Connect with us

EVENIMENT

FOTO / Casele de peste 1 milion de euro ale Clujului. Au crame, piscine și teren de sport

Publicat


Ce face o vilă să merite peste 1 milion de euro? Am încercat să aflăm răspunsul la această întrebare prin analizarea anunțurilor publicate pe site-urile de profil și discuții purtate cu agențiile imobiliare din Cluj. Uneori este vorba despre dotările casei, dar în același timp sunt de mare preț și priveliștea sau valoarea de monument istoric.

În general, pentru că vorbim de sume foarte mari, acestor proprietăți le e făcută o evaluare. Prețul final e gândit atât din perspectiva costurilor efective de construcție, cât și a costurilor existente pe piață pentru niște case similare.

”La noi abia acum începe să se dezvolte o nișă cu asemena proprietăți. Desigur, și nișa de clienți e foarte îngustă, iar gradul de adresabilitate e în același context. Unii clienți vor o zonă mai retrasă, mai liniștită, alții – cât mai spre centru, în zone accesibile. Nu se pot trage niște concluzii generale. La asemenea valori discutăm de multe aspecte, inclusiv pretențiile legate de aspectul clădirii”, a declarat Stelian Popescu, de la Remax Imobiliare, pentru Cluj24.

Dacă unii clienți au dorit suprafețe mari de teren verde și au fost deosebit de atenți la vecinătăți, alții au acordat atenție actelor existente și dotărilor mai speciale precum filtre pentru apă, crame, piscine.

Printre zonele prospectate de milionarii clujeni se află și strada Cireșilor, considerată o zonă de top, aproape de Grădina Botanică.

Mihaela Keller este renumită pentru intermedierea unor asemenea tranzacții.

„Din punctul meu de vedere, absolut orice persoană care își dorește o casă (și asta indiferent de bugetul propus pentru achiziția ei) caută fix același lucru: o locație bună, o construcție de calitate, vecinătăți așezate și prietenoase, toate acestea adunate să poată fi numit acel  „acasă” a fiecăruia. Acum, că pe unii îi costă mai puțin, iar pe alții mai mult, ține de puterea financiară a cumpărătorului”, a declarat aceasta pentru Cluj24.

Care sunt cele mai scumpe case din Cluj-Napoca, scoase la vânzare:

995.000 de euro, în Făget

Capital Imobiliare propune spre vânzare, fără comision din partea cumparatorului, un complex de lux în zona Sunny Hill Făget din Cluj-Napoca. Complexul se întinde pe o suprafață de 3021 mp și este alcătuit din 3 clădiri rezidențiale de 840mp utili (D+P+2+M), respectiv 273 mp utili  (D+P+1+M) și o bucătărie de vară de 60 mp utili, un teren de sport și grădină amenajată de 2500 mp.

Casa principală a fost edificată în anul 2000, pe 4 nivele, și la parter are o piscină acoperită. Casa 2 (necesită renovare) are la demisol: 2 garaje, hol, 2 camere multifuncționale; la parter: 2 camere, baie , balcon; la etaj: cameră, bucătărie cu living, balcon, baie. iar la mansardă: 2 camere, baie.

1.100.000 de euro, în zona Semicentrală, str. Cireșilor

Liniștea. Localizarea. Terenul generos. Pârâul. Sunt câteva dintre atuurile acestei proprietăți. E fascinant să locuiești aproape de inima unei metropole cum e Clujul și totuși să ai atâta liniște și pace. Accesul se face pe o alee privată din strada Cireșilor până la casă. Casa este amplasată central pe parcelă, fiind înconjurată de vegetație matură, elegant amenajată peisagistic și pomi fructiferi în partea de sud.

În partea de est a proprietății și pe toată lungimea aleii de acces curge un pârâu natural care conferă un plus de naturalețe acestui peisaj aproape rural aflat în mijlocul orașului, chiar lângă Grădina Botanică.

Proprietatea este una elegantă, cu o arhitectură modernă, dispusă pe 5 nivele.

La demisol găsim sala de sport, sauna, baie, dressing, spălătorie, pivniță, cramă, spații tehnice și garaj cu 2 locuri.
Parterul găzduiește zona de zi cu un living grandios deschis până la primul nivel, zona de dining, bucătăria, 2 birouri, baie și 3 terase.

La etaj avem dormitor matrimonial cu dressing, terasă și baie, un al doilea dormitor și încă o baie.
Mansarda are 3 dormitoare, 2 băi și o terasă, iar pe nivelul ”pod” găsim o cameră de oaspeți și biblioteca.

1.100.000 de euro, în Zorilor

Habitas Imobiliare oferă spre vânzare o vilă nouă situată într-o zonă frumoasă, de case, semicentrală, stradă cu asfalt, cu o panoramă deosebită asupra Clujului.

Construcția solidă are dispunerea: D+P+E+M, momentan fiind repartizată în 7 apartamente, după cum urmează: 3 apartamente cu suprafață de 55 mp formate din doua dormitoare, living-bucătărie, baie și terasă de 14 mp, plus 4 apartamente cu suprața de 43 mp formate din dormitor, living-bucătărie, baie și terasă de 14 mp.

Toate apartamentele sunt finisate modern, mobilate și utilate.

Suprafata utilă: 420 mp + 100 mp de terase; Suprafața terenului 434 mp.

Casa se închiriază cu 6000 Euro/lună.

1.200.000 de euro, în Centru

Clădirea este situată în zona centrală, pe str. Nicolae Cristea. Suprafața terenului este de 1600 mp, suprafața utilă a clădirii 1.500 mp (demisol+parter) cu 26 de camere. Clădirea se poate și mansarda.

1.300.000 de euro, în Centru

Blitz oferă spre vânzare o vilă de excepție cu arhitectură deosebită, cu aspect de conac. Se află în zona centrală, la 800 m de Piața Avram Iancu. Construcția este clasificată ca și clădire cu valoare artistică ambientală și este situată în zona contruită protejată.

Cladirea are suprafața de 1550 mp utili, regim de înălțime demisol înalt și parter. Suprafața totală a terenului este 1600 mp. Clădirea este compartimentată în 28 de încăperi, dispuse pe cele două nivele. Este dotată cu sobe de teracotă. Un corp de clădire beneficiază de 2 garaje mari și spații tehnice. Construcția este solidă și necesită renovare.

1.500.000 de euro, în Grigorescu

Zona de case oferă acces facil către toate punctele de interes ale orașului. Pentru finisaje s-a păstrat o tendință modernă cu influențe clasice, cu bun gust și cu materiale de cea mai bună calitate, astfel încât să eficacizeze spațierea și să ofere luminozitate. Dispune de 6 camere, 4 toalete, 2 terase și 1 balcon.

Aceasta se vinde mobilată și utilată de lux, este prevăzută cu: sistem de alarmă, videointerfon, porți automatizate cu acces din garaj, sistem de aer condiționat, sistem subteran automatizat pentru irigarea spațiilor verzi și plante exterioare, instalație de filtrare și încălzirea apei pentru piscina exterioară, zona pentru barbeque.

1.800.000 de euro, în Grigorescu

Welt Imobiliare aduce în atentie o proprietate de excepție, construită în anul 2008, la distanță de câteva minute de plimbare față de BT Arena. Certificat energetic clasa A.
Suprafața construită: 552 m², Suprafața utilă: 480 m², Numarul de camere: 7, Suprafața teren: 1 079 m².
Cea mai scumpă casă: 2.750.000 de euro, în Făget

RE/MAX Grup de Lux oferă la vânzare în Făget, o vilă proiectată în stil modern, riguros, dar surprinzător în acelasș timp prin îmbinarea elementelor moderne cu cele Art Deco. Poziția în care este amplasată proprietatea este deosebită, iar compartimentarea, vecinătățile și liniștea din zonă îi aduc plus valoare.

Cu regim de înălțime P+E, cu o compartimentare bine gândita și funcțională, cu încaperi generoase și bine vitrate, cu spații de relaxare (teren de tenis cu nocturnă, piscină exterioară, foișor, cramă, sală de sport, barbeque), cu caracteristici constructive la standarde înalte și cu finisaje de înaltă calitate, proprietatea este acel „acasă” dorit care ne duce în zona de confort și de tihnă.

Construcția, cu o suprafață utilă de 290 mp, a fost realizată pe un teren în suprafață de 4041 mp. Grădina este una matură, în care se poate vedea implicarea și plăcerea cu care actualii proprietari au gândit-o și au îngrijit-o.

Parterul este impresionant prin spațiile deschise și generoase și prin proporțiile bine alese, și se compune din holul de acces, livingul în care piesa de rezistență este șemineul, sufrageria cu ieșire pe terasă, bucătăria cu mobilier personalizat din lemn masiv cu cornișe și ornamente din lemn de nuc, cămară, o cameră depozit, cameră loisir, baia, camera tehnică, spălătoria și casa scării. Zona de zi este de tip open-space, cu trecere fluidă de la o funcțiune la alta.

Pentru rudele venite în vizită există un apartament cu acces separat compus dintr-un hol, 1 dormitor, o baie și o bucătărie.

Pentru achiziționarea acestei proprietăți nu se percepe comision.

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

POLITICA

Claudiu Târziu: “Marcel Ciolacu lansează un proiect de reindustrializare copiat (greșit) din strategia economică a AUR”

Publicat

Claudiu Târziu, AUR

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, atrage atenția asupra faptului că Marcel Ciolacu a lansat un așa-zis plan de reindustrializare a României.

“Utopic, neprofesionist și lipsit de logică, proiectul șefului PSD este copiat greșit și incomplet după o strategie pe care AUR a prezentat-o încă de la începutul anului trecut”, spune Claudiu Târziu.

Claudiu Târziu: “Marcel Ciolacu lansează un proiect de reindustrializare copiat (greșit) din strategia economică a AUR”

Acesta, explică: “În februarie 2023, la prima conferință de presă AUR din noua sesiune parlamentară, liderii partidului cereau implementarea rapidă a următoarelor măsuri:
România trebuie să intre într-un proces de reindustrializare la finalul căruia să aibă capacitatea de a produce și procesa hrana, mijloacele tehnologice și mașinile necesare în plan intern.

Pandemia de coronavirus a demonstrat că nu mai avem astăzi nici măcar capacitatea de a realiza produse elementare, cum ar fi măștile sanitare sau seringile.

Primul pas pentru un sistem de producție solid este asigurarea producției energetice.

Cerem elaborarea unei strategii naționale articulate, care să pornească de la o estimare realistă a consumului intern și identificarea mijloacelor de optimizare a costurilor.

România trebuie să finalizeze proiectele energetice aflate în diferite stadii de execuție. Redobândirea controlului asupra resurselor și capacităților de producție.˝

“Planul lui Ciolacu nu este altceva decât o însăilare de sloganuri electorale imposibil de realizat”

Claudiu Târziu precizează că: “Planul lui Ciolacu nu este altceva decât o însăilare de sloganuri electorale imposibil de realizat, pentru că face abstracție de condițiile necesare implementării lui: resursele materiale, umane și financiare.

Dacă bugetele anunțate cu atâta generozitate ar putea fi obținute, ca si până acum, din credite externe cu dobânzi uriașe, situația resurselor și a personalului este critică.

Iată câteva dintre componentele esențiale ale unei strategii de reindustrializare a României la care autorii broșurii electorale a PSD nu s-au gândit:

ENERGIA

România face față cu mare greutate consumului casnic de energie. Când a votat pentru închiderea minelor și termocentralelor, Marcel nu s-a gândit că România ar mai putea avea vreodată o industrie.

Acum, revitalizarea sistemului energetic național este în sine un proiect uriaș, care necesită bani, tehnologie, resurse materiale și timp.

RESURSELE NATURALE

Resursele naturale nu mai aparțin de mult României, iar o industrie competitivă nu poate fi construită cu materii prime cumpărate la prețuri exorbitante de la cămătarii economici care ne spoliază de ani de zile.

Primul pas, esențial pentru recuperarea resurselor României este un proiect de reformă legislativă, care să permită readucerea acestora în portofoliul companiilor românești de stat sau private.

CERCETAREA ȘI EDUCAȚIA

Industria anului 2024 nu se mai face la baros, cu forță de muncă brută. Mai mult ca oricând în istorie, tehnologia de nivel înalt și cercetarea științifică sunt factori determinanți în performanța industrială a unui stat.

Prin grija înaintașilor și partenerilor săi politici, România condusă azi de Ciolacu este la nivelul anilor 1990 din punct de vedere al tehnologiei și cercetării.

FINANȚAREA

Dincolo de pomenile promise de Ciolacu de la bugetul și așa secătuit al țării, o industrie propriu-zisă are nevoie de un circuit financiar onest, prietenos și coerent.

S-a dovedit în ultimele decenii că sistemul bancar privat din România, compus din filiale ale unor companii multinaționale, este centrat doar pe maximizarea profiturilor și respinge în mod natural orice oportunitate de finanțare ieftină a unor afaceri autohtone.

Fără un sistem bancar care să susțină opera de reindustrializare a României, întreaga producție obținută în condițiile cunoscute azi ar fi (dacă ar fi) prea scumpă și nerentabilă ca să reziste concurenței.

RESURSELE UMANE

Un exod de proporții biblice a golit România de cei mai valoroși specialiști și muncitori în ultimii 34 de ani, fără ca guvernanții rătăciți pe la putere să înțeleagă catastrofa în care ne adânceam de la o lună la alta.

Astăzi, readucerea în țară a românilor plecați după o bucată de pâine prin lume este un proces foarte costisitor și lent.

Nimic din ceea ce ar însemna o strategie de readmisie a diasporei în țară nu face parte azi din preocupările guvernului.

La fel ca orice elev mediocru care trage cu ochiul la lucrarea colegului, fostul elev mediocru Ciolacu a aruncat cu ipocrizie și iresponsabilitate pe piață o fumigenă electorală cu un titlu pompos. Tema, de o importanță excepțională pentru viitorul României, a fost greșit și parțial furată din Proiectul de țară al Alianței pentru unirea Românilor”.

“Îi putem transmite toată documentația lui Marcel Ciolacu”

“Completările de mai sus sunt extrem de importante pentru transformarea materialului de propagandă lansat de șeful PSD în realitate.

Dacă Ciolacu dorește cu adevărat să facă ceva util pentru România, îi putem transmite toată documentația la care au lucrat luni de zile specialiști adevărați din mai multe domenii.
Dar dacă românii sunt, în sfârșit, hotărâți să oprească declinul acestei țări, Alianța pentru Unirea Românilor este pregătită să pună în aplicare planurile de salvare a României pe care le-a prezentat în ultimii ani”, spune Claudiu Târziu, liderul europarlamentarilor AUR în Parlamentul European și președinte al Consiliului Național de Conducere AUR.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Cinci tineri la spital în urma unui accident în Florești. Două mașini s-au ciocnit

Publicat

De

Accident Florești

Un accident de circulație a avut loc joi seara în Florești.

Printre răniți se află și o minoră de 15 ani.

Cinci tineri la spital în urma unui accident în Florești. Două mașini s-au ciocnit

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești și a Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut la ieșirea din localitatea Florești.

La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

La locul accidentului, echipajele au găsit două autoturisme avariate cu ocupanții ieșiți din acestea.

Cinci tineri au fost consultați la fața locului, dintre care și o minoră de 15 ani, de către echipajele SMURD și SAJ.

Ulterior aceștia au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Conform primelor evaluări toți erau conștienți și cooperanți.

Foto: ISU Cluj

Citește mai departe

EDUCATIE

„Săptămâna bobocilor” la UMFIH. Sesiuni de orientare și evenimente pentru studenții din anul I

Publicat

De

UMF Cluj

Studenții din anul I de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” (UMFIH) din Cluj-Napoca vor avea parte de un program special care să îi ajute să se integreze cât mai repede și ușor.

„Săptămâna bobocilor” va fi organizată pentru studenţii de la programele de studiu în limba română.

„Săptămâna bobocilor” la UMFIH. Sesiuni de orientare și evenimente pentru studenții din anul I

Potrivit UMFIH, „Săptămâna bobocilor” se va desfășura sub forma unor activități organizate împreună cu decanii și reprezentanții celor trei facultăți și colegii din anii mai mari, din cadrul organizațiilor studențești

Astfel, cele trei facultăți din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” au pregătit pentru boboci o serie de întâlniri, sesiuni de orientare și diverse evenimente sociale, menite să le ofere oportunitatea de a cunoaște campusul, colegii și cadrele didactice.

Fiecare facultate are propriul program de activități, care poate fi consultat AICI.

Anul universitar 2024-2025 va începe, la UMF „Iuliu Hațieganu”, în data de 30 septembrie și va fi marcat printr-o ceremonie la care vor participa membrii comunității academice.

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce efecte are proiectul de lege al PNL care-i permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat. Coaliția PSD-PNL este asigurată

Publicat

Iohannis

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a confirmat la Digi 24, că PNL a depus un proiect de lege prin care i se va permite președintelui Klaus Iohannis ca în ultimele trei luni de mandat să poată candida pentru o funcție aleasă în Parlamentul României, calendarul alegerilor făcând posibil acest lucru.

Declarația senatorului vine după mai multe zile în care liberalii au vehiculat acest scenariu care îi va permite președintelui Klaus Iohannis să candideze pentru un post de senator pe listele PNL, arată Mediafax.

„Informația momentului este că Partidul Național Liberal a înregistrat în procedură legislativă o modificare a legii care prevede că președintele în funcție, aflat în ultimele trei luni de mandat poate candida ca și independent pe lista unui partid sau unei alianțe.

Poate continua cariera politică

Este o propunere legislativă care, practic, îi consacră dreptul președintelui care își încheie mandatul odată cu actualul Parlament, dacă dorește, să-și poată continua cariera politică și rezolvă o problemă.

Dacă mă întrebați de ce acum e pentru că în ultimii 20 de ani alegerile parlamentare nu s-a mai suprapus cu alegerile prezidențiale și noi ne dorim ca președintele, dacă își dorește, să candideze”, a explicat Daniel Fenechiu.

Liberalul a precizat că este nevoie de votul coaliției pentru a trece această modificare a legii.

Ce efecte are propunerea

O astfel de derogare în Parlament, după precedentul Iliescu din 2004, poate consfinți continuitatea guvernării PSD-PNL și după alegerile din iarnă.

Aceasta în condițiile în care alegerile parlamentare au loc în 1 decembrie, iar mandatul de președinte al lui Klaus Iohannis expiră în 21 decembrie. Astfel, este suficient timp pentru ca, după alegeri, să poată fi constituit noul Guvern, iar Iohannis să desemneze primul ministru, indiferent de președintele care va rezulta în urma alegerilor din 8 decembrie, turul al II-lea.

Cu alte cuvinte, deși, uneori, liderii PSD și PNL se ceartă în public, își fac jocurile prin spate și pun la cale continuarea guvernării, acum cu ajutorul lui Klaus Iohannis, care ar putea fi recompensat cu funcția de președinte al Senatului, al doilea om în stat.

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax