază cu 6000 Euro/lună.

1.200.000 de euro, în Centru

Clădirea este situată în zona centrală, pe str. Nicolae Cristea. Suprafața terenului este de 1600 mp, suprafața utilă a clădirii 1.500 mp (demisol+parter) cu 26 de camere. Clădirea se poate și mansarda.

1.300.000 de euro, în Centru

Blitz oferă spre vânzare o vilă de excepție cu arhitectură deosebită, cu aspect de conac. Se află în zona centrală, la 800 m de Piața Avram Iancu. Construcția este clasificată ca și clădire cu valoare artistică ambientală și este situată în zona contruită protejată.

Cladirea are suprafața de 1550 mp utili, regim de înălțime demisol înalt și parter. Suprafața totală a terenului este 1600 mp. Clădirea este compartimentată în 28 de încăperi, dispuse pe cele două nivele. Este dotată cu sobe de teracotă. Un corp de clădire beneficiază de 2 garaje mari și spații tehnice. Construcția este solidă și necesită renovare.

1.500.000 de euro, în Grigorescu

Zona de case oferă acces facil către toate punctele de interes ale orașului. Pentru finisaje s-a păstrat o tendință modernă cu influențe clasice, cu bun gust și cu materiale de cea mai bună calitate, astfel încât să eficacizeze spațierea și să ofere luminozitate. Dispune de 6 camere, 4 toalete, 2 terase și 1 balcon.

Aceasta se vinde mobilată și utilată de lux, este prevăzută cu: sistem de alarmă, videointerfon, porți automatizate cu acces din garaj, sistem de aer condiționat, sistem subteran automatizat pentru irigarea spațiilor verzi și plante exterioare, instalație de filtrare și încălzirea apei pentru piscina exterioară, zona pentru barbeque.

1.800.000 de euro, în Grigorescu

Welt Imobiliare aduce în atentie o proprietate de excepție, construită în anul 2008, la distanță de câteva minute de plimbare față de BT Arena. Certificat energetic clasa A.
Suprafața construită: 552 m², Suprafața utilă: 480 m², Numarul de camere: 7, Suprafața teren: 1 079 m².
Cea mai scumpă casă: 2.750.000 de euro, în Făget

RE/MAX Grup de Lux oferă la vânzare în Făget, o vilă proiectată în stil modern, riguros, dar surprinzător în acelasș timp prin îmbinarea elementelor moderne cu cele Art Deco. Poziția în care este amplasată proprietatea este deosebită, iar compartimentarea, vecinătățile și liniștea din zonă îi aduc plus valoare.

Cu regim de înălțime P+E, cu o compartimentare bine gândita și funcțională, cu încaperi generoase și bine vitrate, cu spații de relaxare (teren de tenis cu nocturnă, piscină exterioară, foișor, cramă, sală de sport, barbeque), cu caracteristici constructive la standarde înalte și cu finisaje de înaltă calitate, proprietatea este acel „acasă” dorit care ne duce în zona de confort și de tihnă.

Construcția, cu o suprafață utilă de 290 mp, a fost realizată pe un teren în suprafață de 4041 mp. Grădina este una matură, în care se poate vedea implicarea și plăcerea cu care actualii proprietari au gândit-o și au îngrijit-o.

Parterul este impresionant prin spațiile deschise și generoase și prin proporțiile bine alese, și se compune din holul de acces, livingul în care piesa de rezistență este șemineul, sufrageria cu ieșire pe terasă, bucătăria cu mobilier personalizat din lemn masiv cu cornișe și ornamente din lemn de nuc, cămară, o cameră depozit, cameră loisir, baia, camera tehnică, spălătoria și casa scării. Zona de zi este de tip open-space, cu trecere fluidă de la o funcțiune la alta.

Pentru rudele venite în vizită există un apartament cu acces separat compus dintr-un hol, 1 dormitor, o baie și o bucătărie.

Pentru achiziționarea acestei proprietăți nu se percepe comision.

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Clujenii sunt invitați la DEZBATEREA ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”, organizată de APPC Cluj

Publicat

dezbatere

Asociatia Profesioniștilor din Presă – Cluj (APPC) invită clujenii, joi, 25 aprilie, ora 18.00, la o dezbatere cu tema ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie” găzduită de Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” (BCU).

Se vor dezbate teme ca alegerile, rolul presei în alegeri, ghiduri de bune practici în mediatizarea alegerilor, dezinformare și fake news.

Clujenii sunt invitați la DEZBATEREA ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”, organizată de APPC Cluj

Invitați:
Daniel David, psiholog, Rectorul UBB Cluj
Barbu Mateescu, sociolog
Sergiu Mișcoiu, politolog, Facultatea de Studii Europene, UBB
Viorel Nistor, lector dr., Dep. Jurnalism, UBB

Intrarea este liberă.
Dezbaterea este organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Presei, care se sărbătorește în 3 mai.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Un livrator Bolt Food din Sri Lanka a intrat cu mopedul pe roșu într-o intersecție din centrul Clujului. E la spital

Publicat

Bolt

Polițiștii clujeni anunță că marți seara fost înregistrat un accident de circulație la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, ar fi pătruns în intersecția cu Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului electric, fiind acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, iar apoi de un alt autoturism.

În urma evenimentului, conducătorul mopedului a rămas blocat sub cel de-al doilea autoturism, fiind extras de către echipajele ISU Cluj, iar apoi transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, arată IPJ Cluj.

Bolt

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Din informațile Cluj24 mopedistul rănit era livrator Bolt Food și era din Sri Lanka.

Citește mai departe

ECONOMIE

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Ușoară apreciere a leului față de euro

Publicat

De

Leul s-a apreciat ușor față de euro

Menținerea unui nivel mai redus al aversiunii față de risc, în condițiile existenței unui status quo în conflictul dintre Israel și Iran, a permis aprecierea monedelor de la marginea zonei euro.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Ușoară apreciere a leului față de euro

Cursul euro a scăzut de la 4,9764 la 4,9758 lei. A fost a patra ședință în care tranzacțiile din piața locală se efectuau în culoarul 4,975 – 4,977 lei.

Până la jumătatea lunii viitoare, când se va desfășura ședința de politică monetară, indicii ROBOR s-au oprit deasupra pragului de 6%, care reprezintă dobânda pentru facilitatea de depozit cu care BNR remunerează banii plasați de băncile comerciale.

În acest context, indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei contractate înainte de mai 2019, a stagnat la 6,05%, cel la șase luni, folosit la calcularea ratelor la creditele ipotecare, la 6,07% iar cel la 12 luni la 6,08%.

Indicele de referință pentru creditele consumatorilor (IRCC) reglementat de OUG 19/2019 se situează până la sfârșitul lunii iunie la 5,90%/an.

Prețul dolarului a crescut

Diminuarea pariurilor pe o decizie a Rezervei Federale americane de a reduce ratele dobânzii de referință, care se află în prezent la 5,25 – 5,50%, și majorarea celor puse pe o scădere în a dobânzilor din zona euro și Marea Britanie, s-a reflectat în tranzacționarea monedei unice în culoarul 1,0644 – 1,0671 dolari, în ușoară depreciere față de vineri seară.

În piața locală, media monedei americane a crescut de la 4,6687 la 4,6712 lei.

Moneda elvețiană a pierdut teren față de cea europeană, astfel că media ei a scăzut de la 5,1404 la 5,1247 lei. Cea mai importantă depreciere a avut-o lira sterlină, cursul alunecând de la 5,8125 la 5,7677 lei.

Prețul gramului de aur a scăzut luni

Prețul gramului de aur a scăzut luni la 354,4765 lei, consecință a scăderii metalului galben la 2.336,40 – 2.372,50 dolari/uncie.

Cursul monedelor din regiune s-a apreciat la 394,83 forinți/euro, respectiv 4,3203 zloți/euro.

După operațiunea de înjumătățire a recompenselor primite de „minerii” de bitcoin, de la sfârșitul săptămânii trecute, criptomoneda a crescut la începutul acestei săptămâni la 64.545 – 66.511 dolari.

Ethereum a profitat de optimismul din piață și urcat la 3.131 – 3.236 dolari.

Sunt folosite date și informații disponibile până luni, la ora 14:00

Citește mai departe

EDUCATIE

FOTO. Zeci de elevi liceeni, PARTICIPANȚI la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” de la Cluj-Napoca

Publicat

maraton antreprenorial

Zeci de elevi liceeni au participat la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” organizat la Cluj-Napoca. „Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este programul inițiat în 2023 de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Anul acesta CONAF Sucursala Cluj, împreună cu ISJ Cluj, au organizat ore de educație antreprenorială în 4 licee din Cluj Napoca pentru aprox 700 elevi.

La etapa județeană a concursului de planuri de afaceri au participa 8 echipe formate din 4 – 6 elevi fiecare de la liceele clujene.

maraton antreprenorial

FOTO. Zeci de elevi liceeni, PARTICIPANȚI la „Maratonul pentru Educația Antreprenorială” de la Cluj-Napoca

„Noi am început de anul trecut cu organizarea maratonului de educație antreprenorială, unic la nivel național cu finală la București, cu participarea a peste 10 județe. Anul acesta avem peste 20 de județe care sunt implicate, anul viitor sperăm să avem în toată țara.

Scopul este unul destul de clar, ce aduce un plus de valoare în tot ceea ce înseamnă tinerii liceeni, a-și descoperi propria vocație și a-și găsi capacitățile antreprenoriale sau nu, în cadrul acestui concurs care se realizează împreună cu Inspectoratul Școlar Județean și un protocol semnat cu Ministerul Educației.

maraton antreprenorial

Astăzi, la Cluj, maratonul s-a desfășurat cu 8 echipe de la 4 licee din municipiu, doar anul viitor sperăm să aducem din tot județul, iar bineînțeles că suntem foarte încrezători că la finala de la București vom fi pe scena marilor câștigători. Este un concurs de tip Arena Leilor, dedicat strict liceenilor de clasa a X-a și a XI-a, unde își prezintă ideile de business în fața unui juriu bine pregătit, de oameni de afaceri de succes la nivel național.

maraton antreprenorial

Cei mai buni sunt declarați câștigători și toți cei 3 câștigători au o șansă de a participa la marea finală de la București, iar business-ul care a câștigat, de exemplu, anul trecut, al unei echipe din Brăila, a fost un business cumpărat, achiziționat chiar de către o primărie, iar mulți au reușit să scaleze la nivel național”, a declarat pentru Cluj 24 Siginia Luca, Președinta CONAF Sucursala Cluj.

maraton antreprenorial

Virgil Ianțu, despre prețul succesului

Virgil Ianțu a fost una dintre surprizele evenimentului. Pus pe glume, dar si cu o dorinta de a-i ajuta cu un sfat pe cei la început de drum, a mărturisit câteva lucruri care, spune el, l-au făcut să ajungă unde este acum. După părerea sa, perseverența și ambiția sunt cheia succesului.

„Orice idee care le oferă tinerilor posibilitatea să își exprime, în primul rând, gândurile și să-și găsească o direcție, poate să își împlinească un vis, e foarte bine venită și îi pune la treabă, le pune mintea la contribuție și le oferă credit să facă sau îi încurajează să încerce altceva.

Ideea de maraton de educație antreprenorială este una excelentă. Ii sfătuiesc, din experiența personală, să încerce și dacă e o direcție greșită o să afle la un moment dat și o să-și găsească direcția potrivită până la urmă, dar să meargă în credință și să trăiască cu emoție orice”, a declarat pentru Cluj24 Virgil Ianțu.

Elevii din Liceul de Informatică, Liceul ”Emil Racoviță”, Liceul ”Gheorghe Șincai”, Liceul ”Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca au avut ocazia să își prezinte în fața publicului ideile lor de afaceri. Astfel, rând pe rând, cele opt echipe au venit în fața juriului, încercând să-i convingă că investiția lor merită să fie câștigătoare.

Membrii juriului

• Hildegard Brandl, arhitect și director al firmei de arhitectură UNITH2B, este o sursă de inspirație în domeniul designului și inovației.
• Tatiana Diaconu, antreprenor pasionat și vizionar, aduce o perspectivă pragmatică și orientată către rezultate în evaluarea ideilor antreprenoriale.
• Nicoleta Munteanu, Vicepreședinta CONAF și Fondatoarea Kids in Business, este o susținătoare pasionată a antreprenoriatului în rândul copiilor și tinerilor.
• Sorin Popa, membru MRICS cu un MBA și un MSC, aduce o perspectivă profundă și holistică asupra afacerilor și inovației.
• Constantin Buznea, Director Zonal la Auchan, aduce în juriul nostru o vastă expertiză în domeniul retailului și managementului operațional

Echipa câștigătoare

– Locul 1, echipa de la Liceul de informatică; premiu in valoare de 3.000 de lei
– Locul al II-lea, echipa de la Colegiul Național Emil Racoviță; premiu în valoare de 2.000 de lei
– Locul al III-lea, de la Liceul de informatică; premiu în valoare de 1.000 de lei

Andreea Ungur

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax