Connect with us

EVENIMENT

Un AUTOCAR cu 35 de PERSOANE a luat FOC pe Autostrada Gilău-Turda

Publicat


Un autocar a luat foc, joi, pe A3, între Gilău şi Turda.

„ISU Cluj a fost solicitat prin apel 112 să intervină pt stingerea unui Incendiu la compartimentul motor al unui autocar pe autostrada A3, sensul de mers Turda-Gilau, aprox km 18. A Intervinit Det. Turda cu 2 Asp si 1. Din primele informații, în autocar erau 35 pasageri care s-au evacuat. Fără victime.Revin cu detalii”, informează ISU Cluj.

Ştire în curs de actualizare…

 Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Alex Smazhuk s-a refugiat din Kiev la Cluj și a deschis un start-up. Are doi copii și îi place aici pentru că este un oraș sigur

Publicat

De

Alex Smazhuk este specialist în marketing digital și a venit la Cluj din Kiev în martie 2022. Pentru el, faptul că rușii au început să bombardeze capitala Ucrainei a fost un șoc. Nu a crezut că un război convențional ar mai putea avea loc în zilele noastre.

Dar războiul a devenit realitate peste noapte, iar Alex Smazhuk a fost nevoit să-și părăsească țara și să ia viața de la capăt într-un loc despre care nu știa mai nimic nimic, dar care acum, pentru familia lui, înseamnă acasă.

Alex Smazhuk s-a refugiat din Kiev la Cluj și a deschis un start-up. Are doi copii și îi place aici pentru că este un oraș sigur

Alex și-a început cariera în comerțul electronic în anul 2004 și a lucrat în acest domeniu aproape 10 ani. A fost o perioadă important pentru că a înțeles ce anume este nevoie de la specialiștii în marketing.

În 2016 a început să lucreze ca și consultant independent. A lucrat cu câteva companii de publicitate mari ca să înțeleagă procesul, apoi a început să lucreze ca și consultant pentru companii mici pentru că știa că și acestea au nevoie de un „sistem” dar, în același timp, nu puteau să cheltuie tot atâția bani ca și companiile mari.

Ce face el este „marketing comprehensiv”, o analiza completă a pieței. „Cea mai mare problemă a intermediarilor și a celor care dețin afaceri este că nu înțeleg tot potențialul marketingului și nu îl pot folosi tocmai pentru că nu știu suficient despre acest lucru”, explică el.

A venit în România din Kiev imediat ce a început războiul. Prima jumătate de an a fost foarte grea din punct de vedere psihologic pentru el. Înainte lucra într-un birou, avea un venit bun, dar aici nu putea lucra ca și specialist în marketing pentru că nu știa limba.

„Să cunoști limba este foarte important în ceea ce fac eu, pentru că este ca și cum ai lucra cu un psiholog, este o comunicare foarte<<intimă>>între business și specialistul în marketing”, spune Alex.

A înființat un start-up la Cluj

La începutul acestui an a aflat despre faptul că Fundația Open Fields oferă granturi pentru refugiați. Nu și-a imaginat că va primi bani, dar și-a spus „de ce nu?” și a depus un proiect de afacere.

„Erau oferite 6 granturi și sincer nu credeam că voi câștiga unul dintre ele. Aveam și alte idei, dar m-am gândit că cel mai bine este să mă întorc la această nișă pentru că știu suficientă engleză ca să pot lucra și am făcut și un curs pentru clienți care vorbesc limba engleză, în principal pentru cei din SUA. Știam și cu cine voi lucra”, povestește Alex.

Proiectul lui a fost acceptat și a primit un grant în valoare de 6.000 de euro. Și-a cumpărat un laptop, o cameră video și lumini speciale de studio pentru a crea video-uri. Ce va face este un curs video depre ce înseamnă strategie de marketing. În următoarele luni va fi creat și website-ul, unde va fi disponibil cursul și vor începe vânzările pe piața din SUA.

„Misiunea mea este să explic tot, pe cât posibil, să ofer toate informațiile despre marketing în așa fel încât clienții să înțeleagă ce au nevoie, iar acele informații le vor permite să își creeze un sistem, să-și creeze propria strategie și să știe ce canale de social media să folosească”, mai spune el.

Alex Smazhuk: Între ucraineni și români nu sunt mari diferențe

Alex are doi băieți, unul de 17 ani și unul de 4 ani și jumătate.

„Invazia Rusiei în Ucraina a fost pentru mine ca o zăpadă căzută vara. Nu ne mai uitam la televizor de prin 2012. Eu eram concentrat pe proiectele mele. Lucram cu 5 sau 6 companii, iar la începutul anului 2022 au început să-și mute birourile în Europa, parcă știau ceva. Dar pentru mine a fost un șoc.

Părinții mei au încercat să îmi spună, dar nu i-am crezut. Le spuneam să înceteze, pentru că în ziua de azi un astfel de război nu mai e posibil. Pur și simplu nu mi-am putut imagina”, spune Alex.

Părinții lui nu au plecat din Ucraina. Locuiesc într-un oraș mai mic, la aproximativ 250 de kilometri de capitala Kiev. Acum o lună orașul a fost bombardat de ruși. 10 case au fost distruse complet și 40 au fost serios avariate.

Cu doi copii, Alex nu se poate întoarce acum acasă și a decis să rămână la Cluj. A învățat singur limba română și o vorbește chiar bine. El spune că între români și ucraineni nu prea sunt diferențe.

„E interesant, dacă mergi în Ucraina nu vezi o mare diferență față de România, doar limba este diferită. Natura e similară, oamenii sunt la fel. Tot ce știam despre România era Transilvania, Dracula și că sunt romi, dar nu e așa. E păcat, eu acum am înțeles că avem niște vecini foarte de treabă”, mai spune el.

Băiatul cel mic merge la grădiniță și învață româna. Cel mare studiază la Colegiul Tehnic de Comunicații „Augustin Maior”. Anul trecut a avut nevoie de un interpret, i-a fost mai greu, dar acum înțelege mult mai mult și vorbește tot mai bine româna.

Așa că familia va rămâne deocamdată la Cluj. „Copiii s-au obișnuit și ar fi greu să o ia de la capăt în altă țară. Apoi, cel mai mare plus al Clujului este acela că e un oraș sigur, chiar și noaptea”, conchide Alex.

Asociația Cluj 24 și Fundația HEKS/EPER Romania împreună cu partenerii săi, Fundația Open Fields și Asociația Notorius, vă prezintă poveștile de succes ale refugiaților ucraineni care au devenit membri activi și funcționali în comunitatea clujeană și care au luat „Viața de la capăt”. Proiectul beneficiază de sprijin financiar din partea UNHCR și contribuie la Planul Regional de Răspuns pentru refugiați al UNHCR.

Олександр Смажук виїхав з Києва до Клужу під час війни і відкрив тут стартап. Має двох дітей; Клуж йому подобається бо місто є безпечним для життя.

Олександр Смажук є Digital-маркетологом та приїхав з Києва до Клужу в березні 2022 року. Те, що росіяни почали бомбити столицю України для нього було шоком. Він не міг повірити що в наш час може відбуватися конвенційна війна.

Але війна миттєво стала реальністю та Олександру Смажуку довелося залишити свою країну та почати життя спочатку у місті, про яке він зовсім нічого не знав, але яке тепер стало домівкою для нього та його родини.

Олександр Смажук виїхав з Києва до Клужу під час війни і відкрив тут стартап. Має двох дітей; Клуж йому подобається бо місто є безпечним для життя.

Олександр розпочинав свою кар’єру в електронній комерції у 2004 році та працював у цій сфері майже 10 років. Цей період був для нього важливим тому що тоді він зрозумів, що саме значить бути спеціалістом з маркетингу і що саме носить в собі ця професія.

У 2016 році почав працювати як незалежний консультант. Розпочав роботу з кількома великими рекламними компаніями, щоб зрозуміти процес, після почав працювати як консультант і для малих компаній оскільки знав, що їм також потрібна „система”, але вони не можуть водночас витрачати стільки ж грошей як і великі компанії.

„Комплексний маркетинг”, повний аналіз ринку- це те чим займається Олександр. „Найбільша проблема посередників і власників бізнесу полягає в тому, що вони не до кінця розуміють усього потенціалу маркетингу і не можуть ним сповна скористатися тому що не достатньо знають про нього” – каже він.

Приїхав з Києва до Румунії щойно почалася війна. Перші пів року були для Олександра дуже важкими з психологічної точки зору. В Україні працював в офісі, добре заробляв, а тут не міг працювати спеціалістом з маркетингу тому що не знав мови.

„Знання мови є дуже важливим у тому, що я роблю, тому що це як робота з психологом, це дуже „інтимне” спілкування між бізнесом і маркетологом” – каже Олександр.

Він заснував стартап у Клужі

На початку цього року він дізнався про Фонд Open Fields, який пропонує гранти для біженців. Олександр навіть уявити не міг те, що отримає гроші, але подумав: ” чому б і ні”? та подав на розгляд свій бізнес – план.

” Було запропоновано 6 грантів, і я, чесно кажучи, й не думав, що виграю один із них. Мав і інші ідеї, але я подумав, що найкраще повернутися до цієї ніші, оскільки достатньо володію англійською, щоб працювати, і я також проводив курси для англомовних клієнтів, переважно для тих, хто живе в США.

Проект Олександра прийняли та він отримав грант у розмірі 6000 євро. На ці гроші було придбано ноутбук, відеокамеру та спеціальне студійне світло для запису відео. Це буде відеокурс про те, що означає маркетингова стратегія. В найближчі місяці також буде створено сайт, на якому можна буде придбати курс та розпочнуться його продажі на ринку США.

„Моя місія полягає в тому, щоб пояснити все якомога докладніше, надати всю інформацію про маркетинг таким чином, щоб клієнти зрозуміли, що їм потрібно, і щоб ця інформація дозволила їм створювати власну систему, стратегію та які найкращі соціальні медіа канали використовувати у подальшому” – додає він.

Олександр Смажук: „Між українцями та румунами немає великих відмінностей”.

В Олександра двоє синів, одному 17 років, другому 4 з половиною роки.

„Вторгнення Росії в Україну для мене було, „як сніг на голову”. Ми не дивимось телевізор з 2012 року. Я був зосередженним на своїх проєктах. Працював з 5 чи 6 компаніями, і на початку 2022 року вони почали переносити свої офіси в Європу, ніби щось знали. А для мене це було повним шоком.

„Мої батьки намагалися мені сказати про те що буде війна, але я їм не вірив. Навіть казав щоб
„зупинилися про це говорити” бо в наш час це взагалі неможливо. Я просто не міг уявити це собі”- каже Олександр.

Його батьки не виїжджали з України. Живуть у не дуже великому містечку за 250 кілометрів від Києва, столиці України. Місяць тому росіяни бомбили місто. 10 будінків повністю зруйновані і 40 отримали серйозні пошкодження.

Олександр не може зараз повернутися додому з двома дітьми і тому вирішив залишатися у Клужі. Вивчив сам румунську та доволі добре розмовляє. Він каже що між румунами та українцями немає відмінностей.

„Цікавий факт, що коли їдеш до України то не бачиш великої різниці в порівнянні з Румунією. Природа схожа, люди однакові. Все що я знав про Румунію – це Трансільванію, Дракулу і те, що вони роми але насправді це не так. Дуже прикро, тепер я розумію, що у нас дуже хороші сусіди” – додає він.

Молодший син ходить у садок і вивчає румунську. Старший син навчається в Коледжі зв’язку „Августин Майор”. В минулому році йому потрібен був перекладач, було важко, але тепер він розуміє набагато більше і говорить румунською все краще.

Тож родина залишається у Клужі. „Діти звикли і їм було б важно почати все з початку в іншій країні. Крім того, найбільший плюс Клужа полягає в тому, що місто безпечне навіть і вночі” – підсумовує Олександр.

Асоціація Cluj 24 та Фонд Heks/Eper Румунія разом з партнерами Фондом Open Fields і Асоціацією Notorius мають намір представити вашій увазі успішні розповіді українських біженців, які беруть активну участь у житті громади Клуж , є її повноцінними членами та розпочали „життя з самого початку”. Проект отримує фінансову підтримку від УВКБ ООН і робить внесок у Регіональний план реагування на біженців УВКБ ООН.

 

 

 

 

 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum a ajuns Claudiu Chindriș rector la Academia de Poliție. Întrebări la concurs de râsul curcilor

Publicat

Claudiu Chindriș, care în prezent conduce Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, a fost timp de un an rectorul Academiei de Poliție din București.

Cum a ajuns Claudiu Chindriș rector la Academia de Poliție. Întrebări la concurs de râsul curcilor

Liderul Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a declarat la Starea Nației, ce simulacru de interviu a fost la concursul lui Chindriș, care a candidat singur.

”A fost un examen și cred că Robingo era mai dificil decât a avut dumnealui. Prima întrebare a fost din ce este compus anul universitar.

Citește și Fostul rector al Academiei de Poliției, ”parașutat” șef la Școala de Agenți de Poliție Cluj-Napoca

A stat puțin, s-a uitat pe pereți și a răspuns <<două semestre, despărțite de vacanțe între ele>>. Excepțional. Următoarea întrebare: cine acreditează programele universitare. Iar a stat și s-a uitat. <<ARACIS-ul?>>. Extraordinar.

Și încă trei întrebări și s-a terminat concursul. A primit nota 9,30”, a precizat Andreica.

Un plus, lipsa doctoratului

Potrivit acestuia, Chindriș a fost întrebat la un moment dat care crede că este cel mai mare atu al său pentru a conduce Academia de Poliție și a spus că nu are doctorat, fiind acum un mare plus să nu ai doctorat.

”Nu a râs nimeni”, a menționat liderul Europol.

Citește mai departe

EVENIMENT

Hoț reținut de polițiștii clujeni. A furat unelte și scule electrice dintr-un garaj

Publicat

politie 1 e1667205038903

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au pus în aplicare, vineri, un mandat de percheziție domiciliară pe raza comunei Aghireșu, la locuința unui bărbat de 31 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Hoț reținut de polițiștii clujeni. A furat unelte și scule electrice dintr-un garaj

”Cercetările au fost demarate la data de 22 noiembrie a.c., fiind sesizat furtul mai multor unelte și scule electrice, dintr-un garaj situat in Aghireșu-Fabrici.

A fost astfel cauzat un prejudiciu de aproximativ 8.000 de lei.

În urma perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat bunurile sustrase, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, au precizat polițiștii de la IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Tot ce vrei pentru o nuntă de vis, la Wonder Events Fair de la Cluj. Smiley a deschis târgul de evenimente

Publicat

De

Cel mai mare târg de evenimente din România, Wonder Events Fair, aflat la prima ediție, și-a deschis, sâmbătă, porțile la Wonderland Resort Cluj-Napoca. Sunt prezenți 135 de expozanți, cu rochii de mireasă, costume de mire, bijuterii, artificii, delicatese, organizări de nunți etc, nu doar din Cluj, ci și din Baia Mare, București sau Zalău.  

Managerul târgului, Ioana Mârza, a declarat pentru Cluj24 că organizatorii își propun ca târgul să devină unul național.

Tot ce vrei pentru o nuntă de vis, la Wonder Events Fair de la Cluj. Smiley a deschis târgul de evenimente

”Târgul durează patru zile, iar sâmbătă și duminică sunt zile dedicate clienților, restul fiind dedicate furnizorilor. Aceasta este noutatea pe care o aducem.

Am încercat să aducem workshop-uri interesante pentru furnizori, din care ei să învețe să se vândă mai bine, să colaboreze mai bine cu clienții.

Am primit feedback-uri pozitive de la furnizori, au avut de învățat”, a spus Mârza.

La deschiderea târgului au participat Smiley și soția sa, Gina, care au tăiat panglica și trecut apoi pe la fiecare stand.

Cupluri de miri și mirese, zbor cu elicopterul sau balonul cu aer cald

La rândul său, Anca Dinu, reprezentant Wonderland, a declarat că mirii și miresele care doresc o nuntă memorabilă pot opta pentru un zbor cu elicopterul sau balonul cu aer cald.

”În balon sau elicopter se poate desfășura chiar ceremonia de căsătorie, la fel și cererile în căsătorie pot fi speciale. Se poate opta pentru majordom personal, servire de prosecco, precum și pentru o masă specială la aterizare.

O ceremonie în balon ajunge la 800 de euro, iar un zbor cu elicopterul costă 1.500 de euro”, a spus Dinu.

Citește și FOTO. Wonder Events Fair: sold out pentru furnizori la cel mai mare târg de evenimente din România organizat la Wonderland Cluj 

Inel cu diamante de 138.000 de lei

Bijuteria Teilor prezintă viitorilor miri o gamă variată verighete și inele.

”Verighetele pornesc de la 1.000 – 1.200 de lei pentru cele de damă și pot ajunge la 22.000 de lei, cu diamante.

Avem și un inel exclusivist, Infinity, cu diamante, care poate fi purtat pe post de verighetă, al cărui cost se ridică la 138.000 de lei. Verighetele de bărbați pot ajunge de la 1.500 la 5.000 de lei.

Avem și verighete cu diamante negre, cu prețuri cuprinse între 9.000 și 11.000 de lei”, a spus reprezentantul bijuteriei.

Rochie de lux cu pietre semiprețioase

Miresele pot alege dintr-o sumedenie de rochii, una care iese în evidență fiind brodată manual, cu decupaje din dantelă franțuzească Chantilly și decupaje din dantelă argintie, care este brodată cu mărgele, pietre semiprețioase și cristale Swarovsky.

”Aceasta costă 4.500 de euro și are elemente detașabile”, a spus Alexandra de la standul Royals.

Costum de mire de 12.000 de lei, la comandă

Nici mirii nu au fost uitați, astfel că la standul Castellini Tailoring, aceștia pot găsi un costum făcut doar la comandă, care costă 12.000 de lei.

”Este lucrat din țesătură din lână sută la sută naturală, iar deasupra este țesută o mătase naturală, tratată chimic și vopsită manual.

Costumul, care are sacou, vestă și pantaloni, se face după măsurile clientului, iar țesătura se poate vopsi în mai multe culori”, a spus Mihai, reprezentantul  brandului.

Wonder Events Fair, cel mai mare și complex târg de evenimente din România, se desfășoară în perioada 23-26 noiembrie, la Cluj-Napoca, la Wonderland Resort.

Duminică, de la ora 19,30, Smiley va susține și un concert.

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax