Connect with us

EVENIMENT

Conferința Părinte în România. Cristian Andrei, Urania Cremene, Teodora Mețiu și Miruna Ioani, în premieră pe scenă, la Cluj

Publicat


Părinte în România

Un nou speaker se alătură conferinței Părinte în România. Este vorba de dr. Cristian Andrei, care vine la Cluj, în 29 noiembrie, alături de alți experți de top care au demonstrat că parentingul nu este doar un trend, ci este viitorul.

Eevenimentul este dedicat părinților și viitorilor părinți.

Conferința Părinte în România. Cristian Andrei, Urania Cremene, Teodora Mețiu și Miruna Ioani, în premieră pe scenă, la Cluj

O voce masculină, un vizionar cu un puternic impact în industria de parenting, dr. Cristian Andrei se alătură conferinței Părinte în România de la Cluj-Napoca.

Acesta va fi în premieră pe sena evenimentului, alături de Urania Cremene, Teodora Mețiu și Miruna Ioani, într-o serie de interviuri de excepție moderate de Florentina Fântânaru.

”Într-o societate în care industria de parenting se bucură de un real succes, fiind totodată bombardați de informații din toate mediile cu privire la sfaturi de creștere a copiilor, e important să știm cum, cât și de unde să ne luăm informațiile corecte, acele informații care stau la baza construirii unei societăți sănătoase. Părinții sunt cei care pun temelia unei astfel de societăți, părinții fiind de fapt viitorul”, arată organizatorii evenimentului.

Ce înseamnă să fii părinte? Cum comunică un adult cu un copil? Ce provocări ai? Vei fi un părinte bun? Ești un părinte cool?

Răspunsuri la multe dintre întrebările tale le vei primi în cadrul conferinței Părinte în România.

Pe scena evenimentului vin 5 experți de top care au demonstrat că parentingul nu este doar un trend, parentingul corect este viitorul.

Părinte în România, prezentat de LaTerre Cosmetics, este un eveniment dedicat părinților și viitorilor părinți care doresc să învețe mai multe despre arta parenting-ului și să împărtășească din experiențele lor în sesiunile special create de Q&A, alături de speakerii prezenți pe scena evenimentului.

Școala Gimnazială Panda, o instituție cu un mediu educațional complet, cuprinzând ciclurile preșcolar, primar și gimnazial, susține o experiență educativă, un eveniment care își propune să ofere o perspectivă nouă și cât mai corectă asupra rolului de părinte.

Evenimentul va avea loc în cadrul Wonderland Resort, sala Grande Vista, începând cu ora 18:00. Accesul în sala evenimentului se va face începând cu ora 17:00.

Bilete sunt disponibile AICI.

Dr. Cristian Andrei, autorul cărții “Nu înțelegi nimic”, vine la Cluj

Doctorul Cristian Andrei este medic specialist neuropsihiatru din 1994. Practică în sistem privat psihiatria, fiind preocupat de problemele de cuplu, dezvoltarea, adaptarea și consilierea relațiilor interumane și ale adolescenților.

Este atestat în teorii ale personalității, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrică și este editor corespondent al The British Journal of Psychiatry.

Totodată sub umbrela brandului său “GESTUAL” , Dr. Cristian Andrei lansează o serie de conferințe de parenting, despre comunicarea dintre adolescent și adult.

Acesta a scris și o carte intitulată “Nu înțelegi nimic”, în care dezbate exact această comunicare dintre adolescent și adult.

În 14 decembrie dr. Crisian Andrei va susține o conferință în Cluj cu soluții concrete pentru dificultățile de relație dintre cei tineri și cei care îi educă. În premieră în România, alături de Dr. Cristian Andrei vor fi prezenți adolescenți educatori. Învață de la dr. Cristian Andrei și de la adolescenții pregătiți de el să te învețe!

Cel mai apreciat expert în parenting din România, pe scenă la Cluj

Urania Cremene este mamă și, probabil, cel mai apreciat expert în parenting din România. Este autoarea ”All About Parenting”, primul program de parenting din țară, iar în ultimii 3 ani, a organizat peste 150 de seminarii, conferințe și workshopuri.

Totodată, în dialog cu Florentina Fântânaru, a lansat prima carte-interviu „Provocările parinților de azi” în care a extras esența a tot ce a învățat, predat sau aplicat în relația cu fiul său și în care a așezat cu grijă informații utile oricărui părinte care dorește să iși educe copilul către cea mai bună variantă a lui în această lume.

Expert în comunicare la Conferința Părinte în România

Teodora Mețiu a cucerit lumea TV-ului cu peste 7.200 de ore de transmisii live, 72.000 de știri prezentate și 300 de ore de reportaje de la evenimente precum alegeri prezidențiale, alegeri locale și schimbări economice.

Teodora are o expertiză de peste 15 ani, făcând-o printre cei mai buni traineri în călătoria comunicării, învațând o țară întreagă importanța unui discurs coerent. O relație sănătoasă părinte-copil, are la bază o comunicare corectă.

Fondatoarea platformei „Și Blondele Gândesc”, pe scenă la conferință

Miruna Ioani este de profesie medic stomatolog, dar și rolul de influencer i se potrivește de minune. Deși spune că și-a ales meseria de dentist pentru că nu a avut o idee mai bună, Miruna este acum în rolul de „mamă model”, care inspiră o mulțime de femei din comunitatea sa online.

Fondatoarea platformei „Și Blondele Gândesc”, Miruna afirmă cu tărie: „De-a lungul timpului, s-a strâns o comunitate bogată în jurul blogului, sunt oameni care mi-au devenit prieteni buni și în viața offline.

Alții, pe care nu știu dacă îi voi cunoaște vreodată și pentru care mă îngrijorez dacă au lipsit câteva zile de aici. După ce trag linie, cred că ăsta e cel mai mare avantaj în a avea un blog. Oamenii pe care începi să îi atragi pe lângă tine.”

Moderatorul evenimentului este Florentina Fântânaru, jurnalist și realizator de emisiuni cu 27 de ani de experiență în radio și televiziune. Intervievează de 16 ani, pentru televiziune, cele mai importante personalități din sfera artistică, medicală și academică.

De-a lungul timpului a realizat materiale video cu cele mai importante persoane publice din România. Realizează podcast-uri cu audiențe remarcabile și este autor și co-autor de cărți.

Conferința Părinte în România

În primăvara acestui an, organizatorii conferinței Părinte în România au adus în premieră la Cluj conceptul VIZIONARII, eveniment care a fost sold out înainte cu o lună față de data evenimentului.

În cadrul sesiunilor de Q&A cu cei 3 vizionari, dar mai ales în cadrul sesiunii de dialog cu Dr. Cristian Andrei, participanții și-au maifestat dorința existenței pe piața din Cluj a unui dialog de specialitate dedicat exclusiv subiectului de parenting.

Astfel a luat naștere conferința Părinte în România.

 



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRAȚIE

Consiliul Local Cluj-Napoca, primul impas. Negocieri prelungite pentru alegerea viceprimarilor și formarea comisiilor

Publicat

De

Consiliul Local Cluj-Napoca pare să se afle în impas încă din primul moment. Negocieri prelungite pentru alegerea viceprimarilor, a comisiilor de specialitate și a președinților de comisie.

La scurt timp după constituirea noului consiliu local și depunerea jurământului, primarul Emil Boc a convocat o ședință ordinară de îndată pentru alegerea viceprimarilor și a componenței comisiilor de specialitate, pentru ora 14.30.

PNL nu ar reuși să întrunească majoritatea în comisii

O jumătate de oră mai târziu, ședința încă nu era începută, surse arătând că PNL are dificultăți la formarea unei majorități în comisii.

Puțin după ora 15, primarul Emil Boc a intrat în Sala de Sticlă a Primăriei exclamând „Habemus Papa” și explicând că negocierile au durat mai mult pentru ca ședința să nu fie prelungită. El a afirmat că „fum alb” ar urma să iasă pe horn în curând, făcând aluzie la modalitatea de desemnare a Papei.

Negocierile au durat mai bine de o oră și jumătate și au avut loc în spatele ușilor închise.

PNL și UMDR, majoritate în CL

Amintim că, în noua componență a consiliului local, Partidul Național Liberal are un număr de 10 mandate, Alianța Dreapta Unită are 5 mandate, iar UDMR are 4 mandate. Cu câte 3 mandate au intrat în consiliul local și PSD și AUR. REPER are două mandate de consilier local.

Pentru a avea majoritate, PNL va merge, cel mai probabil, pe varianta unei alianțe cu UDMR, cu un loc de viceprimar alocat Uniunii, mai precis fostului viceprimar Olah Emese. Cele două partide ar avea 14 voturi împreună. Celălalt loc de viceprimar va rămâne, cel mai probabil, liberalului Dan Tarcea.

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce cote au la pariuri candidații la prezidențiale? Casele de pariuri îi dau favoriți pe Marcel Ciolacu și Mircea Geoană

Publicat

candidati

Alegerile prezidențiale din 2024 din România vor avea loc în mai puțin de o lună, iar casele de pariuri au început să contureze șansele fiecărui candidat pentru câștigarea mandatului.

Casele de pariuri din România oferă deja cotele candidaților la alegerile prezidențiale din 2024, reflectând șansele percepute ale fiecăruia de a câștiga cursa pentru Palatul Cotroceni.

Marcel Ciolacu, favorit

Favoritul momentului, Marcel Ciolacu, alături de Mircea Geoană și Nicolae Ciucă, domină topul cotațiilor, în timp ce candidați precum George Simion sau Elena Lasconi stârnesc interesul publicului prin cote mai mari, deci potențial mai profitabile în cazul unui câștig.

Potrivit datelor de la Casa Pariurilor și Fortuna, favorit rămâne Marcel Ciolacu, urmat de Mircea Geoană și de Nicolae Ciucă și Elena Lasconi, fiecare la distanțe semnificative în cotații. Pentru fiecare leu pariat, suma câștigată depinde direct de cota fiecărui candidat: cu cât mai mare cota, cu atât mai scăzute șansele estimate de câștig.

Cotele candidaților la casele de pariuri

  • Marcel Ciolacu: 1.60 – favorit la ambele case. Pariorii care aleg să mizeze pe Ciolacu și acesta câștigă, își vor multiplica investiția de 1,6 ori. Cu o miză de 100 lei, câștigul ar fi de 160 lei.
  • Mircea Geoană: 2.60 – plasat al doilea ca favorit, cu o cotă ce oferă un câștig de 2,6 ori miza investită. O investiție de 100 lei ar aduce un câștig de 260 lei.
  • Nicolae Ciucă și Elena Lasconi: 6.00 – plasând o miză pe unul dintre aceștia, câștigul potențial ar fi de șase ori suma pariată, în caz că unul dintre ei câștigă cursa pentru Cotroceni, deci 600 lei la o miză de 100 lei.
  • George Simion: 16.00 – pentru susținătorii lui Simion, o cotă de 16 indică un câștig de 1600 lei la fiecare 100 lei investiți.

În contrast, candidați precum Ludovic Orban (111.00), Cristian Diaconescu (222.00) sau Ana Birchall și Kelemen Hunor (333.00) au cote mult mai ridicate, semnalând șanse foarte mici. Pariorii care ar risca pe unul dintre aceștia ar putea câștiga sume impresionante, de exemplu, 33.300 lei pentru o miză de 100 lei pe Birchall sau Hunor.

Betano a retras pariurile pentru alegerile din România, iar Superbet și Unibet nu au afișat astfel de opțiuni pentru acest scrutin. Potrivit unor surse, Betano a retras posibilitatea de pariere, după ce cotele indicau că premierul Marcel Ciolacu ar fi pierdut constant.

Sondajele „se bat cap în cap”

Două noi sondaje au fost date publicității joi, chiar înainte de începerea campaniei pentru alegerile prezidențiale.

Deși Marcel Ciolacu conduce în majoritatea sondajelor, locurile din plutonul secund diferă de la sondaj la sondaj.

Un sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda Libertatea, dat publicității joi, îl arată favorit cu aproape 26% pe Marcel Ciolacu. Este urmat de George Simion, cu 20%, Mircea Geoană – 19%, Elena Lasconi – 14% și Nicolae Ciucă – 8%.

Al doilea sondaj apărut joi îi indică tot pe Ciolacu pe primul loc și pe Simion pe al doilea, însă pozițiile umătoare sunt schimbate. Realizat de Verifield, sondajul o plasează pe Elena Lasconi pe poziția a treia, urmată de Mircea Geoană şi Nicolae Ciucă.

În ultimele două săptămâni au fost realizate 5 sondaje diferite. În afară de liderul PSD, situat în mod constant pe primul loc, următoarele poziții s-au schimbat.

O cercetare realizată de Insomar-Avangarde, auto-finanțată, îl plasa pe Nicolae Ciucă pe locul al doilea, iar pe George Simion în urma lui. Topul era completat de Lasconi și Geoană.

Iar într-un sondaj, realizat de Sociopol, Simion era pe locul al doilea, Ciucă ocupa poziţia a treia iar Elena Lasconi și Mircea Geoană se situau pe patru, respectiv cinci.

În fine, într-un sondaj CURS, Simion era de asemenea pe locul doi, iar Geoană și Ciucă la egalitate pe trei, urmaţi de Lasconi.

Citește mai departe

ADMINISTRAȚIE

UPDATE. Primarul Emil Boc și consilierii locali ai municipiului Cluj-Napoca au depus jurământul. Un mandat al REPER, invalidat

Publicat

De

Primarul Emil Boc și consilierii locali aleși la alegerile din 9 iunie au depus jurământul vineri, 25 octombrie, în cadrul unei ceremonii desfășurate în Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca.

Ceremonia de constituire a noului Consiliu Local a avut loc vineri, începând cu ora 13, în Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca, în prezența prefectului Irina Munteanu, a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a consilierilor aleși, dar și a reprezentanților partidelor din Cluj.

Un mandat nu a fost validat

Au fost validate 26 de mandate de consilieri din cele 27. Potrivit președintelui de ședință, un mandat al partidului REPER al lui Costache Iulia Alexandra nu a fost validat.

Ședința de constituire a fost prezidată de cel mai în vârstă consilier local, Damian Aurel – AUR și doi dintre cei mai tineri consilieri, Paul Helmer – ADU și Andacs Zsolt-Levente – UDMR.

Primarul Emil Boc a depus jurământul

După consilierii locali, și primarul Emil Boc a depus jurământul la preluarea noului mandat, al șaselea.

„În primul rând aș dori să mulțumesc clujenilor pentru încrederea acordată. În egalăî măsură, aș dori să acord mulțumiri echipei mele de la Primăria Cluj-Napoca, funcționari, fiecare de la portar la directorii de servici. Aș dori să mulțumesc și colegilor mei de la PNL, care m-au susținut. Le mulțumesc și colegilor de la UDMR, cu care avem o colaborare puternică, dar și reprezentanților tuturor partidelor cu care am lucrat la proiecte pentru clujeni. Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei mele că mă acceptă așa cum sunt.

Urmează un mandat greu, avem pericole în jur, războaie. Trebuie să apărăm democrația ca niciodată șenilele tancurilor să nu mai ajungă pe teritoriul țării noastre sau a Uniunii Europene. Pentru a ne ocupa de proiectele de dezvoltare, avem nevoie de pace.

Clujul este un oraș de referință la nivel național și european, este pe primul loc în materie de calitate a vieții, al doilea, după capitală, la dezvoltare și am obținut respect la nivel european. Provocările sunt în fața noastră și trebuie să răspundem tuturor exigențelor. Clujul va continua dezvoltarea cu ajutorul noilor tehnologii, a mediului universitar și de afaceri. Avem proiecte importante, care vor intra în faza matură în acest mandat, trenul metropolitan, spitalul regional, legătura Clujului la autostradă, metrou”, a declarat primarul Emil Boc.

Update

Mandatul de consilier local al Iuliei Costache de la REPER a fost invalidat după ce aceasta a renunțat din motive personale. În locul său urmează să fie validat mandatul supleantului aflat pe locul 3 pe lista REPER, Alexandra Holom, procedura fiind în curs la Judecătoria Cluj-Napoca.

Potrivit informațiilor Cluj24, Costache a renunțat la mandat deoarece activitatea de consilier local i-ar fi afectat activitatea profesională, aceasta având un program de lucru la firma de IT unde este angajată care nu i-ar fi permis să își desfășoare în bune condiții sarcinile de ales local.

Update 2

Liderii de grup ai consilierilor locali sunt: PNL – Tarcea Dan, USR – George Trif, PSD – Săcară Ovidiu, AUR – Aurel Damian (pe o perioadă de trei luni),  UDMR – Azzola Katalin.

Au fost formate comisiile de specialitate. Propunerile, votate cu unanimitate de voturi, sunt următoarele:

Cine sunt noii consilieri?

Noii consilieri ai municipiului Cluj-Napoca sunt, începând de astăzi, următorii:

PNL

  • Tarcea Dan-Ștefan
  • Gliga Florin-Valentin
  • Florian Ovidiu
  • Pop Loredana
  • Moldovan Ionuț-Daniel
  • Petruș Flavia Mihaela
  • Vișan Ovidiu Vasile
  • Constantea Radu Mihai
  • Ursu Cristian Corneliu
  • Chira Beniamin Marius

ADU

  • Cristian Adriana
  • Trif George Ionuț
  • Oană Alexandra
  • Rus Vasile Ciprian
  • Helmer Robert Paul

UDMR

  • Olah Emese
  • Azzola Katalin
  • Bodizs Gyorgy-Istvan
  • Andacs Zsolt-Levente

PSD

  • Cristea Aurelia
  • Săcară Ovidiu Ion
  • Mătușan Vladimir

AUR

  • Cosma Călin Valentin
  • Ciubăncan Anca
  • Damian Aurel

REPER

  • Strugariu Ramona

Citește mai departe

EVENIMENT

„Bursucul” LAUDĂ rivala din oraș: „U” Cluj e surpriza de până acum. Sabău e un profesionist extraordinar, un băiat sufletist

Publicat

dan petrescu 3

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi și despre parcursul liderului Universitatea Cluj, care ocupă primul loc de etape bune în campionatul nostru.

”Bursucul” este de părere că rivala din Cluj este surpriza de până acum din Superliga României, dar așteaptă să vadă cum se vor schimba socotelile la finalul turului.

„Bursucul” LAUDĂ rivala din oraș: „U” Cluj e surpriza de până acum. Sabău e un profesionist extraordinar, un băiat sufletist

„Normal că e surprinzător, el nici nu a avut așa rezultate, să fie acolo. Nu știu dacă a câștigat vreodată (n.r. – Ioan Ovidiu Sabău)… dar e un profesionist extraordinar, el e un băiat sufletist, profesionist.

Îl cunosc foarte bine, cred că în momentul de față ei sunt surpriza. Trebuie să recunoaștem, dar sunt doar 13 meciuri, nici măcar turul nu s-a terminat. Ar trebui să tragem linie după tur și să vedem unde suntem fiecare”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

„CFR Cluj va disputa patru meciuri în deplasare la rând”

Universitatea Cluj are 26 de puncte, la 5 puncte de următoarea clasată, Universitatea Craiova. Clujenii au doar două victorii în ultimele cinci etape și șapte victorii după 13 etape. Pentru următorul meci, băieții lui Neluțu Sabău se vor deplasa la Botoșani.

CFR Cluj are o singură victorie în ultimele cinci etape și a strâns 19 puncte, la egalitate cu Oțelul, FCSB și Petrolul Ploiești.

După meciul cu Sepsi OSK, CFR Cluj va disputa nu mai puțin de patru meciuri în deplasare la rând: FC Argeș (Cupa României), Gloria Buzău, Dinamo București și Oțelul Galați.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax