Connect with us

EVENIMENT

COVID-19. Clujul, în TOP. Peste 3.800 de cazuri noi în ţară. Mulţi la TERAPIE INTENSIVĂ. Peste 13.000 de români internaţi

Publicat


În ţară au fost înregistrate în ultima zi 3.825 de noi cazuri de COVID-19. Dintre acestea, 280 sunt în Cluj.

Situaţia în Cluj

✅ SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ

🔴 Efective angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, ISU și SAJ) – 550;

🔴 Persoane verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse – 1.623;

🔴 Societăți comerciale/PFA verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse –141;

🔴 Total sancțiuni contravenționale aplicate în ultimele 24 de ore, în context COVID/valoare: 170/ 50.750 lei;

🔴 Persoane verificate – 980 din care: în izolare – 704 în carantină – 110 și în trafic zi/noapte – 166;

🔴 Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel:

➡️ Rata incidenţei pe judeţul Cluj : 5,71;

➡️ În ultimele 24 de ore, 280 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj;

➡️ Total număr de teste 397 din care 220 diagnostic grupe de risc, 2 teste efectuate la cerere și 175 teste rapide. Până în acest moment s-au realizat 432.706 de teste, la nivelul județului Cluj;

➡️ 91 persoane internate în ATI;

➡️ Total vindecați și externați 2.126 din care 1.648 din județul Cluj;

➡️ Total decedați 636 din care 420 din județul Cluj.

🔴 În acest moment sunt internați 691 de pacienți, din care 640 din județul Cluj.

Topul judeţelor

Judeţul Ilfov are cea mai mare incidenţă de infectare cu noul coronavirus, 8,51 cazuri la mia de locuitori, în creştere faţă de ziua anterioară, când era de 8,49.

În zona roşie se mai află judeţele Timiş – 5,98, Cluj – 5,71, Braşov – 5,18, Hunedoara – 4,81, Constanţa – 4,17, Alba – 3,67, Giurgiu – 3,56, Sibiu – 3,38, Arad – 3,35, Sălaj – 3,10.

Alte 25 de judeţe se regăsesc în zona galbenă (incidenţă între 1,5 şi 3 la mie), printre care: Galaţi – 2,93, Vâlcea – 2,90, Dolj – 2,89, Bihor – 2,84, Brăila – 2,72.

În zona verde se află cinci judeţe (sub 1,5 cazuri la mia de locuitori), cele mai mici rate de infectare cu SARS-CoV-2 înregistrându-se în Suceava – 1,07, Harghita – 1,20 şi Vrancea – 1,27.

Conform GCS, zonele cu cele mai multe cazuri nou-confirmate de infecţie cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt Bucureşti – 1.105, Ilfov – 327, Constanţa – 288, Cluj – 280, Galaţi – 198.

Cele mai puţine cazuri noi s-au înregistrat în judeţele Covasna – 1, Harghita – 9, Sălaj – 14, Bistriţa-Năsăud – 20.

 

Cazuri la terapie intensivă

 

Un număr de 13.185 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, dintre care 1.398 la terapie intensivă, a anunţat, luni, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

În total, 70.082 persoane confirmate cu infecţie cu SARS-CoV-2 sunt în izolare la domiciliu şi 16.321 se află în izolare instituţionalizată pe teritoriul României.

De asemenea, 52.823 persoane se află în carantină la domiciliu şi în carantină instituţionalizată – 104, potrivit GCS.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 3.506 apeluri la numărul unic de urgenţă 112.

 

Numărul morţilor

 

Un număr de 120 persoane infectate cu SARS-CoV-2 au murit în ultimele 24 de ore, potrivit datelor transmise, luni, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Conform GCS, este vorba despre 69 de bărbaţi şi 51 de femei, persoane internate în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Buzău, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timiş, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 ani, patru decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 14 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 30 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 42 decese la categoria de vârstă 70-79 ani şi 29 decese la categoria de peste 80 de ani.

111 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar pentru nouă pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, 23.234 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România.

Totodată, 189 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au murit din cauza COVID-19 de la începutul pandemiei.

 

Numărul infectărilor noi

 

Un număr de 3.825 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate peste 14.000 de teste, a informat, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, precizează sursa citată.

Până luni, pe teritoriul României au fost confirmate 940.443 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 840.127 au fost declarate vindecate.

La nivel naţional, până la această dată au fost prelucrate 6.658.431 de teste RT-PCR şi 577.996 de teste rapide antigenice.

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 8.353 de teste RT-PCR (6.323 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 2.030 la cerere) şi 6.002 teste rapide antigenice

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 685 persoane au fost reconfirmate pozitiv.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO. Festivalul de Toamnă al Economiei Germane revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Dansuri bavareze și bere 100% nemțească

Publicat

De

HerbstFest – Festivalul de Toamnă al Economiei Germane revine în Piața Unirii, din Cluj-Napoca, între 3 și 6 octombrie 2024. Evenimentul este organizat de DWNT – Clubul Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord și celebrează legătura între cultura germană și economie în Cluj-Napoca, pe partea germanofilă. Herbstfest este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și în parteneriat cu PENNY.

Cele 4 direcții ale HerbstFest 2024: DWNT

După o pauză de câțiva ani, Festivalul de Toamnă al Economiei Germane – Herbstfest revine cu scopul de a continua tradițiile de succes și de a întări relațiile dintre regiunea Nord-Transilvania și Germania. Anul acesta, evenimentul se organizează în 4 direcții, fiecare cu activitățile specifice:

–        Dezbateri publice privind diverse teme economice sau educaționale cu impact în Cluj- Napoca, dar și în întreaga țară. Acestea vor avea loc în sala Aula Magna, din cadrul UBB, în prezența unor invitați speciali.

–        Weekend de distracție bavareză: concerte, spectacole de dansuri bavareze, carnaval german, show de port popular german, demonstrații de câini ciobănești germani de salvare, piese de teatru și alte activități pentru copii, mâncare cu specific german și bere 100% nemțească.

–        Networking și activități: workshopuri, cursuri ad-hoc de limba germană pentru copii și tineri, lectură de carte în germană și română, vizionare de filme germane, cu subtitrare în limba engleză, într-un cinematograf special amenajat, workshop-uri dedicate echipelor din companii (Colorful Teambuilding), tur ghidat al orașului în germană și română.

–        Tehnologie și expoziții: expoziții de robotică cu demonstrație, expoziție de biciclete care generează curent, tur de biciclete electrice, drive test, diverse demonstrații de aplicații sau roboți, aplicații științifice.

Networking-ul, calea spre oportunitățile profesionale

toamnă

În cadrul HerbstFest 2024 vor fi organizate sesiuni interactive, în cadrul cărora studenții și tinerii profesioniști vor putea discuta în mod direct cu reprezentanții firmelor germane, fiind facilitate, astfel, schimbul de idei și oportunitățile profesionale.

„Suntem extrem de încântați să anunțăm revenirea Herbstfest – Festivalul de Toamnă al Economiei Germane la Cluj-Napoca, după o pauză de șapte ani.

Acest festival a fost întotdeauna un punct de referință în promovarea legăturilor economice și culturale dintre Germania și România. Și anul acesta vom facilita accesul la oportunitățile de colaborare și schimbul de idei. Programul nostru include o varietate de activități economice și culturale menite să celebreze patrimoniul comun și să întărească relațiile bilaterale”, spune Florin Sabou, președintele DWNT.

Festivalul este deschis tuturor celor care sunt interesați să descopere latura culturală, economică și de know-how a comunității de business din Cluj-Napoca. Indiferent de vârstă sau background, Herbstfest oferă activități și evenimente care să atragă și să familiarizeze publicul larg cu importanța și impactul culturii și economiei germane în regiunea Nord Transilvania.

Trei obiective majore

“Festivalul nostru are trei obiective majore: promovarea schimbului și colaborării, dezvoltarea educației și consolidarea comunității.

Prin aducerea împreună a companiilor germane, studenților și publicului larg, dorim să facilităm schimburile economice și culturale, să susținem formarea continuă și dezvoltarea profesională prin dezbateri și conferințe științifice și să promovăm prietenia, ospitalitatea și precizia.

Herbstfest se adresează companiilor germane și germanofile, expaților și studenților vorbitori de germană, precum și întregului mediu academic german. Dar, cel mai important, evenimentul nostru se adresează tuturor celor interesați să exploreze latura culturală, economică și de know-how a comunității de business din Cluj-Napoca.”, a declarat Iulia Negrea, director general DWNT.

PENNY România – furnizor de prospețime la HerbstFest 2024

PENNY România aduce prospețimea la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane din Cluj-Napoca printr-o serie de activități menite să creeze o atmosferă vibrantă și să le ofere participanților doza de energie necesară. Participanții la festival vor avea acces la un stand cu fructe proaspete și la un corner special în care se pot servi ceaiuri și fresh-uri din fructe, bucurându-se astfel de gustul fructelor de sezon.

Concursurile cu premii nu vor lipsi, astfel că toți cei care se simt norocoși, pot intra în joc și vor avea șansa să primească produse marca PENNY și alte cadouri surpriză. Momentele de la festival vor putea fi imortalizate la cornerul foto PENNY, pentru ca experiența HerbstFest 2024 să rămână o amintire frumoasă.

Aceste inițiative, dar și multe alte surprize pe care PENNY le pregătește, reflectă implicarea retailer-ului în comunitate și angajamentul pe care îl arată în promovarea culturii și economiei pentru dezvoltarea acesteia.

Dan Crișan, COO PENNY │REWE România a declarat că „Participarea la HerbstFest 2024 este un prilej pentru noi de a fi mai aproape de comunitățile în care activăm. Suntem furnizor de prospețime la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane din Cluj-Napoca, pentru că aducem în prim-plan un aspect foarte important pentru noi – calitatea produselor fresh din magazinele noastre, care ne diferențiază și care îi face pe clienții PENNY să revină de fiecare dată la cumpărături. În același timp, contextul cultural și economic comun cu obiectivul festivalului – acela de a celebra împreună valorile germane care ne leagă – ne face să fim mândri că suntem parteneri ai acestui eveniment.”

Despre HERBSTFEST

Festivalul de Toamnă al Economiei Germane – HERBSTFEST ajunge, în 2024, la cea de-a 7-a ediție. Evenimentul a fost organizat între anii 2012 și 2017, iar acum revine, cu scopul de a celebra legătura dintre cultura germană și economie, în Cluj-Napoca. După o pauză de câțiva ani, revenim cu scopul de a continua tradițiile de succes și de a întări relațiile dintre regiunea Nord-Transilvania și Germania.

Despre DWNT

Clubul de Afaceri al Transilvaniei de Nord de limbă germană, înființat în 2011 și cu sediul la Cluj-Napoca, este un forum pentru companii din Germania, Austria, Elveția și România, în care oamenii de afaceri de limbă germană fac schimb de idei la întâlniri, evenimente și seminarii sau când organizarea de activităţi de agrement în comun poate. Pe lângă economie, alte domenii precum cultura, diplomația și educația sunt, de asemenea, de interes pentru DWNT.

Citește mai departe

EVENIMENT

U-BT Cluj-Napoca, înfrângere în amicalul cu Dinamo Sassari

Publicat

U-BT Cluj-Napoca a suferit prima înfrângere în amicale. „Alb-negrii” au pierdut în fața celor de la Dinamo Sassari, în meciul disputat duminică seară.

U-Banca Transilvania a suferit o înfrângere în ultimul meci amical desfășurat în Bosnia și Herțegovina. Echipa a ajuns până în finala Memorialului Mirza Delibasic, iar duminică seara a pierdut împotriva celor de la Dinamo Sassari, scor 85-75.

„Alb-negrii” au început bine meciul, dar au pierdut ritmul

„Studenții” au început bine, încheind primul sfert cu un avantaj de 23-15. La pauză, jucătorii U-BT conduceau cu 38-35, având un avans de trei puncte.

Din păcate, „alb-negrii” și-au pierdut ritmul la revenirea pe teren. Italienii au jucat cu agresivitate și au pasat mingea eficient, reușind să înscrie 29 de puncte în sfertul trei. Nici în ultimul sfert U-BT nu a reușit să recupereze diferența, fiind nevoiți să accepte înfrângerea.

Silvășan: „Un meci foarte prost”

Mihai Silvășan, antrenorul U-Banca Transilvania, a recunoscut că echipa a avut un meci slab, cu multe greșeli și ratări, ceea ce a dus la prima lor înfrângere.

„A fost un meci foarte prost din partea noastră. Ne-am dorit să câștigăm, însă nu am avut mindset-ul necesar, din păcate. Au fost prea multe greșeli, mingi pierdute și ratări singuri cu inelul. Trebuie să învățăm din aceste lucruri, e prima înfrângere a noastră. Mergem mai departe și învățăm din acest meci pierdut”, a declarat acesta.

Cifrele meciului

Din punct de vedere statistic, U-Banca Transilvania a avut procentaje de 42% din interiorul semicercului, 33% de la mare distanță și 62% de la linia de pedeapsă. Totodată, au marcat 46 de recuperări și 8 pase decisive.

Cifrele jucătorilor U-BT Cluj-Napoca din acest meci:

  • Kevin Hervey – 20:06 minute de joc, 9 puncte, 8 recuperări și o intercepție.
  • Tudor Șomăcescu – 4:15 minute de joc, o recuperare.
  • Zavier Simpson – 30:38 minute de joc, 22 de puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive.
  • Mareks Mejeris – 22:29 minute de joc, 5 puncte, 7 recuperări, 2 intercepții și o pasă decisivă.
  • Sasu Salin – 24:56 minute de joc, 8 puncte, 2 pase decisive, o recuperare și o intercepție.
  • Zach Hankins – 25:22 minute de joc, 10 puncte, 9 recuperări și o pasă decisivă.
  • Deshawn Stephens – 14:38 minute de joc, 7 puncte și 3 recuperări.
  • Mihai Măciucă – 17:11 minute de joc, 2 puncte și 3 recuperări.
  • Patrick Richard – 13:36 minute de joc, o pasă decisivă.
  • Adam Mokoka – 26:49 minute de joc, 12 puncte, 3 recuperări și 3 intercepții.

Pentru U-Banca Transilvania urmează ultimul amical din presezon, în deplasare împotriva celor de la Beșiktaș Istanbul. Întâlnirea este programată miercuri, 18 septembrie, cu începere de la ora 14.

Citește mai departe

EVENIMENT

Priveliște de sute de milioane. Cât costă un penthouse în West City Tower, cel mai înalt bloc din România?

Publicat

Prețuri astronomice pentru un penthouse scos la vânzare în cea mai înaltă clădire din țară, blocul-turn West City Tower din Cluj-Napoca. Locul de parcare, un lux – se vinde separat.

Cel mai înalt bloc din România nu se află în Capitală, ci în Cluj-Napoca. West City Tower are o înălțime de aproximativ 100 de metri și se află în zona Mănăștur, iar acum unul dintre penthouse-urile sale a fost scos la vânzare pe Imobiliare.ro.

Penthouse de lux, scos la vânzare în West City Tower

Locuința se vinde la gri și se află la etajele 24 și 25, ultimele din bloc. Proprietatea are cinci camere și trei băi și dispune de o suprafață utilă de 210 metri pătrați.

Apartamentul de lux este scos a vânzare pentru suma de 800.000 de euro+TVA, conform anunțului. Oferta este cu atât mai exclusivistă cu cât doar patru penthouse-uri cu cinci camere există în întregul proiect.

Cum este organizat apartamentul?

La primul nivel apartamentul include o cameră, baie, living și un balcon, iar la nivelul al doilea trei camere, două băi și un alt balcon.

În total, West City Tower include 182 de apartamente. Clădirea, localizată în zona Mănăștur, este echipată cu lift panoramic unic în Cluj-Napoca.

Locul de parcare, vândut separat

Viitorul proprietar trebuie să achite, suplimentar, 6.000 euro+TVA pentru un loc de parcare exterior.

În ciuda înălțimii sale, West City Tower nu este cea mai înaltă clădire din România, ci doar cea mai înaltă clădire rezidențială. Există o clădire de birouri care o depășește ca înălțime, Sky Tower din București, cu 137 de metri înălțime.

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat de 44 ani, mort după ce a fost lovit de un autobuz, la Bonțida

Publicat

accidente de muncă mortale

Poliția Cluj anunță că duminică seara, în jurul orei 22.15, pe strada Tetarom III, din comuna Bonțida, a fost înregistrat un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, după ce a fost lovită de un autobuz.

”Din cercetările preliminare efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 44 de ani, ar fi circulat pe partea carosabilă, fiind accidentat de un autobuz, la volanul căruia se afla un bărbat de 54 de ani.

Echipajul medical aflat la fața locului, a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, bărbatul de 44 de ani a decedat.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autovehiculului a indicat rezultat negativ”, spun polițiștii.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax