Connect with us

Aberații de România

COSIT în ZĂPADĂ. Uimitor. NEBUN de ALB. Folkistul clujean Emeric Imre: Nu știu ce fumează ăștia, da-i ce trebuie

Publicat


cosit zapada horz

O fotografie postată de folkistul clujean Emeric Imre prezintă o imagine incredibilă. E vorba de doi bărbaţi, echipaţi corespunzător, care cosesc în zăpadă, cu motocoase. Cel mai probabil, cosaşii sunt angajaţi ai celor care administrează drumul respectiv.

Eu nu ştiu ce fumează ăştia

cosit zapada fb

„Eu nu știu ce fumează ăștia, da-i ce trebuie 😂”, scrie Emeric Imre în textul care însoţeşte imaginea pe care a prezentat-o.

Internauţii s-au amuzat de hazliul situaţiei, pe care au ironizat-o cu amărăciune.

Urmează turnătorii de asfalt peste zăpadă

cosit zapada horz

„N-au terminat executia bugetara la cosit. Mai au cateva hectare si se pot odihni. Urmeaza turnatorii de asfalt peste zapada. Si aia mai au de recuperat… Nimic nu vrei sa vezi cu ochi buni, esti rau”, comentează Fleser Horia.

„Nu ne mai facem bine. Nu pot sa cred!!!!!!!!”, scrie şi Florina Popescu.

Folkistul clujean Emeric Imre n-a oferit detalii despre fotografie. Dar postarea se asortează cu piesa sa „Nebun de alb”. Alb de la zăpadă. Sau, mai degrabă, alb de la varul de salon.
(MaAv)

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
2 Comentarii

2 Comments

 1. Sorin

  decembrie 13, 2021 la 3:24 am

  Un fake news grosolan. Fotografia e veche, de mai bine de 2 ani si e din Rusia. Verificati

  • Redactia Cluj24.ro

   decembrie 13, 2021 la 8:28 pm

   Mulţumim! Fake news înseamnă să fie falsă. Chiar d-voastră spuneţi că e de acum 2 ani, din Rusia. Deci, nu ar fi falsă, ci veche. E o diferenţă. Dar ştirea era legată de postarea folkistului Emeric Imre. Care a postat poza chiar în ziua respectivă. Oricum, mulţumim iar pentru vigilenţă! Numai bine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT pe centura Apahida-Vâlcele. Mașină răsturnată

Publicat

Un accident rutier a avut loc, miercuri după masă, pe centura Apahida-Vâlcele.

Un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Vom reveni cu detalii.

Sursa: ISU Cluj

Foto: Arhivă

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT pe Drumul Făgetului. O autoutilitară s-a RĂSTURNAT

Publicat

isu

Un accident a avut loc miercuri după masa pe DJ 107R (Drumul Făgetului) din Cluj.

O autoutilitară s-a răsturnat în afara carosabilului.

Vom reveni cu detalii.

Sursa: ISU Cluj

Foto: Arhivă

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Judeţul are două Veneţii. După Cluj-Napoca, vine Floreşti. INUNDAȚII pe străzi

Publicat

inundatie

Codul galben de ploi anunțat pentru astăzi și-a făcut simțită prezența și în județul Cluj. Dacă în Cluj-Napoca acesta a fost relativ blând, în Florești a dus la străzi inundate.

Citește și: VIDEO/ VENEȚIA Ardealului! Clujul se INUNDĂ la fiecare ploaie cu pretenție

Pe str. Porii, de exemplu, mai lipseau gondolele. Unii șoferi au fost mai precauți și s-au dotat cu cizme de cauciuc.

Citește și: VIDEO&FOTO/ Străzile Clujului, ca în Veneția. Mai bine cu BARCA decât cu mașina

inundatie

Citește și: VIDEO. Mai mult decât proiectul cu Someşul: Clujul navigabil. Boc, primar de Veneţia. Ne dăm în bărci. Străzi inundate. Mărăşti

cizme de cauciuc

Citește mai departe

EVENIMENT

Daea revine cu oaia. Fostul ministru al Agriculturii se ÎNTOARCE în post. El a propus OAIA ca brand naţional

Publicat

De

petre daea facebook

Conducerea Partidului Social Democrat a votat în unanimitate ca Petre Daea să revină la Ministerul Agriculturii, a anunţat, miercuri, preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.

Petre Daea a fost nominalizat pentru a prelua ministerul Agriculturii, după ce Adrian Chesnoiu, urmărit penal de DNA, și-a dat demisia.

„Am decis, împreună cu colegii, că înlocuitorul în acest moment al domnului Adrian Chesnoiu este fostul ministru Petre Daea, un om cu experienţă şi un om care nu trebuie să înveţe ministerul şi problemele pe care le au agricultorii şi fermierii, un patriot foarte iubit de toţi cei care activează mai ales în agricultură.

Mă bucur că toţi colegii – a fost ca pe vremuri, vot în unanimitate în interiorul partidului ca domnul ministru Petre Daea să revină în Guvernul României. Cu această nominalizare vom merge la premier, după care cunoaşteţi procedurile”, a declarat Ciolacu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

El a precizat că au existat patru propuneri pentru această funcţie.

Fostul ministru, Chesnoiu, acuzat de abuz în serviciu

Pe 28 iunie, plenul Camerei Deputaţilor a adoptat proiectul de hotărâre pentru ridicarea imunităţii deputatului PSD Adrian Chesnoiu, cu 251 de voturi „pentru” şi 25 „împotrivă”.

Anterior, în data de 23 iunie, procurorul general a transmis Camerei Deputaţilor referatul DNA pentru exercitarea prerogativei de a cere urmărirea penală faţă de Adrian Chesnoiu, ministru al Agriculturii. Chesnoiu a anunţat că se retrage din funcţia de ministru şi se autosuspendă din Partidul Social Democrat.

Citește și: Ministrul Agriculturii s-a retras din funcţie şi din PSD. DNA a cerut ridicarea imunităţii sale. Este ACUZAT de abuz în serviciu

Adrian Chesnoiu este acuzat de abuz în serviciu și instigare la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității.

Daea și oaia

Petre Daea, care a mai fost ministru al Agriculturii în guvernul PSD, a rămas în mintea opiniei publice cu declarația „Oaia este o statuie vie. Lângă oaie găsești o frunză, lângă frunză nu poți să găsești o oaie”.

El a făcut această declarație în anul 2017, când a pledat ca brandul de țară al României să fie oaia, mai degrabă decât frunza de pe vremea Elenei Udrea.

Sursa: Agerpres

Foto: Petre Daea/Facebook

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate
Publicitate
Publicitate