Connect with us

EVENIMENT

ATENȚIE șoferi! Refuzul TESTĂRII cu aparatul DrugTest duce la RIDICAREA permisului. MODIFICĂRI în Codul Rutier

Publicat


drugtest alcooltest (2)

Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență pentru modificarea și completarea unor acte normative în scopul creșterii siguranței rutiere, conform unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne. Modificările din Codul Rutier prevăd, printre altele, faptul că refuzul testării cu aparatul DrugTest poate duce la ridicarea permisului.

OUG 84/2024 care modifică OUG 194/2002, a intrat în vigoare la data de 29 iunie 2024 aduce modificări semnificative legislației rutiere.

Șoferii ar putea rămâne fără permisul auto dacă refuză testarea cu aparatul DrugTest, scrie GSP.

ATENȚIE șoferi! Refuzul TESTĂRII cu aparatul DrugTest duce la RIDICAREA permisului. MODIFICĂRI în Codul Rutier

Conform noilor reglementări, șoferii care refuză testarea privind consumul de substanțe psihoactive ori a concentrației de alcool în aerul expirat vor rămâne fără permisul de conducere până la aflarea rezultatelor analizelor efectuate asupra probelor biologice.

„3) Persoana care conduce pe drumurile publice un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii unui permis de conducere și refuză sau nu poate să se supună testării în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive ori a concentrației de alcool în aerul expirat, la solicitarea polițistului rutier, ori este testată de polițistul rutier cu un mijloc tehnic și depistată ca având o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat sau care indică prezența în organism a unor substanțe psihoactive este obligată să se supună recoltării mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei ori a consumului de substanțe psihoactive, după caz.

(5) În situația prevăzută la alin. (3), când persoana refuză sau nu poate să se supună testării în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive ori a concentrației de alcool în aerul expirat, polițistul rutier dispune retragerea permisului de conducere până la data primirii rezultatului analizei mostrelor biologice, eliberând o dovadă înlocuitoare a acestuia fără drept de circulație”, se arată în OUG 84/2024.

Această măsură ignoră cele 1.111 rezultate fals pozitive din anul 2023 care au fost confirmate printr-un raport al Consiliului Superior de Medicină Legală (CSML).

Fără excepții! Conducătorii de biciclete şi trotinete electrice vor fi și ei testaţi pentru alcool şi droguri

Noile reglementări adăugate prin OUG 84/2024 includ testarea bicicliștilor și a utilizatorilor de trotinete electrice pentru substanțe psihoactive și consumul de alcool. Astfel, cei care circulă cu trotineta sau bicicleta vor fi testați pentru consumul de alcool și de substanțe interzise, iar în cazul în care sunt depistați pozitiv vor fi sancționați cu o amendă contravențională de clasa a treia.

„Conducătorii de biciclete și trotinete electrice au obligația să se supună testării pentru consumul de alcool și substanțe psihoactive. Refuzul constituie contravenție și este sancționat”, se arată în comunicatul MAI.



Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


CLUJUL PENTRU TOȚI - Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger




1 Comentariu

1 Comentariu

  1. daian daniela

    iulie 5, 2024 la 8:16 am

    E o tampenie marca politicieni.Daca aparatul da erori.asa cum se intampla de obicei,cad nevinovati.Sunt oameni care sunt corecti si la care aparatul arata ca sunt drogati.Vi se lpare corect sa lib se ia permisul.Eu nu cred.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Dosarul de diplome false de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, torpilat de judecătorii clujeni

Publicat

În toamna lui 2019, procurorii clujeni au cerut, fără succes, arestarea preventivă a cinci cadre didactice de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Cluj-Napoca, printre care se afla și fostul rector Marius Bojiță, sub acuzații de abuz în serviciu și instigare la fals. Vineri au fost analizate probele din dosar, iar judecătorii nu au fost încântați de modul în care au lucrat procurorii. 

Practic au fost emise 30 de diplome de participare la cursuri de formare profesională pentru farmaciști, fără ca aceștia să fi fost examinați.

Alături de Marius Bojiță mai sunt inculpate în dosar Miere Doina, Hegheș Simona Codruța, Banc Roxana și Filip Lorena.

Potrivit procurorilor, „în perioada 16.11.2016-29.11.2016, UMF Cluj-Napoca a fost organizat la disciplina Analiza medicamentului cursul de perfecţionare postuniversitară cu titlul ,,Calitatea medicamentului – Metode moderne aplicate în studii de stabilitate” cod 439 curs la care figurează ca şi participante un număr de 30 de persoane.

Concluzionând asupra faptelor numiţilor Bojița Marius şi Hegheduș Simona Codruța rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise, fie prin evaluarea neriguroasă a acestora materializată prin discuţii libere sau chiar schimb de opinii.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate”, se arată în referatul de arestare preventivă.

Totodată, niciunul dintre participanţi nu a achitat taxa de înscriere anterior datei începerii cursurilor.

”Dintre cele 9 persoane care au fost înscrise la curs, doar 2 dintre acestea au achitat taxa de înscriere înainte de prima zi a cursului, respectiv F.A.O. şi T.L.R. însă ambele persoana au achitat taxa de înscriere de 100 de lei în data de 22.11.2016, adică la o zi după prima dată de evaluare.

Concluzionând asupra faptelor numitelor D.M., F.L. şi B.R. rezultă că activitatea didactică a acestora se caracterizează de îndeplinirea în mod necorespunzător a atribuţiilor de serviciu ale acestora, fie prin nesusţinerea activităţii didactice, fie prin susţinerea acesteia într-un mod parţial, fie prin neevaluarea persoanelor înscrise.

Acest mod de exercitare a atribuţiilor de serviciu de cadru didactic în cadrul UMF Cluj-Napoca a condus la vătămarea intereselor legitime ale universităţii prin neoferirea serviciilor de educaţie pentru care aceasta a fost înfiinţată şi a societăţii prin oferirea creditelor EFC necesare obţinerii avizului anual de liberă practică a farmaciştilor, fiind astfel lăsate să activeze în domeniul farmaceutic persoane care nu şi-au dovedit cunoştinţele de specialitate.

De asemenea, modalitatea de exercitare a atribuţiilor de serviciu de către numitele D.M., F.L. şi B.R. a condus la obţinerea pentru persoanele participante la curs a unui folos necuvenit constând în 20 de credite EFC. Dovada acestor credite s-a efectuat prin emiterea de către UMF Cluj-Napoca a 9 diplome de participare care atestă o împrejurare mincinoasă, respectiv că persoanele în cauză au obţinut 20 de credite EFC ca urmare a parcurgerii unui curs de formare profesională prin care au dobândit cunoştinţe şi abilităţi în vederea asigurării unui act farmaceutic de calitate”, arată procurorii.

Dosar retrimis procurorului

Judecătorii au decis, vineri, să admită în parte contestaţiile formulate de inculpați împotriva încheierii penale nr. 237/09.04.2021 a Judecătoriei Cluj-Napoca  în ceea ce priveşte greşita respingere a excepţiilor vizând nulitatea actelor efectuate anterior sesizării din oficiu şi nulitatea declaraţiei martorei M. I. şi dispoziţia de începere a judecăţii.

S-a constatat nulitatea absolută a tuturor actelor efectuate şi obţinute anterior sesizării din oficiu din data de 12.12.2017 de către IPJ Cluj Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

Au fost respinse mai multe note explicative și înscrisuri depuse la dosar.

Decizia de vineri a fost transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, procurorul urmând a comunica judecătorilor de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei în termen de 5 zile de la comunicarea încheierii.

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO. Energie pură, dans și jazz plin de culoare cu Roberto Fonseca la Jazz in the Park Competition

Publicat

De

Sțmbătă de vis la Jazz in the Park Competition

Parcul Central din Cluj-Napoca s-a transformat în Buena Vista Social Club în cea de-a doua seară a Jazz in the Park Competition!  Sțmbătă, în Parcul Central din Cluj-Napoca au fost peste 25.000 de oameni

Marele câștigător al celei de-a șaptea ediții a Jazz in the Park Competition, anunțat duminică seara.

Energie pură, dans și jazz plin de culoare cu Roberto Fonseca la Jazz in the Park Competition

Roberto Fonseca, unul dintre cei mai iubiți pianiști cubanezi din lume a făcut lumea să danseze pe aleile parcului.

script type=”text/javascript” src=”https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MXZiLDdRTkYsMA==”>

Peste 25.000 de iubitori ai muzicii jazz au venit la cea de-a doua zi a celei mai importante competiții de jazz din România.

Ultimii finaliști urcă pe scenă

Duminică, 7 iulie, urmează o nouă zi plină ritmuri vibrante.

Seara va fi închisă de Răzvan Florescu Quartet și trupa Klawo, câștigătorii Jazz in the Park Competition 2023.

Pentru scena de competiție se pregătesc ultimii cinci finaliști:

  • Abel Marton Nagy’s Cosmos Band (Austria) – Un colectiv vienez care își canalizează energia într-un jazz-fusion modern; comparați cu Blood Sweat & Tears și Frank Zappa.
  • Zouratie Kone Trio  (Belgia) – trupa centrată pe personalitatea lui Zouratié Koné, liderul grupului, maestru percuționist, cântăreț-compozitor și fabricant de instrumente muzicale. Zouratié și ansamblul său oferă o fuziune unică dintre groove-ul african și armonia jazzului.
  • kitti (Scoția) – Recunoscută pentru muzica ei autentică, kitti, a câștigat deja două premii importante: “Best Female Breakthrough” la Scottish Music Awards și “Best Jazz Vocalist” la Scottish Jazz Award.
  • daoud (Franța) – Considerat ”copilul problemă al jazzului francez”, daoud vine cu o nouă energie și forță pe scena jazzului. Inspirați din hip-hop, house italian și jazz modern, membrii trupei au reușit să creeze o muzică plină de groove.
  • David Luca Quartet  (România) – Cu un echilibru între experiența internațională și talentul local și cu o combinație de abilități instrumentale și creativitate, Quartetul David Luca promite să ofere o interpretare captivantă a jazzului contemporan.

Program Jazz in the Park Competition – Duminică, 7 iulie

Competition Stage:

• Abel Marton Nagy’s Cosmos Band
• Zouratié Koné TRIO
• kitti
• daoud
• David Luca Quartet

Special Guests Stage:

• 20:00: Răzvan Florescu Quartet
• 21:00: Gala de decernare a premiilor Jazz in the Park Competition
• 22:00: Klawo

Vinyl Stage:

• Dubik
• Puiu
• Wax on Fridays

Jam Session:
• 21:00: Music Hub & Competition Artists. Locație: Music Lounge
• 23:30: Competition & Local Artists.

Intrarea la eveniment este gratuită. Participanții pot însă să susțină Fondul Jazz in the Park cumpărând un bilet neobligatoriu în valoare de 30 de lei. Cei care îl cumpără primesc o brățară specială. Fondurile vor merge către susținerea un nou proiect cu totul special: deschiderea primului club de jazz din oraș.

PREMIILE Jazz in the Park Competition 2024

Valoarea totală a premiilor pentru câștigători depășește 35.000 de euro. Câștigătorii Jazz in the Park Competition 2023 vor fi anunțați duminică, la ora 21.00, pe scena principală.

Finaliștii vor primi puncte pentru: calitatea interpretării, coeziunea trupei, interacțiunea cu publicul, respectarea timpilor alocați și originalitatea muzicii.

Juriul din acest an este format din: vocalista și compozitoarea Elena Mîndru, jurnalistul de radio Bogdan Roșca-Zăsmencu, liderul și pianistul formației JazzyBIT, Teodor Pop și stage managerul Jazz in the Park, Horea Marc.

Marele premiu, 5.000 de euro
• Premiul 1: 5.000 euro și invitația de a susține un concert în cadrul festivalului Jazz in the Park în perioada 30 august -1 septembrie 2024
• Premiul 2: 3.000 euro
• Premiul 3: 1.000 euro
• Premiul pentru cea mai bună formație românească din competiție: 1.000 euro;
• Premiul pentru cea mai valoroasă compoziție: 500 euro
• Trei (3) mențiuni pentru cei mai buni muzicieni: 500 euro
• Premiul publicului

Activități la JAZZ IN THE PARK COMPETITION

Jazz in the Park Competition 2024 aduce în Parcul Central o varietate de activități și zone interactive susținute de partenerii evenimentului, menite să ofere o experiență de neuitat participanților. Evenimentul din acest an promite nu doar muzică de calitate, ci și numeroase oportunități de implicare și distracție pentru toate vârstele:

• Music Lounge, lecții de muzică și jam sessions
• Atelier de Pizza
• Lecții de dans african, circle dance și ateliere de ritm și tobe africane
• Tiroliană
• Panou de cățărare
• Târg de viniluri
• Play Area cu jocuri
• Jocuri pentru copii
• LEGO Corner
• Spațiul creatorilor IARMAROC.COM
• ateliere pentru copii

Jazz in the Park Competition își propune să descopere trupe talentate de jazz din toată lumea și să le facă cunoscute. Evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediție, cu un număr record de înscrieri: 246 de trupe din 39 de țări.

 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie cercetată pentru furt de Poliția Cluj. A refuzat să returneze unei firme materialele închiriate pentru o nuntă

Publicat

poliția Cluj

O femeie din Someșul Cald este cercetată pentru furt de Poliția Cluj după refuzul de a returna unei firme de organizare evenimente materialele închiriate pentru o nuntă cu aproape 100 de persoane.

Totul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii, când firma Flovers Event Logistic a închiriat materialele necesare unei nunți desfășurate în curtea unui client din Someșul Cald, printre care 90 de scaune, funde, ghirlande decorative, fețe de masă, servețele, pahare etc.

”Contractul a fost cu Carmen-Laura Florea pentru o singură zi, ziua de sâmbătă, iar vineri seara când am vrut să plec și le-am spus ca duminică dimineata la ora 6 o sa trec dupa materiale au început sa faca scandal ca nu o sa le primesc, că ei au nevoie de ele si duminica si ca oricum nu pot sa le iau ca poarta este închisa si nu am voie sa intru pe proprietatea lor, iar duminică dimineata aveau bodyguard la poartă (foto)”, a declarat Diana, reprezentanta firmei care a închiriat materialele pentru nuntă.

Conform contractului încheiat, ”clientul se obligă sa predea bunurile si accesoriile, la terminarea sau rezilierea contractului de dare in folosinta, in buna stare de functionare”.

Materialele trebuiau folosite la alt eveniment

Aceasta a sunat vineri seara la Politie și i s-a transmis să revină duminică cu un apel la 112.

”Duminică, Politia pur si simplu a refuzat sa intervina. Am sunat din nou la 112 si au venit pana la urma, ne-au spus ca nu au ce sa faca, sa mergem in instanță și au refuzat sa il legitimeze pe baiatul ce statea la poarta.

Le-am spus polițiștilor că materialele le aveam închiriate duminică pentru alt eveniment, iar răspunsul politistului a fost că ne înțelege frustrarea”, a relatat Diana.

Tatăl acesteia reclamă că a mers la Secția nr 6 Poliție Rurală Florești pentru a depune o plângere față de familia care le-a sechestrat bunurile, dar polițiștii ar fi refuzat sa înregistreze plângerea.

În timp ce se deplasau cu dubițele aduse pentru a încărca materialele, acestea au fost urmărite cu o mașină de bodyguardul de la casa din Someșul Cald unde a avut loc nunta și unde nu li s-a permis accesul.

Dosar penal pentru furt

În cele din urmă, duminică a fost depusă o plângere la IPJ Cluj unde s-a deschis un dosar penal.

Reprezentanții firmei de organizare de evenimente au susținut că au depus plângere pentru abuz de încredere, conform art. 238 din Codul Penal, faptă care pedepsește cu închisoare de la 3 luni la doi sau cu amendă pentru ”însuşirea, dispunerea sau folosirea, pe nedrept, a unui bun mobil al altuia, de către cel căruia i-a fost încredinţat în baza unui titlu şi cu un anumit scop, ori refuzul de a-l restitui”.

De asemenea, s-a depus plângere și pentru polițistul care a intervenit și nu a luat nicio măsură, precum și față de cel care nu a înregistrat plângerea.

”S-a depus plângere pentru furt, s-a deschis dosar și se fac cercetări în acest caz cu privire la infracțiunea de furt”, au precizat, însă, polițiștii clujeni pentru Cluj24.

Din informațiile noastre, soțul lui Carmen-Laura Florea este un anume Mircea Florea, un om de afaceri din zona Gilău-Florești.

 

 

Citește mai departe

EDUCATIE

Sport a la Cluj. CS Universitatea Cluj, TRADIȚIE și performanță. Ovidiu Vasu (director): Avem deja 57 de medalii de AUR în 2024

Publicat

u

Clubul Sportiv Universitatea Cluj. „100 ani de muncă, entuziasm, confruntări sportive pe pistele și terenurile de joc sau în sălile de sport”, scrie în prefața monografiei clubului apărută cu ocazia centenarului. 1919-2024, adică 105 ani de împliniri, bucurii, tristeți, greutăți, obstacole, permanență și existență perpetuă a ideii „U”. „U” reprezintă tradiţia sportivă, continuitatea şi performanţa în sport, de la 1919 şi până în prezent, fiind una din entităţile ce se identifică cu istoria Clujului şi a Transilvaniei ultimilor 105 ani.

Ovidiu Vasu este directorul clubului din 2008. Fost sportiv și antrenor de volei din 1997, el a fost cel care a înregistrat la OSIM sigla clubului și sloganul „Tradiție și performanță”. „Este cel mai mare club studențesc din țară și al treilea ca mărime după Dinamo și Steaua. Clubul are 22 de secții, 8 de jocuri sportive și 14 individuale. Ni s-a spus că sunt prea multe. Păi cele mai multe au o vechime de peste 70-100 de ani, să le lăsăm de izbeliște?”, spune Ovidiu Vasu.

u

Sport a la Cluj. CS Universitatea Cluj, TRADIȚIE și performanță. Ovidiu Vasu (director): Avem deja 57 de medalii de AUR în 2024

În prezent, sub sigla „U” îşi desfăşoară activitatea 22 de secţii sportive, atât pe echipe cât şi în discipline individuale: atletism, baschet masculin şi feminin, handbal masculin şi feminin, judo, rugby masculin şi feminin, volei masculin şi feminin, culturism & fitness, scrabble, tir sportiv, tir cu arcul, tenis, patinaj viteză, box, lupte, echitaţie, scrimă, schi fond și natație.

u

„Ne desfășurăm activitățile la Sala Sporturilor „Horia Demian”, de dimineața până seara, în cazul sporturilor de echipă, apoi în Parcul „Babeș”, la Cluj Arena, atletismul și culturismul, scrima la sala „Sonia Iovan”, tirul cu arcul pe terenurile de la Cora”, mai spune directorul.

u

Anul acesta, CS Universitatea Cluj are 2 sportivi la olimpiadă

Până acum, în acest an, clubul a obținut 57 de medalii de aur, 54 de argint și 57 de bronz, toate în competiții oficiale. În 2023 clubul a câștigat 113 medalii de aur. „Anul acesta cred că o să depășim bilanțul anului trecut. Toate secțiile au atins, la un moment dat, nivelul maxim de performanță. Evoluția acestora variază și depinde de mai mulți factori, despre care o să vă vorbesc altă dată”, spune Vasu.

Anul acesta, CS Universitatea Cluj are 2 sportivi la olimpiadă. Este vorba de Mădălina Amăistroaie, la tir cu arcul și de Alex Bologa, la judo, la Jocurile Paralimpice. „În 2016 am avut 9 sportivi la Olimpiada de la Sidney. Am făcut o solicitare la Comitetul Olimpic să fim reprezentanții cluburilor universitare în adunarea generală. Din păcate, încă n-am primit niciun răspuns”, spune Ovidiu Vasu.

u

Mădălina Amăistroaie, multiplă campioană națională, este originară din Rădăuți, a continuat la CSM Suceava și este studentă la Universitatea Babeș-Bolyai, la Facultatea de Matematică și Informatică. Este pentru prima dată cînd un sportiv din Cluj va concura în proba de tir cu arcul la Jocurile Olimpice.

u

Alex Bologa, sportivul cu deficiențe de vedere participant la Jocurile Paralimpice, se află pe sfârșit de carieră. „L-am întrebat ce vrea să facă pe mai departe și mi-a zis că ar vrea să se ocupe de sportivii cu deficiențe de vedere”, mai spune directorul.

u

Banii, vechea și noua problemă

Călcâiul lui Ahile este finanțarea. „Banii vin de la Ministerul Educației, în proporție de 70-75%, vreo 20% de la autorități și diferența până la 100% din sponsorizări. Din păcate legislația nu ne ajută. Ar trebui o lege care să permită companiilor să sponsorizeze performanța, să se introducă niște criterii de performanță la deductibilitate, adică banii să se îndrepte spre echipe de prim eșalon sau campioni naționali. Baza sportului românesc stă în cluburile sportive școlare, studențești și în cluburile de la Autoritatea Națională pentru Sport iar banii care se împart sunt foarte puțini”, spune Ovidiu Vasu.

Pereții clubului sunt plini de fotografii mai vechi sau mai noi dar și de foarte multe caricaturi ale gloriilor sportului clujean, creații ale maestrului Virgil Tomuleț, pe care acesta le-a donat clubului. Istoria și prezentul, o simbioză a sportului clujean care nu și-a spus încă ultimul cuvânt. Pentru că tradiția obligă la performanță…

 

 

Citește mai departe

EVENIMENT

GALERIE FOTO. Rezultate de excepție pentru sportivii Knights cheerleaders CCS Cluj-Napoca la Campionatele Europene

Publicat

De

Knights cheerleaders CCS Cluj-Napoca

Final de sezon de excepție pentru sportivii și instructorii Knights cheerleaders CCS Cluj-Napoca.

Aceștia s-au întors cu medalii de la Campionatului European de Cheerleading s-a desfășurat în complexul Oslofjord Convention Center din Norvegia.

Rezultate de excepție pentru sportivii Knights cheerleaders CCS Cluj-Napoca la Campionatele Europene

Cea de a 12-a ediție a Campionatului European de Cheerleading a fost pentru sportivii clujeni cea mai complexă și emoționantă deplasare organizată și trăită de membrii cluburilor din România reunite de către Federația de Cheer Sport.

Delegația de la Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca a avut 40 de sportivi.

Federatia de Cheer Sport Knights of Transylvania CCS , ICU European Cheerleading Championships 2024 am 28.06.2024 in Oslofjord, Convention Center, No

Aceștia s-au pregătit intensiv timp de 10 luni pentru acest campionat, iar rezultatele au fost peste așteptări.

Federatia de Cheer Sport Knights of Transylvania CCS , ICU European Cheerleading Championships 2024 am 28.06.2024 in Oslofjord, Convention Center, No

 

Medalii și un loc cinci

Reușitele sportivilor clujeni:

  • Team Romania Juniors, locul 1 și medalie de aur la categoria Juniori Coed Advanced, nivel de dificultate 4. Din echipă au facut parte 11 sportivi Knights Cheerleaders CCS Cluj
  • Team Romania Youth, locul 3 și medalie de bronz la categoria Youth Coed Median, nivel de dificultate 3. Din echipă au facut parte 12 sportivi Knights Cheerlesders CCS Cluj.
  • Knights of Transylvania CCS Seniori, locul 5 la categoria Seniors Coed Elite, nivel de dificultate 5. 18 sportivi clujeni au făcut parte din echipă.

“Suntem cu atât mai mândri cu cât aceste rezultate excepționale ale loturilor naționale și cele de club au în spate munca și dedicarea continuă a unui staff incredibil”, au arătat reprezentanții clubului clujean.

Instructorii și coordonatorii din structura Knights of Transylvania CCS sunt:

  • Loredana Purcel – head coach al lotului național de juniori și asistent tehnic al echipei de seniori KOT
  • Andrei Baciu – asistent tehnic al lotului național de juniori
  • Grațian Mihălțan – asistent tehnic al lotului național de juniori
  • Florin Roman – asistent tehnic al lotului național de youth
  • Sandra Cașcaval – asistent tehnic al lotului național de youth
  • Daria Rotunjanu – asistent tehnic al lotului național de youth
  • Laura Kato – manager logistic și organizatoric al proiectului Team Romania 2024 și al deplasarii în Norvegia
  • Carmen Biriș – head coach al ehipei de seniori KOT CCS și coordonator general al proiectului Team Romania 2024.

Federatia de Cheer Sport Knights of Transylvania CCS , ICU European Cheerleading Championships 2024 am 28.06.2024 in Oslofjord, Convention Center, No

Federatia de Cheer Sport Knights of Transylvania CCS , ICU European Cheerleading Championships 2024 am 28.06.2024 in Oslofjord, Convention Center, No

Federatia de Cheer Sport Knights of Transylvania CCS , ICU European Cheerleading Championships 2024 am 28.06.2024 in Oslofjord, Convention Center, No

 

Foto: Facebook/ Knights cheerleaders

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate

Știri din Ardeal

Publicitate

Știri din Alba

Publicitate
Publicitate
Publicitate

Parteneri Alba24.ro , România24.ro, Ardeal24.ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Cluj24.ro powered by MEDIA CLUJ24 SRL Cluj Napoca & INDEPENDENT MEDIA Alba Iulia. Cluj24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax