CULTURA
CULINĂRIA de Iarnă, în Cluj la DaPino, în 17 și 18 decembrie. Gastronomie autentică, TRADIȚII românești, vin și muzică bună
În zilele de 17 și 18 decembrie, DaPino vă invită la Culinăria de Iarnă, care vine cu mâncare tradițională, vinuri bune și muzică pe măsură.
„Va invitam sa celebram traditiile romanesti, alaturi de amfitrionii evenimentului: Cezar Ioan – jurnalist profesionist, și fondatorul celei mai longevive publicații despre vinuri din România: Vinul.ro – împreună cu Cosmin Dragomir – jurnalist culinar, specializat in istoria gastronomiei românești, publisher gastroart.ro, autorul cărții Curatorul de zacuscă și alte povestiri gastronomice românești.
Iar bucatarii ce ne vor servi bucatele cele mai alese:
⁃ Mircea Groza: reprezentatul bucătăriei românești și unul din rarii culegători cu adevărat autentici de tradiții
⁃ Ioan Bebeselea: un chef sublim, caruia ii place sa introduca si sa redescopere ingrediente date uitarii in retele sale – un mic twist al traditionalului romanesc.
Vom celebra in compania sunetelor autentice ale:
Sâmbătă:
⁃ Night Losers + Taraful de Pālatca + Vazduh(dj)
Duminică:
⁃ Radu Nechifor & The Dreamcatcher Band + Taraful de Pālatca + Vazduh (dj)

Ce?
Degustare la botu’ calului în curte, însoțită de Cancert, Taraf și DJ – începând de la h17.00 și Concert de la h19.00.
Degustare din partea bacaniei DaPino & Guests:
Mircea Groza
Oitele de la Copaceni
Papa la Șoni
Narcis Pintea
Pâinea de sub deal

⁃ Mamaligā zgrunturoasā, fasole zolită, pogăcele, zacuscă, vinete, zamă de varză, ruladă de porc cu ceapă, gulaș, ceaun … și multe altele
Cină a la carte la Etaj cu Recital de cameră și Lăutari la masă, începând cu h20.00 și Recital de la h21.15.
Oberjin prezintă: Chef Ioan Bebeșelea
⁃ Sarmale de rață, chisătură cu pită cu maia, Sloi de oaie cu mămăligă, prăjitură cu gust de Crăciun … și multe altele”, sună invitația organizatorilor.




Urmăriți Cluj24.ro și pe Google News
CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger






