Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Casă de vânzare în comuna Aghireș, la prețul unei jumătăți de garsonieră în Cluj-Napoca. Are și teren de 1500 mp

Publicat


casă

O casă situată în satul Dâncu, comuna Aghireș, la 40 de km de Cluj-Napoca este scoasă la vânzare la un preț cât jumătate dintr-o garsonieră din municipiu.

Casa este într-o locatie frumoasa, are 79 mp, este renovata, izolata exterior cu polistiren de 5 cm și este compusă din 2 camere spatioase, bucatarie, baie, hol.

Imobilul se vinde împreună cu un teren intravilan de 1500 mp, cu foisor.

Grădină și livadă

casă

”Are curte, livadă tânără de meri, peri ,pruni si nuci, gradinăa, șura. Acoperisul casei si a surii este pus de 2 ani cu tigla de calitate.

În interior sunt geamuri termopan noi, usa de intrare din lemn stratificat noua, lavabil in camere, gresie, faianta si parchet, toate noi.

Ca si utilitati, casa are curent, apa de la fantana si incalzire pe o soba de lemne. Casa este intabulata si are certificat energetic”, se arată în anunțul de vânzare.

Prețul de vânzare este de 55.000 euro, negociabil.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mihai

    iulie 30, 2024 la 12:08 pm

    55 de mii nu poate fi niciodată jumătate de garsoniera

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ADMINISTRAȚIE

VIDEO. Bilanțul furtunii de joi, la Cluj-Napoca: 13 arbori doborâți de vânt, în parcuri și în cartiere

Publicat

Viceprimarul Dan Tarcea a evaluat astăzi situația din Parcul Feroviarilor, după ce rafalele puternice de vânt au provocat daune în urma furtunii de ieri.

Dan Tarcea a declarat că șase arbori au fost doborâți de vânt în Parcul Feroviarilor, iar constructorul este la fața locului pentru a pune tutori arborilor dărâmați.

„Sunt în Parcul Feroviarilor pentru a evalua situația în urma vântului care a fost ieri am constatat că șase arbori au fost culcați la pământ, iar în acest moment, cei de la Eco Garden sunt prezenți aici pentru a pune tutori arborilor care au fost dărâmați”, a declarat viceprimarul.

Șapte arbori doborâți în Parcul Mare și în cartiere

De asemenea, vântul a provocat pagube și în alte cartiere ale Clujului: „Am mai avut încă șapte arbori la nivelul municipiului Cluj-Napoca care au fost afectați, doi în Parcul Mare și ceilalți în cartierele Mănăștur, Gheorgheni și Grigorescu. Colegii mei, încă de ieri, au intervenit acolo”, a mai arătat Tarcea.

Cluj24 a semnalat joi că mai mulți copaci din Parcul Feroviarilor din Cluj-Napoca au fost doborâți de rafalele puternice de vânt.

535 de arbori, plantați în Parcul Feroviarilor

Viceprimarul Dan Tarcea a adăugat că, în cadrul procesului de revitalizare al Parcului Feroviarilor, au fost plantați 535 de arbori maturi, în plus față de cei deja existenți, și s-au depus eforturi pentru a păstra arborii sănătoși.

„Aici, în Parcul Feroviarilor am plantat 535 de arbori maturi în plus față de cei care au fost plantați și am încercat să păstrăm toți arborii care au fost sănătoși. Acest parc este un model de bune practici la nivel european și a fost nominalizat de către o prestigioasă revistă de arhitectură pentru a fi premiat ca și construcția anului 2025”, a spus viceprimarul.

Citește mai departe
Publicitate

CULTURA

Dominic Miller, celebrul chitarist a lui Sting, revine la Cluj-Napoca

Publicat

Dominic Miller, celebrul chitarist al lui Sting, revine la Cluj-Napoca cu The Vagabond Tour. Concertul va avea loc în 6 mai, la Opera Maghiară.

Dominic Miller, chitaristul lui Sting de peste 30 de ani, artist solo cu 12 albume lansate și dublu nominalizat la premiile Grammy, revine la Cluj-Napoca într-un concert special. Evenimentul va avea loc pe data de 6 mai 2025, la Opera Maghiară, în cadrul turneului internațional The Vagabond Tour, ce marchează lansarea celui mai nou album al său, Vagabond, sub egida ECM Records.

Colaborări cu unii dintre cei mai mari artiști ai vremurilor noastre

Născut în Buenos Aires, Argentina, dintr-un tată american și o mamă irlandeză, Dominic Miller a studiat chitara la renumita Berklee College of Music din Boston și la Guildhall School of Music din Londra. De la sfârșitul anilor ‘80, a devenit unul dintre cei mai căutați muzicieni de studio din lume.

Lista colaborărilor este aproape interminabilă și greu de catalogat. A lucrat cu Phil Collins, The Chieftains, Paul Simon, Eddi Reader, Katie Melua, Bryan Adams, Paul Young, Nigel Kennedy, Peter Gabriel și Tina Turner. Printre cele mai cunoscute compoziții ale sale se numără Shape of My Heart și La Belle Dame sans regrets, două dintre piesele emblematice din repertoriul lui Sting.

Noul album Vagabond, lansat la Cluj-Napoca

Turneul The Vagabond Tour promovează noul album Vagabond, înregistrat în studioul La Buissonne din sudul Franței, alături de muzicieni de talie internațională. Albumul este o fuziune de jazz, pop, folk acustic, muzică clasică contemporană și influențe latine, cu noi spații sonore explorate și un stil inedit.

Pe scenă, Dominic Miller va fi acompaniat de Ziv Ravitz la tobe, Nicolas Fiszman la bas și Jason Rebello la pian, artiști cu un parcurs impresionant în industria muzicală internațională.

Al treilea concert la Cluj-Napoca

Relația dintre Dominic Miller și publicul din Cluj-Napoca s-a consolidat de-a lungul anilor. Primul său concert în oraș a avut loc în 2016, sub umbrela Jazz in the Park, la Muzeul de Artă, fiind un eveniment sold-out într-o singură zi. În 2020, un nou concert era programat, însă a fost amânat din cauza pandemiei. Revenirea sa a avut loc în 2021, pe scena Jazz in the Park din Parcul Etnografic. De-a lungul timpului, artistul a declarat în repetate rânduri aprecierea sa pentru publicul din Cluj și, din acest motiv, a ales să includă din nou orașul în turneul său internațional.

Concertul de la Cluj-Napoca va avea loc pe 6 mai 2025, la Opera Maghiară, începând cu ora 20:00. Accesul în sală se va face de la ora 19:30. Biletele sunt disponibile online, începând de la prețul de 80 de lei, pe site-ul iabilet.ro.

Eveniment marca Jazz in the Park

Eveniment marca Jazz in the Park, organizate de Fapte, asociație care dezvoltă oameni și comunități prin evenimente culturale. Anul trecut, asociația a primit premiul AFCN pentru ”Rezistență în Cultură”. Calendarul din 2025 cuprinde:

  • Jazz in the Park Festival | Parcul Etnografic „Romulus Vuia” | 6-8 iunie
  • Jazz in the Park Competition | Parcul Central „Simion Bărnuțiu” | 19 -21 septembrie
  • Music Gallery | Cluj-Napoca | 10 – 31 octombrie

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Noi percheziții la Cluj-Napoca, la MERCENARII lui Horațiu Potra. Acuzații grave care privesc securitatea națională

Publicat

De

Perchezitii la Cluj-Napoca

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție efectuează, vineri, noi percheziții domiciliare în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiuni deosebit de grave la adresa ordinii publice și securității naționale, inclusiv la Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, ancheta vizează săvârșirea mai multor infracțiuni, respectiv acțiuni împotriva ordinii constituționale, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, instigare publică, comunicarea de informații false și favorizarea făptuitorului.

Noi percheziții la Cluj-Napoca, la MERCENARII lui Horațiu Potra

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, au loc descinderi la Cluj-Napoca, în București, Botoșani, Suceava și Mureș, fiind vizați mercenari ai lui Horațiu Potra.

Concret, este vorba de o parte dintre mercenarii chemați de Horațiu Potra în București pe 8 decembrie 2024, pentru a participa la proteste după ce au fost anulate alegerile prezidențiale. De asemenea, mercenarii ar fi postat mesaje de amenințare și dezinformare pe rețelele de socializare.

Plan de acțiune pus la punct de Călin Georgescu

În urmă cu două săptămâni, anchetatorii au găsit în locuințele folosite de Horațiu Potra și apropiații acestuia un veritabil arsenal militar, respectiv grenade defensive și ofensive, un lansator de grenadă, 15 pistoale, 6 pistoale mitralieră, o pușcă mitralieră, sute de cartușe și materiale explozive.

Procurorii susțin că Horațiu Potra și grupul lui de mercenari urmăreau să se infiltreze în protestele organizate imediat după anularea alegerilor prezidențiale, pentru a crea haos. Planul de acțiune ar fi fost pus la punct de Călin Georgescu și apropiații săi în cadrul întâlnirii clandestine care a avut loc la ferma din Ciolpani, imediat după anularea alegerilor prezidențiale.

Potra și mercenarii care îl însoțeau au fost interceptați de autorități pe 8 decembrie 2024, în timp ce se îndreptau spre București.

 

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

FOTO. Flotă nouă de biciclete în cadrul sistemului ClujBike. Clujenii le pot utiliza GRATUIT

Publicat

Primăria Cluj-Napoca a înlocuit aproape jumătate dintre bicicletele din cadrul sistemului de bike-sharing ClujBike cu vehicule noi.

Aproximativ jumătate din flota sistemului de bike-sharing ClujBike a fost înlocuită cu biciclete noi, achiziționate de Primăria Cluj-Napoca. Costul unei biciclete este de 1.000 de lei.

Sistemul pune la dispoziția clujenilor, gratuit, în baza unui card de utilizator, aproximativ 250 de biciclete în cele peste 40 de stații din municipiu.

Potrivit site-ului ClujBike, în prezent, sistemul are 39.965 de clienți înregistrați, iar cei interesați pot solicita în continuare un card pentru utilizarea bicicletelor.

ClujBike nu mai funcționează în Florești și Apahida

Sistemul de bike-sharing nu mai este disponibil în comunele Florești și Apahida, după ce autoritățile locale nu au mai prelungit contractele de mentenanță. Motivele invocate sunt numărul redus de utilizatori și costurile ridicate de întreținere.

ClujBike a fost lansat ca un proiect finanțat din fonduri europene, având scopul de a dezvolta o rețea extinsă de stații de biciclete și piste dedicate în Cluj-Napoca și comunele adiacente. Însă, renunțarea la sistem în Florești și Apahida ridică semne de întrebare cu privire la viitorul acestui proiect și la capacitatea sa de a rămâne viabil pe termen lung.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate