Connect with us

EVENIMENT

FOTO. Altă ”bătaie de joc” marca Wizz Air la adresa pasagerilor din Cluj. Pățania unei clujence care voia să ajungă în Italia

Publicat


wizz aero

O clujeancă a relatat pățania cu compania aeriană Wizz Air care a stricat vacanța a sute de pe pasageri de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj.

VEZI ŞI:

Clujeancă revoltată: Blue Air vindea bilete la două ore după anularea zborurilor. M-au anunţat după 3 ore. E lipsă de respect

”Gata de vacanță, gata de muncă unii, gata de școală alții. Cuminți, mergem în aeroport cu 2-3 ore înainte, security check, cafea, îmbarcare pe la 6 dimineața.

VEZI ŞI:

Mii de persoane afectate de anularea zborurilor Blue Air. Doar din Cluj şi doar marţi au rămas „în aer” 1.000 de pasageri

De notat: eram în aeroportul din Cluj-Napoca de la 4 dimineața. Să avem un timeline pentru ce urmează.

Îmbarcare, all good. După aprox. 30 de minute de așteptare (din nou cuminți) în avion, am fost anunțați că este o problemă cu computerul de bord și se va rezolva curând.

Ok, noi tot cuminți. Nu s-a rezolvat, a fost chemată o echipă de ingineri care a făcut teste peste teste cu pasagerii în avion. Foarte nice căpitanul, a tot ieșit și ne-a anunțat că în cel mai rău caz o să fim transferați într-o altă aeronavă. Am zis foarte nice să nu zic că a mințit flagrant.

Am zis foarte nice ca să nu zic că l-am auzit când spunea „we are waiting for Budapest to flip the coin”. Adică sutele de euro pe care fiecare pasager le-a plătit pentru bilet, cazare în Italia, probleme la muncă, tot felul de chestiuni personale pentru care toți am vrut să zburăm în 4 septembrie la 6.35 spre Catania, depindeau de cum dau șefii cu banul.

Promisiuni peste promisiuni

Ok, am trecut și peste asta. Cuminți, da? Ne-au coborât din avion cu promisiunea că nu durează mult să ne transfere în altul. Aproximativ ora 8-9 dimineața, 4 septembrie. Am urcat în autobuze, înapoi la Sosiri. Acolo, frumos pe monitoare: „flight cancelled”. O coada de 200-300 de oameni la singurul ghișeu deschis pe care era lipită o coală A4 pe care scria WizzAir.

Nu a luat nimeni un microfon să transmită un mesaj oficial, stafful WizzAir a râs în nas oamenilor cu copii, bunicilor, tuturor: „Așteptați, hai calmați-vă”. Au chemat și poliția (nu înțeleg de ce). „Mi-a plăcut” polițistul care a fluierat la o doamnă, în stil „hai, taci”. Bine, boss.

Am stat 200+ persoane la coada respectivă pentru a ni se spune pe rând că nu sunt variante. Ok, am căutat fiecare pe internet.

Și zborul de Bari a fost amânat

Am găsit posibilitate de a ateriza în Roma (nu Catania, destinația inițială!) în aceeași zi sau în Bari. Am fost îndrumați să alegem Bari cu decolare în 4 septembrie la ora 19.35. Sau Catania, joi, 8 septembrie. Până atunci, fiecare – treaba lui ce face. Eventual să păstrăm ceva bonuri, vedem când și dacă decontează cineva ceva.

Destinația noastră era Catania, da? Din Bari am găsit un singur autobuz care mergea în Catania, 8-9 ore călătoria, 200 lei. Adjudecat, pe banii noștri. Busul pleca la ora 23 din Bari.

O zi în aeroport, vă imaginați. De la 4 dimineața. Pe la ora 20 am primit o altă veste afișată pe monitoare: your flight to Bari has been delayed. New estimated hour: 23.05

Ok. Dezamăgiți, dar tot cuminți. Important era să ajungem în Italia. Am pierdut banii plătiți pentru autobuz, am început să căutăm hotel, rent a car etc.

Sute de euro pierduți

Alți oameni au pierdut sute de euro plătite pentru alte bilete de avion (Bari-Palermo, 180 euro). Tot ce am cerut în timpul ăsta a fost să vină un reprezentant WizzAir cu un mesaj. Să ne spună dacă are sens să mai stăm alte 3 ore în aeroport, dacă mai plecăm, orice. După o discuție cu cineva din staff-ul aeroportului (nu WizzAir), toți acei oameni au primit pe la ora 22 o sticlă de apă și un corn. Eram de la 4 AM acolo, da? Au urmat alte anunțuri pe ecrane, delay până la 23.20, 23.40.

Noi tot cuminți. La 23.39: Ladies and gentlemen, on behalf of WizzAir we are sorry to inform you that your flight to Bari has been cancelled.

Wizz Air – I am sorry to inform you că nu m-a deranjat atât de tare oboseala, timpul pierdut, banii pierduți, hoția din aeroport (12.50 lei o apă la 0,5l), agitația, dezorganizarea, lipsa aerului condiționat și toate câte au fost. WizzAir, I am sorry to inform you că suferiți de lipsă de empatie gravă, că nu sunteți pregătiți, nu știți să comunicați, nu aveți respect pentru clienții care vă fac să existați.

Discuție cretină

Închei cu un pasaj din 4 septembrie, me vs. o domnișoară absolut cretină, reprezentant WizzAir. Conversație după ore în șir de așteptare și resemnare că aterizez în Bari, la aproape 10 ore de Catania, noaptea la 1. În loc să fiu de la 7.35 AM la destinație.

„Bună, mi se descarcă telefonul și aș vrea să mă ajutați cu check in-ul pentru zborul spre Bari. Vreau să știu că am biletul, vreau să mă ajutați cu asta”.

„Colegul meu v-a rezolvat pentru check in gratuit.”

„Nu m-ați înțeles. Vreau să faceți dvs. check in-ul, vă rog.”

„Colegul meu vă asigură că aveți check in gratuit.”

Aici am ridicat puțin tonul și am insistat să facă un amărât de check-in, din moment ce stă la masa de check-in.

Răspuns: „Hai, calmează-te și să ai o zi frumoasă”.

Wizz Air, n-am avut o zi frumoasă. Trebuia să fiu undeva în sudul Italiei, să nu arunc bani pe „garanția” voastră falsă că ajung în Bari. Ca mine, alții 200-300. Cu bebeluși, cu bătrâni, bolnavi de astm, cu mai mulți sau cu mai puțini bani pentru alternativele pe care voi nu le-ați oferit, ci pe care noi, câțiva pasageri, le-am căutat.

Aeroportul Avram Iancu- aveți probleme grave de management al staff-ului, am găsit un singur om efectiv dornic să ne ajute să găsim alt zbor, chiar dacă pierdem 2-3 zile și călătorim fie până în Viena, fie până în Budapesta”, a spus Ana-Iuliana.

Poziția oficială a Wizz Air

UPDATE. „Zborurile Wizz Air W6 3327 și W6 3328 de la Cluj-Napoca–Catania–Cluj-Napoca din 4 septembrie au fost anulate după ce aeronava a trebuit să fie supusă unei verificări tehnice neprevăzute.

Iar zborurile Wizz Air W6 3397 și W6 3398 de la Cluj-Napoca–Bari–Cluj-Napoca din 4 septembrie au fost anulate din rațiuni operaționale.

Pasagerilor afectați le-a fost oferită cazare, iar aceștia au fost informați cu privire la opțiunile disponibile, le-a fost oferit un program alternativ de zbor, în funcție de disponibilitate, rambursarea integrală a biletului sau li s-a oferit rambursarea a 120% din tariful inițial achitat, sub formă de credit de companie pentru rezervări viitoare. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor rămâne prioritatea noastră numărul unu”, au declarat reprezentanții Wizz Air.

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Când va fi SOLSTIȚIUL de iarnă, cea mai SCURTĂ zi din an

Publicat

solstitiu de iarna

Pe 21 decembrie, la ora 11.21, are loc solstițiul de iarnă 2024. Din acest punct durata zilei începe să crească timp de șase luni, până la solstițiul de vară. Ziua ține sub nouă ore, iar noaptea are peste 15 ore.

În ultimii patru ani, solstițiul de iarnă a fost pe 21 decembrie, cu excepția anului trecut, când a fost pe data de 22. În ziua solstițiului, Soarele va răsări cu câteva minute înainte de ora 8.00 şi va apune în jurul orei 16.30, scrie Hotnews.

Când va fi SOLSTIȚIUL de iarnă, cea mai SCURTĂ zi din an

În 2025, solstițiul va fi tot pe 21 decembrie, la ora 17.03.

Deși normal este ca vremea să fie rece în această perioadă, în ultimii ani au fost câteva cazuri în care temperaturile au depășit 15 grade C în zonele de deal și de câmpie, culminând și cu temperaturi de 20 grade C. Astfel de zile anormal de calde au fost în 2015 și 2019. Prognoza ANM indică pentru data de 21 decembrie, maxime cuprinse între 0 și 9 grade C.

Ce se întâmpla în istorie în ziua solstițiului de iarnă

Populațiile din vechime țineau multe sărbători în preajma solstițiului, chiar dacă nu aveau așa de multe cunoștințe de astronomie precum are omenirea în prezent.

Erau procesiuni în locurile considerate sfinte, se țineau festinuri cu mâncare, băutură și ritualuri magico-religioase. Oamenii sărbătoreau faptul că ziua începea să crească, mai ales după luni întregi de frig și de întuneric, în condițiile în care era scump să iluminezi casele cu lumânări sau opaițe. Aceste sărbători erau un mod grozav de a rupe monotonia.

Cultul Soarelui era extrem de important pentru oamenii din vechime.

Celții țineau ospețe uriașe cu mâncare, băutură și focuri întreținute prin arderea multor trunchiuri de copac, în cinstea faptului că zilele începeau să devină tot mai lungi, după solstițiu.

Cum arată cerul în aceste zile

Seara se vede planeta Venus, care apune la ora 20:10. Saturn și Jupiter se află deja pe cer când se face noapte. Marte răsare la ora 19:20. Venus se vede seara, începând cu ora 17, înspre sud-vest, direcția în care a apus Soarele. Planeta se vede ca o stea foarte strălucitoare pe fundalul cerului destul de aproape de orizont. Se poate vedea până pe la ora 20, când apune. Se află în constelația Capricornus.

Imediat cum se face seară (în jurul orei 17) se vede și Saturn, care la acea oră se află deja înspre sud. Nu este foarte strălucitor și nu se vede foarte sus pe cer, dar nu pâlpâie și asta o deosebește de o stea. Planeta rămâne pe cer până la ora 22:50.

Ce stele se văd

Cea mai strălucitoare stea din Perseus se numește Mirfak (alpha Persei) și se poate identifica ușor ca steaua strălucitoare de sub W-ul format de stelele din Cassiopeia. A doua stea ca strălucire din Perseus se numește Algol (Ochiul diavolului), o stea a cărei strălucire variază în timp, din cauza acoperirii reciproce a două stele. Locul unde se află Algol reprezintă poziția capului Meduzei, monstrul decapitat de Perseus.

Ce spun astronomii

Momentul solstițiului de iarnă, respectiv al începutului iernii astronomice, are loc în jurul datelor de 21 și 22 decembrie. Începând de la această dată, până la 22 iunie, durata zilelor va crește continuu, iar cea a nopților va scădea în mod corespunzător.

La această dată, durata zilei are valoarea minimă din an, de 8 ore și 50 minute, iar durata nopții are valoarea maximă, de 15 ore și 10 minute (pentru București). În emisfera sudică a Pământului fenomenul are loc invers, momentul respectiv marcând începutul verii astronomice.

Denumirea de solstițiu („Soarele stă”) este dată de faptul că la data respectivă are loc schimbarea gradientului mișcării Soarelui în raport cu declinațiile acestuia.

„Axa polilor Pământului își păstrează direcția fixă în spațiu”

Iarna meteorologică începe teoretic la 1 decembrie, iar începutul iernii astronomice este marcat de un moment precis, cel al solstițiului de iarnă. El este legat de mișcarea anuală aparentă a Soarelui pe sfera cerească, ce reprezinta consecința mișcării reale a Pământului în jurul Soarelui.

Axa polilor Pământului își păstrează (în primă aproximație) direcția fixă în spațiu, ea fiind înclinata cu 66° 33′ față de planul orbitei terestre. Din acest motiv, Soarele parcurge în decurs de un an cercul sferei cerești numit „ecliptică”, a cărui înclinare față de ecuatorul ceresc este de 23° 27′.

La momentul solstițiului de iarnă, Soarele se află în emisfera australă a sferei cerești, la distanța unghiulară maximă de 23° 27′ sud față de ecuator, el efectuând mișcarea diurnă în lungul cercului paralel cu ecuatorul ceresc, numit „tropicul Capricornului”. Aceasta explică, pentru latitudinile medii ale Terrei, inegalitatea zilelor și a nopților, precum și succesiunea anotimpurilor.

La data solstițiului de iarnă, Soarele răsare cu 23° 27′ la sud de punctul cardinal est și apune tot cu același unghi spre sud față de punctul cardinal vest. La momentul amiezii el „urcă” – ținând cont de latitudinea medie a tării noastre, de 45° – la numai 21° față de orizont.

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi sportivi de la CS Universitatea Cluj, pregătiti pentru a obține rezultate excepționale pe GHEAȚĂ

Publicat

patinatori

În perioada 20-21 decembrie, la Inzell, în Germania, se vor desfășura Cupa României și Campionatul Național de poliatlon pentru seniori la patinaj viteză. Sportivii clubului Universitatea Cluj sunt pregătiți pentru a obține rezultate excepționale pe gheață.

„Raluca Ștef  va lua startul în probele de 500 m, 1.000 m, 1.500 m și 3.000 m. De asemenea, Adrian Firar va concura în probele de 500 m, 1.000 m, 1.500 m și 5.000 m.  Sportivii vor fi însoțiți de antrenorii Gheorghe Pârv și Horia Timiș.

Doi sportivi de la CS Universitatea Cluj, pregătiti pentru a obține rezultate excepționale pe GHEAȚĂ

Ambii sportivi sunt hotărâți să își pună în valoare abilitățile, oferindu-si oportunitatea de a-și îmbunătăți recordurile personale.

Vă urăm mult succes”, scrie pe site-ul clubului.

Foto: CSU Cluj

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO SPECTACULOASE. Asaltul clujenilor înainte de Crăciun la mall-ul Vivo

Publicat

Clujenii au luat cu asalt mall-ul Vivo, vineri seara, pentru cumpărăturile de Crăciun. Coloana de mașini de la ieșirea din Cluj spre Florești creează imagini spectaculoase surprinse din dronă.

În prag de sărbători, traficul de pe DN1 s-a transformat într-o adevărată provocare pentru șoferi. Un cititor Cluj24 a surprins imagini impresionante din dronă care arată coloanele nesfârșite de mașini la ieșirea din Cluj-Napoca spre Florești, în zona mall-ului Vivo. Aglomerația pare să anunțe un weekend la fel de intens.

Imaginile aeriene surprinse cu drona dezvăluie o perspectivă spectaculoasă asupra șirurilor lungi de mașini, care se întind pe mai mulți kilometri, dar și parcările pline ale centrului comercial.

Un weekend la fel de aglomerat, înainte de Crăciun?

Aglomerația de vineri seara va continua, cel mai probabil, și în weekend, pe măsură ce oamenii se grăbesc să finalizeze lista de cumpărături pentru masa de Crăciun și cadouri.

Sursa: Sergiu Răzvan

   

Citește mai departe

EVENIMENT

Sepsi OSK – „U” Cluj, 0-0. Clujenii nu PROFITĂ de omul în plus, RATÂND cât pentru trei meciuri

Publicat

u cluj

„U” Cluj a întâlnit-o, vineri seara în deplasare, pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a 24 a Superligii de fotbal. A fost meciul cu numărul 100 pentru Alex Chipciu în tricoul lui „U”. În tur, clujenii au câștigat cu 3-0. Covăsnenii își doreau să intre în play-off, în timp ce clujenii sperau să termine anul pe primul loc. După un meci controlat autoritar, deși cu un om în plus, clujenii ratând cât pentru trei partide, „U” termină la egalitate cu Sepsi, 0-0.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Haruț, Ciobotariu, F. Ștefan – Oteliță, Siger, Mino, Dumitrescu – Oberlin, Neskovic, C. Matei
Rezerve: Gyenge, Gedo, Oroian, Hajdin, Popșa, Kallaku, Drăghiceanu, Breij, M. Coman, Cîmpean
Antrenor: Valentin Suciu

Sepsi OSK – „U” Cluj, 0-0. Clujenii nu PROFITĂ de omul în plus, RATÂND cât pentru trei meciuri

U Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Simion, Bic – Rață, Nistor, Thiam – Blănuță
Rezerve: Gorcea, Mitrea, Lasure, O. Popescu, Codrea, Oaidă, Bota, Silaghi, Tchassem, Bettaieb, Miranyan
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Stadion Sepsi OSK
Arbitru George Găman (Craiova). Asistenți Adrian Popescu (Craiova), Florian Vișan (Galați)
Arbitru VAR Florin Andrei (Târgu Mureș). Asistent VAR Stelian Slabu (Brașov)

Clujenii au dominat prima repriză, au pus presiune pe poarta lui Niczuly, însă n-au reușit să înscrie, deși, din min.5, erau în superioritate numerică, Ștefan fiind eliminat pentru un fault dur asupra lui Masoero. Covăsnenii au absorbit bine presiunea însă cea mai mare ocazie au avut-o abia în min.33, când șutul puternic al lui Neskovic trece de puțin perte poarta lui Gertmonas.

Blănuță a fost cel mai periculos jucător al Universității, având două ocazii mari în prelungirile reprizei, o minge fiind scoasă de pe linia porții de Ciubotariu.

Repriza a doua a fost controlată aproape în totalitate de clujeni, ratând cu nonșalanță ocazii cât pentru trei meciuri. Mingea refuza să intre în poartă iar când a făcut-o, golul lui Masoero a fost anulat după un henț al fundașului clujean.

„U” nu reușește să profite de omul în plus și este nevoită să aștepte jocul rezultatelor pentru a vedea dacă iernează pe primul loc.

Notele Cluj24:

Gertmonas 6 – Oancea 6, Masoero 6, I. Cristea 6, Chipciu 6 – Simion 6, Bic 5 – Rață 5, Nistor 6, Thiam 6 – Blănuță 6,
Mitrea, O. Popescu 6, Silaghi 6, Bettaieb 5, Miranyan 5

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax